2012-08-09 ساعت 22:25
سلام بر منتظران گرامی
امروز داشتم تو همدمم ( بیچاره لپتاپم که انیس منه) یه چرخی میزدم یه فایل پیدا کردم.
حالا فایل چیه؟
عرضم به خدمتتون ما وقتی ویزا رو دریافت کردیم همراهش یه کتاب بود که اسمش " به آمریکا خوش اومدید "
بود . البته تو اینتر نت PDF ش رو پیدا کرده بودم قبلا .
الان که دوباره یه مرورش کردم دیدم خیلی خیلی اطلاعات مفیدی داره.
سریعا آپلودش کردم .
حتما حتما حتما حتما بخونیدش. خیلی از سوالاتتون جواب داده میشه.
Welcome to United State
باشد که مقبول افتد.
موفق باشید.
امروز داشتم تو همدمم ( بیچاره لپتاپم که انیس منه) یه چرخی میزدم یه فایل پیدا کردم.
حالا فایل چیه؟
عرضم به خدمتتون ما وقتی ویزا رو دریافت کردیم همراهش یه کتاب بود که اسمش " به آمریکا خوش اومدید "
بود . البته تو اینتر نت PDF ش رو پیدا کرده بودم قبلا .
الان که دوباره یه مرورش کردم دیدم خیلی خیلی اطلاعات مفیدی داره.
سریعا آپلودش کردم .
حتما حتما حتما حتما بخونیدش. خیلی از سوالاتتون جواب داده میشه.
Welcome to United State
باشد که مقبول افتد.
موفق باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]

مخصوصا" در مورد ماشین و این چیزها 
این روزها مامان سایه خیلی بی حوصله شده 
یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا

. هر کسی مثل بازی تخم مرغ بازی یک عددی رو گفت و یه جورایی تفریح کردیم و وقت گذروندیم. اما دوستان عزیزم: باید بهتون بگم که مجری تمام این پروسه از اول تا آخر ادارات مرتبط با وزارت خارجه ی ایالات متحده یعنی بهترین و کامل ترین و منظم ترین کشور دنیا هستند. بر خلاف اون بازی که اونشب ما انجام دادیم با یک فرآیند کاملاً حساب شده طرفیم. اینجوری نیست که یک کارشناس KCC تو اتاقش نشسته باشه و در حالی که لم داده و قهوه شو هورت می کشه یک دفعه به این نتیجه برسه که برای این ماه 1900 پرونده کارنت بشه. اصلاً به عددش توجه کردین؟ اگر ما کارشناسش بودیم خدا وکیلی نمی گفتیم حالا بذار سر راست 2000 پرونده رو کارنت کنیم