2012-07-15 ساعت 21:05
(2012-07-15 ساعت 20:41)mehdi.pazoki نوشته:(2012-07-15 ساعت 15:49)afs نوشته: دوستان عزیز و محترمخدا بخیر بگذرونه، اون 10 نفر بیشتر در معرض خطر هستند (از جمله خودم)
جدول مشخصات برندگان به روز شد از ایـــــــنـــــجــــــــــا می تونید پیگیر تغییرات باشید.
علاوه بر این توی زیر و رو کردن اطلاعات این نمودار رو تهیه کردم.
ستون معافیت (غیر تحصیلی) شامل افرادی می شه که معاف شدن. اون هایی که دوره آموزشی رو گذروندن و بعد معافیت گرفتند هم جزوشون هستند.
نکته جالبی که هست اینکه، جمع تعداد معاف شده ها (بر اساس اطلاعات جدول تا کنون) از جمع افرادی که خدمت کرده اند بیشتر شده و این جای تامل زیادی داره.
ولی نباید به این موارد حتی فکر هم کرد، بیخودی تا اینجای داستان پیش نیومدیم. دوستان محبت کنن روزشماری هم نکنن کلی کار داریم
واقعا جای نگرانی نداره چون بالاخره سربازی یک بحث کاملا روشن برای سفارت هست و اون ها می دونند از کله افرادی که می رند سربازی حتی خیلی از اون هایی هم که می رند داخل سیستم نظامی اصلا دلشون نمی خواسته اونجا باشند
بحث جالبی که هست این که چه طور می شه توضیح داد بیشتر از 50% افراد دارای معافیت هستند؟
اگر فرض کنیم برنده های لاتاری یک برش از جامعه بزرگ مردان بالای 18 سال ایرانی هستند آیا می شه این رو به جمعیت کشور تعمیم داد و گفت که 50% خدمت نمی کنند؟
یا اینکه نه باید به این نتیجه برسیم که این اعداد نشون می ده که برنده های لاتاری دارای شاخصه هایی هستند که کمی اون ها رو از جامعه بزرگ تر کشور جدا می کنه. مثلا بیشتر از شهرهای بزرگ هستند نه روستا ها و شهرستان ها.
یا مثلا نتیجه گیری های گل و بلبلی مثل این که کسایی که می رند سربازی معمولا فکر مهاجرت از سرشون بیرون می ره؟!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳