کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
علی آقا تبریک میگم بهتون. هرچند خانواده تون دارن میرن و شما حتما دلتنگشون میشید. واقعا از ته دل امیدوارم لاتاری برنده بشید تا زودتر بتونید بهشون بپیوندید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، dreamer60
سلام دوستان بهتر دونستم این تجربمو خدمتتون عرض کنم:
1-آزمایشات پزشکی حتما باید انجام بشه خود دکتر جواب رو به سفارت ارسال میکنه ودر بیمارستان مترجم فارسی زبان داردکه منشی ایشون هم هستند خیالتون راحت باشه.
2-روز مصاحبه خانمی با لباس فرم هر 5دقیقه یکبار میان واز لیستی که در دست دارد اسمها رو صدا میزنه وبا دیدن اصل پاسپورت شما رو به داخل هدایت میکنه
حتما40 دقیقه قبل از ساعت مصاحبه اعلام شده اونجا باشید.
3-داخل سالن اسم شما اعلام میشه وبه باجه تحویل مدارک مراجعه میکنید این خانمها پشت باجه خوب فارسی بلد نیستند خودتون دقت کنید از شما این مدارکو میگیره(فرم230جدید-I864- درصورت نیاز مدارک مالیاتی اسپانسر یا همون فرم1040-اصل شناسنامه وترجمه خودتون واسپانسر-اصل کارت پایان خدمت یا معافی با ترجمه -اصل عقدنامه باترجمه خودتون واسپانسر-اصل پاسپورت و2کپی از صفحه اول-2 قطعه عکس5در5)
4-بعد ازاین مراحل از شما انگشت نگاری میکنن ومیگن منتظر باشید تا به اتاق مصاحبه برید
5-اصل مدارک رو کنسول به شما برمیگردونه واز شما دوتا امضا میگیره وبه خوبی فارسی صحبت میکنه
6-اگر اصل پاسپورت را به شما برنگردونه من از همینجا به شما تبریک عرض میکنم وکار تمومه...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، reza6966 ، الهه سابق ، Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، مانترا
سلام به همه دوستان ... . چهارشنبه هفته پیش هوراااا به خاطر این بود که خانواده کلیر شده بودن و .... . چهارشنبه رسیدیم خونه خسته بودیم کلافه بودیم ... با توجه به اینکه میدونستم کی معمولن اعلام میکنن ... خودمو آماده کرده بودم برای فرداش پنجشنبه ... معمولا دوشنبه ها میگن و پنجشنبه ها ... همینجوری که پای نت بودم آهنگ گوش میدادم گفتم حالا برم یه سری بزنم شاید .... دیدم بله .... اولش باور نکردم رفتم یه دور تو خونه زدم دوباره اومدم دیدم ... خلاصه ...

شنبه بلیط گرفتن رفت ok برگشت open با آسمان ... نفری 520 ... دوشنبه بردن پاسپورت ها رو و دیروز ویزا ها رو صادر کردن .... هورا.. ...

از دریمر عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت تبریکش ... از elahe خانوم هم تشکر میکنم بابت تبریکشون ( شما نمیخوای به من رتبه اضافه کنی Smile)) ).

از فروزن بینهایت سپاسگزارم ... هرچی سوال میپرسیدم جواب میداد.... دمشون گرم امیدوارم هرجا هستن شاد باشن... .

فرانک عزیز ... صبر داشته باش برای شما هم اعلام میشه .... پنجشنبه ها و دوشنبه ها شب ساعت 11 به بعد حتما بیشتر چک کن ....
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، f1f ، Blaze ، الهه سابق ، dreamer60 ، شاپرک ، frozen mind
SmileSmileSmileعلی اقا خیلی خوشحال شدم تبریک میگم به شما وخانواده محترمتون انشااله کار شماهم هر چه سریعتر درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، dreamer60 ، frozen mind
علی جان خودت چی شدی ؟ به خودت ویزا نداد افسره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، dreamer60 ، 327faranak ، frozen mind
(2012-10-25 ساعت 17:24)Blaze نوشته:  علی جان خودت چی شدی ؟ به خودت ویزا نداد افسره ؟

به من ویزا ندادن .... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze ، 327faranak ، frozen mind
(2012-10-25 ساعت 15:29)f1f نوشته:  دریمر عزیز، به نظرم نامه یه کم عجیبه. چون مدیکال رو نخواستن و عجیب تر مدارکی مثل سند ازدواج پتیشنر و یا شناسنامه اونم اصلشو خواستن!!!

عرض کنم خدمتتون که من قبلا" همه این مدارک رو به صورت کپی و ترجمه تحویل دادم ... ولی دقت کنید که در نامه دعوت به مصاحبه گفته میشه که کل مدارکی که قبلا" به جای اورجینال ترجمش رو تحویل nvc دادین, در روز مصاحبه باید اورجینالش همراهتون باشه و....
پس به نظر من بهتره شما هم اصل همه مدارکی که تاحالا ازتون خواستن رو روز مصاحبه همراهتون داشته باشین.... Rolleyes
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، battosai ، 327faranak ، frozen mind
(2012-10-25 ساعت 16:54)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام به همه دوستان ... . چهارشنبه هفته پیش هوراااا
میدونین 2 تا علی پرسپولیسی هستن که خیلی دوستشون دارم Big Grin اول علی خودمون دوم علی کریمی .... از اینکه خانوادتون ویزا گرفتن و الان می تونن اون عزیزان در غربت رو ببینن خیلیی خوشحالم Shy و بابت اینکه در مورد خودتون خیلی منطقی با مشکل عدم دریافت ویزا کنار اومدی بهتون تبریک می گم .. این قدر صبور باشی مطمئنم در همه مراحل زندگیت موفق خواهی بود.... Cool
پس با این حساب در هفته آینده حداقل دوتا هورا داریم :
دوشنبه : فرانک Shy
پنج شنبه : کوچیک همتون دریمر Shy

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، الهه سابق ، Acaro ، Blaze ، 327faranak ، شاپرک ، frozen mind
دریمر جان غلامم.ما هم شما رو دوست داریم ... از اینکه استقلالی هستی و علی کریمی رو به دید رنگها نگاه نمیکنی خیلی خوشحالم... به جون خودم بهم برات شده یه ضرب ویزا رو میگیری ....ویزا یک ضرب .... من میدونم ... میگیری یه ضرب هم میگیری حالا ببین ... انرژی مثبت و ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، 327faranak ، frozen mind
علی جان خدا از دهنت بشنوه انشا.. که کار همگیمون به زودی حل بشه و .... والا من برای خودم نمیگم , این فروزن بنده خدا تنهاست بیشتر دوست دارم برم رفیقمو از تنهایی در بیارم Smile
دوستان با اجازتون من شنبه عازم ارمنستان هستم .... اگه کاری داشتین در خدمتم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، farshid.ok1 ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f
سلام.علی‌ جان من تبریک میگم...

یه چند روزی نبودام،رفته بودم تهران،دنبال واکسنم....

خبر جدیدی ندارین؟ من که تاریحه مصاحبم از ۲۱ نوامبر،افتاده ۴ دسامبر...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، frozen mind ، 327faranak ، Blaze
ای وای گفتی واکسن ... تا حالا کسی از دوستان بوده که کلا" واکسن ها رو نزده باشه تو ایران؟ والا من که بی خیال رفتن به تهران و واکسن زدن شدم (چون واقعا" وقتشو نداشتم) اگه از دوستان کسی میدونه که با این شرایط هزینه معاینات پزشکی چقدر میشه و به من بگه ممنون می شم....

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، frozen mind ، farshid.ok1 ، 327faranak
دریمر عزیز هزینه ها به شرح زیره:
25 دلار تست خون
45 دلار عکس
70 دلار معاینه
200 دلار کل واکسنها
میشه340 دلار!!!
البته این قیمتها واسه آنکاراست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind ، farshid.ok1 ، dreamer60 ، f1f ، 327faranak
مرسی الهام جان .ای وای من یعنی نزدیک 000و700 تومان هزینه واکسنها فقط میشه ....

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، 327faranak ، Blaze ، frozen mind ، الهه سابق ، battosai
اگر رسیدی فردا 8 صبح برو انستیتو پاستور تهران خ جمهوری دوازده فروردین 10 دقیقه بیشتر کار نمیبره 70یا80هزارتومن بیشتر نمیشه تا ساعت 12 هم بیشتر کار نمیکنن واکسناتوو بزن کارتتو بگیر بنداز تو اتوبان نواب برو فرودگاه .اگر هم نرسیدی حتما دلار چنج کن با خودت ببرچون بیمارستانشون یه جای پرتیه وفقط پول ارمنی قبول میکنن هزینه ویزیت وآزمایشات پزشکی رو هم 45000 درام ارمنستان حدود 120دلار میشه منشی نقدا میگیره-هزینه واکسنارو نمیدونم چقدر ازت بگیرن Smileموفق باشی خوش خبر برگردیBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، f1f ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان