موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
علی آقا تبریک میگم بهتون. هرچند خانواده تون دارن میرن و شما حتما دلتنگشون میشید. واقعا از ته دل امیدوارم لاتاری برنده بشید تا زودتر بتونید بهشون بپیوندید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-25 ساعت 16:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-26 ساعت 03:04 توسط 327faranak.)
سلام دوستان بهتر دونستم این تجربمو خدمتتون عرض کنم:
1-آزمایشات پزشکی حتما باید انجام بشه خود دکتر جواب رو به سفارت ارسال میکنه ودر بیمارستان مترجم فارسی زبان داردکه منشی ایشون هم هستند خیالتون راحت باشه.
2-روز مصاحبه خانمی با لباس فرم هر 5دقیقه یکبار میان واز لیستی که در دست دارد اسمها رو صدا میزنه وبا دیدن اصل پاسپورت شما رو به داخل هدایت میکنه
حتما40 دقیقه قبل از ساعت مصاحبه اعلام شده اونجا باشید.
3-داخل سالن اسم شما اعلام میشه وبه باجه تحویل مدارک مراجعه میکنید این خانمها پشت باجه خوب فارسی بلد نیستند خودتون دقت کنید از شما این مدارکو میگیره(فرم230جدید-I864- درصورت نیاز مدارک مالیاتی اسپانسر یا همون فرم1040-اصل شناسنامه وترجمه خودتون واسپانسر-اصل کارت پایان خدمت یا معافی با ترجمه -اصل عقدنامه باترجمه خودتون واسپانسر-اصل پاسپورت و2کپی از صفحه اول-2 قطعه عکس5در5)
4-بعد ازاین مراحل از شما انگشت نگاری میکنن ومیگن منتظر باشید تا به اتاق مصاحبه برید
5-اصل مدارک رو کنسول به شما برمیگردونه واز شما دوتا امضا میگیره وبه خوبی فارسی صحبت میکنه
6-اگر اصل پاسپورت را به شما برنگردونه من از همینجا به شما تبریک عرض میکنم وکار تمومه...
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان خودت چی شدی ؟ به خودت ویزا نداد افسره ؟
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
دریمر جان غلامم.ما هم شما رو دوست داریم ... از اینکه استقلالی هستی و علی کریمی رو به دید رنگها نگاه نمیکنی خیلی خوشحالم... به جون خودم بهم برات شده یه ضرب ویزا رو میگیری ....ویزا یک ضرب .... من میدونم ... میگیری یه ضرب هم میگیری حالا ببین ... انرژی مثبت و ....
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.علی جان من تبریک میگم...
یه چند روزی نبودام،رفته بودم تهران،دنبال واکسنم....
خبر جدیدی ندارین؟ من که تاریحه مصاحبم از ۲۱ نوامبر،افتاده ۴ دسامبر...
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
ای وای گفتی واکسن ... تا حالا کسی از دوستان بوده که کلا" واکسن ها رو نزده باشه تو ایران؟ والا من که بی خیال رفتن به تهران و واکسن زدن شدم (چون واقعا" وقتشو نداشتم) اگه از دوستان کسی میدونه که با این شرایط هزینه معاینات پزشکی چقدر میشه و به من بگه ممنون می شم....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-26 ساعت 04:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-26 ساعت 04:41 توسط الهه سابق.)
دریمر عزیز هزینه ها به شرح زیره:
25 دلار تست خون
45 دلار عکس
70 دلار معاینه
200 دلار کل واکسنها
میشه340 دلار!!!
البته این قیمتها واسه آنکاراست
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی الهام جان .ای وای من یعنی نزدیک 000و700 تومان هزینه واکسنها فقط میشه ....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم