کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
والا من رفتم پاستور،واکسنش شد ۲۸ تومن،فقط باید قبلش بری واکسن ممر بزنی‌،بد گواهیشو بیاری بدی پاستور،اونم تقریبا ۲۵ تومنه

آدرس ممر هم صادقیه،گلستان ۱۴،زیر برج نگین،درمانگه بهراد...خیلی‌ دکترو منشیش مهربونن.حل میده:د

کلا کار واکسنت رو هم ۲۰ دقیقه هم طول نمی‌کشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، battosai ، الهه سابق ، f1f ، frozen mind
خانواده در مدتی که در ارمنستان تو هفته پیش برای ویزا رفته بودن تو هتل nork residence بودن ... هتل خوبی هست اما یه بدی داره خیلی دور هست از فرودگاه و همینطور مرکز ایروان ...شبی 50 دلار ... 30 دلار هم برای ترانسفر میگیرن ... 4 ستاره هم هست... تو خود هتل غذا هم هست هم حلال هم غیر حلال...چون بلیط برگشت اوپن بود پنجشنبه اومدن ..مبلغی اضافی بابت اوکی کردن بلیط باز هم گرفتن ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak ، f1f ، frozen mind ، mohajer13
علی افالطف کنید یه شرح کوچیک از سفر دوم خانواده برای دریافت ویزا بنویسیسد-کپی پاسپورت برای چی میخوان و انداختن مدارک داخل صندوق ؟واین که مدارکو به کی تحویل دادند آیا رسید گرفتند و چطور سه روز بعد با خبر شدن ویزاهاروسفارت آماده کرده .باهاشون تماس گرفتند؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Acaro
بچه ها برای مصاحبه باید پولی به بانک پرداخت کنیم؟ مثل بچه های لاتاری؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2012-10-27 ساعت 02:20)elahenadafy2 نوشته:  بچه ها برای مصاحبه باید پولی به بانک پرداخت کنیم؟ مثل بچه های لاتاری؟

من که ف‌‌۱ هستم،و سفارتم ایروان.از سفارت پرسیدم لازمه پولی‌ پرداخت کنم؟گفتن نه

پرداخت پول،مال بچهای لاتاری،چون اونا کلا هیچ پولی‌ پرداخت نمی‌کنن...ما که دمو دیقه ۳۰۰-۴۰۰ دلار دادیم

دیگه داریم میریم آمریکا،پس کی‌ rank میدی الهه:د؟Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، battosai ، frozen mind ، 327faranak
میخواستم وقتی ویزاتو گرفتی بهت رتبه بدم. ولی الان رتبه تو اضافه کردم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
(2012-10-26 ساعت 21:47)327faranak نوشته:  علی افالطف کنید یه شرح کوچیک از سفر دوم خانواده برای دریافت ویزا بنویسیسد-کپی پاسپورت برای چی میخوان و انداختن مدارک داخل صندوق ؟واین که مدارکو به کی تحویل دادند آیا رسید گرفتند و چطور سه روز بعد با خبر شدن ویزاهاروسفارت آماده کرده .باهاشون تماس گرفتند؟
ممنون

درود فرانک خانوم ...

1- داخل صندوق نیست نه . میرین داخل سفارت به همون مسئول اولی تحویل میدهید...
2-نمیدونم برای چی میخوان...؟ اما حتما داشته باشید ضرر که نداره ...
3-رسید نگرفتن شماره موبایل میگیرن زنگ میزنن بهتون میگن آماده شده فلان ساعت بیایین....
پاسخ
تشکر کنندگان: mohajer13 ، الهه سابق ، 327faranak ، dreamer60 ، girl
توجه توجه

دوستاني كه براي ارسال پاسخ در اين تاپيك يا تاپيك هاي ديگر با خطاي subject too long يا چيزي شبيه اين روبرو ميشن توجه كنن كه كافيست در زمان ارسال پاسخ به قسمت ( عنوان ارسال ) تشريف ببريد و تعدادي از كاراكترهاي نام تاپيك رو حذف كنيد (منظورم اينه كه نام تاپيك رو كوتاه تر كنيد) با اين كار ميتونيى به راحتي مطلب خودتون رو پست كنيد.
با تشكر از دوستان گلي كه اين موضوع رو به من اطلاع دادن
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، f1f ، 327faranak ، Danoosh
براي اطلاع دوستان امروز رفتم مديكال تست و بدون ارائه هيچ مدركي در مورد واكسنها از زدن واكسن ها معاف شدم حالا چند حالت وجود داره :
١- پس فردا كه بايد برم براي جواب ازمايشاتم شايد خرمو (kheramo) بگيرن و واكسن بزنن بهمون Sad
٢- شايد از بسكي ايراني ها رفتن اونجا و كارت پاستور داشتن ديگه اين خانوم دكتره فك ميكنه همه تو ايران
واكسن هاشونو ميزنن.Tongue
٣- شايدم تا قد و هيكل مارو ديده با خودش گفته ماشا.... و فهميده نيازي به واكسن نيست Big Grin

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، f1f ، frozen mind ، mohajer13 ، 327faranak ، saljoogh ، farshid.ok1 ، Acaro ، battosai ، ehsan_ati
(2012-10-30 ساعت 00:19)dreamer60 نوشته:  براي اطلاع دوستان امروز رفتم مديكال تست و بدون ارائه هيچ مدركي در مورد واكسنها از زدن واكسن ها معاف شدم حالا چند حالت وجود داره :
١- پس فردا كه بايد برم براي جواب ازمايشاتم شايد خرمو (kheramo) بگيرن و واكسن بزنن بهمون Sad
٢- شايد از بسكي ايراني ها رفتن اونجا و كارت پاستور داشتن ديگه اين خانوم دكتره فك ميكنه همه تو ايرا واكسن هاشونو ميزنن.Tongue
٣- شايدم تا قد و هيكل مارو ديده با خودش گفته ماشا.... و فهميده نيازي به واكسن نيست Big Grin

پیش کدوم دکتر مدیکال داشتید؟ یعنی اصلا هیچ اشاره ای به کارت واکسن و دیدن اون نکرد؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2012-10-30 ساعت 01:13)mohajer13 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 00:19)dreamer60 نوشته:  براي اطلاع دوستان امروز رفتم مديكال تست و بدون ارائه هيچ مدركي در مورد واكسنها از زدن واكسن ها معاف شدم حالا چند حالت وجود داره :
٢- شايد از بسكي ايراني ها رفتن اونجا و كارت پاستور داشتن ديگه اين خانوم دكتره فك ميكنه همه تو ايرا واكسن هاشونو ميزنن.Tongue

پیش کدوم دکتر مدیکال داشتید؟ یعنی اصلا هیچ اشاره ای به کارت واکسن و دیدن اون نکرد؟

dreamer جان وقتی دکتر کارت واکسن پاستور رو از ما گرفت روزی که برای گرفتن جواب رفتیم گواهی جدید (که به نوعی ترجمه برگه پاستوربود)با مهر وامضای دکترتاریخ اعتبار24 ماه به ماداد وگفت این برگه را اگر مهاجرت کردید باخودتان ببرید سابقه پزشکی واکسنهای شماست ودر مواردی مثل بیمه و.... این نامه رو از شما در آمریکامیخوان(این برگه هم مثل باقی فرم های آمریکا شماره دارهDS-3025)
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، f1f ، Danoosh ، battosai
دكتر كريستين خاچاطوريان
اصلا هم حرفي در مورد واكسن ها نزد ، ميدونيد يه كم ادم جدي هست ولي من تونستم خيلي خوب باهلش رابطه برقرار كنم و در طول معاينه كلي با هم خنديديم Rolleyes

پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، mohajer13 ، frozen mind ، f1f ، battosai
والا تا پس فردا معلوم ميشه كه قراره چي كار كنه ولي اگه حرفي نزد نهايتا توي امريكا اگه نياز پيدا كردم واكسنهارو ميزنم ( بد نيست بدونين از امپول به اندازه يك دختر بچه سه ساله ميترسم Big Grin)

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.ok1 ، battosai
دریمر.بابا خبرهارو بده
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
چه خبري ميخواين كه بدم ؟ در مورد ويزا متاسفانه اغلب كليرنس مي خورن به عنوان مثال امروز از ٤ نغري كه برنده لاتاري بودن و مصاحبه داشتن فقط يه نفر يك ضرب ويزاشو گرفته ..Sad.. اگر هر سوالي داشتين بپرسين من در خدمتم ولي در مورد سفرنامه گذاشتم بعد از مصاحبه بنويسمء

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Blaze ، farshid.ok1 ، Acaro ، 327faranak ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان