موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خوب لطف کن شرایطشون چجور بوده که کلرینس خوردن.مثلا سربازی رفتن؟شغل دولتی داشتن؟
مامان من خانهدار بوده،منمِ دانشجو امرنمو سربازیم نرفتم...به نظر خودم کلرینس نمیخوریم،واسه همین بیلیت امریکمم گرفتم،چون نمیتونم برگردم ایران...
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-30 ساعت 19:29)dreamer60 نوشته: عرض كنم كه من از سه نفر كامل خبر دارم كه اون يك نفري كه يك ضرب گرفته كه هيچ ولي در مورد دو نفر ديگر :
اقاي x: مشكلي از نظر اسپانسر نداشتن ولي سربازي رفته بودن
خانم y : در دانشگاه شاغل هستن و هيچ مشكلي هم نداشتن.
در مورد شما احتمال ويزاي يك ضرب زياده
دریمر جان یه نظری هم در مورد کیس من بده یه خورده دلم آروم بگیره
سربازی معافیت ( خرید) ، کار دولتی هم نداشتم ، رشته تحصیلیم کامپیوتر
با سن و سال هم کار دارن؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-30 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-30 ساعت 20:24 توسط farshid.ok1.)
سفارت ایروان از دهنت بشنوه:د...
اون که یضرب گرفت چی بود؟
خودت کی مصاحبته ؟
هیجان زیاد چه میکنه...اون پایین نوشتی مصاحبت ۱ نومبره:|
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دریمر امیدوارم ویزای یکضرب بگیری سرحال بیایی ...ما رو هم دعا کن مشکلمون حل بشه، سریع ویزامو بگیرم خسته شدم دیگه والله !!!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 01:42 توسط Acaro.)
(2012-10-31 ساعت 01:24)dreamer60 نوشته: ببين دوست من اين رفقاي من ميگفتن همون اول كار اون برگه لعنتي ابي رنگ تو پروندشون بوده و عملا مصاحبه يه جورايي كشك بوده و از قبل براي كيس اونها اين طور تصميم گرفته شده بوده . ببينيد شرايط من هم به شما خيلي نزديكه يعني خريد خدمت - عدم اشتغال به كار دولتي و همچنين داشتن اسپانسري با درامد حدود سه برابر ميانگين درامد خانوارها امريكا ..... ولي باز هم هيچي معلوم نيست امار نشون ميده كه اغلب افراد رو در ارمنستان كليرنس ميدن . بهتره صبر كنيد تا من مصاحبمو انجام بدم و جواب بهتون بگم ، احتمالا" نتيجه من و شما بايد يكي بشه
ممنون از پاسختون ٫ بی صبرانه منتظرم که مصاحبتون با نتیجه دریافت یکضرب ویزا به پایان برسه ٫ حق با شماست شرایطمون واقعا یکسانه ساپورت مالی من هم چندین برابر درآمد نرمال خانوارهای آمریکاست.
راستی شما هم از اون سری خرید خدمت هایی هستی که در یک دوره کوتاه در سال ۷۵-۷۶ فروختن ؟ بعدش دیگه نیست و نابود شد و تو کارت معافیت سبز رنگ قدیمیمون زده بودن قانون بودجه ز-ه-ر-م-ا-ر به همراه آموزش نظامی (ما رو دو هفته بردن بدو رو دادند و سینه خیر اسمش شد آموزش نظامی ) که خوب خدا رو شکر تو کارت جدید ها فقط نوشته شرایط خواص (شاید بتونیم جای افراد نابغه خودمون رو جا بزنیم LOL )
راستش این دوری از همسرم خیلی داره روم فشار وارد می کنه ٫ روز به روز هم بدتر میشه
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
خوب نتیجه گیری جدید ٫ اکثر موارد کیس ما با هم دیگه مشابه است بجز سن و سال
با این اوصاف یه پسوند ریش سفید انجمن باید به من اضافه بشه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
پس از اونجای که من ۲۱ سالمه،باید پسوند کیس مناسبو به من بدن:د
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
يه خبر جديد اينكه يكي از دوستاني كه ديروز سفارت پاسپورتشونو گرفته بودن براي ويزا امروز بعد از ٢٤ ساعت بهش زنگ زدن و گفتن پاسپورتش امادست و بياد بگيره
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
جون.با این تفاصیر ویزای شمارو هم جمعه میدن.مبارکه داداش دریمر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
داری طولش میدیا.نگرانمون کردی