کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
خوب لطف کن شرایطشون چجور بوده که کلرینس خوردن.مثلا سربازی رفتن؟شغل دولتی داشتن؟

مامان من خانه‌دار بوده،منمِ دانشجو امرنمو سربازیم نرفتم...به نظر خودم کلرینس نمی‌خوریم،واسه همین بیلیت امریکمم گرفتم،چون نمی‌تونم برگردم ایران...
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، 327faranak
عرض كنم كه من از سه نفر كامل خبر دارم كه اون يك نفري كه يك ضرب گرفته كه هيچ ولي در مورد دو نفر ديگر :
اقاي x: مشكلي از نظر اسپانسر نداشتن ولي سربازي رفته بودن
خانم y : در دانشگاه شاغل هستن و هيچ مشكلي هم نداشتن.
در مورد شما احتمال ويزاي يك ضرب زياده Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، Acaro ، الهه سابق ، 327faranak ، battosai
(2012-10-30 ساعت 19:29)dreamer60 نوشته:  عرض كنم كه من از سه نفر كامل خبر دارم كه اون يك نفري كه يك ضرب گرفته كه هيچ ولي در مورد دو نفر ديگر :
اقاي x: مشكلي از نظر اسپانسر نداشتن ولي سربازي رفته بودن
خانم y : در دانشگاه شاغل هستن و هيچ مشكلي هم نداشتن.
در مورد شما احتمال ويزاي يك ضرب زياده Smile

دریمر جان یه نظری هم در مورد کیس من بده یه خورده دلم آروم بگیره Cool
سربازی معافیت ( خرید) ، کار دولتی هم نداشتم ، رشته تحصیلیم کامپیوتر
با سن و سال هم کار دارن؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، 327faranak
سفارت ایروان از دهنت بشنوه:د...

اون که یضرب گرفت چی‌ بود؟

خودت کی‌ مصاحبته ؟

هیجان زیاد چه می‌کنه...اون پایین نوشتی مصاحبت ۱ نومبره:|
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Blaze ، dreamer60 ، 327faranak
دریمر امیدوارم ویزای یکضرب بگیری سرحال بیایی ...ما رو هم دعا کن مشکلمون حل بشه، سریع ویزامو بگیرم خسته شدم دیگه والله !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، 327faranak ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، battosai
جاتون خالي با يكي دو نفر از بچه هاي مهاجرسرا و چند تا دوستاي جديد رفته بوديم يه جايي كه خيلي بهمون خوش گذشت و جاي همتون رو خالي كردمو به سفارش فروزن عزيزمم گوش كردم و يه ماهي زدم تو رگ Big Grin. براي همينه يه كم دير جواب ميدم
اول acaro عزيز :
ببين دوست من اين رفقاي من ميگفتن همون اول كار اون برگه لعنتي ابي رنگ تو پروندشون بوده و عملا مصاحبه يه جورايي كشك بوده و از قبل براي كيس اونها اين طور تصميم گرفته شده بوده . ببينيد شرايط من هم به شما خيلي نزديكه يعني خريد خدمت - عدم اشتغال به كار دولتي و همچنين داشتن اسپانسري با درامد حدود سه برابر ميانگين درامد خانوارها امريكا ..... ولي باز هم قهيچي معلوم نيست امار نشون ميده كه اغلب افراد رو در ارمنستان كليرنس ميدن . بهتره صبر كنيد تا من مصاحبمو انجام بدم و جواب بهتون بگم ، احتمالا" نتيجه من و شما بايد يكي بشه Shy

دوم فرشيد گل :
اون دوستي كه يك ضرب گرفته خدمت نرفته و شغلش هم خصوصي بوده (در واقع صاحب يك شركت پيمانكاري هستند)
مصاحبه من هم پنجشنبه همين هفتس Tongue

سوم blaze. عزيز سرور بنده :
ممنونم داداش گلم . خدا از دهنت بشنوه. و اما در مورد كيس شما باور كن من خودمم ناراحتم و امروز داشتم قضيتون رو واسه يه دوستان تعريف ميكردم . باور كن به دلم افتاده كار شمام خيلي زود درست ميشه Shy

***** اگه غلط املايي دارم همش تقصيره زكرياي رازيست و من بي تقصيرم Big Grin

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، 327faranak ، ASALI ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، frozen mind ، battosai ، mohajer13 ، شاپرک ، f1f ، Blaze ، far-dv2013
(2012-10-31 ساعت 01:24)dreamer60 نوشته:  ببين دوست من اين رفقاي من ميگفتن همون اول كار اون برگه لعنتي ابي رنگ تو پروندشون بوده و عملا مصاحبه يه جورايي كشك بوده و از قبل براي كيس اونها اين طور تصميم گرفته شده بوده . ببينيد شرايط من هم به شما خيلي نزديكه يعني خريد خدمت - عدم اشتغال به كار دولتي و همچنين داشتن اسپانسري با درامد حدود سه برابر ميانگين درامد خانوارها امريكا ..... ولي باز هم هيچي معلوم نيست امار نشون ميده كه اغلب افراد رو در ارمنستان كليرنس ميدن . بهتره صبر كنيد تا من مصاحبمو انجام بدم و جواب بهتون بگم ، احتمالا" نتيجه من و شما بايد يكي بشه Shy

ممنون از پاسختون ٫ بی صبرانه منتظرم که مصاحبتون با نتیجه دریافت یکضرب ویزا به پایان برسه ٫ حق با شماست شرایطمون واقعا یکسانه ساپورت مالی من هم چندین برابر درآمد نرمال خانوارهای آمریکاست.
راستی شما هم از اون سری خرید خدمت هایی هستی که در یک دوره کوتاه در سال ۷۵-۷۶ فروختن ؟ بعدش دیگه نیست و نابود شد و تو کارت معافیت سبز رنگ قدیمیمون زده بودن قانون بودجه ز-ه-ر-م-ا-ر به همراه آموزش نظامی (ما رو دو هفته بردن بدو رو دادند و سینه خیر اسمش شد آموزش نظامی ) Tongue که خوب خدا رو شکر تو کارت جدید ها فقط نوشته شرایط خواص (شاید بتونیم جای افراد نابغه خودمون رو جا بزنیم LOL )
راستش این دوری از همسرم خیلی داره روم فشار وارد می کنه ٫ روز به روز هم بدتر میشه
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.ok1 ، mohajer13 ، f1f ، Blaze
دوست عزيز من ديگه اينقدرهام پير نيستما Big Grin اون سال كه شما فرمودين من تازه ١٤-١٥ سالم بوده
ولي در كل بله كارت معافيت قبلي من به همين شكل بوده كه فرمودين Cool

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، frozen mind ، battosai ، Acaro ، farshid.ok1 ، 327faranak ، f1f
خوب نتیجه گیری جدید ٫ اکثر موارد کیس ما با هم دیگه مشابه است بجز سن و سال
با این اوصاف یه پسوند ریش سفید انجمن باید به من اضافه بشه Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.ok1 ، f1f ، frozen mind ، الهه سابق
پس از اونجای که من ۲۱ سالمه،باید پسوند کیس مناسبو به من بدن:د
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60 ، frozen mind ، الهه سابق ، battosai
يه خبر جديد اينكه يكي از دوستاني كه ديروز سفارت پاسپورتشونو گرفته بودن براي ويزا امروز بعد از ٢٤ ساعت بهش زنگ زدن و گفتن پاسپورتش امادست و بياد بگيره

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، farshid.ok1 ، Acaro ، Blaze ، شاپرک ، 327faranak ، girl ، frozen mind
جون.با این تفاصیر ویزای شمارو هم جمعه میدن.مبارکه داداش دریمر
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، f1f ، frozen mind ، dreamer60
داری طولش میدیا.نگرانمون کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
سلام به همگي و ممنون از لطف تك تكون. متاسفانه من هم كارم به كليرنس خورد امروز از ١٠-١٢ كيسي كه من خبر دارم فقط يه خانم مجرد كه كتگوري f4 بودن يك ضرب ويزاشون رو گرفتن
Sad. Sad. Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، f1f ، 327faranak ، farshid.ok1 ، Acaro ، battosai ، Blaze ، الهه سابق
(2012-11-01 ساعت 15:02)dreamer60 نوشته:  سلام به همگي و ممنون از لطف تك تكون. متاسفانه من هم كارم به كليرنس خورد امروز از ١٠-١٢ كيسي كه من خبر دارم فقط يه خانم مجرد كه كتگوري f4 بودن يك ضرب ويزاشون رو گرفتن
Sad. Sad. Sad

نگران نباش دوست عزیز , بازم تبریک میگم
اینطور که به نظر می آد اکثر کسانی که ایروان هستند , کلیرنس می خورن
شما دلیلش چی بود ؟؟؟
چند روز قبل از مصاحبه رفته بودید ایروان واسه کارای پزشکی ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، 327faranak ، dreamer60 ، battosai ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان