موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
حیف...ایشالا که زود خبرت کنن واسه ویزا...نگفتن چند هفته دیگه؟
بخاطر شغلت بود؟
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-01 ساعت 15:02)dreamer60 نوشته: سلام به همگي و ممنون از لطف تك تكون. متاسفانه من هم كارم به كليرنس خورد امروز از ١٠-١٢ كيسي كه من خبر دارم فقط يه خانم مجرد كه كتگوري f4 بودن يك ضرب ويزاشون رو گرفتن
. .
دریمر جان خیلی امیدوار بودم که یکضرب ویزات رو دریافت کنی باور کن در طی چند روز گذشته مدام به فکرت بودم. به هر حال باید اینطور فرض کنیم که کلیرنس هم شده جزیی از راه پرپیچ و خم مهاجرتی ما ایرانی ها.
امیدوارم که این کوچه آخر رو هم به زودی پشت سر بزاری و به سلامتی در کنار خانواده خوش و خرم باشی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 17:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 17:15 توسط dreamer60.)
باز هم از لطف همتون ممنونم . عرض كنم خدمتتون كه به كيس من هيچ ايرادي نتوتستن بگيرن تا اين حد كه در زمان مصاحبه تنها سوالي كه افيسر ازم كرد اين بود كه پدر تون با توجه به اينكه بازنشسته شدن روزهاشون رو چطوري سپري ميكنن !!!!!! من هم گفتم خوب تلويزيون ميبينن و روزنامه مي خونن و با مادرم پياده روي ميرن !!! بعد گفت تبريك ميگم از نظر ما پروندتون كامله و هيچ مشكلي نداره فقط ...... ( همون جمله كذايي كه همه ميدونين ....)
عرض كنم خدمتتون كه اونجا دو نفر هستن كه مصاحبه مي كنن ، يه خلنم و يك اقا.... اماري كه اين ٣-٤ روزه بدست اوردم اينه كه تمامي كساني كه يك ضرب وبزاشونو گرفتن توسط اون اقا مصاحبه شدن.
در مورد كارها پزشكي خدمتتون عرض كنم كه بر عكس ويزا كه خيلي سخت ميگيرن مديكال تست خيلي خوب و راحت انجام ميشه و 3 روز قبل از مصاحبه اگه تشريف ببرين همه كارهاتون به خوبي انجام ميشه....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دریمر جان مبارکت باشه یه خان دیگه گذشت یادت باشه دوسال پیش فروزان مایند تا اینجا رفت و دوباره کارش از اول شروع شد ولی زمان گذشت والان اونجاس برای تو هم زمان امیدوارم با سرعت بگذرد موفق باشی برادرم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 17:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 17:59 توسط dreamer60.)
واييييي پروانه خانم چه قدر خوشحال شدم شما پست گذاشتين يه مدت زيادي بود ازتون بي خبر بودم. مرسي بابت لطفتون به قول شما و بقيه دوستان اينم يه خان هست كه بايد ازش عبور كنيم . اين طوري شايد قدر امريكا رو بيشتر بدونيم .....
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خوب حالا چند هفته باید منتظر بمونی داداش دریمر؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-02 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-02 ساعت 00:53 توسط dreamer60.)
Blaz جان دقيقا" در كل مصاحبه ياد اين حرفات افتاده بودم كه گفتي دنبال يه ديوار ميگشتي تا اون خانومو بزني بهش..... دقيقا اون لحظه داشتم به حرفت فكر ميكردم.....