موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
وای دریمر من تازه اومدم دیدم چه خبره.
ای بابا، این مسخره ها هم که بهت کلیرنس زدن. بازم خداروشکر که فقط یک مرحله از کارت مونده و بعدش دیگه خلاص.
رتبه هم تقدیم شد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ساسان عزیز مثل اینکه امدین ایران خوش امدید یادتون هست سر عدم سوپیشینه چقدر انتظار کشیدید اخرش هم گفتن نیازی نبود من فکر کنم این سختیها باعث شده که ما زمان طولانی ویزا گرفتن را راحت تر تحمل کنیم الان ویزا بولتن چهار ماه که برای f4 توی ماه مارچ گیر کرده ولی چاره چیه فقط امیدوارم قبل از کنکور دخترم که سال دیگه س من هم ویزام را گرفته باشم که حداقل استرس کنکور نداشته باشم به همسر گرامی سلام برسانید موفق باشید
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در طی این مدت با آسمان سفر داشتند نوع هواپیما فوکر بود ؟
یکی از دوستان من متخصص تعمیر موتور هواپیمایی آسمان است ایشون خیلی تاکید می کردن که اگر با فوکر سفر کنید امن تره البته بماند که یک سری اطلاعاتی دادند که من ترجیح میدم بیان نکنم وگرنه با همون گاری و درشکه مجبور به سفر میشیم.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-02 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-02 ساعت 15:10 توسط dreamer60.)
نه پرواز ما بوينگ بود ،
بويينگ يك هواپيماي امريكايست و فوكر يك هواپيماي هلندي ....من با فوكر١٠٠ زياد سفر كردم و با اينكه هواپيماي كوچيكي هست ولي خيلي خوبه .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 14:42)پروانه نوشته: سلام ساسان عزیز مثل اینکه امدین ایران خوش امدید یادتون هست سر عدم سوپیشینه چقدر انتظار کشیدید اخرش هم گفتن نیازی نبود من فکر کنم این سختیها باعث شده که ما زمان طولانی ویزا گرفتن را راحت تر تحمل کنیم الان ویزا بولتن چهار ماه که برای f4 توی ماه مارچ گیر کرده ولی چاره چیه فقط امیدوارم قبل از کنکور دخترم که سال دیگه س من هم ویزام را گرفته باشم که حداقل استرس کنکور نداشته باشم به همسر گرامی سلام برسانید موفق باشید
ممنونم پروانه جان.چاره ای جز صبر کردن نیس گرچه گفتنش آسونه.امیدوارم هرچه زودتر کارهاتون حل بشه و بدون استرس بیاین.موفق باشین
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
منم با مدیر شدن دریمر موافقم 100%
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
چهخبر بچهها ؟ کسی تازگیها نرفته سفارت؟