کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
الاهه ، مادر Tongue پس كجايي نمي خواي بياي مارو تسكين بدي Sad..... حداقل يه رتبه به ما بده از ١٩ در بيايم . دلمون رو حداقل بتونيم به اين خوش كنيم ....، اسپانسرت ok شد ديگه بي خيال مهاجر سرا شدي ؟؟؟؟ Sad
داش فروز ن تو كجايي ؟؟؟؟ هنوز خوابي؟؟؟؟ . Sad. Sad
فروزن كجايي كه داداشتو fbi check دادن .(بر وزن قيصر كجايي كه داشتو كشتن - فيلم ق-ي-ص-ر). Tongue
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، girl ، frozen mind ، storagemeter ، f1f ، battosai ، sasan_rock
وای دریمر من تازه اومدم دیدم چه خبره.
ای بابا، این مسخره ها هم که بهت کلیرنس زدن. بازم خداروشکر که فقط یک مرحله از کارت مونده و بعدش دیگه خلاص.
رتبه هم تقدیم شد Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، girl ، frozen mind ، dreamer60 ، f1f ، battosai ، sasan_rock ، 327faranak
(2012-11-02 ساعت 01:23)dreamer60 نوشته:  الاهه ، مادر Tongue پس كجايي نمي خواي بياي مارو تسكين بدي Sad..... حداقل يه رتبه به ما بده از ١٩ در بيايم . دلمون رو حداقل بتونيم به اين خوش كنيم ....، اسپانسرت ok شد ديگه بي خيال مهاجر سرا شدي ؟؟؟؟ Sad
داش فروز ن تو كجايي ؟؟؟؟ هنوز خوابي؟؟؟؟ . Sad. Sad
فروزن كجايي كه داداشتو fbi check دادن .(بر وزن قيصر كجايي كه داشتو كشتن - فيلم ق-ي-ص-ر). Tongue
داداش غصه نخور.باز اوضات از من بهتره که به خاطر نداشتن برگه عدم سوپیشینه خیلی تمیز FBI CHECKخوردم.باور کن هنوز دارم میسوزم چونکه هنوز کسی رو پیدا نکردم که مثل من این بلا سرش اومده باشه( به قول کاراکتر مورچه خوار تو پلنگ صورتی:این اتوبوس جهانگردی سالی یه بار از اینجا رد میشه اونم وقتی که من وسط جاده خوابیده باشم!!!!)
برو دنبال بلیت و اینکارا چون زود کلیر میشی.به قول فروزن اینا مال مرده!!!!!این یه فرصتی هستش که سفارت بهت میده تا به چمدون هات اضافه کنی(عجب برهان قاطعی آوردم)!!!!!در هر صورت ایشالا تا قبل ژانویه میای.don't worry
ضمنا فروزن عزیز به آمریکاییها توهین نکن و به شعورشون احترام بذار!!! ولی خارج از شوخی در آینده یه پست در مورد میزان خنگ بودنشون و حماقت هاشون میذارم تا بدونین کجا میایین.
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f
سلام ساسان عزیز مثل اینکه امدین ایران خوش امدید یادتون هست سر عدم سوپیشینه چقدر انتظار کشیدید اخرش هم گفتن نیازی نبود من فکر کنم این سختیها باعث شده که ما زمان طولانی ویزا گرفتن را راحت تر تحمل کنیم الان ویزا بولتن چهار ماه که برای f4 توی ماه مارچ گیر کرده ولی چاره چیه فقط امیدوارم قبل از کنکور دخترم که سال دیگه س من هم ویزام را گرفته باشم که حداقل استرس کنکور نداشته باشم به همسر گرامی سلام برسانید موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sasan_rock ، الهه سابق ، battosai ، frozen mind ، f1f
ممنون ساسان جان . اميوارم كه حرفت درست از اب دربياد و بتونم براي كريسمس اونجا باشم چون عروسي پسر داداشمه Smile
راستي ديشب يه خوابي ديدم همين كه خودمو خيس نكردم خيليه ، خواب ديدم دوباره ويزا بولتن برگشته عقب Sad

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، reza6966 ، Blaze ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، f1f
دوستانی که در طی این مدت با آسمان سفر داشتند نوع هواپیما فوکر بود ؟
یکی از دوستان من متخصص تعمیر موتور هواپیمایی آسمان است ایشون خیلی تاکید می کردن که اگر با فوکر سفر کنید امن تره البته بماند که یک سری اطلاعاتی دادند که من ترجیح میدم بیان نکنم وگرنه با همون گاری و درشکه مجبور به سفر میشیم.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، frozen mind
نه پرواز ما بوينگ بود ،
بويينگ يك هواپيماي امريكايست و فوكر يك هواپيماي هلندي ....من با فوكر١٠٠ زياد سفر كردم و با اينكه هواپيماي كوچيكي هست ولي خيلي خوبه .

پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، Blaze ، 327faranak ، الهه سابق ، battosai ، frozen mind
(2012-11-02 ساعت 14:58)dreamer60 نوشته:  ممنون ساسان جان . اميوارم كه حرفت درست از اب دربياد و بتونم براي كريسمس اونجا باشم چون عروسي پسر داداشمه Smile
راستي ديشب يه خوابي ديدم همين كه خودمو خيس نكردم خيليه ، واب ا ديدم دوباره ويزا بولتن برگشته عقب

وایییییییی دریمر توراخدا از این خوابها نبین درضمن مخواستم بدانم چطور مشود به شما رتبه داد ایا امکان مدیر شدن باهمین رتبه هست اگه جواب مثبته من پیشنهاد مدیر شدن شما رابه این تالار می دهم یک فراخوان برای جمع اوری رتبه چون هم اطلا عات شما خوب است هم خیلی فعال هسین پاینده باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، battosai ، girl ، dreamer60
(2012-11-02 ساعت 14:42)پروانه نوشته:  سلام ساسان عزیز مثل اینکه امدین ایران خوش امدید یادتون هست سر عدم سوپیشینه چقدر انتظار کشیدید اخرش هم گفتن نیازی نبود من فکر کنم این سختیها باعث شده که ما زمان طولانی ویزا گرفتن را راحت تر تحمل کنیم الان ویزا بولتن چهار ماه که برای f4 توی ماه مارچ گیر کرده ولی چاره چیه فقط امیدوارم قبل از کنکور دخترم که سال دیگه س من هم ویزام را گرفته باشم که حداقل استرس کنکور نداشته باشم به همسر گرامی سلام برسانید موفق باشید
ممنونم پروانه جان.چاره ای جز صبر کردن نیس گرچه گفتنش آسونه.امیدوارم هرچه زودتر کارهاتون حل بشه و بدون استرس بیاین.موفق باشین
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، dreamer60
منم با مدیر شدن دریمر موافقم 100%
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.ok1 ، f1f ، battosai
(2012-11-02 ساعت 15:01)Acaro نوشته:  دوستانی که در طی این مدت با آسمان سفر داشتند نوع هواپیما فوکر بود ؟
یکی از دوستان من متخصص تعمیر موتور هواپیمایی آسمان است ایشون خیلی تاکید می کردن که اگر با فوکر سفر کنید امن تره البته بماند که یک سری اطلاعاتی دادند که من ترجیح میدم بیان نکنم وگرنه با همون گاری و درشکه مجبور به سفر میشیم.

بویینگ 727 نگران نباش مشکلی نیست .....
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، dreamer60 ، الهه سابق
اي بابا چه قدر من هوادار دارم اينجا Shy اگه شب مصاحبه طرح ختم صلوات ميزاشتم يك ضرب ويزارو گرفته بودم .
Big Grin
خارج از شوخي از لطفتون ممنونم مهم مدير يا پيشكسوت و فعال و .... نيست مهم اينه كه در مهاجرسرا هر كس بتونه به نوبه خودش به عزيزان هموطنش كه قصد مهاجرت دارن كمك كنه. Rolleyes

پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind ، farshid.ok1 ، f1f ، Blaze ، ehsan_ati
واييييي فروزن تو رو خدا اين طوري نگو من همينطوريشم از پرواز مي ترسم. !!!!!
يادمه تو اون پرواز متاسفانه خانواده دو تا از بچه هاي مهاجرسرا هم بودن ...... Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، f1f ، battosai ، 327faranak ، الهه سابق ، sasan_rock
چه‌خبر بچه‌ها ؟ کسی‌ تازگیها نرفته سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
(2012-11-02 ساعت 20:41)frozen mind نوشته:  
(2012-11-02 ساعت 18:16)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2012-11-02 ساعت 15:01)Acaro نوشته:  ... اگر با فوکر سفر کنید امن تره .....
بویینگ 727 نگران نباش مشکلی نیست .....
بله بوئینگ ۷۲۷ مطمئنه، دقیقاً مثل اونی‌ که ۳-۴ سال پیش در ارومیه سقوط کرد!!
این مدل هواپیما سالهاست که از رده خارج شده
سلام....

بله فروزن عزیز ... این همون مدل هست و این مدلی که آسمان داره برای 30 سال پیش هست اما خب 727 آسمان چک های سنگینی رو جدیدن گذرونده ...

این هواپیما ها باید از رده خارج بشن اما چون مشکلاتی هست و همه ما میدونیم ... فعلن .... . اما اینکه فکر کنیم میتونه برای ما خطری داشته باشه فکر

خوبی نیست چون همیشه قبل از پرواز ... همه چی ok باشه پرواز انجام میشه ... در مورد حادثه ارومیه هم به دوست عزیزم بگم که ... نمیشه یه سری

مسائل رو گفت اما... .Smile))))
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، الهه سابق ، dreamer60 ، Acaro

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان