کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
(2012-11-02 ساعت 22:13)farshid.ok1 نوشته:  چه‌خبر بچه‌ها ؟ کسی‌ تازگیها نرفته سفارت؟
نه داداش من شما ظاهرا" اخرين نفر از كتگوري خانوادگي هستين كه هنوز ايروان مصاحبه نرفته ... مي توني به تالارهاي بروبكس لاتاري يه سري بزني براي اونها هنوز بازار ارمنستان داغه Shy
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، farshid.ok1 ، Blaze ، سارا2013
یه سوال، مگه نه اینکه fbi check واسه همه از همون اول انجام میشه و کسایی که روز مصاحبه بازم چک میخورن یعنی فرصت نبوده که پروسه چکشون تکمیل بشه و واسه همینه که صدور ویزاشون به تاخیر میفته؟ پس با این حساب کسایی که خیلی طول کشیده تا نوبت مصاحبشون بشه، قاعدتا چکشون توی اون فاصله باید انجام شده باشه. پس چرا اینطور نیست و بعضی از بچه ها با اینکه خیلی دیر وقت مصاحبشون اعلام شده بازم چک خوردن؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، f1f ، dreamer60 ، battosai ، sasan_rock
(2012-11-03 ساعت 04:32)elahenadafy2 نوشته:  یه سوال، مگه نه اینکه fbi check واسه همه از همون اول انجام میشه و کسایی که روز مصاحبه بازم چک میخورن یعنی فرصت نبوده که پروسه چکشون تکمیل بشه و واسه همینه که صدور ویزاشون به تاخیر میفته؟ پس با این حساب کسایی که خیلی طول کشیده تا نوبت مصاحبشون بشه، قاعدتا چکشون توی اون فاصله باید انجام شده باشه. پس چرا اینطور نیست و بعضی از بچه ها با اینکه خیلی دیر وقت مصاحبشون اعلام شده بازم چک خوردن؟
کلا FBI CHECK اصلا ربطی مدت زمان پروسه یا طولانی بودن اون نداره .یعنی نمیشه مبنا و پایه خاصی براش در نظر گرفت.از نظر سفارت یا درست تر بگمNVCاینکه شما چند سال انتظار کشیده اید مهم نیست.اصل مساله از زمانی آغاز میشود که وقت مصاحبه برای شما تعیین میگردد(که البته کاملا بیربط میباشد).یکی از دوستان امریکایی من که از قضا کارمند NVCهستش میگفت که FBIقادر نیس به اون دقتی که تصور میشه تحقیقات خودش رو انجام بده فقط یه لیستی هست که از افراد ایرانی که از طرف FBIاصطلاحا خطرناک نامیده میشوند(در حدود 2000نفر) تشکیل شده که اگر شما اسمتان داخل این لیست باشد باید به فکر مقصد جدیدی برای مهاجرت باشید.بعنوان مثال اگر شما کارمند باشید ولی در زمان پر کردن DS230خودتان را دارای شغل آزاد معرفی کنید به احتمال99% از این موضوع بی اطلاع خواهند بود(چون مرجعی برای تحقیق ندارند).بقول یکی از دوستان FBI CHECKکاملا با شیر یا خط معلوم میشود و من شخصا کسانی را میشناسم که مطمئن بودم که یکضرب ویزا نخواهند گرفت ولی گرفتند و بالعکس. همانطور که قبلا گفتم اصلا این فکر رو نکنید در امریکا همه چیز دارای اصول وقاعده هست چون به محض ورود سرخورده خواهید شد!
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، f1f ، dreamer60 ، battosai ، farshid.ok1 ، Blaze ، سارا2013
یک مورد را هم من اضافه کنم در مدت زمان رسیدگی به پرونده در USCIS شخص Petitioner بگ گراند چک میشه نه Applicant
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، f1f ، dreamer60 ، battosai ، sasan_rock ، Blaze
در هر صورت چه ليست ٢٠٠٠ نفري از ايرانيهاي مشكل دار داشته باشن چه ليست ٢٠ مليوني ، search كردن يك اسم يا يك اثر انگشت نهايتا" زماني معادل پنج دقيقه نياز خواهد داشت نه چند ماه .... براي من كه هنوز اين مساله حل نشده

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، sasan_rock ، Blaze ، الهه سابق ، 327faranak
دوستان من در مورد کلیرنس یا همون AP - Administrative Processing تحقیق کردم و بصورت خیلی خلاصه براتون جمع بندی می کنم دلایلش را (البته به نظر می رسه برای ما ایرانی ها این یکی از مراحل کاری است و ممکنه هیچ ربطی به موارد پایین نداشته باشه)

۱-نام متقاضی اسلامی و متداول باشد.

۲-شغل و تخصص او در لیست TAL - Technology Alert List باشد همچون داروسازی ٫ بیوتک ٫ مهندسی و غیره (لیست کامل مشاغل حساس را برای شما در پایین قرار دادم)

۳-نام متقاضی با نام شخصی که در Alert List آمریکا است مطابقت داشته باشد.

لیست TAL :

Sensitive Areas

Conventional Munitions : technologies associated with warhead and large caliber projectiles, fusing, and arming systems

Nuclear Technology : technologies associated with the production and use of nuclear material for military applications

Missile / Missile Technology : technologies associated with air vehicles and unmanned missile systems

Aircraft and Missile Propulsion and Vehicular Systems : technologies associated with liquid and solid rocket propulsion systems, missile propulsion, rocket staging / separation mechanisms, and aerospace thermal and high performance structures

Navigation and Guidance Control : technologies associated with the delivery and accuracy of unguided and guided weapons, such as tracking and homing devices; internal navigation systems, and vehicle and flight control systems

Chemical and Biotechnology Engineering : technologies associated with the development or production of biological and toxin agents, pathogenics, and biological weapons research

Remote Imaging and Reconnaissance : technologies associated with military reconnaissance efforts, such as drones, remotely piloted or unmanned vehicles, imagery systems, and high resolution cameras

Advanced Computer and Microelectronic Technology : technologies associated with superconductivity, supercomputing, and microcomputer compensated crystal oscillators

Materials Technology : technologies related to the production of composite materials for structural functions in aircraft, spacecraft, undersea vehicles, and missiles

Information Security : technologies associated with cryptographic systems to ensure secrecy of communications

Lasers and Directed Energy Systems : technologies associated with laser-guided bombs, ranging devices, and countering missiles

Sensors : technology associated with marine acoustics, missile-launch calibration, night vision devices, and high-speed photographic equipment

Marine Technology : technology associated with submarines and deep submersible vessels, marine propulsion systems designed for undersea use and navigation, radar, and acoustic / non-acoustic detection

Robotics : technologies associated with artificial intelligence and computer-controlled machine tools

Advanced Ceramics : technologies related to the Production of tanks, military vehicles, and weapons systems

High Performance Metals and Alloys : technologies associated with military applications

An Alternative List

CONVENTIONAL MUNITIONS: Warheads, explosives, or other large caliber projectiles

NUCLEAR TECHNOLOGY: Nuclear physics and/or nuclear engineering used in the development of nuclear materials for both peaceful and military applications

ROCKET SYSTEMS: Ballistic Missile Systems, Unmanned Air Vehicles, and pace launch vehicles

ROCKET SYSTEMS AND UNMANNED AIR VEHICLE SUBSYSTEMS: Propulsion technologies, solid rocket motor stages, liquid propellant engines, re-entry vehicles, guidance sets, thrust vector controls, and warhead arming technologies

NAVIGATION, AVIONICS AND FLIGHT CONTROL USEABLE IN ROCKET SYSTEMS AND UNMANNED AIR VEHICLES: Internal navigation systems, tracking and homing devices, accelerometers and gyroscopes, flight control systems, and global positioning systems

CHEMICAL, BIOTECHNOLOGY AND BIOMEDICAL ENGINEERING: Biochemistry, microbiology, pharmacology, immunology, virology, bacteriology, mycology, toxicology, genetic engineering, recombinant DNA technology, pathogenecity, microencapsulation, chemical engineering, neurochemistry, pharmaceutical production technology

REMOTE SENSING, IMAGING AND RECONNAISSANCE: Remote sensing satellites, high resolution radar, imagery instruments, photogrammetry

ADVANCED COMPUTER/MICRO-ELECTRONIC TECHNOLOGY: Supercomputing, speech processing systems, neural networks, data fusion, quantum wells, superconductivity, optoelectronics, acoustic wave devices, superconducting electron devices, flash discharge type x-ray systems, frequency synthesizers, microcomputer compensated crystal oscillators

MATERIALS TECHNOLOGY: High performance metals, alloys, and ceramics associated with military applications

INFORMATION SECURITY: Cryptography, cryptographic systems

LASER AND DIRECTED ENERGY SYSTEMS TECHNOLOGY: High and low energy lasers, directed and kinetic energy systems, optoelectronics, optical tracking, high speed pulse generation, magnetohydrodynamics

SENSORS AND SENSOR TECHNOLOGY: Marine acoustics, optical sensors, night vision devices, gravity meters, high speed photographic equipment, magnetometers

MARINE TECHNOLOGY: Submarines and submersibles, undersea robots, marine propulsion systems, signature recognition, acoustic and non acoustic detection

ROBOTICS: Artificial intelligence, automation, computer-controlled machine tools, pattern recognition technologies

URBAN PLANNING: Architecture, civil engineering, community development, environmental planning, geography, housing, landscape architecture, urban design

>> منبع <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، reza6966 ، sasan_rock ، farshid.ok1 ، nora ، f1f ، الهه سابق ، girl
ممنون acaro جان ، اين مطلبت خيلي به درد من خورد. Smile
همين الان در هتل اقايي رو ديدم كه فكر كنم جزء اولين كليرنس شده ها باشن - كتگوري f1 - مدت زمان انتظار ٣٧ روز

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sasan_rock ، farshid.ok1 ، f1f ، الهه سابق ، سارا2013 ، 327faranak
دریمر جان اطمینان دارم به زودی شما هم کلیر می شین ٫ این ماجرا کلا برای شهروند یک سری از کشورها مثل اینکه دیگه روتین شده از جمله پاکستان و مصر اینها وضعشون از ما هم بدتره حداقل زمانی که کلیر میشن ۳ ماه است و در حالت عادی ۵ تا ۶ ماه طول می کشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، f1f ، الهه سابق ، girl
(2012-11-03 ساعت 12:59)dreamer60 نوشته:  ممنون acaro جان ، اين مطلبت خيلي به درد من خورد. Smile
همين الان در هتل اقايي رو ديدم كه فكر كنم جزء اولين كليرنس شده ها باشن - كتگوري f1 - مدت زمان انتظار ٣٧ روز

یعنی‌ بعد از ۳۷ روز کلیر شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، الهه سابق
بله بعد ٣٧ روز شماره كيسشون در سايت اعلام شده Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، f1f ، الهه سابق ، سارا2013 ، 327faranak
این دلیل نمی‌شه که باز من نرم مخه دختر سفارتیرو نزنم:د

ولی‌ باز خدارو شکر:خ
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، f1f ، الهه سابق ، dreamer60 ، سارا2013
Blaze جان شنيدم شماره تون رو توسايت اعلام كردن .درسته ؟؟؟؟
فرانك جان شما چطور؟

پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق
(2012-11-04 ساعت 20:18)dreamer60 نوشته:  Blaze جان شنيدم شماره تون رو توسايت اعلام كردن .درسته ؟؟؟؟
فرانك جان شما چطور؟

خبری نیست dreamerجان الان10روزه
اصلاهیچ شماره جدیدی اعلام نکردن!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، f1f ، الهه سابق
ای بابا پس با این حساب شما تا الان 64 روزه که از مصاحبتون میگذره و هنوز هم کلیر نشدین Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، 327faranak
(2012-11-04 ساعت 20:18)dreamer60 نوشته:  Blaze جان شنيدم شماره تون رو توسايت اعلام كردن .درسته ؟؟؟؟
فرانك جان شما چطور؟

شماره من خیلی وقته روی سایت اعلام شده و کلیر شدم، توی امضام هم بود که منتظرم و وقتی اعلام شد انتظار رو حذف کردم...

الان در انتظار یافتن اسپانسری هستم که بتونم در آغوش گرم مهربانش بخسپم !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، f1f ، 327faranak

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان