کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
اهان من به این نکته ای که در امضاتون بوده دقت نکردم ...فکر می کردم هنوز هم مشکل کلیرنستون دارین و هم مشکل اسپانسر... حالا اگه تا زمانی که بهتون فرصت دادن نتونید اسپانسر جدید معرفی کنین چی میشه ؟؟؟ Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، 327faranak
(2012-11-04 ساعت 22:06)dreamer60 نوشته:  ای بابا پس با این حساب شما تا الان 64 روزه که از مصاحبتون میگذره و هنوز هم کلیر نشدین Sad

ازتاریخ مصاحبه امروز دقیقا میشه 69 روز احتمال داره چون گروهf4 هستیم و3 نفریم مدت زمان انتظارمون بیشتر بشه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
(2012-11-05 ساعت 00:11)dreamer60 نوشته:  اهان من به این نکته ای که در امضاتون بوده دقت نکردم ...فکر می کردم هنوز هم مشکل کلیرنستون دارین و هم مشکل اسپانسر... حالا اگه تا زمانی که بهتون فرصت دادن نتونید اسپانسر جدید معرفی کنین چی میشه ؟؟؟ Sad
والله امید به خدا سعی می کنیم تو همین فرصت حلش کنیم اما اگر نشه fbi check باطل میشه و میره تو یه پروسه یک ساله ، رو اون برگه که به شما دادن نگاه کنید نوشته هایی داره به این مضمون که اعتبارش یک ساله و بعد از اون یه روال جدید اتخاذ میشه که نمی دونم چیه..تو سایت ابوظبی هم همین مضامین هست...اما بعید می دونم پرونده باطل بشه، راههایی هست که یه جورایی میشه در گردش نگهش داشت مثل حالتی که منتظر اعلام وقت سفارتین و کارنت شدین اما نامه نرسیده و باید صبر کرد سفارت وقت بده اینم هی در گردش شاید بمونه ، بهر حال نمی دونم امیدوارم تو همین یکی دو ماه خلاصش کنیم ! صبر نمی خوایم بکنیم اون راه ها رو کشف کنیم !!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، f1f ، dreamer60 ، الهه سابق
blaze جان خانومتون تشریف بردن آمریکا ؟؟؟؟
فکر کنم اونجا دستشون خیلی باز تر باشه و بتونن بالاخره این مشکل رو هم حل کنن Shy

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، 327faranak ، Blaze ، الهه سابق ، سارا2013
برناممون دقیقا همینه دریمر جان، بزودی امید به خدا اعزام بزودیه !!!

در مورد نوشتن سفرنامه هم، دقیقا من هم عین شما بودم تا چند هفته حوصله نداشتم اما چه کنیم ذغال مهاجرسرا خوبه !!! رفع کسالت می کنه ...!
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، dreamer60 ، سارا2013
وای Blaze ذغال مهاجرسرا رو خیلی خوب اومدی، خداییش آدمو بد فرم تسکین میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، سارا2013 ، Blaze
دوستان امروز ٨ نفر به ليست كلير شده ها اضافه شدن . چي شد از بچه ها كسي نبوده؟؟؟؟؟؟ فرانك؟؟؟؟؟؟؟ Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، سارا2013
ایول.ایشالا که بوده

خبر نداری چند روز تو کفه کلیر بودن؟

دریمر از اونایی که ویزا یضرب گرفتن هم خبر بده خو،مخصوصا پسرا:د
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، 327faranak
نه متاسفانه در يك تاپيك ديگه ديدم كه فرانك نوشته باز هم شمارش شامل اين اپديت نبوده و وارد ٧١ امين روز انتظار شدن !!!!Sad
در مورد افرادي كه يكضرب ويزا گرفتن عرض كنم خدمتت كه من كلا" در طول يك هفته ٥ نفر رو ديدم كه ٤ نفرشون خانم بودن - اون اقايي هم كه يك ضرب گرفتن شرايطشون طوري بود كه اگه از قبل از من و شما مي پرسيدن مي گفتيم احتمال كليرنس زياده ------ كيس لاتاري- خدمت رفته بودن - شاغل در كار ازاد

پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، الهه سابق ، سارا2013 ، f1f ، farshid.ok1 ، 327faranak
به نظرت این سفارت ایروان،می‌دونه ویزای زیارتی چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
فرشید جان اگه خدای نکرده شامل کلیرنس شدی (که ایشا.. نمیشی Smile ) و مجبور به اقامت طولانی در ارمنستان شدی پیشنهاد می کنم که به خاطر اینکه هزینت به شدت کاهش پیدا کنه بی خیال اقامت در هتل بشی و بری یک خونه در حومه یروان اجاره کنی ... از رفقای دانشجویی که اونجا اقامت دارن شنیدم حدود ماهی 300 دلار اجارش میشه ... در ضمن می تونی با چندتا از دانشجو هایی که اونجا هستن همخونه بشی (به دلایل مختلفی پسرهارو پیشنهاد میکنم Smile )
از طرف دیگه هم زمانی که مدارکتو در سفارت ازت میگیرن و هم در زمانی که مصاحبه میشی حتما" برای اونها توضیح بده که نمی تونی برگردی ایران و .....
من حدث می زنم یک ضرب میگیری Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، Blaze ، farshid.ok1
(2012-11-06 ساعت 13:20)farshid.ok1 نوشته:  به نظرت این سفارت ایروان،می‌دونه ویزای زیارتی چیه؟

مگر با ویزا زیارتی هم میشه رفت ارمنستان ؟؟؟
شما وضیعتتون طوری هست که نمی تونید برگردید ؟؟؟
برنامتون اینه که بعد از گرفتن ویزا , مسقیم برید آ م ر ی ک ا ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.ok1
خرید بلیط هواپیمایی ارمنستان با کارت شتاب:
http://aas-co.org/default.aspx
سایت رسمیه نه آژانس
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966
فرشید عزیز یه سوالی به ذهن من رسیده که نمیدونم بش فکر کردی یا نه!
فکر میکنم سفارت در صورتی پاس شما رو قبول میکنه و ویزا صادر میکنه که پاس حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ویزای زیارتی این شرایط رو داره؟
صمیمانه امیدوارم با مشکلی روبرو نشین ولی از طرف توصیه میکنم دیگه حتما با اطلاعات کامل به سفارت برینWink
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.ok1 ، الهه سابق
(2012-11-06 ساعت 15:42)f1f نوشته:  فرشید عزیز یه سوالی به ذهن من رسیده که نمیدونم بش فکر کردی یا نه!
فکر میکنم سفارت در صورتی پاس شما رو قبول میکنه و ویزا صادر میکنه که پاس حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ویزای زیارتی این شرایط رو داره؟
صمیمانه امیدوارم با مشکلی روبرو نشین ولی از طرف توصیه میکنم دیگه حتما با اطلاعات کامل به سفارت برینWink

پاسپورت های دانشجویی (البته من نحوه دریافت پاسپورت فرشید عزیز رو یادم نیست) با ۵ سال اعتبار صادر میشن تنها تفاوتشون با پاسپورت معمولی اینه که فقط یکبار اجازه خروج از کشور را دارند.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، الهه سابق ، farshid.ok1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان