کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ارمنستان - مصاحبه
سفارت ارمنستان در جواب این ایمیل رو به من داد متاسفانه من انگلسیم خوب نیست معنیش چی میشه:
Dear inquirer,

Please be advised that you need to submit the following documents and you don’t need to wait for your case number.

Original I-864A from the joint sponsor’s house hold member ( 4 original copies) and copy of his/her US passport along with all applicant’s passports.

Please be advised that we deliver the passports only to the applicant by presenting his/her passport copy or a third party with an official power of attorney.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، الهه سابق ، battosai
اقا فرانك گل تبريك ميگم Smile
جوابتون رو در اين تاپيك دادن . Big Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، battosai
(2012-11-06 ساعت 14:49)reza6966 نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 13:20)farshid.ok1 نوشته:  به نظرت این سفارت ایروان،می‌دونه ویزای زیارتی چیه؟

مگر با ویزا زیارتی هم میشه رفت ارمنستان ؟؟؟
شما وضیعتتون طوری هست که نمی تونید برگردید ؟؟؟
برنامتون اینه که بعد از گرفتن ویزا , مسقیم برید آ م ر ی ک ا ؟؟؟

ویزای زیارتی رو بی‌خیال بشو.یچیز خیلی‌ بهتر هست به اسم (سفر علمی‌) وسیقشم ۸ میلیون تومن است.کل کارتون بیشتر از ۳ روز طول نمی‌کشه،و خیلی‌ راحت است.اگه اطلاعات بیشتری خواستی‌ بیقم خصوصی بده خوشحال میشم کمکت کنم

در ضمن بله.من ریسک کردم و بیلیت آمریکا رو،۱۰ روز بد از مصاحبه،از ایروان به لس‌آنجلس گرفتم

(2012-11-06 ساعت 15:42)f1f نوشته:  فرشید عزیز یه سوالی به ذهن من رسیده که نمیدونم بش فکر کردی یا نه!
فکر میکنم سفارت در صورتی پاس شما رو قبول میکنه و ویزا صادر میکنه که پاس حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشه. ویزای زیارتی این شرایط رو داره؟
صمیمانه امیدوارم با مشکلی روبرو نشین ولی از طرف توصیه میکنم دیگه حتما با اطلاعات کامل به سفارت برینWink
اجازه خروج من ۲۰ روزاست،ولی‌ با همین اجازه خروج بم ۱ پاسپورت دادن که ۵ سال اعتبار داره،هیچ جاش هم ننوشته که محدودیت داره،فقط تو کامپیوتر پلیس ایران می‌نویسه.پاسپورتو ۱ ماه پیش گرفتم

مرسی‌ که به فکرمی:خ
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، الهه سابق ، reza6966 ، dreamer60
اول به فرانک تبریک میگم...خیلی‌ خوشحال شدم واستون ...(این اسمت مارو کشت)

دریمر جان،تو سفارت می‌شه قشنگ با یارو بحث کرد که آقا بخدا من دیگه نمیتونم ایران برگردم؟بیلیت آمریکام رو که ۱۰ روز بعد مصاحبه گرفتم ببرم خوبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، dreamer60 ، Blaze ، 327faranak ، sasan_rock
ببين در حين مصاحبه قبل از اينكه طرف تصميم اخرو بگيره بهتره حرفات رو خيلي شمرده و بدون استرس بزني ولي خداي نكرده اگه تصميمش ندادن ويزا باشه حرفهاي شما هيچ تاثيري نداره در مورد خريد بليط هم خود سفارت در ايميلهاش و همچنين اون برگه ابي لعنت ا... عليه نوشته كه مسؤليت خسارات ناشي از خريد بليط رو به گردن نميگيره و تاكيد كرده قبل از اخذ كامل ويزا دست به خريد بليط نزنيد .

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، الهه سابق ، f1f ، 327faranak ، battosai ، sasan_rock
یعنی‌ بش نگم بلیط گرفتم؟ممکن شاکی‌ بشه؟:د
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak
نه اهمیتی برای این قضیه قائل نمیشن . ببینید یه جایی در مصاحبه در مورد سربازیتون ازتون میپرسه اون زمان بهترین وقته که مثلا" با یه لبخند بگین که سربازی نرفتین و الان هم به چه شکلی خارج شدین و اگه برگردین ایران دیگه نمی تونیین از ایران خارج شین و .... یه جوری باید بگین که با کمترین جملات بتونین شرایططون رو برای اون افیسر روشن کنید. فرشید جان زیاد استرس نداشته باش .... Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، 327faranak ، الهه سابق ، Acaro ، farshid.ok1
واقعا ممنونم از جوابات...

ایشالا هرچه زودتر کلیر بشی‌...هرچند که تک تک این روزا واقعا با ارزش،چون آخرین روزهای که پیش خانوادتونو ایران هستید،دعا نکنید که زودتر تمام بشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، dreamer60
(2012-11-06 ساعت 20:17)farshid.ok1 نوشته:  اول به فرانک تبریک میگم...خیلی‌ خوشحال شدم واستون ...(این اسمت مارو کشت)

دریمر جان،تو سفارت می‌شه قشنگ با یارو بحث کرد که آقا بخدا من دیگه نمیتونم ایران برگردم؟بیلیت آمریکام رو که ۱۰ روز بعد مصاحبه گرفتم ببرم خوبه؟

خیلی ممنونم فرشید جان ایشاله کار شماهم ردیف میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، farshid.ok1
(2012-11-07 ساعت 03:27)farshid.ok1 نوشته:  واقعا ممنونم از جوابات...

ایشالا هرچه زودتر کلیر بشی‌...هرچند که تک تک این روزا واقعا با ارزش،چون آخرین روزهای که پیش خانوادتونو ایران هستید،دعا نکنید که زودتر تمام بشه...

البته فرشيد جان من اينجا تنهام و خانوادم همه امريكان Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، farshid.ok1 ، abas_kashan ، شاپرک ، f1f ، 327faranak ، battosai ، الهه سابق
چه‌خبر بچه‌ها ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، 327faranak
فعلن كه خبري نيست فقط بايد ببينيم فرانك كه امروز ميره ارمنستان و فردام ميره سفارت چه خبري داره بهمون بده Smile
فرشيد خان شما كي عازم ميشي؟

پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، f1f ، Blaze
من ۱۴ آذر(۴ دسامبر) مصاحبمه

من ۱۴ آذر(۴ دسامبر) مصاحبمه
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، dreamer60 ، Blaze
(2012-11-08 ساعت 15:42)dreamer60 نوشته:  فعلن كه خبري نيست فقط بايد ببينيم فرانك كه امروز ميره ارمنستان و فردام ميره سفارت چه خبري داره بهمون بده Smile

من دوشنبه میرم ارمنستان

(2012-11-08 ساعت 15:42)dreamer60 نوشته:  فعلن كه خبري نيست فقط بايد ببينيم فرانك كه امروز ميره ارمنستان و فردام ميره سفارت چه خبري داره بهمون بده Smile

من دوشنبه میرم ارمنستان میخواستم زودتر برم دیدم تو سایت سفارت دوشنبه 12novتعطیله رسمیه(روز جانباز).برای همین بلیط دوشنبه رو گرفتم که سه شنبه صبح برم سفارت .
به دوستان هم توصیه میکنم قبل از تهیه بلیط تعطیلات رسمی سفارتو توسایت چک کنن که اونجا رفتن اذیت نشن.

Embassy Information
اطلاعات سفارت
.
.
Holidays تعطیلات رسمی سفارت درارمنستان تعطیلات 2012
TweetOfficial Embassy Holidays 2012
Date تاریخ Weekday روز هفته Country کشور Description شرح
Jan 1 ژانویه 1 Sun خورشید Armenian ارمنی New Year's Day روز اول ژانویه که آغاز سال نو مسیحیان است
Jan 2 ژانویه 2 Mon دوشنبه US/Armenian آمریکا / ارمنی New Year's Day روز اول ژانویه که آغاز سال نو مسیحیان است
Jan 6 ژانویه 6 Fri جمعه Armenian ارمنی Christmas Day روز کریسمس
Jan 7 ژانویه 7 Sat شنبه Armenian ارمنی Memorial Day روز یادبود
Jan 16 ژانویه 16 Mon دوشنبه US ایالات متحده Martin Luther King Day مارتین لوتر کینگ روز
Jan 28 ژانویه Sat شنبه Armenian ارمنی Army Day روز ارتش
Feb 20 فوریه 20 Mon دوشنبه US ایالات متحده Presidents' day روز ریاست جمهوری
Mar 8 مارس 8 Thu پنجشنبه Armenian ارمنی Women's Day روز زن
Apr 24 آوریل 24 Tue سه Armenian ارمنی Armenian Remembrance Day روز یادبود ارمنی
May 1 ماه مه Tue سه Armenian ارمنی Labor Day روز کارگر
May 9 ماه مه Wed Armenian ارمنی Victory and Peace Day پیروزی و روز صلح
May 28 ماه مه Mon دوشنبه US/Armenian آمریکا / ارمنی Memorial Day/1st Republic Day یادبود روز Day/1st جمهوری
Jul 4 ژوئیه 4 Wed US ایالات متحده Independence Day روز استقلال
Jul 5 ژوئیه 5 Thu پنجشنبه Armenian ارمنی Constitution Day روز قانون اساسی
Sep 3 سپتامبر 3 Mon دوشنبه US ایالات متحده Labor Day روز کارگر

Sep 21 سپتامبر 21 Fri جمعه Armenian ارمنی Independence Day روز استقلال
Oct 8 اکتبر 8 Mon دوشنبه US ایالات متحده Columbus Day کلمبوس روز

Nov 12 نوامبر 12 Mon دوشنبه US ایالات متحده Veteran's Day روز جانباز
Nov 22 نوامبر 22 Thu پنجشنبه US ایالات متحده Thanksgiving Day روز شکرگزاری

Dec 25 دسامبر 25 Tue US ایالات متحده Christmas Day روز کریسمس

Dec 31 دسامبر Mon دوشنبه Armenian ارمنی New Year's Eve شب سال نو
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، farshid.ok1 ، الهه سابق ، dreamer60 ، farshid.a ، kiasina
زمان کلیرنس من و برادرم

برادرم : ظرف مدت 41 روز کلیرنس شد

من: ظرف مدت 48 روز کلیرنس شدم (دلیل تاخیر انتخابات آمریکا)

توضیحات بیشتر :

شماره کیس ما ANK2005 بود که به YRV2012 تبدیل شد.

سفارت ارمنستان در هفته دو روز مصاحبه دارد و در زمان اپدیت ها به تعداد مصاحبه کنندگان(معمولا پنج نفر) شماره ها را اعلام می کند.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshid.ok1 ، الهه سابق ، 327faranak ، dreamer60 ، girl ، f1f ، sasan_rock

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان