موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت ارمنستان در جواب این ایمیل رو به من داد متاسفانه من انگلسیم خوب نیست معنیش چی میشه:
Dear inquirer,
Please be advised that you need to submit the following documents and you don’t need to wait for your case number.
Original I-864A from the joint sponsor’s house hold member ( 4 original copies) and copy of his/her US passport along with all applicant’s passports.
Please be advised that we deliver the passports only to the applicant by presenting his/her passport copy or a third party with an official power of attorney.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اول به فرانک تبریک میگم...خیلی خوشحال شدم واستون ...(این اسمت مارو کشت)
دریمر جان،تو سفارت میشه قشنگ با یارو بحث کرد که آقا بخدا من دیگه نمیتونم ایران برگردم؟بیلیت آمریکام رو که ۱۰ روز بعد مصاحبه گرفتم ببرم خوبه؟
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
ببين در حين مصاحبه قبل از اينكه طرف تصميم اخرو بگيره بهتره حرفات رو خيلي شمرده و بدون استرس بزني ولي خداي نكرده اگه تصميمش ندادن ويزا باشه حرفهاي شما هيچ تاثيري نداره در مورد خريد بليط هم خود سفارت در ايميلهاش و همچنين اون برگه ابي لعنت ا... عليه نوشته كه مسؤليت خسارات ناشي از خريد بليط رو به گردن نميگيره و تاكيد كرده قبل از اخذ كامل ويزا دست به خريد بليط نزنيد .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی بش نگم بلیط گرفتم؟ممکن شاکی بشه؟:د
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ممنونم از جوابات...
ایشالا هرچه زودتر کلیر بشی...هرچند که تک تک این روزا واقعا با ارزش،چون آخرین روزهای که پیش خانوادتونو ایران هستید،دعا نکنید که زودتر تمام بشه...
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 16:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 16:18 توسط farshid.ok1.)
من ۱۴ آذر(۴ دسامبر) مصاحبمه
من ۱۴ آذر(۴ دسامبر) مصاحبمه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
زمان کلیرنس من و برادرم
برادرم : ظرف مدت 41 روز کلیرنس شد
من: ظرف مدت 48 روز کلیرنس شدم (دلیل تاخیر انتخابات آمریکا)
توضیحات بیشتر :
شماره کیس ما ANK2005 بود که به YRV2012 تبدیل شد.
سفارت ارمنستان در هفته دو روز مصاحبه دارد و در زمان اپدیت ها به تعداد مصاحبه کنندگان(معمولا پنج نفر) شماره ها را اعلام می کند.