2013-03-13 ساعت 12:13
افسانه جان،
خوبه، همون یکم خوبه. به دکتر هم بگو عجله داری.
موفق باشید.
خوبه، همون یکم خوبه. به دکتر هم بگو عجله داری.
موفق باشید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ارمنستان - مصاحبه
|
2013-03-13 ساعت 12:13
افسانه جان،
خوبه، همون یکم خوبه. به دکتر هم بگو عجله داری. موفق باشید. تشکر کنندگان: dreamer60 ، afsanehh_197 ، meysam afjeh63
2013-03-18 ساعت 20:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-19 ساعت 02:48 توسط afsanehh_197.)
بلیط واسه ۳۰ مارچ گرفتم وقت دکتر اول اپریل و مصاحبم ۳ اپریل، هـنوز ایمیل نقص مدارک دریافت نکردم چه مدارکی رو باید ببرم?
CASE NUMBER: ANK2005
PD:2004 CATEGORY:F2B APPOINTMENT:waiting
2013-03-19 ساعت 20:39
افسانه خانم براي من هم ايميل نقص مدارك نيومد ولي از ايميل هايي كه براي دوستان ديگر اومده بود كمك گرفتم و مداركمو كامل كردم ، بد نيست شما هم به اون پست ها يه نگاه بندازين ......
در ضمن يادتون باشه كه اگه از ارسال مدارك مربوط به اسپانسر بيش از يك سال گذشته باشه ، بايد مدارك جديد رو هم همراهتون داشته باشين.... اصلا جاي نگراني نيست و بهتون قول ميدم همه چي خيلي راحت تر از اوني كه فكر ميكنين جلو ميره موفق باشين
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
2013-03-25 ساعت 01:32
1040 Individual Income Tax returns and W2 forms for 2011 from the petitioner
- If the petitioner did not file tax returns during the most recent tax year he/she must submit a written explanation about the reason and a copy of the instructions from the Internal Revenue Service publication that shows he/she was not obligated to file tax returns in the US. فرم مالیاتی خواستن، ولی مادر من اونجا مالیات نداده، میخواستم ببینم اینو از بچه هـای دیگه هـم خواستن
2013-03-25 ساعت 04:05
بله از خیلیا میخوان. مادرتون باید یه نامه ساده بنویسن و توضیح بدن که اونجا شغل و درآمدی نداشتن و هزینه زندگیشونو شخص دیگه ای میداده یا مثلا با پولی که از ایران بردن زندگی کردن و بنابراین شغل و درآمدی نداشتن که بخوان تکس بدن و بعد امضاش میکنن. همین
البته اینو از خیلیا قبول میکنن ولی یکی از بچه های ازدواجی این نامه رو ازش قبول نکردن و مجبور شد حسابدار بگیره و اونا نامه حسابدارو قبول کردن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، afsanehh_197 ، farshid.a
2013-03-25 ساعت 04:08
افسانه خانم،
این مدرک رو از همه میخوان باید اگر پر نکردین یه چیزی بنویسین که چرا پر نرکردین و یک نفر برای اسپانسر شدن بگیرید. از ما هم خواستن و ما هم نوشتیم که کارنمیکردیم و خرج همسرم را بنده می دادم. ================= در ضمن، عید نوروز رو به همه دوستان گرامی مخصوصا بر و بچه های این تالار تبریک میگم و آروزی سال خوبی براتون داریم.
2013-03-25 ساعت 08:56
افسانه خانم براي اينكه خيالت راحت تر بشه بابد بگم حرف الهه خانم و بليز عزيز كاملا درسته و من هم همين كارو كردم
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم تشکر کنندگان: afsanehh_197 ، battosai ، الهه سابق ، Blaze ، farshid.a
2013-03-25 ساعت 11:23
مرسی بچه هـا خیلی لطف کردید، خیالم راحت شد
2013-03-30 ساعت 00:20
ما رو از نتيجه مصاحبتون بي خبر نگذارين
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
2013-04-01 ساعت 15:44
سلام به همگی،
من ۲ ماهه پیش رفتم برای مصاحبه (مهاجرتی) و این بار میخوام برم برای گرفتن ویزا به ارمنستان. اما نمیدونم که وقتی اونجا رسیدم و این طور که میگند پاسپورتم رو درون یه صندوقی در سفارت انداختم، چطور بهشون بگم که در کدوم هتل ساکن هستم. آیا بیاد تمام روزها بشینم توی هتل تا پاسپورتم رو در یافت کنم یا این که اون رو به هتل هم تحویل میدند. ممنون تشکر کنندگان: battosai
2013-04-01 ساعت 15:52
(2013-04-01 ساعت 15:44)Ezzat نوشته: سلام به همگی، انداختنی نیست دوست عزیز میرید قشنگ پشت باجه ... ازتون شماره تلفن و آدرس هتل رو میگیرند...
2013-04-01 ساعت 15:57
(2013-04-01 ساعت 15:52)alisarvareharchiabi نوشته:خیلی ممنون دوست عزیز،(2013-04-01 ساعت 15:44)Ezzat نوشته: سلام به همگی، آیا باید توی هتل منتظر بمونم یاا اون رو به متصدی هتل هم تحویل میدهند؟ یا به نظر شما ریسک داره این کار؟ تشکر کنندگان: farshid.a
2013-04-01 ساعت 23:10
زنگ میزنن به موبایل میگن این روز و این ساعت بیایید بگیرید ویزا رو ...
2013-04-02 ساعت 04:57
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شرکت ملی هواپیمایی ارمنستان اعلام ورشکستگی کرد.
بر اساس این گزارش، شرکت «آرماویا» پس از اعلام ورشکستگی تمامی پروازهایش را لغو کرده است. این شرکت در بیانیهای ناتوانی در پرداخت بدهیها را دلیل ورشکستگی خود اعلام کرده و گفته است این وضعیت ناشی از تأثیرات بحران مالی جهانی بوده است. شرکت «آرماویا» با بدهی 1.4 میلیون دلاری به فرودگاه «ونکوو» در مسکو و دو بدهی با مبالغ کمتر به دو فرودگاه دیگر در جنوب روسیه روبروست. |