موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
به به تبريك ميگم افسانه خانم بالاخره بعد از مدتها دوباره يه نفر تونست لذت دريافت وبزاي يكضرب رو بِچِشه
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من برگشتم...دلم واسه همه بچهها با معرفت مهاجرسرا تنگ شده بود.
تقریبا ۵ ماه پیش بود که از ارمنستان بد از کلی ماجرا،ویزا مو گرفتمو مستقیم اومدم آمریکا،لوس آنجلس.
این چندوقت حسابی سرم شلوغ بود،ولی میتونم بگم که بهترین روزی عمرمو دارم اینجا میگذرونم.واقعا اینجا ارزش همهٔ اون سختیی که کشیدمو داشت.
امیدوارم دوستی قدیمی هم این پیامو بخوننو بیان بگن در چه حالین.
بازم ببخشید که یهو غیبم زد از مهاجرسرا
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2013-05-05 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-05 ساعت 21:56 توسط frozen mind.)
فرشید جان از دیدن پستت خیلی خوشحال شدم. خیلی خوبه که داری از زندگی در اونجا لذت می بری.
من هم اینجا در شرق آمریکا زندگی نسبتا خوبی دارم اما متاسفانه خانمم نتونست یا بهتره بگم نخواست خودشو با اینجا تطبیق بده و به همین خاطر ما داریم در اول جون برای همیشه برمی گردیم ایران.
من و دخترم خیلی ناراحتیم. همسرم چه بازی ها و دردسرهایی که در این مدت در نیاورد! یک پای ما دائم در بیمارستان بود و همه اش هم از اعصابش بود. حتی در این مدت مجبور شدم در عید نوروز به مدت یه هفته ببرمش ایران، اما اون هم افاقه نکرد.
دوستان قدیمی شاهدن که من چه مصیبتها برای گرفتن ویزا کشیدم و چقدر دردسر کشیدم.
از این ناراحتم که عمری رو برای گرفتن ویزا تلف کردم. از این ناراحتم که عمری رو در مهاجرسرا تلف کردم. اگر کتاب می خوندم یا تفریح می کردم، بیشتر سود می کردم.
بگذریم ...
محمد جان دریمر خوشحالم که شما رو هم در اینجا دیدم. امیدوارم هر جا هستی همیشه موفق و سلامت باشی.
برای همه دوستان هم آروزی موفقیت دارم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا برام قابل تصور نیست چنین چیزی.ولی کاملا درک میکنم که چه حالی داری.من حتا اگه بکشنم حاضر نیستم دیگه بر گردم ایران.راستش حتا چندشب کابوس دیدم که برگشتم ایران و نمیتونم برگردم آمریکا...این حرفا واسه اونایی که تو ایرانن ممکن باور نکردنی باشه،ولی وقتی میاین اینجا،میفهمین که عمرمونو فنا کردیم تو ایران
فروزنِ عزیز...امیدوارم بتونی از این مشکلی که جلوته سر بلند بیرون بیای.گهی وقتها آدم باید خیلی بیرحم بشه،تا آیندهٔ خودشو اونجوری که میخواد عوض کنه...مطمئنم بهترین تصمیمو میگیری...بازم با خبرمون کن.
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن عزیز حداقل پاس سفید بگیرید برگردین شاید یه اتفاقی افتاد
این طوری که خیلی حیفه
هر جا هستین شاد و موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن عزیز ، امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد و هیچوقت هیچوقت افسوس گذشته رو نخورین.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
فروزن عزیز امیدوارم که مشکل شما با صبر و درایت حل بشه واقعیت اینه که جدایی از خانواده و فامیل برای بعضی ها خیلی سخت است ولی با گذشت زمان ادما به وضعیت جدید عادت می کنند از طرفی شما اگه از نظر هزینه برایتان مشکل نباشه میتونین برگردین و سالی دو بار برین اونجا و بیاین تا انشاالله به وضعیت جدید عادت کنید
برایتان ارزوی شادکامی دارم
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگز
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-07 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-07 ساعت 13:34 توسط Blaze.)
اولا سلام به همه...
چه خوب که اینجا یه بار دیگه همه جمع شدن... حاجی دارمرز و فروزنده و فرشید و بر و بچه ها !
فروزن جان واقعا متاسفم، من خودم شاهدم که چه جوری زحمت کشیدی و با چه سختی هایی ویزاتو گرفتی، مخصوصا اینکه کار هم گرفتی ...
ولی بالاخره زندگیه، همسرت هم نقش مهمی داره و نمیشه نظرشو نادیده گرفت.
به نظرم فقط شما حتما پاس سفید رو سریع اقدام کنید که امکانات اینجا برای همیشه سوخت نشه.
خلاصه بگم به من هم خیلی خیلی داره سخت میگذره و بارها به برگشتن فکر کردم ولی جوری برنامه پیش رفته که فعلا راه برگشتی در کار نیست و بیام ایران باید بیکار باشم اینجا هم دنبال کارم! خلاصه ولی تصمیم دارم یکم دیگه مقاومت کنم... امیدوارم بفنا نرم!
فقط می تونم بگم برای خودت و خانوادت بهترین ها رو آرزو می کنم و امیدوارم هر جا باشی شاد باشی.
راهنمایی های دقیقت تو مهاجرسرا برای همه میمونه و به درد من که خیلی خورد...
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان مهاجرسرایی امیدوارم کسی اینجا بتونه منو راهنمایی کنه.
مدارک ما تازه در USCIS اپروو شده و منتظر گرفتم case number hastim تا وقت سفارت بگیریم.
من هر چی تو سایت سفارت رو نگاه میکنم یا تاریخ ها رو fully booked نشون میده یا اینکه کلا available نیستند. مگه میشه؟ من گیج شدم! مطمئن نیستم که دارم لیستِ صحیح رو چک میکنم. یکی به من بگه در حال حاضر چه تاریخی برای ایروان خالی هست؟
اگر وقتی کیس نامبر گرفتم،اکانت بسازم،پرداخت آنلاین رو انجام بدم، تاریخ خای دیگه ای available میشه واسه وقت گرفتن یا اینکه واقعا وقت نداره حالا حالا ها ؟!!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
ندا جون شما همون تو تايپيك بر ما چه گذشت .. سوال رو ميپرسيدى فكر نكم كسى تو اين تايپيك جواب سوال شما رو بده .