موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای نامزدی من نزدیک به 2 ساله که طول کشیده واقعاً روانی و افسرده شدم از یه دختر شاد و بدون غم که همه توی فامیل حسرتما می خوردن به یه دختر گوشه گیر تبدیل شدم که همه فکر به کنن به خاطره درده بی شوهریه و کسی هم البته خداررا شکر از ویزای نامزدی من خبر نداره وگرنه تازه باید جوابه آدما را هم می دادم که چرا هنوز نرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی این انتظار کلافه ام کرده و نگرانم بعد از این همه وقت کارم درست نشه چه خاکی به سرم بریزم !!
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-20 ساعت 13:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-20 ساعت 13:55 توسط shani.)
دوستای گلم به نظر من هیچ زبانی مثل همون انگلیسی توی امریکا به درد آدم نمیخوره چون به هر حال مکزیکی ها خودشون اونجا مهاجر محسوب میشن پس زیاد ارتباط برقرار کردن با مکزیکی ها اونقدرها مهم نیست (اصلا چرا اونا انگلیسی یاد نمیگیرن؟!) که انرژی و وقت صرفش بشه. برای کار هم وقتی این همه مکزیکی با اسپانیایی فول هست ما رو چرا استخدام کنن؟ یادگیری زبان اسپانیایی شیرینه اما برای کسی خوبه که خودش زبان مادریش انگلیسی باشه و مشکلی باهاش نداشته باشه. اما ما حتی اگه آیلتس 8 هم داشته باشیم اصطلاحات روزمره و خودمونی انگلیسی اونقدر زیاده که یادگیریش مثل یادگیری یک زبان سوم هست خودش اصلا یک دنیاییه. حتما اینو توی فیلمای امریکایی متوجه شدین! تو بعضی فیلما از اول تا آخر فقط اصطلاح و slang به کار میبرن. اگه آدم دوست داشته باشه با امریکایی ها قاطی بشه خوبه اینا رو یاد بگیریم. نمیگم یاد گرفتنش حیاتی هست اما فقط برای داشتن مکالمه خودمونی تر و درک این که چی دارن میگن خوبه. من جوگیر شده بودم آلمانی یاد بگیرم اما وقتی این همه زبان روزمره امریکایی مونده و زمین تا آسمون با جمله های عادی که خوندیم فرق دارن چرا زبان سوم؟
من کتاب street talk هر سه تاشو گرفتم (مخصوص اصطلاحات روزمره امریکایی هست) وقتی از توی اون سعی کردم یه اصطلاح استفاده کنم نامزدم گفت چرا امروز مثل مردم دهه 80 حرف میزنی؟! (البته بعضی از اصطلاحات اون کتاب واقعا کاربرد زیاد داره و خیلی چیزا میشه از توش یاد گرفت) بهترین راهش هم همون فیلم دیدن هست چون به روزه و مطمئنی که بین مردم جامعه کاربرد داره.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-20 ساعت 09:01)نگاره نوشته: ویزای نامزدی من نزدیک به 2 ساله که طول کشیده واقعاً روانی و افسرده شدم از یه دختر شاد و بدون غم که همه توی فامیل حسرتما می خوردن به یه دختر گوشه گیر تبدیل شدم که همه فکر به کنن به خاطره درده بی شوهریه و کسی هم البته خداررا شکر از ویزای نامزدی من خبر نداره وگرنه تازه باید جوابه آدما را هم می دادم که چرا هنوز نرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی این انتظار کلافه ام کرده و نگرانم بعد از این همه وقت کارم درست نشه چه خاکی به سرم بریزم !!
اینو که خوندم یعنی سرم سوت کشیدا. من خودم 6 ساله در حالت انتظارم اما خوب هیچ اقدامی نکرده بودم که رسما منتظر باشم. ویزای نامزدی حداکثر یک سال طول میکشه. توی کدوم مرحله هستش یعنی؟!!!
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-22 ساعت 06:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 07:43 توسط Yasaman mc.)
بابا نيلو اما تو خيلى كوتاه مياى،بايد پاتو بكنى تو يه كفش،بايد زير فشار قرارش بدى كه ببينى وقتى تحت فشار باشه چه كار ميكنه.تو رابطه شما همه چى برعكسه.من از روز اول بهت گفتم،اون بايد نازت و بخره.من اگر جاى تو بودم ازش سوال ميكردم با اين وضع زلزله و اينا چطورى ميتونه يا دلش مياد تا دو سه ماه ديگه صبر كنه؟يعنى فقط شانس بياره من نبينمش.ببخشيدا،بهت برنخوره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببين مرداى امريكايى زن نميخوان.منشى ميخوان.منشى كه يادشون بندازه وقت دندونپزشكيشون كيه،يا كى تولد كيه.زنى كه محكم سوارشون بشه و دور از جون افسار و محكم بگيره.تو اين گيرودار تو مجبورى پر حرف بشى،اجتماعى بشى،سر وقت باشى،خلاصه همه جوره عالى باشى.اين كه ميگن مردا مثل بچه ان شوخى نميكنن.هرجور عادتشون بدى همونه.منم اولش اشتباه تورو ميكردم.بعد ديدم نه،يا من جدى جدى خفت ماجرا رو ميگرم،يا ميشم كلفت اقا.اگر گلن بدونه تو از چيزى ميترسى،هى واست ناز ميكنه رو حساب همون چيزى ازش ترس دارى.تو بايد جدى بهش التيماتوم بدى.چون اگر اين كارو نكنى و خداى نكرده گلن در رابطه با ديدنت و ازدواج جدى نباشه همچنان كشش ميده قضيه تركيه رفتنو.ميدونم ميگى دو سال از عمرتو به پاش گذاشتى و اينا،ولى اون موقعى كه من و تو باهم اشنا شديم قرار بود تابستون بياد ببينتت.حالا شده پاييز،همين طورى سه ماه ديگه از عمرتو حروم كردى.تو اين پروسه دل نازك بودن تو رو به هيچ جا نميرسونه.بايد فقط و فقط هواى خودتو داشته باشى