موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 00:10)Sheriff نوشته: لطفا از کلمات مناسبتری برای ابراز ناراحتیهاتون استفاده کنید!
بعضی نوشته ها در شأن این فروم نیست. لطفا رعایت کنید.
راست میگه ایشون. اینجا خونواده نشسته.
ولی در کل خیلی خودتونو اذیت نکنین. اینجا هیچ خبری نیس. خیلی از آدمایی که من میشناسم که اومدن امریکا، پشیمونن.
نمیخوام دلسردتون کنم، اما میخوام هم یه کم کمتر خوتونو اذیت کنین که اگه هم نشد بیاین، فکر نکنین چیز زیادی رو از دست دادین. هم اینکه اگه اومدین با برنامه بیاین. واقعیات اینجا رو هم در نظر بگیرین.
موفق باشین.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخ گفتی یاسمن جان! ببینید چون خیلی از دانشگاههای آمریکا توی کانتی ها هستن، آدمی که پا میشه میره آمریکا واسه تحصیل، با یه تصور دیگه ای میاد، بعد یدفعه میبینه ای بابا اینجا که دهاته!! درسته که به کانتی ها نمیشه گفت دهات، چون هم تمیزن و در حد خودشون هم امکانات دارن، ولی انقدر این کانتی ها کوچیک و کم جمعیتن که آدم دق میکنه! خیلی از دانشجوها که میرن توی دانشگاههایی که توی این کانتی ها هستن، بدجوری توی ذوقشون میخوره.
راست میگی، همه جا که وگاس و نیویورک نیست. خیلی از فیلمهای آمریکایی رو هم که ببینید، مردمو توی کانتی ها نشون میده که من از دیدنشون هم واقعا حالم بد میشه.
حالا مسایلی مثل بیکاری و گرونی دارو و درمان و این چیزارو هم اضافه کنید بهش. واقعا آدم اولش خیلی توی ذوقش میخوره.
بچه ها حتما قبل از رفتن سعی کنید موارد منفی اونجا رو هم درنظر بگیرید که یدفعه توی ذوقتون نخوره.
من که اونجا نرفتم ولی خوب اکثر آدما میگن در کل اونجا بهتر از ایرانه، حالا من نمیدونم دیگه، خوب اونا تجربه کردن، بهتر میدونن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوست عزيز (elahenadafy2)، حالا به نظرت باتوجه به امكانات و اين محدوديتها چه كارايي ميشه كرد؟ تا مدت انتظار راحت تر طي بشه
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 08:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 08:06 توسط mercedeh2011.)
مگه بازم زلزله اومده؟ ??
بهرحال دوست عزيز من به نوبه خودم و به عنوان يك هموطن بهتون تسليت ميگن و اميدوارم اوضاع روز به روز بهتر بشه و ازين بدتر نشه، براي همه تون ارزوي سلامتي و موفقيت دارم ?
اگه تهران زلزله بياد چه قيامتي ميشه?
خدا رحم كنه
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ظاهر قضیه انگار این جوری هستش که بیشتر حرف دل عروس خانوم هاست که در ایران هستند و داماد ها انگار خارج از کشور هستن.یعنی هیچ کدومتون شرایط من رو ندارین؟ حالا پروسه من بر عکس هستش داماد الان ایران هست و سربازه تا ۷ ماه دیگه.به خدا برید سجده شکر کنید که میدونید چند ماه بالا یا پایین بالاخره وقته مصاحبه بهتون میدن و انشالله یک ضرب ویزا میگیرد پس من چی بگم.الان ۱ سال و ۱ ماه هست که نامزدم رو ندیدم .بهار ۹۲ به امید خدا میام ایران تازه عقد کنیم تا بتونم واسش اقدام کنم.کافی یک لحظه فکر کنید من حتی دلخوشی این رو ندارم که بگم الان پروندم به کجا رسیده!!!!تازه ۱ سال دیگه پرونده تشکیل میشه خیلی خوش شانس باشیم ۳سال دیگه میتونیم کنار هم باشیم.ولی با همه اینها امید داریم و سختی دوری رو تحمل میکنیم.طبق گفته دوست عزیز soheilk به ما هم اینجا خیلی خوش نمیگذره و درد دوری برای ما هم سنگینه.باز شما که الان در ایران هستید همه خانواده پیشتون هستن فقط همسر یا نامزدتون نیست.ولی یکی مثل من که خانوادم هم ایران هستن پس چی بگم.به جای ناراحتی فقط زبان بخونید.وقتی اومدید اینور به حرف من میرسید و پیش خودتون میگید کاش اون زمان که زانوی غم بغل کرده بودم زبان میخوندم
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 12:30 توسط الهه سابق.)
(2012-08-28 ساعت 07:35)mercedeh2011 نوشته: مرسي دوست عزيز (elahenadafy2)، حالا به نظرت باتوجه به امكانات و اين محدوديتها چه كارايي ميشه كرد؟ تا مدت انتظار راحت تر طي بشه
ممنون
عزیزم به نظر من بهترین کار اینه که خیلی عادی به کارای همیشگیتون برسین. اگه الان شاغلین به هیچ عنوان استعفا ندین. دقیقا همونطور زندگی کنید که تاحالا میکردین. هیچی تکون نخوره، هیچی. فقط تنها تغییری که توی برنامه هاتون میدین این باشه که زبان بخونید.
من چندین ماهه که استعفا دادمو توی خونه دارم سماق میمکم. خییلییی اشتباه کردم و راه برگشتی هم ندارم. (یه چیز بگم؟ من همه رو نصیحت میکنم که زبان بخونید ولی هنوز خودم قدمی برنداشتم! به این میگن یه عالم بی عمل درست و حسابی)
وقتی آدم روال زندگیشو تغییر نده، انتظار بی معنی میشه. ولی وقتی عین من کارتو کنسل کنی و بشینی توی خونه، هر روزش هزار روز میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال