کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
من میدونم مشکلش چیه!!! خوشی زده زیر دلش Smile
لطفا بزنش Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، simi ، NedaE ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
حالاهم رفته خرید؛ به منم گفت بیاید حوصله تون سر میره گفتم ممنون من هر موقع هرچی خواستم از بهترین پاساژهای تهران خرید می کنم و تا یه مدتی دیگه هم میرم پیش همسرم نیازی به خرید از اینجا ندارم Smile خوب گفتم؟
فکر کردم این بهترین جواب دندانشکن برای کسی که هی قمپز در می کنه
گوشیش سامسونگه به هرکسی میرسه برنامه هاش رو نشون میده
وقتی منم آیفونم رو درآوردم دیگه غلافش کرد ... هاهاها
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، simi ، NedaE ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
Smile)))))))))))))
حوب کاری کردییی Smile)))))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، NedaE ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-08 ساعت 18:38)mercedeh2011 نوشته:  حالاهم رفته خرید؛ به منم گفت بیاید حوصله تون سر میره گفتم ممنون من هر موقع هرچی خواستم از بهترین پاساژهای تهران خرید می کنم و تا یه مدتی دیگه هم میرم پیش همسرم نیازی به خرید از اینجا ندارم Smile خوب گفتم؟

Big GrinBig Grin نمیدونم چرا این سامسونگی ها همیشه گوشیشون تو دستشونه..... از طرف من بگو بش سامسونگ باید بره یخچال بسازه.... پرچم آیفون بالاستتتت که همیشه تو جیبمونه......... ضمن این که اگه راه داره همینجوری محض خنده وقتی اومد جلوت آیفونت رو محکم بکوب زمین خوردش کن بعد با لبخند بگو ای بابا اینم که افتاد خورد شد ... Big GrinBig Grin
دیدین بعضیا رو پول ندارن خونه بخرن میرن مرسدس بنز قسطی میگیرن که پز بدن باش بعد هم میگن باش حال نمیکنیم.... حالا بختت زده لاتاری بردی دیگه این کارا چیه؟
در پایان هم از دوستان میخوام بیخیال این دوستمون شن.. اولا به خاطر این که با حرفایی که بش زدیم به غلط کردن افتاد بنده خدا دوما که اومدیم و تو این سایت عضو بود Smile)... میره امریکا یه کلت میخره میشینه دم در فرودگاه منتظر تک تکمون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، simi ، NedaE ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985
نه ارین.. فرمودن با امریکا حال نمیکنن و 1 ماه بیشتر نمیمونن.. بیچاره امریکاییا که نمیتونن بیشتر از 1 ماه از وجود ایشون تو کشورشون فیض ببرن و پز بدن!!! Sad
1 ماه دیگه ما هنوز نرفتیم اونجا Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، simi ، NedaE ، shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، mhy_1985
آرین خیلی باحالی
اگر هم عضو باشه تو قسمت لاتاریهاست Big Grin
منم موافقم ولش کنیم ... اگه این برنامه های تانگو و اسکایپ نبود زندگی کمی سخت بودا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، simi ، NedaE ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، arian307 ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-08 ساعت 12:24)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها اينجا يه اقايي هست به اسم عباس سيويل، هر هتلي كه بخواين رزرو ميكنه با قيمت مناسب (پولش رو وقتي رسيدين اينجا ميگيره) و رفت و برگشت از فرودگاه تا هتل و بردن به سفارت و برگشت از سفارت، همه ٥٠ دلار، به نظرم بدك نيست، قابل توجه بچه هايي كه بعداميخوان بيان

سلام میشه لطفا شماره این آقای سیویل رو به منم بدین؟ ممنون.

بچه ها میشه لطفا بگید جریان این رتبه چیه که شماها میگید؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، mhy_1985
مرسی جودی جونم، بهترم. فقط این اینترنتم یکم مشکل داره همش قطع میشه جدیدا ها
دینا جونم رتبه ها بستگی به سابقه افراد توی سایت و میزان کمکمی که به بقیه میکنن داره. اگه کسی رتبه اش به 5 برسه میتونه به بقیه رتبه بده. قسمت بالای ازسالت، سمت چپ یه چیزایی نوشته، یکیش رتبه هستش
بچه ها وقتی منم یکسرخ از آمریکا بد میگم و از اونجا بدم میاد تو دلتون انقدر فحشم میدیدن؟ Big Grin
منم خیلی راجع به اونجا موج منفیم خداییش. اصلا به طرز عجیبی از اونجا بدم میاد. چکار کنم خوب؟ دعوام نکنید دیگه، باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، simi ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، kamela ، mhy_1985
بچه ها براتون فرستادم شمارشو ؛ اونایی که گرفتن به اونایی که نگرفتن شماره رو بدن Big Grin
امیدوارم واقعا خوب باشه ؛ به من که این آقا (خوش صحبته) گفت خانم کلی ضرر کردی ... گفتم فدای سرم ... همینکه راحت بلیطم رو با یه تلفن گرفتم برام کافی بود :p
خودم رو خفه کردم ... آخه اصلا من ازین کارا متنفرم که بخوام ادا و اطوار داشته باشم

(2013-01-08 ساعت 20:09)الهه سابق نوشته:  مرسی جودی جونم، بهترم. فقط این اینترنتم یکم مشکل داره همش قطع میشه جدیدا ها
دینا جونم رتبه ها بستگی به سابقه افراد توی سایت و میزان کمکمی که به بقیه میکنن داره. اگه کسی رتبه اش به 5 برسه میتونه به بقیه رتبه بده. قسمت بالای ازسالت، سمت چپ یه چیزایی نوشته، یکیش رتبه هستش
بچه ها وقتی منم یکسرخ از آمریکا بد میگم و از اونجا بدم میاد تو دلتون انقدر حرف زشتم میدیدن؟ Big Grin
منم خیلی راجع به اونجا موج منفیم خداییش. اصلا به طرز عجیبی از اونجا بدم میاد. چکار کنم خوب؟ دعوام نکنید دیگه، باشه؟

نه الهه جونم اصلا اینجوری نیست ...
ما هم خودمون خوب می دونیم که اونجا تاج رو سرمون نمی ذارن و تازه در یه سری شرایط با ایرانیها هم رفتارشون خیلی خوب نیست ولی این 3 روزه این آقاهه مخ من رو جویده ...
تو خودت دیدی که خود من وقتی حالم بد میشه قاط می زنم و میگم نمیخوام برم؛
ضمن اینکه ایشون همش کلاس میذاره ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mhy_1985
اههههه مرسده جون خواهش ميكنم با همون آيفون بزن تو اون سرش بگو اگه عباس اونجا نبود خيلي جاها زمانم از دست ميرفت
٢ماه پيش يكي از دوستام اومد از انكارا ويزاشو گرفت ميگه اگه عباس نبود بهم چك ميخورد چون خيلي خوب راهنمايش كرده بود ،و ويزاشو هم يكضرب گرفت. مرسده جون به اون آقا منفيه بگو اه ازينا كارا تو امريكا بكني ١ماه كه سهله سر ١هفته شوتت ميكنن بيرون از كشورشون

(2013-01-08 ساعت 20:09)الهه سابق نوشته:  مرسی جودی جونم، بهترم. فقط این اینترنتم یکم مشکل داره همش قطع میشه جدیدا ها
بچه ها وقتی منم یکسرخ از آمریکا بد میگم و از اونجا بدم میاد تو دلتون انقدر حرف زشتم میدیدن؟ Big Grin

شما اينجا جايگاه والايي دارين خانووووم كسي به شما از گل نازكتر نميگه، با حرف كاملا موافقم يكم بموني اونجا ميبيني كه امريكا بد نيست من تاحالا امريكا نبودم اما فك و فاميل كه راضين ميگن اضطرابي كه تو ايران هست رو نداري شمام ديدتو عوض كن رفتي امريكا خيلي دلتنگ ايران نشي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mhy_1985
من اینجا بس دلم تنگ است ...............!!!!!
از ۱۰ شهریور نامزدم رو ندیدم :-( هر چند که ما سابقه ۷ ماه ندیدن هم داریم.....
بچه ها بدبختی اینم هست که زبانم هم داغووووون.... ولی نمی دونم چرا حالشو ندارم بخونم،
و خیلی میترسم اونجا گیر کنم که میکنم.
سر کارم که نمیرم، فکر کنم افسرده شدم......
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، simi ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mhy_1985 ، battosai
بچه ها کسی میتونه یه لینک به من بده که راجع به بیمه های امریکا باشه.اصلا تو خود مهاجرسرا داریم؟پیدا نکردم

مرسی آرین.فکر کنم آخرش همه را بفروشم! حالا منتظر اطلاعات تو هستم Smile

(2013-01-08 ساعت 21:00)dinadino228 نوشته:  من اینجا بس دلم تنگ است ...............!!!!!
بچه ها بدبختی اینم هست که زبانم هم داغووووون.... ولی نمی دونم چرا حالشو ندارم بخونم،

صرفا پیشنهاد : حالا که سر کار نمیری اگه دوست داری ببین چی ممکنه اونجا به دردت بخوره برو یه کلاسی تو مجتمع فنی یا جایی شبیه اون ثبت نام کن.(فنی،هنری، هر چه دل تنگت خواست) باعث میشه روحیه ات کم کم خوبتر شه کمتر هم وقت میکنی به دلتنگی ها و مشکلات فکر کنی تازه انگیزت را هم واسه زبان خوندن کم کم میاره سر جاش.مطمئن باش کلاس دومی که بری دنبالش زبان خواهد بود Wink
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-08 ساعت 17:41)mercedeh2011 نوشته:  منم همینا رو گفتم که شما اگر پولت از پارو بالا بره همین ایران هم بهترین جا برای ایرانیاست ولی فقط پول نیست که ...
خلاصه که گفتم ایشون قصد دارن خانواده برن اونجا و صفا کنن و خودشون هم اینجا صفا کنن Smile

هرچی که کلی موج منفی داره با کلی قمپز ... بهش گفتم من همینجا هم در بهترین شرایط و بهترین موقعیتها هستم ... همچین خیلی هم کشته مرده رفتن نیستم ... تا ببینم آینده چی رقم میزنه (که آینده همونی رو رقم می زنه که ما خودمون می خوایم) همونطوری که تا همین لحظه اش 70% همینطور بوده Wink

عزیزم اصلا نباید با همچین آدمای بی ارزشی هم کلام شد. این آدما فقط سعی میکنن روحیه بقیه رو خراب کنن و خودشون و عقل کل حساب کنن. همین اینان که میرن و آبروی هرچی ایرانیه میبرن متاسفانه. آینده رو خودمون می سازیم به قول خودت. ایشالا هم همیشه خوب و روشن باشه Smile در مورد گوشی هم خوب بود Smile)) اگه نمیدید گوشیت و احتمالا تا موقع رفتن میخواست نشون بده

(2013-01-08 ساعت 21:00)dinadino228 نوشته:  من اینجا بس دلم تنگ است ...............!!!!!

دینا جان ما هم دلتنگیم. حالا باز شما از شهریور. بعضی از بچه ها 1 سال هم بیشتر که عزیزاشون رو ندیدن. اما تا میتونی سرت و گرم کن و تا میتونی انگلیسی بخون. سرگرم باشی زمان زودتر میگذره SmileWink

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-08 ساعت 18:54)arian307 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 18:38)mercedeh2011 نوشته:  حالاهم رفته خرید؛ به منم گفت بیاید حوصله تون سر میره گفتم ممنون من هر موقع هرچی خواستم از بهترین پاساژهای تهران خرید می کنم و تا یه مدتی دیگه هم میرم پیش همسرم نیازی به خرید از اینجا ندارم Smile خوب گفتم؟

Big GrinBig Grin نمیدونم چرا این سامسونگی ها همیشه گوشیشون تو دستشونه..... از طرف من بگو بش سامسونگ باید بره یخچال بسازه.... پرچم آیفون بالاستتتت که همیشه تو جیبمونه......... ضمن این که اگه راه داره همینجوری محض خنده وقتی اومد جلوت آیفونت رو محکم بکوب زمین خوردش کن بعد با لبخند بگو ای بابا اینم که افتاد خورد شد ... Big GrinBig Grin
دیدین بعضیا رو پول ندارن خونه بخرن میرن مرسدس بنز قسطی میگیرن که پز بدن باش بعد هم میگن باش حال نمیکنیم.... حالا بختت زده لاتاری بردی دیگه این کارا چیه؟
در پایان هم از دوستان میخوام بیخیال این دوستمون شن.. اولا به خاطر این که با حرفایی که بش زدیم به غلط کردن افتاد بنده خدا دوما که اومدیم و تو این سایت عضو بود Smile)... میره آمریکا یه کلت میخره میشینه دم در فرودگاه منتظر تک تکمون

آرین خوب گفتی Smile) خندیدم یکم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، arian307 ، kamela ، mhy_1985
بچه ها تلویزیون داره استانبول رو نشون میده ؛ چقدر خرابه از یخ و یخبندون و برف ... ماشینها به هم میخورن خفن؛ همه داغون شدن ... پروازها تعطیل ... کلا انگار زندگی اونجا مختل شده
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، kamela ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان