کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه الهه جونم.. من و تو و کلا اکثر ازدواجیا و نامزدیا بیشتر بخاطر همسرمون میریم ولی ایشون لاتاری ثبت نام کرده خدا میدونه چند سال ثبت نام کردن تا بتونن برن!!!! حالا بخواد این حرفارو بزنه والا زور داره!! اگه دوست نداشت بره این شانس رو میداد به اونایی که دلشون میخواد برن, خانمش که سرخود نمیره ثبت نام کنه حتما با مشورت هم این کارو کردن.. کلا ادمایی که خیلی حرف میزنن ادمای رو مخی هستن و خیلی زود همه از حضورشون خسته میشن. بهش توجه نکن عزیزم. من از تنهایی بدم میاد مرسده همش تو فکرتم..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، simi ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، mhy_1985
مرسی جودی جونم من حالا برعکست خیلی از تنهایی هم بدم نمیاد ... گاهی خوش میگذره :*
ممنون عزیزم که اینقدر یادمی ... اینا همه انرژی مثبته
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، mhy_1985
(2013-01-08 ساعت 19:53)mercedeh2011 نوشته:  آرین خیلی باحالی
اگر هم عضو باشه تو قسمت لاتاریهاست Big Grin
منم موافقم ولش کنیم ... اگه این برنامه های تانگو و اسکایپ نبود زندگی کمی سخت بودا ...

مرسدهههه اصلی ترین و پر کاربرد ترین نرم افزارش رو یادت رفت viberrrrrrrrrr

(2013-01-08 ساعت 19:58)dinadino228 نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 12:24)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها اينجا يه اقايي هست به اسم عباس سيويل، هر هتلي كه بخواين رزرو ميكنه با قيمت مناسب (پولش رو وقتي رسيدين اينجا ميگيره) و رفت و برگشت از فرودگاه تا هتل و بردن به سفارت و برگشت از سفارت، همه ٥٠ دلار، به نظرم بدك نيست، قابل توجه بچه هايي كه بعداميخوان بيان

سلام میشه لطفا شماره این آقای سیویل رو به منم بدین؟ ممنون.

بچه ها میشه لطفا بگید جریان این رتبه چیه که شماها میگید؟

دینا جون رتبه همونیه که اگر کسی یه دونه دیگه به من بده من میشم 10Big Grin
آخه نذر Tongue کردم تا روز مصاحبم 10 شم .. حالا نذر یا نظر یا نضر فرقی نمیکنه مهم اینه که شبنم غلط نگیره Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
(2013-01-09 ساعت 01:03)arian307 نوشته:  
منم موافقم ولش کنیم ... اگه این برنامه های تانگو و اسکایپ نبود زندگی کمی سخت بودا ...

(2013-01-08 ساعت 12:24)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها اينجا يه اقايي هست به اسم عباس سيويل، هر هتلي كه بخواين رزرو ميكنه با قيمت مناسب (پولش رو وقتي رسيدين اينجا ميگيره) و رفت و برگشت از فرودگاه تا هتل و بردن به سفارت و برگشت از سفارت، همه ٥٠ دلار، به نظرم بدك نيست، قابل توجه بچه هايي كه بعداميخوان بيان

آخه نذر Tongue کردم تا روز مصاحبم 10 شم .. حالا نذر یا نظر یا نضر فرقی نمیکنه مهم اینه که شبنم غلط نگیره Big Grin
من خواستم رتبه بدم ولی شرایطشو نداشتم :-(

(2013-01-08 ساعت 21:03)NedaE نوشته:  بچه ها کسی میتونه یه لینک به من بده که راجع به بیمه های آمریکا باشه.اصلا تو خود مهاجرسرا داریم؟پیدا نکردم

مرسی آرین.فکر کنم آخرش همه را بفروشم! حالا منتظر اطلاعات تو هستم Smile

(2013-01-08 ساعت 21:00)dinadino228 نوشته:  من اینجا بس دلم تنگ است ...............!!!!!
از ۱۰ شهریور نامزدم رو ندیدم :-( هر چند که ما سابقه ۷ ماه ندیدن هم داریم.....
بچه ها بدبختی اینم هست که زبانم هم داغووووون.... ولی نمی دونم چرا حالشو ندارم بخونم،
و خیلی میترسم اونجا گیر کنم که میکنم.
سر کارم که نمیرم، فکر کنم افسرده شدم......

صرفا پیشنهاد : حالا که سر کار نمیری اگه دوست داری ببین چی ممکنه اونجا به دردت بخوره برو یه کلاسی تو مجتمع فنی یا جایی شبیه اون ثبت نام کن.(فنی،هنری، هر چه دل تنگت خواست) باعث میشه روحیه ات کم کم خوبتر شه کمتر هم وقت میکنی به دلتنگی ها و مشکلات فکر کنی تازه انگیزت را هم واسه زبان خوندن کم کم میاره سر جاش.مطمئن باش کلاس دومی که بری دنبالش زبان خواهد بود Wink

مرسی از پیشنهادت....
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
tomas اخه این عادلانس؟ تو وضعیت همرو میدونی ولی ما هیچی از تو نمیدونیم!
پروندت تو چه وضعیتیه؟ رفتی؟ قراره بری؟ میخوای بری ولی نمیشه؟ نمیخوای بری ولی میشه؟ اگه رفتی کی رفتی؟ با کی رفتی؟ از چه طریقی رفتی؟ اصلا چی شد که رفتی؟ حالا کی میای؟
همه اینارو بگو Wink
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، negi ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
من عشق تنهایی ام. بخصوص تنهایی سفر کردن که محشره. پارسال که واسه مصاحبه توریستی رفتم دبی، تنها رفتم و چقدرررر هم خوش گذشت

وای جودی خیلی با حال گفتی Big Grin
این جمله "نمیخوای بری ولی میشه" ای که گفتی عاالی بود. حکایت منه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
برادر توماس اگر میخوای رکوردت حفظ شه از طریق من صحبت کن.. من از الان سخنگوی شمام... مسیج کن من پخش میکنم....
میشم text to speech
Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، negi ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
بچه ها دیدم که هممون ناخودآگاه روند پرونده مونو داریم اینجا مینویسیم. بیایید از این به بعد موضوعاتو توی تاپیک خودش بنویسیم.
الان یه چیزی توی تاپیک زیر نوشتم:
http://mohajersara.com/thread-5795-post-...#pid259331
اصلا این تاپیکو ایجاد کرده بودم واسه مرحله NVC به بعد. ولی خودمم فراموش کردم موارد پروندمو اونجا بنویسم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، mhy_1985
من که پروندم همونجوریه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985
بچه های لاتاری توی فروم هاشون یه توماس دارن که اسمش رجبعلیه. طفلی خیلی سر به سرش میذارن
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
جودی این همه سوال پرسیدی از توماس؟ چندماه طول میکشه تا جواب اینا رو بده :d

(2013-01-09 ساعت 01:03)arian307 نوشته:  

نه دیگه کاریت ندارم. هر جوری دوست داری بنویس Big Grin شما فعلا دنبال ادا کردن نذرت باش. یکی دیگه مونده فقط

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
باید جواب بده.. هرچی هی صبر کردیم خودش بیاد اینارو بگه دیدیم خبری نشد!! اینجا با بقیه تاپیکا فرق میکنه همه بی اعصابن.. صبر نداریم, بدو tomas Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
بچه ها راستی این تاپیک آزاده و میشه در مورد مسائل مختلف صحبت کرد.

یک کم اگه موافق باشین بحث و عوض کنیم. بگین متولد چه ماهی هستین؟ البته هرکی دوست داره بنویسه.
من اردیبهشت به دنیا اومدم Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
بهمن. هم من و هم شوهرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
من تیر و همسرم اردیبهشت Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان