کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-09 ساعت 02:14)الهه سابق نوشته:  بهمن. هم من و هم شوهرم

پس باید برات اینجا تولد بگیریمممممممم Smile خودم برات می خونم شعر معروف رو
چندمی؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
مرسی شبنمی جونم Smile 18 ام
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، NedaE
شبنم جون تو چه ماهی هستی؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
شبنم اردی بهشته

شب همگی بخیر. فعلا تا فردا دوستان گلمممممممممم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985
من خیلی ستاره شناسی و طالع بینی میخونم.. خیلی دوست دارم Smile

خودش نوشته بودا نمیدونم چرا خط اخر پستشو نخوندم Tongue

شبت بخیر عزیزم. خوب بخوابی Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، الهه سابق
آره عزیزم من 10 اردیبهشت به دنیا اومدم Smile گاهی وقتا از چشم آدم میفته بعضی نوشته ها Smile منم میخوابم دیگه. شب همگی خوش
جودی جان شبت بخیر گلم :* Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، الهه سابق
شبت بخیر عزیزم. خوابای خوب ببینی Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84
من هم موندم چرا اینا که سامسونگ دارن همش ازش تعریف میکنن و هی به رخ ایفون میکشن..بابا سامسونگ ناخون کوچیک ایفون هم نیست..سامسونگ 4تا برنامه بیشتر از ایفون ریخته توش فکر میکنن چه خبره..اگه این کارم نمیکرد که فروشی نداشت..همین ایفون هارو با خودتون ببرید امریکا ببینید چه حااااالی میکنید...اصلا حتی نمیشه باهم مقایسه کرد..بزارین دلشون خوش باشه

من ابان و همسرم اذر...دخترم درست اول جانویه....بچه ها من zh ندارم برای همین نوشتم جانویه..یعنی دخترم 11دی
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84
منم یه خانم شیر مردادی هستم. ریا نباشه ... لول
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، NedaE ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
وای بچه ها تهران الان ساعت 5 صبحه...
این تاپیک رو بخونین... من انقدر خندیدم روده هام درد گرفت.... این دوستمون آرش عجیب با مزه مینویسه.... چرا دیگه تو این تاپیک پیداش نیست؟
http://mohajersara.com/thread-2281.html
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، NedaE ، girl ، kamela ، shabnam.84
(2013-01-09 ساعت 05:43)arian307 نوشته:  وای بچه ها تهران الان ساعت 5 صبحه...
این تاپیک رو بخونین... من انقدر خندیدم روده هام درد گرفت.... این دوستمون آرش عجیب با مزه مینویسه.... چرا دیگه تو این تاپیک پیداش نیست؟
http://mohajersara.com/thread-2281.html
هه هه، با مزه بود. ولی واقعا برای من هم همیشه این یه درگیری فکری بود. قبل از اومدنم هر روز که با همسرم حرف می زدم می خواستم بهش بگم لطفا قبل از رسیدن من حداقل برای سرویس دستشویی اتاق خواب ( به اصطلاح مستر روم) ابزار آلات شستشو نصب کنه. بعد گفتم که ولش کن حالا وقتی رفتم می گم. که اصلا کار به اینجاها نرسید، روزگار آنچنان آدم رو می سازه خودمون هم متوجه سازگار شدنمون نمی شیم. یکی دوماهی طول می کشه ولی بعدش خیلی عادی می شه و مشکلی پیش نمی یاد.
به قول تبلیغ تلویزیونی بود که می گفت: سخته ولی ممکنه! لول
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985 ، Tomas ، arian307 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
بچه ها منو يادتون رفت .... من ارديبهشتيم Smile
من نميدونم اخه اينجا كه ديگه كاري ندارم چرا بايد ٦ صبح بيدار بشم Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، mhy_1985 ، Tomas ، omnia ، NedaE ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
(2013-01-09 ساعت 08:56)mercedeh2011 نوشته:  بچه ها منو يادتون رفت .... من ارديبهشتيم Smile
من نميدونم اخه اينجا كه ديگه كاري ندارم چرا بايد ٦ صبح بيدار بشم Sad
بارزترین خصلتی که توی دوستای اردیبهشتیم دیدم اینه که آدمهای کاملا بی عقده ای هستند. ماه خوش آب و هوا! چه رمانتیک شدم نصفه شبی من!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011 ، NedaE ، الهه سابق ، shabnam.84
(2013-01-08 ساعت 16:51)kamela نوشته:  از محمد خبری نیستا.....خوبی محمد؟؟؟؟؟؟؟؟کجاهایی..

کاملای عزیزم منم اینطرفها میچرخم میام میبینم پست ها تونو .

دورادور به یادتون هستم.

مرسی که به یادمی.

و نه خوب نیستم.

شاد باشی.

(2013-01-08 ساعت 17:12)kamela نوشته:  به اون اقا بگو ادم هرجای دنیا که باشه اگر ادم خیلی پولدار باشه اونجا براش بهشته..پولدار باش برو افغانستان ..ادم خونش خوب باشه حسابش پر باشه دلش از هیچی نلرزه.ماشینش توووپ باشه..اونوقت آمریکا و ایران و ....نداره...مرسده جون بهش بگو خودت اینو تنهاااایی فهمیدی اقا؟ولی من میگم کسی در آمریکا اگه کار کنه(حتی کار معمولی)که بتونه کرایه خونه بده و ماشین بگیره و بیمش رو بده(که وقتی کار کنی حتما میتونی تمام این کارا رو بکنی)دیگه ادم احساس میکنه هیچی کم نداره.چون مهم ترین چیز اینه که اونجا اعصاب ادم راحته و این برای من خیلی مهمه..مردمش هم که به خدااا یکی از یکی گل ترن...همینهایی که وقتی میریم آمریکا دلمون براشون تنگ میشه به خدااا همینا همیشه وقتی پیششونیم باعث این میشن که ناراحتی اعصاب بگیریم..همینا پشتمون صفحه میزارن.همینا حرف در میارن و کلا درگیرشونیم..وگر نه اگه اینا دورو برمون نبودن که ادم به پرو پای خودش نمیپیچه که..هرچند من بازهم اگر برم دلم برای تک تکشون لک میززززنه.

بلانسبت خانواده هاتون و خودتون. بلا نسبت همه بچه های اینجا و خانواده هاشون. والا بخدا به پیر به پیغمبر 99% ایرانی ها مشکل دارن تو رفتارشون و حرف زدنشون.

والا بخدا مشکل دارن مردم ما. میگفتی آقای محترم آخه به شما چه ربطی داره من با اونطرف وصلت کردم. ادب هم خوب چیزیه بخدا. بقول کاملا ناراحتی بمون همین جا. مردم چه چاخان شدن. لاتاری ثبت نام میکنن بعد میگن آمریکا بده. خدایا یه کاری کن لاتاری برداشته بشه. یکم بخندیم.

(2013-01-09 ساعت 02:11)shabnam.84 نوشته:  بچه ها راستی این تاپیک آزاده و میشه در مورد مسائل مختلف صحبت کرد.

یک کم اگه موافق باشین بحث و عوض کنیم. بگین متولد چه ماهی هستین؟ البته هرکی دوست داره بنویسه.
من اردیبهشت به دنیا اومدم Smile

من مردادی ام و خانمم آبان
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، NedaE ، girl ، الهه سابق ، kamela
منم متولد دی هستم .... و جمعه ۲۲ تولدم هست :-)
نامزدم شهریور..... :-)
خصوصیات این ماهها چیه؟!؟؟!؟! :-)
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، NedaE ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، negi ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان