کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-15 ساعت 01:00)girl نوشته:  شبنم جون منو میگه.. حالا من به کنار. خود شبنم هنوز اقدام نکرده و منتظره شرایطشون جور بشه تا اقدام کنن! باز شما منتظری اپروو بشی. من منتظرم بهم نوبت مصاحبه بدن و هر کسی منتظر یه اتفاق تو روند پروندشه ولی شبنم منتظره 2-3 ماه دیگه مدارک اولیه رو پست کنن.
شرایط برای هر کسی یه جوری سخت میشه. بخاطر این فاصله ها رابطه اکثر ما ممکنه دچار مشکل بشه. ولی شما با همسرتون منطقی صحبت کنید و قانعشون کنید که باید بخاطر زندگی خوبی که در اینده قراره باهم داشته باشید همه این سختی و دوری رو تحمل کنید و اگه الان اجازه بدید کسی بین شما قرار بگیره وای به حال اینده. ایشون معرفیتون کردن دستشون درد نکنه ولی واقعا از اینجا به بعد دیگه بهشون مربوط نمیشه. اصلا فکر نکنید ایشون منتی سر شما داره بخاطر این اشنایی.. همیشه یادتون باشه شمایید که به اطرافیانتون نشون میدید چطور باهاتون برخورد کنن و تا چه حد پاشونو از گلیمشون درازتر کنن! 1 بار برای همیشه این دخالتارو قطع کنید. اینجور مسایل اصلا شوخی بردار نیستن, اصلا مهم نیست که ایشون ناراحت بشن مهم اینه که شما ارامش داشته باشید Smile

آفرین ، خیلی خوب گفتی
یه خورده من رو هم نصیحت کن ، واقعا بعضی وقتا لازم دارم یکی از این حرفا بهم بزنه ،به آرامش دعوتم کنه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011
سانازی جان چرا یه بار رد کردن؟!!
سیمی جان الان نمیتونید مدارکو واسشون بفرستیدا، باید صبرکنید نامه بدستتون بیاد و توش یه شماره ای هست به اسم اینوویس نامبر که توسط اون باید آنلاین یه پولی پرداخت کنید و چندروز بعد از پرداخت که تاییدیه پرداخت اومد، اونوقت میتونید مدارکو بفرستید. اگه الان بفرستید اصلا نگاه هم بهش نمیکنن و ممکنه مجبور بشید دوباره همه رو بفرستید.
به شوهرت بگو تلفنی ازشون اینوویس رو بپرسه یا بهشون بگه اسکن نامه رو واسش ایمیل کنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
دوستان عزیز
همونطور که قبلا هم لیلی جان تذکر داده بودن، از دادن شماره تلفن، آیدی ف.ی.س.ب.و.ک، آدرس ایمیل و هرگونه اطلاعات شخصی و دادن اطلاعات درمورد مسایل خصوصیتون با همسران یا نامزدهاتون توی تاپیک و توی پیغامهای خصوصی به شدت پرهیز کنید.
قدیمی تر ها در جریانن من چی میگم. واسه جدیدترها گفتم. بخصوص ندا و دینا و چندتا از جدیدیهای دیگه.
نمیخوام دوباره مسایل گذشته توی تاپیک اتفاق بیفته.
دوستان جدیدی لطفا حرف منو جدی بگیرید و هرکسی پیغام خصوصی بهتون داد و شروع کرد به درددل و از ناراحتیا و سختیای زندگیش گفت، و یا اظهار دلسوزی کرد نسبت بهتون و خلاصه خواست یه جوری بهتون نزدیک بشه، اصلا جواب ندین.
اشتباه نکنید، منظورم جنس مخالف نیست ها. منظورم از هم جنسهای خودتونه.
بیشتر توضیح نمیدم چون نمیخوام مسایلو بیشتر از این باز کنم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84 ، simi ، mercedeh2011 ، kamela ، Saeedv13 ، dinadino228
payam جان عزیزم تو که دیگه همه راهو رفتی و باید به ما ارامش بدی Smile
ایشالا خیلی زود کلیر میشی میری پیش نامزدت بعد میای اینجا از خوشبختیت واسمون مینویسی ما هم امیدوار میشیم که این همه صبر کردیم یه زندگی خوب انتظارمونو میکشه Smile

دوستای خوبم توصیه الهه جونمو جدی بگیرید.

بچه ها دیشب خواب دیدم بهم ایمیل دادن و گفتن مصاحبم 15 April !!! تو خواب نمیدونستم گریه کنم یا خوشحال باشم :p خواب مصاحبه هم ببینم میام واستون تعریف میکنم.. چه ادم با معرفتیم من Big Grin
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj
وااای جودی خداکنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، kamela ، mercedeh2011
اره الهه.. تو خواب خونمون پر مهمون بود به خودم میگفتم وای اینا کی میرن برم مهاجرسرا به همه بگم,خوابم خیلی واقعی بود. یه عالمه خدارو شکر کردم تو خواب . وقتی بیدار شدم کلی سر حال بودم بعد دیدم خواب بود خیلی ناراحت شدم Smile)))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj
جودی جونم مثل اینکه ان وی سی جدیدا یه کم دیرتر جواب ایمیلو میده. فکر کنم 10 روزی طولش بدن. پس اگه دیر شد نگران نشو.
اگه انداخته باشن ارمنستان که خیلی احتمال داره توی اپریل مصاحبه بشی. مثل همیشه از صمیم قلبم واست آرزو میکنم سریعتر مصاحبتو اعلام کنن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
مرسی عزیزدلم Smile
دفعه پیش 2 هفته طول کشید جوابمو بدن!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
جودیییی من قربونت برم با این سخنان کوبنده Smile منم ایشالا 3 ماه دیگه به جمع شما میپیوندم

سیمی جان تبریک میگم. امیدوارم بقیه مراحل هم زود طی بشه برات

الهه جونم ممنون بابت این پست خوب و فونت 50 Smile) واقعا درست گفتی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-01-15 ساعت 17:59)الهه سابق نوشته:  سانازی جان چرا یه بار رد کردن؟!!
سیمی جان الان نمیتونید مدارکو واسشون بفرستیدا، باید صبرکنید نامه بدستتون بیاد و توش یه شماره ای هست به اسم اینوویس نامبر که توسط اون باید آنلاین یه پولی پرداخت کنید و چندروز بعد از پرداخت که تاییدیه پرداخت اومد، اونوقت میتونید مدارکو بفرستید. اگه الان بفرستید اصلا نگاه هم بهش نمیکنن و ممکنه مجبور بشید دوباره همه رو بفرستید.
به شوهرت بگو تلفنی ازشون اینوویس رو بپرسه یا بهشون بگه اسکن نامه رو واسش ایمیل کنن

الهه جان كارمند ان وي سي از همسرم ايميل گرفته تا يه ليست مدارك و اينويس نامبر رو ايميل كنن بعد همسرم مدراك رو بفرسته مرسي كه انقد به فكر همه اي و همه اينجا برات دعا ميكنن كارات زوووود درست بشه

(2013-01-15 ساعت 19:07)shabnam.84 نوشته:  سیمی جان تبریک میگم. امیدوارم بقیه مراحل هم زود طی بشه برات

الهه جونم ممنون بابت این پست خوب و فونت 50 Smile) واقعا درست گفتی

مرسي شبنم عزيز ايشالا كارات زوووود انجام بشه

جودي عزيز همين روزا وقت مصاحبه ات رو بهت ميدن قبل از اپريل مصاحبه ات انجام ميشه هم مصاحبه شما و هم الهه عزيز
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
شبنم جونم خدا نکنه Smile
ممنونم simi عزیز.. ایشالا کار تو هم خیلی زود درست بشه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas
بچه ها اگر تازه وارد هستین حرف الاهه جون رو خیلی خیلی جدی بگیرین..کسانی که ایمیل دادن یا ایدی ف ی س ب و ک..براشون مشکل ایجاد شده..از جمله خود من....قدیمی ترها هم که میدونن منظور الاهه چی هست..
گرل عزیزم...انشاالاه خوابت به واقعیت تبدیل میشه..
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، Saeedv13 ، Tomas ، dinadino228 ، poram
مرسی سیمی جونم.
جودی گفتی اپریل؟ من فکر کردم گفتی فوریه. آره بابا، مطمئن باش تا اون موقع مصاحبه شدی رفته پی کارش.
من همیشه اپریل و فوریه رو اشتباه میگیرم با هم Big Grin

راستی بهتون گفته بودم که شوهرم تماس گرفته بود که سفارتو عوض کنن؟ خودمم ایمیل زده بودم که چون ترکیه شلوغه بفرستین یه جای دیگه.
به شوهرم تلفنی گفتن باید یه ایمیل بزنیو رسما درخواست کنی تا سفارتو تغییر بدی. به منم ایمیل زدن که کدوم سفارت میخوای بندازیم؟ منم گفتم ارمنستان.
حالا هنوز جواب ندادن که قبول میکنن یا نه.
البته بعدا به این نتیجه رسیدم که فرقی هم نمیکرد ارمنستان باشم یا ترکیه چون مطمئنا بزودی خیلی از بچه های ترکیه رو میفرستن ارمنستان و عوضش ترکیه خلوت میشه و ارمنستان شلوغ.
حکایت اون باباییه که لب دریا میره باید آفتابه ببره با خودش Big Grin
چون توی تاپیک بچه های لاتاری هم دیدم که خیلیا سفارتشونو تغییر داده بودن به ارمنستان.
پس اگه قبول کنن که سفارتمو عوض کنن نمیدونم باید خوشحال بشم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela ، omnia ، payamkj
اره عزیزم اپریل بود. ایشالا ویزای یکضرب بگیری جاش خیلی فرقی نمیکنه Smile راست میگیا حالا ترکیه خلوت میشه! یعنی تا اخر این هفته به ما خبر میدن؟! امروز شد 2 ماه و 10 روز!

کاملا عزیزم مرسی.. البته میگن خواب زن چپه ولی کاش این بار اینجوری نباشه Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela
فردا که تعطیل رسمیشونه. باید واقعا دیگه تا 2 شنبه هفته دیگه خبر بدن بهت.
بازم خیلی خوب شد ایمیل زدی ان وی سی. چون من یه نظریه دارم و اونم اینه که ان وی سی و سفارت کسایی که پروندشونو پیگیری میکنن رو توی اولویت قرار میدن و اگه ببینن پرونده پیگیری نمیشه ممکنه فکر کنن فعلا متقاضی به دلایلی عجله ای برای ویزا نداره و واسه همین هم اونا کارشو از اولویت درمیارن.
این نظر منه ها شایدم غلط باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان