کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-15 ساعت 01:00)girl نوشته:  شبنم جون منو میگه.. حالا من به کنار. خود شبنم هنوز اقدام نکرده و منتظره شرایطشون جور بشه تا اقدام کنن! باز شما منتظری اپروو بشی. من منتظرم بهم نوبت مصاحبه بدن و هر کسی منتظر یه اتفاق تو روند پروندشه ولی شبنم منتظره 2-3 ماه دیگه مدارک اولیه رو پست کنن.
شرایط برای هر کسی یه جوری سخت میشه. بخاطر این فاصله ها رابطه اکثر ما ممکنه دچار مشکل بشه. ولی شما با همسرتون منطقی صحبت کنید و قانعشون کنید که باید بخاطر زندگی خوبی که در اینده قراره باهم داشته باشید همه این سختی و دوری رو تحمل کنید و اگه الان اجازه بدید کسی بین شما قرار بگیره وای به حال اینده. ایشون معرفیتون کردن دستشون درد نکنه ولی واقعا از اینجا به بعد دیگه بهشون مربوط نمیشه. اصلا فکر نکنید ایشون منتی سر شما داره بخاطر این اشنایی.. همیشه یادتون باشه شمایید که به اطرافیانتون نشون میدید چطور باهاتون برخورد کنن و تا چه حد پاشونو از گلیمشون درازتر کنن! 1 بار برای همیشه این دخالتارو قطع کنید. اینجور مسایل اصلا شوخی بردار نیستن, اصلا مهم نیست که ایشون ناراحت بشن مهم اینه که شما ارامش داشته باشید Smile

تکبیرررر...... بسیاررر عالی و کوبنده بودCoolWink

(2013-01-15 ساعت 01:00)simi نوشته:  بالاخره كيس نامبرمو گرفتم

به سلامتی.... یه دستی به سر ما هم بکشید....Tongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، simi ، NedaE ، payamkj ، shabnam.84
دقیقاااااا Smile)))))))))))))
داشتم پستمو میخوندم به خودم گفتم حالا چرا خودتو ناراحت میکنی؟! به اعصابت مسلط باش Smile))))))))))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، NedaE ، payamkj ، shabnam.84
((خواب رؤیای فراموشی هاست.....!
خواب را دریابم ،
که در آن دولت خاموشی هاست.....))
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
خدایا کجای این تیره شبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، NedaE
آزه شبنم جون . میدونم .. شرایط همه سخته..خدا به هممون کمک کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 01:06)الهه سابق نوشته:  سیمی دیدی بیخودی نگران بودی؟ واسه من 57 روز طول کشید تا کیس نامبر بدن. دیدم بچه هایی که یک هفته ای کیس نامبر گرفتن. نتیجه این که هیچ وقت کیستو با کسی مقایسه نکن چون اونوقت میترسیو فکر میکنی حتما پروندت مشکلی داشته که اینطور شده
الهه جون خيلي كلافه شده بودم ديگه خيالم راحت شد همسرم بالاخرههههههه خودش زنگ زد و گفتن ١١ روزه نامه برات فرستاديم كه فرمارو بفرسته اما نامه به دستش نرسيدهبود گفتن امرزو فردا ايميل ميزنن و مدارك ميخوان Big Grin
از خوشحالي خوابم نميبرهBig Grin

(2013-01-15 ساعت 01:07)girl نوشته:  مبارکه simi جان.. دیگه خیالت راحت شد Smile

مرسي جودي جون ، شما حس خوبي به من و بقيه دوستان ميدين ايشالا كه زوووووووووود وقت مصاحبه بدن بهتون

به سلامتی.... یه دستی به سر ما هم بکشید....Tongue
[/quote]

ايشالاااا زووود كارات درست ميشه ديرو زود داره سوخت و سوز ندارهBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84
دینا جوووونم ممنونم ازت...الان فهمیدم چی میگی..ممنووووونم........ندا جون اگر میشه برام ایمیل کن که چی داری و قیمتها رو بگو...ما چند وقته در شمال ویلایی گرفتیم و براش وسیله میخایم..ممنونم اززززت

simi جون مبارک باشه...انشاالاه تند تند خوشحال بشی و خبرای خوب بشنوی و از خوشحالی خابت نبررررره.امیدوارم زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنی وقت مصاحبه بگیری...من هم در کناااار شماها همینطور
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، الهه سابق ، simi ، Tomas ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 03:28)kamela نوشته:  دینا جوووونم ممنونم ازت...الان فهمیدم چی میگی..ممنووووونم........ندا جون اگر میشه برام ایمیل کن که چی داری و قیمتها رو بگو...ما چند وقته در شمال ویلایی گرفتیم و براش وسیله میخایم..ممنونم اززززت

حتما عزیزم.انشاالله به زودی Smile
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 03:28)kamela نوشته:  simi جون مبارک باشه...انشاالاه تند تند خوشحال بشی و خبرای خوب بشنوی و از خوشحالی خابت نبررررره.امیدوارم زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنی وقت مصاحبه بگیری...من هم در کناااار شماها همینطور

کاملا جون ممنونم ایشالا شمام کارات زووووود درست بشهBig Grin
چرا اینقدر طول میکشه واسه شما؟ Sad
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، omnia ، dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 10:11)simi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 03:28)kamela نوشته:  simi جون مبارک باشه...انشاالاه تند تند خوشحال بشی و خبرای خوب بشنوی و از خوشحالی خابت نبررررره.امیدوارم زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکنی وقت مصاحبه بگیری...من هم در کناااار شماها همینطور

کاملا جون ممنونم ایشالا شمام کارات زووووود درست بشهBig Grin
چرا اینقدر طول میکشه واسه شما؟ Sad
simi جان شما که تازه کیس نامبر گرفتین از کجا قبلاً می دونستین مصاحبه UAE هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 13:06)omnia نوشته:  simi جان شما که تازه کیس نامبر گرفتین از کجا قبلاً می دونستین مصاحبه UAE هست ؟
خودمون محل مصاحبه رو تعیین کردیم که ابوظبی باشه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، shabnam.84
simi جون چون ما نزدیک به 2 سال وکیلی داشتیم که حتی بهمون خبر نمیداد ان وی سی ازمون چی خاسته...وکیلمون چینی بود و من در امریکا گرفته بودم...بعد از 1سال و نیم کنجکاو شدم خودم پی گیری کنم و دیدم ای دل غافل وکیل مارو به کل فراموش کرده..وقتی بهش گفتم و اعتراض کردم گفت شما کارتون وقتی درست میشه که بیاین خودتون(یعنی من)امریکا...یک روز دیگه میگفت شوهر من باید لیست تمام مدرسه هایی که بوده رو بده..یک روز میگفت همسرم باید ثابت کنه که زبانش فارسی هست...خیلی ببخشید یک چرتو پرتایی میگفت که من تاحالا نشنیده ببودم..خلاصه وکیلمون رو عوض کردیم و وکیل گفت ان وی سی تاحالا ازتون چنین چیزایی نخاسته...هر وقتم ان وی سی ازمون چیزی میخاد 2ماهی طول میکشه برسه بهشون و برای همین طولانی شد....انشاالاه ایندفه بگن تکمیله

راستی تاحالا شده ان وی سی از کسی که براش اقدام شده لیست مدرسه بخاد یا بگه ثابت کنه زبانش فارسی هست؟؟؟میخام به عمق خالی بندی وکیله برسم..جدا شده به کسی اینارو بگن؟خیلی دوست دارم بدونم!!!نکنه ازمون بخان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas ، shabnam.84
(2013-01-15 ساعت 14:31)kamela نوشته:  simi جون چون ما نزدیک به 2 سال وکیلی داشتیم که حتی بهمون خبر نمیداد ان وی سی ازمون چی خاسته...وکیلمون چینی بود و من در آمریکا گرفته بودم...بعد از 1سال و نیم کنجکاو شدم خودم پی گیری کنم و دیدم ای دل غافل وکیل مارو به کل فراموش کرده..وقتی بهش گفتم و اعتراض کردم گفت شما کارتون وقتی درست میشه که بیاین خودتون(یعنی من)آمریکا...یک روز دیگه میگفت شوهر من باید لیست تمام مدرسه هایی که بوده رو بده..یک روز میگفت همسرم باید ثابت کنه که زبانش فارسی هست...خیلی ببخشید یک چرتو پرتایی میگفت که من تاحالا نشنیده ببودم..خلاصه وکیلمون رو عوض کردیم و وکیل گفت ان وی سی تاحالا ازتون چنین چیزایی نخاسته...هر وقتم ان وی سی ازمون چیزی میخاد 2ماهی طول میکشه برسه بهشون و برای همین طولانی شد....انشاالاه ایندفه بگن تکمیله

راستی تاحالا شده ان وی سی از کسی که براش اقدام شده لیست مدرسه بخاد یا بگه ثابت کنه زبانش فارسی هست؟؟؟میخام به عمق خالی بندی وکیله برسم..جدا شده به کسی اینارو بگن؟خیلی دوست دارم بدونم!!!نکنه ازمون بخان؟
الهی بمیره وکیل قبلیتون :-//// خوب از اول میگفت دیگه... از خواهر منم خواسته بودن تمام زیرو بم زندگیشو خواستن بعضی وقتا وکیلا خودشون الکی پر میکنن بعضی از وکیلا هم میگن واقعیت رو بگین
زبان فارسی هم دیگه اثبات نمیخواد که خالی بسته
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela
(2013-01-15 ساعت 15:04)simi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 14:31)kamela نوشته:  simi جون چون ما نزدیک به 2 سال وکیلی داشتیم که حتی بهمون خبر نمیداد ان وی سی ازمون چی خاسته...وکیلمون چینی بود و من در آمریکا گرفته بودم...بعد از 1سال و نیم کنجکاو شدم خودم پی گیری کنم و دیدم ای دل غافل وکیل مارو به کل فراموش کرده..وقتی بهش گفتم و اعتراض کردم گفت شما کارتون وقتی درست میشه که بیاین خودتون(یعنی من)آمریکا...یک روز دیگه میگفت شوهر من باید لیست تمام مدرسه هایی که بوده رو بده..یک روز میگفت همسرم باید ثابت کنه که زبانش فارسی هست...خیلی ببخشید یک چرتو پرتایی میگفت که من تاحالا نشنیده ببودم..خلاصه وکیلمون رو عوض کردیم و وکیل گفت ان وی سی تاحالا ازتون چنین چیزایی نخاسته...هر وقتم ان وی سی ازمون چیزی میخاد 2ماهی طول میکشه برسه بهشون و برای همین طولانی شد....انشاالاه ایندفه بگن تکمیله

الهی بمیره وکیل قبلیتون :-//// خوب از اول میگفت دیگه... از خواهر منم خواسته بودن تمام زیرو بم زندگیشو خواستن بعضی وقتا وکیلا خودشون الکی پر میکنن بعضی از وکیلا هم میگن واقعیت رو بگین
زبان فارسی هم دیگه اثبات نمیخواد که خالی بسته

سلام simi جون تبریک میگم وایشاالله که به زودی ویزاتونم بگیرین.منم ویزای ازدواج هستم و ماه پیش نامزدم از us فرستاد منم خیلی ناراحتی ها کشیدم و 1بارم جواب رد دادن ولی انشالله دعا کنید که درست شه این بار نزدیک4سال شد! ولی این بار ایشالله در عرض 3ماه نتیجه بدهWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84
سلام simi جون تبریک میگم وایشاالله که به زودی ویزاتونم بگیرین.منم ویزای ازدواج هستم و ماه پیش نامزدم از us فرستاد منم خیلی ناراحتی ها کشیدم و 1بارم جواب رد دادن ولی انشالله دعا کنید که درست شه این بار نزدیک4سال شد! ولی این بار ایشالله در عرض 3ماه نتیجه بدهWink
[/quote]
ممنونم سانازی عزیز . شما 4سال ازدواج کردی هنوز ویزا نگرفته؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همسرتون سیتیزن ؟؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان