کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
البته جودی جونم توی ویزا جورنی دیدم نوشته 2-3 ماه طول میکشه نامه مصاحبه بیادا. اگه خدایی نکرده به 3 ماه کشید اصلا نگران نشو. البته توی سایت خود سفارت که زده بود 8 تا 10 هفته
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela
همه موارد همینه . همیشه باید پیگیر کارت باشی وگرنه اگه بخوای منتظر بشینی کاری زود پیش نمیره Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، payamkj
جواب ایمیلمو فکر کنم 4 شنبه هفته دیگه بدن.. ایشالا جوابشون یه چیز خوب باشه چون واقعا دیگه طاقت شنیدن جوابای سر بالا یا منفی رو ندارم!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela ، سانازی
بچه های جدید به حرف الهه جون خوب گوش کنید

من یه کمی راجع به اون فردی که قبلاها اینجا بود فکر کردم و حتی نظرم رو مدیر ارشد هم گفتم و صحه گذاشت
این فرد (ببخشید الان که دیگه نیست) اون فرد به نظرم مثل یک نویسنده که چندتا بازیگر در اختیار داره چند تا شخصیت خلق می کرد با ماجراها و شخصیتهای خاص خودشون
بعد این شخصیتها رو مثل مهره های بازی بین بچه های اینجا مینداخت و یک داستانی رو پیش میبرد
و بچه های اینجا رو به انواع مختلف و صمیمی شدنهای یواشکی تخلیه اطلاعاتی می کرد
بعد مثلا یه جوری میخواست زهر خودش رو بریزه .... خب حالا که چی ....

البته که هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه ولی باید بیشتر مراقب بود.
بچه ها من 1999 تا تشکر دارم Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، simi ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، payamkj
اینم 2000 امیش مرسده جونم Smile
ا؟ من تشکر زدم پس چرا اضافه نشد؟
آهان حواسم نبود. اونا تعداد تشکرهاییه که خودت ثبت کردی. نه تشکرهایی که ازت شده. چه خنگم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj
1999 تا تشکر کردی مرسده جونم..
1406 بار ازت تشکر شده Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
مرسده جونم و دینای عزیزم واستون پیغام خصوصی گذاشتم. از اونجاییکه قراره مدیریت سایت، پیغامها رو پاک کنه، اگه پیغامم بدستتون نرسید بهم بگید تا دوباره بفرستمش
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
امروز تولدمه هنوز كسي بهم تبريك نگفته هرسال از ١٢ شب ٢٧ ام شروع ميكردن اما هنوز خبري از دوستان با معرفت نيست اينم از مزاياي ازدواج با يه سيتيزنه امريكاس كه دوستات فراموشت كنن بعد بگن قيافه ميگيري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، payamkj
سیمی جان واست پیغام گذاشتم
خودم افتتاحش میکنم.
نولدت مبارررررررررررررررررک سیمی جان.
با آروزی ویزای یکضررررب و از همه مهمتر خلاص شدن هرچه سریعتر از شر NVC (لعنت الله علیه)
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، simi ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، payamkj
منم پیغام میخوام Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE
عزیزم در همون مورده که قبل واست زده بودم. تو و کاملا اولین نفر بودین Smile
امشب زیادتر از کوپنم اینجا بودم. الان کله ام کنده میشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
شوخی کردم :p
simi تولدت مباررررررررررررررررررک Smile
منم از ته دل میخوام که هرچه زودترررررر ویزاتو بگیری و همیشه خوشبخت و سلامت باشی عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 01:25)الهه سابق نوشته:  سیمی جان واست پیغام گذاشتم
خودم افتتاحش میکنم.
نولدت مبارررررررررررررررررک سیمی جان.
با آروزی ویزای یکضررررب و از همه مهمتر خلاص شدن هرچه سریعتر از شر NVC (لعنت الله علیه)

مرسي الهه جوووو.......نم Big Grin ايشالا همگي مخصوصا شما و جودي و همسر كاملا زووووود ويزاتونو بگيرين و همگي به اون چيزي كه ميخوايم برسيم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، mhy_1985 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، payamkj
سیمی جان تولدت مبارک
تولد همه بچه ها هم مبارک پیشاپیش
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
محمد!!!!! 2 ماهه اپروو شدی؟!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان