کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، Saeedv13 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، saba.m ، negi
(2013-01-16 ساعت 16:35)girl نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile
واییییییی. مبارکه
خیلی خیلی بهت تبریک میگم جودی جون. خیلی ناراحت بودم برات. نوشته هات خیلی غم داشت.
واقعا برات خوشحالم .ایشالا یکضرب ویزاتو بگیری
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011 ، saba.m
(2013-01-16 ساعت 16:35)girl نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile

جودی جوونم دلم میخواد از خوشحالی جیغ بزنمممممممممممممممممممممممم هوراااااااااااااااااااا دیدی گفتم خیلی زود بهت وقت میدن آخ جووووووووووووووووووونBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011
مرسی بچه هااا من هنوزم باورم نشده.. هی میرم میخونم باز معنی میکنم واسه خودم Smile))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011
به به مبارکه. یکی یکی بچه‌ها دارن می‌پرن.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011 ، simi
دست و کف و هورا به افتخار جودی صبور که حالا شده جودی پیرووووز. شده جودی خوشحالللللل
فدات شمممممممممممممم جودی. حیلی خوشحالم بخدا، خییییلیییییییییییییییییییی

بچه ها من الان دارم میرم بیرون. شب میام یه جشن حسابی واسه جودی جونممممم بگیریم.
جودی بگو شوهرت زود بیاد. عروسیتو باید بگیری دیگه. واااای چقدر کار داری Smile Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، mercedeh2011
عزیزممممممممممم مرسییییی... از همتون ممنونم که تحملم کردین تو این مدت Smile ایشالا روزی همه شما دوستای خوبم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 10:35)simi نوشته:  بهم نخندینا ! اما من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم 2تا پسر 2تا دختر

(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته:  سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....
کاملا جوووووووون مرسییییییییی منم امیدوارم شمام به همه خواسته هاتون برسین خوشحالم که شماهارو اینجا دارم

محمد جان شما خیلی تبریک میگم بهت هم واسه شاه پسرت هم واسه اپروتBig Grin

سیمی جان مرسی. چرا بخندیم مگه 4 تا بچه داشتن خندیدن داره؟ ما خودمون 5 تا بچه ایم. خاله ام که روستا زندگی میکنه 14 تا بچه داره و تازه 3 تا از زایمان هاشم ناموفق بوده! یعنی به گفته مادرم، خاله ام 17 شکم زاییده صلوات بلند ختم کن !Wink

ماشالا شوهرخاله Cool

درضمن من شاه پسرندارم (الحمدالله)، بچه ام دختره.ممنون از تبریکت! امیدوارم کارای تو هم زود پیش برن.

منم یه پسر یه دختر
ولی شوهرم میگه فقط یکی
وقتی مردا این جوری میگن آدم دلش میخواد خفشون کنه ( البته من انقدر ها هم خشن نیستم ها Big Grin )

گوش نده! بچه هرچی بیشتر بهتر. باور کن خیلی خوبه بچه زیاد داشته باشی/ پولشو هم خدا میرسونه مخصوصا جایی مثل دیار کفر که واقعا حمایت میکنن.
Wink الان ما نمیفهمیم بچه چقدر خوبه. وقتی سنمون بره بالا میفهمیم وای چه اشتباهی کردیم.

البته نظر شخصی ام بود و من به نظرم 4 تا بچه یا 5 تا خیلی خوبه.Tongue
ممنون از تبریک ات. امیدوارم تو هم زودتر بری پیش همسرت.

هوراااااا

تبریکات ویژه واسه تو که سنگ صبور بچه ها بودی تو این مدت.

آخ جون از دست جودی هم خلاص شدیمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، leila.e ، payamkj ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 15:19)poram نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 02:10)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 01:52)الهه سابق نوشته:  محمد!!!!! 2 ماهه اپروو شدی؟!!!!!

الهه جان هیچوقت روم نشد بهتون بگم قبلا و اینکه چرا انقدر سریع اپروو شدم. من خانمم مشاور مهاجرتی هست (وکیل نیست) کارای مهاجرت انجام میده و تبحر زیادی هم داره. بخاطر افسردگی هم فعلا کار نمیکرد یه مدت. بخاطرهمین هم نوشتم مادرش ساپورتمون کرد و فرم اسپانسر رو پر کرد.

ممکنه بگین چرا پس میومدی ایجا سوال میپرسیدی ؟

باید در جواب بگم من زیاد روم نمیشد با خانمم راجع به ویزا صحبت کنم چون فکر میکرد من همش به ویزا فکر میکنم و بعضی مواقع هم کاملا نمیفهمیدم چی میگه. پیچیده بود. بعضی مواقع هم واقعا دعوامون میشد. جر و بحث که بچه های مهاجرسرا یه چیزی میگن تو یه چیز دیگه میگی.

ولی شکر خدا همه پیش بینی هاش درست از آب دراومد و با تجربه ای که داشت برام جوری پرونده رو ارسال کرد که خودتون دیدین دقیقا دو ماهه اپروو شدم.

ما ایرانی ها واقعا طفلک هستیم که از قوانین اونجا و ریزه کاریهاش سردر نمیاریم. نتیجه اش هم اینه که بچه ها الاف میشن. وکلا هم که پول زیاد میگیرند این ریزه کاری ها رو که باعث تسریع پرونده میشه رو بلدند اما بیشترشون تنبل و پولکی هستند.

امیدوارم همه زودتر کارشون راه بیفته/ اگه کمکی از دستم بربیاد انجام میدم. پیام خصوصی بذارین چون من زیاد نمیام تو فروم. واقعا سرم شلوغه و خیلی خسته ام.

دوستتون دارم بچه ها همگی خوش باشین.
دوست عزیز اصلا مگه الان اعلام میکنن که اپرو شدین یا نه؟؟؟ مگه هر ماه حدودای 4 و پنجم اعلام نمیکنن؟؟؟ من چون نامزدم مدارک رو داده اطلاع ندارم چجوری ما رو از اپرو شدن آگاه خواهند کرد ،درضمن ما هم وکیل داریم مدارک رو هم تقریبا کامل داده، شما مدارک ساپرت رو از همون ابتدا دادین؟

والا من نمیدونم 4 ام یا 5 ام اعلام میکنن یا خیر. من روز 14 ام لامپ ام روشن شد و اپرو شدم و پرونده ام رفت به nvc، البته خانمم گفت زودتر رفته nvc ولی اینا سایت رو 14 ام آپدیت کردن. بهرحال من روز 16 ام سایت رو چک کردم و فهمیدم اپروو شدم یعنی دوروز بعدش.

شما میتونین توی سایت چک کنین که کی اپروو میشین. از این طریق به شما اطلاع میدن.

مدارک ساپورت هم منظورتو نفهمیدم چیه. منظورتون اسپانسره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، mercedeh2011
ما هم از اول قرار گذاشتیم 3 تا نی نی داشته باشیم..هم من عاشق نینی هستم هم شوهرم..مخصوصا وقتی دخترمون دنیا اومد تازه فهمیدیم عشق به بچه چی هست...ما تمام برناممون این بود که بجه هامون 3 سال باهم فرق داشته باشن..ولی این ویزای لعنتی برنامه زندکیمون رو بهم ریخت..چون میخایم بچه های دیگمون هم امریکا دنیا بیان برای همین منتظر اینیم که بریم بعدا نی نی بیاریم....در امریکا حتی زوج های جوون کمه کم 3 تا بچه دنبالشونه..عااااشق بچه هستن و هیج وقت مثل ایران ندیدم کسی یکی داشته باشه..برای همین اگر کسی بچه کم هم میخاد وقتی میره امریکا تشویق میشه بیشتر نی نی بیاره..
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، girl ، dinadino228 ، leila.e ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Saeedv13
(2013-01-16 ساعت 11:03)mercedeh2011 نوشته:  ميبينم كه ٢ روز نيستم، سيمي جون متولد ميشه و محمد عزيز هم اپروو ميشه
بسلامتي
دخترم شما الان تا نوزاد هستي سعي كن با انگليسي صحبت كردن بزرگ بشي Smile
محمدجان تبريك ميگردم ركورد شكوندي ، حتما بقيه مراحلت هم به همين خوبي پيش ميره، دوستاي ديگه هم تندتند كارشون درست بشه
برا منم دعا كنين غم و غصه هام برطرف بشه ... ؛)

سلام مرسده خوبی؟ ممنون از تبریکت.
چه غم و غصه ای؟ تو که ویزاتم گرفتی. پس دیگه چه ناراحتی ای داری؟ بشین تو هواپیما برو دیگهSmile

(2013-01-16 ساعت 12:17)omnia نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 10:46)leila.e نوشته:  [quote='simi' pid='263966' dateline='1358316344']
بهم نخندینا ! اما من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم 2تا پسر 2تا دختر

ما هم قراره 4 تا بچه داشته باشیم!!!! Smile
بچه ها کنترل هزینه و اعصاب 4 تا بچه سخته ها .حالا خودتون می دونین! Smile

آره ولی حال میدهBig GrinTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، dinadino228 ، leila.e ، الهه سابق ، mercedeh2011
واااااااااای جودی مبااارک باشه..خیلی خوشحاااال شدم..امیدوارم زود ویزا بگیری.فدات بشم که اینقدررر صبور بودی.....راستی چه ساعتی بهت ایمیل دادن؟یعنی این ساعت هم ایمل میدن؟؟؟مصاحبت کجاست؟راستی من فکر میکردم وقت مصاحبه میدن میگن زوده زود 2ماه دیگه بیاین...یعنی ممکنه به ما هم بگن 27روز دیگه؟بچه هاااااااا حالا من در اولویتم....تورررررررو خداااا برای من دعاااااااا کنید همین روزا بهمون بگن پروندمون تکمیله...الاهه جون جمعه گذشته نه جمعه قبلش مدارک به ان وی سی پست شده..به نظرت کی ایمیل بدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، mhy_1985 ، dinadino228 ، leila.e ، shabnam.84 ، payamkj ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، saba.m ، simi
مرسی کاملا جونمممم و محمد عزیز.. منم تعجب کردم ساعت 1 ظهر به من ایمیل داده بودن. کاملا ایشالا تو هم خیلی زود کارت درست بشه عزیزم..

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، Tomas ، payamkj ، الهه سابق ، mhy_1985 ، mercedeh2011
(((سیمی جان، تولدت مبارک ... با آرزوی روزگاری پر از سلامتی ، آرامش و شادی...)))

**والااا جمعه هم تولد من بود ، ولی دوستام یادشون رفت یه تبریکی بگن، اون وقت همش به من میگن ، بی معرفت...!!!**

جووووووووووودددی....... خیلی خیلی زیادددد بهت تبریک میگم عزیزم.... امیدوارم هرچه زووودتر پاشی بری سر زندگیت...
دست شما بر سر ما... بلکه یه خبری بشه.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، payamkj ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011
جودی جون من فکر میکنم مثلا دیشب بهت ایمیل دادن و الان رسیده...نخندین به حرفم..به خدا تجربشو دارم...نمیدونم جریان چی!!!بعضی وفتا وکیلم میگفت بهت ایمیل دادم ولی برای من ایمیلی نیومده بود ولی صبح خودمون که وکیل هم خاب بود میدیدم که ایمیلش اومد...نمیدونم ایراد از اینترنت ایرانه یا کامپیوتر من..اصن ی وضی

راستی الاهه جون با این حساب به توهم که وقت مصاحبه بدن زیر یک ماهه..اماده باش

جوووودی جان..نگفتی مصاحبت کجاست؟انکارا یا ارمنستان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، arian307 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان