کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-16 ساعت 01:34)girl نوشته:  شوخی کردم :p
simi تولدت مباررررررررررررررررررک Smile
منم از ته دل میخوام که هرچه زودترررررر ویزاتو بگیری و همیشه خوشبخت و سلامت باشی عزیزم Smile

مرسي عزيزممممممم ايشالا شما هم خيلي زوووود ويزاتونو بگرينBig Grin واسه تك تك دوستاي مهاجرسراييم آرزوي خوشبختي ميكنم

(2013-01-16 ساعت 01:50)mhy_1985 نوشته:  سیمی جان تولدت مبارک
تولد همه بچه ها هم مبارک پیشاپیش

مرسي محمد جان بهت تبريك ميگم اپرو شدي ايشالا به همين سرعت هم ويزاتو بگيري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 01:54)simi نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 01:34)girl نوشته:  شوخی کردم :p
simi تولدت مباررررررررررررررررررک Smile
منم از ته دل میخوام که هرچه زودترررررر ویزاتو بگیری و همیشه خوشبخت و سلامت باشی عزیزم Smile

مرسي عزيزممممممم ايشالا شما هم خيلي زوووود ويزاتونو بگرينBig Grin واسه تك تك دوستاي مهاجرسراييم آرزوي خوشبختي ميكنم

(2013-01-16 ساعت 01:50)mhy_1985 نوشته:  سیمی جان تولدت مبارک
تولد همه بچه ها هم مبارک پیشاپیش

مرسي محمد جان بهت تبريك ميگم اپرو شدي ايشالا به همين سرعت هم ويزاتو بگيري

متشکرم. دیدین کسی میره مشهد یا کربلا یا مکه برمیگرده میگه ایشالا همه باهم .

ایشالا همگی باهم آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
محمد چقدر زود اپروو شدی. خداروشکر. خیلی خوبه. بچه های ازدواجی امیدوار باشن، مثل اینکه دارن یه تغییراتی میدن این ذلیل مرده ها
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84 ، سانازی
منم اينويس نامبرم اومد ديروزم كه كيس نامبر گرفتم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj
خداروشکر عزیزم. سریعتر پولو پرداخت کن. ببین وکیل ما که پولو پرداخت کرده بود، 2-3 روز بعدش توی سایت زده بود که پرداخت تایید شده و ما شروع کردیم به پرکردن فرمها. بعد یه شب من همینجوری رفتم دوباره سایتو چک کردم، دیدم نوشته پرداخت ریجکت شده. منم سریع زنگ زدم ان وی سی و پرسیدم چی شده. گفتن مشکل از سیستم بانکی بوده و پول دوباره به کارت اعتباری وکیلتون برگشت خورده و باید دوباره بفرستید.
حواستون باشه تا 2 هفته بعدشم همچنان چک کنید که تاییدیه پرداختتون سرجاش باشه. اینا به آدم نمیگن که مثلا پرداختت برگشت خورده. باید خودت بفهمی!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 01:52)الهه سابق نوشته:  محمد!!!!! 2 ماهه اپروو شدی؟!!!!!

الهه جان هیچوقت روم نشد بهتون بگم قبلا و اینکه چرا انقدر سریع اپروو شدم. من خانمم مشاور مهاجرتی هست (وکیل نیست) کارای مهاجرت انجام میده و تبحر زیادی هم داره. بخاطر افسردگی هم فعلا کار نمیکرد یه مدت. بخاطرهمین هم نوشتم مادرش ساپورتمون کرد و فرم اسپانسر رو پر کرد.

ممکنه بگین چرا پس میومدی ایجا سوال میپرسیدی ؟

باید در جواب بگم من زیاد روم نمیشد با خانمم راجع به ویزا صحبت کنم چون فکر میکرد من همش به ویزا فکر میکنم و بعضی مواقع هم کاملا نمیفهمیدم چی میگه. پیچیده بود. بعضی مواقع هم واقعا دعوامون میشد. جر و بحث که بچه های مهاجرسرا یه چیزی میگن تو یه چیز دیگه میگی.

ولی شکر خدا همه پیش بینی هاش درست از آب دراومد و با تجربه ای که داشت برام جوری پرونده رو ارسال کرد که خودتون دیدین دقیقا دو ماهه اپروو شدم.

ما ایرانی ها واقعا طفلک هستیم که از قوانین اونجا و ریزه کاریهاش سردر نمیاریم. نتیجه اش هم اینه که بچه ها الاف میشن. وکلا هم که پول زیاد میگیرند این ریزه کاری ها رو که باعث تسریع پرونده میشه رو بلدند اما بیشترشون تنبل و پولکی هستند.

امیدوارم همه زودتر کارشون راه بیفته/ اگه کمکی از دستم بربیاد انجام میدم. پیام خصوصی بذارین چون من زیاد نمیام تو فروم. واقعا سرم شلوغه و خیلی خسته ام.

دوستتون دارم بچه ها همگی خوش باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، negi ، leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
خداروشکر. قبلا شنیده بودم که یه عده میگفتن اگه هزار دلار به اداره مهاجرت بدی پرونده رو سریعتر بررسی میکنن. نمیدونم درسته یا نه. ولی به هر حال هرچی بوده که نتیجه اش عالی بوده. خیلی خوشحال شدم.
اگه توی ان وی سی دردگرفته معطل نشی، ایشالا 6-7 ماه دیگه کارت درست میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 02:13)الهه سابق نوشته:  خداروشکر. قبلا شنیده بودم که یه عده میگفتن اگه هزار دلار به اداره مهاجرت بدی پرونده رو سریعتر بررسی میکنن. نمیدونم درسته یا نه. ولی به هر حال هرچی بوده که نتیجه اش عالی بوده. خیلی خوشحال شدم.
اگه توی ان وی سی دردگرفته معطل نشی، ایشالا 6-7 ماه دیگه کارت درست میشه

من هیچ پولی پرداحت نکردم. اگه میخوای الهه میتونم کیس نامبرمو بدم ببینی و چک کنی. برام پیام خصوصی بذار.

خانومم یه سری کارا کرد (قبلا زیاد این کارا رو کرده بود مشاوره میداد و فرم پر میکرد) و مدارکی رو اضافه کرد و بهم گفت اینا روند رو تسریع میکنن. من زیاد سردر نیاوردم. همش هم نگرانی و اعصاب خوردی داشتیم و سخت بود خودت که میدونی چرا. سر همون مشکلی که برات فرستادم تو پیام خصوصی قبلا صحبت کردیم که تو هم میترسیدی ریجکتمون کنن.

خوب خانمم بزودی میره بستری بشه واسه زایمانش. چه خوب شد که تولد نی نی مون با تاییدمون یکی میشه تقریبا ولی صدحیف که نمیتونم پیشش باشم.

الهه و بقیه بچه ها موفقیت خیلی شیرینه. امیدوارم موفقیت همه تون بزودی با گرفتن ویزاتون کامل بشه. منم که تازه اول راه nvc ام. اما میذارم به عهده خداوند. توکل بر خودش.

خدایا خودت کار همه مونو راه بنداز چون ما توکل کردیم به خودت.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق ، leila.e ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، NedaE ، payamkj ، shabnam.84
سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....
محمد جان تولد نینی رو بهت تبریک میگم..نگفتی دختره یا پسر!!!!کدوم ایالت به دنیا میاد؟انشاالاه که سلامت باشه همیشه..راستی چرا خانومت قبل از زایمان میخاد بستری بشه؟؟؟؟مگه در امریکا کسی هم اجازه سزارین دااااره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
محمد هیچ وقت نه توی این سایت و نه هیچ جای دیگه کیس نامبرتو به هیچ احدالناسی نده. حتی اگه بهش اعتماد داری
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Saeedv13 ، mhy_1985 ، girl ، leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته:  سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....
محمد جان تولد نینی رو بهت تبریک میگم..نگفتی دختره یا پسر!!!!کدوم ایالت به دنیا میاد؟انشاالاه که سلامت باشه همیشه..راستی چرا خانومت قبل از زایمان میخاد بستری بشه؟؟؟؟مگه در آمریکا کسی هم اجازه سزارین دااااره؟

مرسی کاملا جان ممنون. نپرسیدی که دختره یا پسر. دختره مثل خودت. همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم. Smile آخرشم خدا بهم دختر داد.Shy

محل زندگی ام ایلینوی نیست اما دخترم در ایالت ایلینوی بدنیا میاد (امیدوارم ایلینوی رو درست نوشته باشم)

دلیل بستری شدن رو برات پیام خصوصی میکنم. مرسی از تبریکت. امیدوارم کارای تو هم خوب پیش برن.

(2013-01-16 ساعت 03:34)الهه سابق نوشته:  محمد هیچ وقت نه توی این سایت و نه هیچ جای دیگه کیس نامبرتو به هیچ احدالناسی نده. حتی اگه بهش اعتماد داری

نه شماره رو به کسی ندادم و نمیدم. ممنون

علامت تعجب هات رو که دیدم گفتم حتما باور نکردی. بخاطر همین بخودم گفتم اگه میگین این محمد نیست و دوباره اون دختره ست (Big Grin) بدم شماره رو خودت چک کنی که بچه ها هم حرفت رو باور دارن همه. بهرحال مرشد و راهنمای بچه ها شمایی.

ممنون از راهنماییت و تذکرت. تشکر میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
محمد امضاتو درست کن. اونجا که نوشتی دریافت کیس نامبر رو درست کن بنویس دریافت رسیدنامبر. بعدش بیست و هشت روز رو اشتباه نوشتیا، میشه 1 ماه و بیست و هشت روز

نه بابا، علامت تعجب ها نشونه هیجان انگیز بودن و غیرمنتظره بودن یه خبره. همیشه که معنای عدم باور رو نداره Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، NedaE ، shabnam.84
ای جاااانم..من عاشق دخترم..با اینکه یکی دارم دلم میخاد هرچی نینی در اینده دارم همه دخترررر باشن....دختر خیلی هم برکت داره...اصلا اینقدررر خونتون رو شیرین میکنه که نگو....هزار بار تبریک

بچه ها فعلا شب به خیر ..من رفتم لالا...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، NedaE ، payamkj ، shabnam.84 ، negi
من پسرم اما دوست نداشتم هیچوقت پسر داشته باشم نمیدونم چرا. پسر و دختر البته فرقی نداره و همشون هدیه و برکات خدا هستند. امیدوارم تو هم در آینده دو سه تا دختر خوب داشته باشی.

ممنون شب خوش. الهه جان از تصحیحت ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، NedaE ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
ولی من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، NedaE ، kamela ، shabnam.84 ، negi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان