کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-16 ساعت 04:16)girl نوشته:  ولی من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم Smile

Big Grin پسر کاکل زری دوست داری داشته باشی؟Wink

من دوتا دختر میخوام داشته باشم که فعلا اولیش در راهه.
========================
از بچه ها کسی نرفته مصاحبه جدیدا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، NedaE ، girl ، kamela
بهم نخندینا ! اما من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم 2تا پسر 2تا دختر

(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته:  سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....
کاملا جوووووووون مرسییییییییی منم امیدوارم شمام به همه خواسته هاتون برسین خوشحالم که شماهارو اینجا دارم

محمد جان شما خیلی تبریک میگم بهت هم واسه شاه پسرت هم واسه اپروتBig Grin

(2013-01-16 ساعت 02:06)الهه سابق نوشته:  خداروشکر عزیزم. سریعتر پولو پرداخت کن. ببین وکیل ما که پولو پرداخت کرده بود، 2-3 روز بعدش توی سایت زده بود که پرداخت تایید شده و ما شروع کردیم به پرکردن فرمها. بعد یه شب من همینجوری رفتم دوباره سایتو چک کردم، دیدم نوشته پرداخت ریجکت شده. منم سریع زنگ زدم ان وی سی و پرسیدم چی شده. گفتن مشکل از سیستم بانکی بوده و پول دوباره به کارت اعتباری وکیلتون برگشت خورده و باید دوباره بفرستید.
حواستون باشه تا 2 هفته بعدشم همچنان چک کنید که تاییدیه پرداختتون سرجاش باشه. اینا به آدم نمیگن که مثلا پرداختت برگشت خورده. باید خودت بفهمی!!!
الهه جونم از چه سایتی باید نگاه کنم؟ پس فردا پول رو پرداخت میکنه همسرم . دیگه واسه همسرم تجربه شد باید واسه هر کاری به ان وی سی زنگ بزنهWink
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، kamela
[quote='simi' pid='263966' dateline='1358316344']

ما هم قراره 4 تا بچه داشته باشیم!!!! Smile
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، omnia ، الهه سابق ، NedaE ، girl ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
ميبينم كه ٢ روز نيستم، سيمي جون متولد ميشه و محمد عزيز هم اپروو ميشه
بسلامتي
دخترم شما الان تا نوزاد هستي سعي كن با انگليسي صحبت كردن بزرگ بشي Smile
محمدجان تبريك ميگردم ركورد شكوندي ، حتما بقيه مراحلت هم به همين خوبي پيش ميره، دوستاي ديگه هم تندتند كارشون درست بشه
برا منم دعا كنين غم و غصه هام برطرف بشه ... ؛)
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، omnia ، Tomas ، الهه سابق ، NedaE ، girl ، payamkj ، kamela ، mhy_1985 ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 11:03)mercedeh2011 نوشته:  ميبينم كه ٢ روز نيستم، سيمي جون متولد ميشه و محمد عزيز هم اپروو ميشه
بسلامتي
دخترم شما الان تا نوزاد هستي سعي كن با انگليسي صحبت كردن بزرگ بشي Smile
محمدجان تبريك ميگردم ركورد شكوندي ، حتما بقيه مراحلت هم به همين خوبي پيش ميره، دوستاي ديگه هم تندتند كارشون درست بشه
برا منم دعا كنين غم و غصه هام برطرف بشه ... ؛)
مرسده جوونم مرس..........ی دیگه میخوام اینجا خارجکی بحرفم Wink
خانم غم و غصه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟ شما که ویزاتونو گرفتین همسرتون الان بیتاب دیدن شما چمدونارو جمع کنین و برین دیگه Big Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela
(2013-01-16 ساعت 10:46)leila.e نوشته:  [quote='simi' pid='263966' dateline='1358316344']

ما هم قراره 4 تا بچه داشته باشیم!!!! Smile
بچه ها کنترل هزینه و اعصاب 4 تا بچه سخته ها .حالا خودتون می دونین! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، payamkj ، kamela ، mhy_1985 ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 12:17)omnia نوشته:  بچه ها کنترل هزینه و اعصاب 4 تا بچه سخته ها .حالا خودتون می دونین! Smile

بچه زیادش خوبه همش سروصدا میکنن و تورو بوجد میارن باهاشون شیطونی کنیBig Grin

دوستان میشه 2رقم آخر کیس نامبرامونو اینجا بنویسیم؟ دیشب یه چیز جالب شنیدم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، kamela
بنویس سیمی جان
عزیزم توی این سایت باید پرداخت کنی: https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011
(2013-01-15 ساعت 19:56)simi نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 17:59)الهه سابق نوشته:  سانازی جان چرا یه بار رد کردن؟!!
سیمی جان الان نمیتونید مدارکو واسشون بفرستیدا، باید صبرکنید نامه بدستتون بیاد و توش یه شماره ای هست به اسم اینوویس نامبر که توسط اون باید آنلاین یه پولی پرداخت کنید و چندروز بعد از پرداخت که تاییدیه پرداخت اومد، اونوقت میتونید مدارکو بفرستید. اگه الان بفرستید اصلا نگاه هم بهش نمیکنن و ممکنه مجبور بشید دوباره همه رو بفرستید.
به شوهرت بگو تلفنی ازشون اینوویس رو بپرسه یا بهشون بگه اسکن نامه رو واسش ایمیل کنن

الهه جان كارمند ان وي سي از همسرم ايميل گرفته تا يه ليست مدارك و اينويس نامبر رو ايميل كنن بعد همسرم مدراك رو بفرسته مرسي كه انقد به فكر همه اي و همه اينجا برات دعا ميكنن كارات زوووود درست بشه

(2013-01-15 ساعت 19:07)shabnam.84 نوشته:  سیمی جان تبریک میگم. امیدوارم بقیه مراحل هم زود طی بشه برات

الهه جونم ممنون بابت این پست خوب و فونت 50 Smile) واقعا درست گفتی

مرسي شبنم عزيز ايشالا كارات زوووود انجام بشه

جودي عزيز همين روزا وقت مصاحبه ات رو بهت ميدن قبل از اپريل مصاحبه ات انجام ميشه هم مصاحبه شما و هم الهه عزيز

سیمی جون اولا تولدت رو بهت تبریک میگم
بعدشم عزیزم چی بگم برات که ماجرام طولانیه.اخرهای سال 2009 ما با هم اشنا شدیم واز طریق نامزدی اقدام کردیم وکیلی که گرفتیم نزدیک 2سال علافمون کرد بعدش 2باره تا اقدام کنیم ونتیجه اش بیاد ووقت مصاحبه که sep امسال بود رفتم و اونجا همهچیز کامل بود فقط به خاطر اینکه ما سال 2009 فقط همدیگرو دیده بودیم و عکس کمی داشتیم و طولانی شدن پروسه انگار باورشون نشد و رد کردن!و این همه سختی و هزینه رفت باد هوا !وای الان که میگم سرد درد شدمSad نمیدونم حتما مصلحت خدا بود که بیشتر صبور باشم!خلاصه نامزدم nov,2012امسال امد استانبول وعقد کردیم ولی تو شناسنامم ثبت نکردم نمیدونم انشاالله که مشکلی نشه.وماه پیش هم مدارک رو فرستادن.یکم اقا یکم بی خیال یعنی مشغول زیاد رسیدگی نمیکنه.من اصلا نسبت به چگونگی انجام کار اطلاعات کاملی ندارم میشه بگین بعدش چی میشه؟و من اصلا ایمیل نمیزنم مامان میگه تو هم بزن بگو یه بار رد کردین پی گیر باش.چی میتونم بنویسم.کجا بنویسم؟خدا کنه مثل بعضی یا که 3.4ماه درست شده واسه منم دیگه این بار درست بشه.به امید روزی که همه مون خوب و خوشبخت کنار همسرامون باشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، mercedeh2011
سيمي جونم من بايد چهارده خوان رستم رو بگذرونم
يكي از خوشحاليام اينه كه دوستاي عزيزي اينجا دارم از شما دوستاي گل تو اين تاپيك بگير تا امير-مهاجر و نظام و ...
اميدوارم حل بشه اين مسائل جزئي Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
سانازی جان توصیه خواهرانه من به شما اینه که پروندتو خودت در دست بگیر. اینجا اکثر بچه ها از عدم پیگیریهای نامزداشون شاکین. خودت همه چیو در دست بگیر و مدام باهاشون در تماس باش. بخصوص پروسه ویزای ازدواجی که طولانی و طاقت فرساتر از نامزدیه و فقط با پیگیری زیاد میشه زودتر روند رو جلو برد.
شما اپروو نامزدیتو اسکن کن و به اداره مهاجرت ایمیل کن. توی سابجکت ایمیلتم رسیدنامبرتو بزن و توی ایمیل اسم و تاریخ تولد خودت و همسرتو بزن.
از ماه سوم شروع کن هر دو هفته یه بار بهشون زنگ بزن یا ایمیل بزن. بعد از اپروو هم که پروندت میره ان وی سی و اونجا خودش هفت خوانیه واسه خودش. فعلا صبرن اپرووت بیاد تا بعد.
دوستان گلم بازم ازتون خواهش میکنم سوالای مهاجرتیو توی تاپیکهای مربوط به خودش بپرسید و اینجا رو بذارید فقط واسه درددل.
ممنون از همتون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی
سیمی جون تولدت مبارک عزیزم.همیشه پیروز باشی‌.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 02:10)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 01:52)الهه سابق نوشته:  محمد!!!!! 2 ماهه اپروو شدی؟!!!!!

الهه جان هیچوقت روم نشد بهتون بگم قبلا و اینکه چرا انقدر سریع اپروو شدم. من خانمم مشاور مهاجرتی هست (وکیل نیست) کارای مهاجرت انجام میده و تبحر زیادی هم داره. بخاطر افسردگی هم فعلا کار نمیکرد یه مدت. بخاطرهمین هم نوشتم مادرش ساپورتمون کرد و فرم اسپانسر رو پر کرد.

ممکنه بگین چرا پس میومدی ایجا سوال میپرسیدی ؟

باید در جواب بگم من زیاد روم نمیشد با خانمم راجع به ویزا صحبت کنم چون فکر میکرد من همش به ویزا فکر میکنم و بعضی مواقع هم کاملا نمیفهمیدم چی میگه. پیچیده بود. بعضی مواقع هم واقعا دعوامون میشد. جر و بحث که بچه های مهاجرسرا یه چیزی میگن تو یه چیز دیگه میگی.

ولی شکر خدا همه پیش بینی هاش درست از آب دراومد و با تجربه ای که داشت برام جوری پرونده رو ارسال کرد که خودتون دیدین دقیقا دو ماهه اپروو شدم.

ما ایرانی ها واقعا طفلک هستیم که از قوانین اونجا و ریزه کاریهاش سردر نمیاریم. نتیجه اش هم اینه که بچه ها الاف میشن. وکلا هم که پول زیاد میگیرند این ریزه کاری ها رو که باعث تسریع پرونده میشه رو بلدند اما بیشترشون تنبل و پولکی هستند.

امیدوارم همه زودتر کارشون راه بیفته/ اگه کمکی از دستم بربیاد انجام میدم. پیام خصوصی بذارین چون من زیاد نمیام تو فروم. واقعا سرم شلوغه و خیلی خسته ام.

دوستتون دارم بچه ها همگی خوش باشین.
دوست عزیز اصلا مگه الان اعلام میکنن که اپرو شدین یا نه؟؟؟ مگه هر ماه حدودای 4 و پنجم اعلام نمیکنن؟؟؟ من چون نامزدم مدارک رو داده اطلاع ندارم چجوری ما رو از اپرو شدن آگاه خواهند کرد ،درضمن ما هم وکیل داریم مدارک رو هم تقریبا کامل داده، شما مدارک ساپرت رو از همون ابتدا دادین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، payamkj ، mhy_1985
سلام
میگم هیچ کس از ملیسا خبر نداره ؟
فکر کنم تا امروز باید مصاحبش انجام شده باشه
ازش خبری نیست ، خدا کنه با خبرای خوب بیاد

(2013-01-16 ساعت 01:18)simi نوشته:  امروز تولدمه هنوز كسي بهم تبريك نگفته هرسال از ١٢ شب ٢٧ ام شروع ميكردن اما هنوز خبري از دوستان با معرفت نيست اينم از مزاياي ازدواج با يه سيتيزنه امريكاس كه دوستات فراموشت كنن بعد بگن قيافه ميگيري

سی می جان نمیدونم چند روز عقبم ولی با این حال تولدت مبارک شاد و سالم و موفق باشی
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 03:43)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته:  سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....
محمد جان تولد نینی رو بهت تبریک میگم..نگفتی دختره یا پسر!!!!کدوم ایالت به دنیا میاد؟انشاالاه که سلامت باشه همیشه..راستی چرا خانومت قبل از زایمان میخاد بستری بشه؟؟؟؟مگه در آمریکا کسی هم اجازه سزارین دااااره؟

مرسی کاملا جان ممنون. نپرسیدی که دختره یا پسر. دختره مثل خودت. همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم. Smile آخرشم خدا بهم دختر داد.Shy

محل زندگی ام ایلینوی نیست اما دخترم در ایالت ایلینوی بدنیا میاد (امیدوارم ایلینوی رو درست نوشته باشم)

دلیل بستری شدن رو برات پیام خصوصی میکنم. مرسی از تبریکت. امیدوارم کارای تو هم خوب پیش برن.

(2013-01-16 ساعت 03:34)الهه سابق نوشته:  محمد هیچ وقت نه توی این سایت و نه هیچ جای دیگه کیس نامبرتو به هیچ احدالناسی نده. حتی اگه بهش اعتماد داری

نه شماره رو به کسی ندادم و نمیدم. ممنون

علامت تعجب هات رو که دیدم گفتم حتما باور نکردی. بخاطر همین بخودم گفتم اگه میگین این محمد نیست و دوباره اون دختره ست (Big Grin) بدم شماره رو خودت چک کنی که بچه ها هم حرفت رو باور دارن همه. بهرحال مرشد و راهنمای بچه ها شمایی.

ممنون از راهنماییت و تذکرت. تشکر میکنم.

منم تبریک میگم هم بابت اپرو شدن هم دخترتون
امیدوارم هر چه زودتر کنار خانوادتون باشین
وای از فکرشم ذوق زده میشم ، ........
روزای خوبی رو برای همه دوستان آرزو میکنم

(2013-01-16 ساعت 09:47)mhy_1985 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 04:16)girl نوشته:  ولی من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم Smile

Big Grin پسر کاکل زری دوست داری داشته باشی؟Wink

من دوتا دختر میخوام داشته باشم که فعلا اولیش در راهه.
========================
از بچه ها کسی نرفته مصاحبه جدیدا؟

منم یه پسر یه دختر
ولی شوهرم میگه فقط یکی
وقتی مردا این جوری میگن آدم دلش میخواد خفشون کنه ( البته من انقدر ها هم خشن نیستم ها Big Grin )
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان