2013-01-16 ساعت 09:47
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
بهم نخندینا ! اما من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم 2تا پسر 2تا دختر
(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته: سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی....کاملا جوووووووون مرسییییییییی منم امیدوارم شمام به همه خواسته هاتون برسین خوشحالم که شماهارو اینجا دارم محمد جان شما خیلی تبریک میگم بهت هم واسه شاه پسرت هم واسه اپروت (2013-01-16 ساعت 02:06)الهه سابق نوشته: خداروشکر عزیزم. سریعتر پولو پرداخت کن. ببین وکیل ما که پولو پرداخت کرده بود، 2-3 روز بعدش توی سایت زده بود که پرداخت تایید شده و ما شروع کردیم به پرکردن فرمها. بعد یه شب من همینجوری رفتم دوباره سایتو چک کردم، دیدم نوشته پرداخت ریجکت شده. منم سریع زنگ زدم ان وی سی و پرسیدم چی شده. گفتن مشکل از سیستم بانکی بوده و پول دوباره به کارت اعتباری وکیلتون برگشت خورده و باید دوباره بفرستید.الهه جونم از چه سایتی باید نگاه کنم؟ پس فردا پول رو پرداخت میکنه همسرم . دیگه واسه همسرم تجربه شد باید واسه هر کاری به ان وی سی زنگ بزنه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
2013-01-16 ساعت 10:46
[quote='simi' pid='263966' dateline='1358316344']
بهم نخندینا ! اما من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم 2تا پسر 2تا دختر ما هم قراره 4 تا بچه داشته باشیم!!!!
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، omnia ، الهه سابق ، NedaE ، girl ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
2013-01-16 ساعت 11:03
ميبينم كه ٢ روز نيستم، سيمي جون متولد ميشه و محمد عزيز هم اپروو ميشه
بسلامتي دخترم شما الان تا نوزاد هستي سعي كن با انگليسي صحبت كردن بزرگ بشي محمدجان تبريك ميگردم ركورد شكوندي ، حتما بقيه مراحلت هم به همين خوبي پيش ميره، دوستاي ديگه هم تندتند كارشون درست بشه برا منم دعا كنين غم و غصه هام برطرف بشه ... ؛)
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2013-01-16 ساعت 12:12
(2013-01-16 ساعت 11:03)mercedeh2011 نوشته: ميبينم كه ٢ روز نيستم، سيمي جون متولد ميشه و محمد عزيز هم اپروو ميشهمرسده جوونم مرس..........ی دیگه میخوام اینجا خارجکی بحرفم خانم غم و غصه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟ شما که ویزاتونو گرفتین همسرتون الان بیتاب دیدن شما چمدونارو جمع کنین و برین دیگه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، girl ، kamela
2013-01-16 ساعت 12:17
تشکر کنندگان: leila.e ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، payamkj ، kamela ، mhy_1985 ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-01-16 ساعت 12:17)omnia نوشته: بچه ها کنترل هزینه و اعصاب 4 تا بچه سخته ها .حالا خودتون می دونین! بچه زیادش خوبه همش سروصدا میکنن و تورو بوجد میارن باهاشون شیطونی کنی دوستان میشه 2رقم آخر کیس نامبرامونو اینجا بنویسیم؟ دیشب یه چیز جالب شنیدم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، kamela
2013-01-16 ساعت 14:38
بنویس سیمی جان
عزیزم توی این سایت باید پرداخت کنی: https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011
2013-01-16 ساعت 14:39
(2013-01-15 ساعت 19:56)simi نوشته:(2013-01-15 ساعت 17:59)الهه سابق نوشته: سانازی جان چرا یه بار رد کردن؟!! سیمی جون اولا تولدت رو بهت تبریک میگم بعدشم عزیزم چی بگم برات که ماجرام طولانیه.اخرهای سال 2009 ما با هم اشنا شدیم واز طریق نامزدی اقدام کردیم وکیلی که گرفتیم نزدیک 2سال علافمون کرد بعدش 2باره تا اقدام کنیم ونتیجه اش بیاد ووقت مصاحبه که sep امسال بود رفتم و اونجا همهچیز کامل بود فقط به خاطر اینکه ما سال 2009 فقط همدیگرو دیده بودیم و عکس کمی داشتیم و طولانی شدن پروسه انگار باورشون نشد و رد کردن!و این همه سختی و هزینه رفت باد هوا !وای الان که میگم سرد درد شدم نمیدونم حتما مصلحت خدا بود که بیشتر صبور باشم!خلاصه نامزدم nov,2012امسال امد استانبول وعقد کردیم ولی تو شناسنامم ثبت نکردم نمیدونم انشاالله که مشکلی نشه.وماه پیش هم مدارک رو فرستادن.یکم اقا یکم بی خیال یعنی مشغول زیاد رسیدگی نمیکنه.من اصلا نسبت به چگونگی انجام کار اطلاعات کاملی ندارم میشه بگین بعدش چی میشه؟و من اصلا ایمیل نمیزنم مامان میگه تو هم بزن بگو یه بار رد کردین پی گیر باش.چی میتونم بنویسم.کجا بنویسم؟خدا کنه مثل بعضی یا که 3.4ماه درست شده واسه منم دیگه این بار درست بشه.به امید روزی که همه مون خوب و خوشبخت کنار همسرامون باشیم. تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، mercedeh2011
2013-01-16 ساعت 14:39
سيمي جونم من بايد چهارده خوان رستم رو بگذرونم
يكي از خوشحاليام اينه كه دوستاي عزيزي اينجا دارم از شما دوستاي گل تو اين تاپيك بگير تا امير-مهاجر و نظام و ... اميدوارم حل بشه اين مسائل جزئي
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2013-01-16 ساعت 14:50
سانازی جان توصیه خواهرانه من به شما اینه که پروندتو خودت در دست بگیر. اینجا اکثر بچه ها از عدم پیگیریهای نامزداشون شاکین. خودت همه چیو در دست بگیر و مدام باهاشون در تماس باش. بخصوص پروسه ویزای ازدواجی که طولانی و طاقت فرساتر از نامزدیه و فقط با پیگیری زیاد میشه زودتر روند رو جلو برد.
شما اپروو نامزدیتو اسکن کن و به اداره مهاجرت ایمیل کن. توی سابجکت ایمیلتم رسیدنامبرتو بزن و توی ایمیل اسم و تاریخ تولد خودت و همسرتو بزن. از ماه سوم شروع کن هر دو هفته یه بار بهشون زنگ بزن یا ایمیل بزن. بعد از اپروو هم که پروندت میره ان وی سی و اونجا خودش هفت خوانیه واسه خودش. فعلا صبرن اپرووت بیاد تا بعد. دوستان گلم بازم ازتون خواهش میکنم سوالای مهاجرتیو توی تاپیکهای مربوط به خودش بپرسید و اینجا رو بذارید فقط واسه درددل. ممنون از همتون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، girl ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی
2013-01-16 ساعت 15:17
سیمی جون تولدت مبارک عزیزم.همیشه پیروز باشی.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013 تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
2013-01-16 ساعت 15:19
(2013-01-16 ساعت 02:10)mhy_1985 نوشته:دوست عزیز اصلا مگه الان اعلام میکنن که اپرو شدین یا نه؟؟؟ مگه هر ماه حدودای 4 و پنجم اعلام نمیکنن؟؟؟ من چون نامزدم مدارک رو داده اطلاع ندارم چجوری ما رو از اپرو شدن آگاه خواهند کرد ،درضمن ما هم وکیل داریم مدارک رو هم تقریبا کامل داده، شما مدارک ساپرت رو از همون ابتدا دادین؟(2013-01-16 ساعت 01:52)الهه سابق نوشته: محمد!!!!! 2 ماهه اپروو شدی؟!!!!!
سلام
میگم هیچ کس از ملیسا خبر نداره ؟ فکر کنم تا امروز باید مصاحبش انجام شده باشه ازش خبری نیست ، خدا کنه با خبرای خوب بیاد (2013-01-16 ساعت 01:18)simi نوشته: امروز تولدمه هنوز كسي بهم تبريك نگفته هرسال از ١٢ شب ٢٧ ام شروع ميكردن اما هنوز خبري از دوستان با معرفت نيست اينم از مزاياي ازدواج با يه سيتيزنه امريكاس كه دوستات فراموشت كنن بعد بگن قيافه ميگيري سی می جان نمیدونم چند روز عقبم ولی با این حال تولدت مبارک شاد و سالم و موفق باشی
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011
(2013-01-16 ساعت 03:43)mhy_1985 نوشته:(2013-01-16 ساعت 03:30)kamela نوشته: سیمی جان تووولد توولد توووولدت مبارک عزیزم....امیدوارم به تمام ارزوهای خوبت برسی.... منم تبریک میگم هم بابت اپرو شدن هم دخترتون امیدوارم هر چه زودتر کنار خانوادتون باشین وای از فکرشم ذوق زده میشم ، ........ روزای خوبی رو برای همه دوستان آرزو میکنم (2013-01-16 ساعت 09:47)mhy_1985 نوشته:(2013-01-16 ساعت 04:16)girl نوشته: ولی من دوست دارم 2 تا پسر داشته باشم منم یه پسر یه دختر ولی شوهرم میگه فقط یکی وقتی مردا این جوری میگن آدم دلش میخواد خفشون کنه ( البته من انقدر ها هم خشن نیستم ها )
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، mercedeh2011
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان