کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ممنونم دینا جان.. کاملا یاهو قطع شده نمیشه برم ساعتشو ببینم.. عزیزم همون انکارا ولی دوستای خوبم شلوغی انکارا ربطی به ویزاهای ما ازدواجیا نداره.. من باورم نمیشد که نوبتم اینقدر زود باشه.. شاید 20 بار خوندم تا باورم شد.. اصلا خودتونو نگران نکنید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
سیمی جان با تاخیر تولدت مبارک. خوش باشی همیشه

محمد جان اپروو شدنت مبارک همچنین قدم دختر گلت مبارک. امیدوارم بهترین روزا رو تجربه کنید کنار هم Smile

جودی باز هم تبریکککککککککککک. خیلی خوشحالم. الهه بعدی تویی دیگه. و کاملا Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، payamkj ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
[quote='girl' pid='264090' dateline='1358337912']
بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/qu
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک میگم
خیلی عالیه ، ایشاالله یه ضرببببببببببببببببببببببببببب
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
مرسی شبنم جونم.. ممنونم پیام عزیز Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
(2013-01-16 ساعت 18:49)kamela نوشته:  ما هم از اول قرار گذاشتیم 3 تا نی نی داشته باشیم..هم من عاشق نینی هستم هم شوهرم..مخصوصا وقتی دخترمون دنیا اومد تازه فهمیدیم عشق به بچه چی هست...ما تمام برناممون این بود که بجه هامون 3 سال باهم فرق داشته باشن..ولی این ویزای لعنتی برنامه زندکیمون رو بهم ریخت..چون میخایم بچه های دیگمون هم آمریکا دنیا بیان برای همین منتظر اینیم که بریم بعدا نی نی بیاریم....در آمریکا حتی زوج های جوون کمه کم 3 تا بچه دنبالشونه..عااااشق بچه هستن و هیج وقت مثل ایران ندیدم کسی یکی داشته باشه..برای همین اگر کسی بچه کم هم میخاد وقتی میره آمریکا تشویق میشه بیشتر نی نی بیاره..
تشویق میشه ؟
پس هزینه هاشون چی میشه ؟
من بچه خیلی دوست دارم ولی دلم نمیخواد تو خرجشون بمونم ، نه اینکه بگم تو نازو نعمت باشن ، نه ، با این مخالفم ولی مخارجش اولیشون ،نمیدونم امیدوارم بشه ، چون با اینکه بچه ندارم ولی به این اعتقاد دارم ، نعمتن ، واقعا عزیزن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
بچه ها من فکر میکردم این سوال رو پرسیدم ولی نمیدونم پرسیدم یا نه
کسی از ملیسا خبر داره ، آخه باید مصاحبش انجام شده باشه
با اینکه خودم مصاحبه دادم ولی نوبت هرکی میرسه من هم دوباره استرس میگیرم
کاش یه ضرب بدن ، دردسر دوباره رفتن و ...........
آخ که چقدر این انتظار خستم کرده Sad
آخه بابا اینا به سن هم نگاه کنن دیگه ، من مگه چقدر وقت دارم که اینا هم منو معطل میکنن ...............
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، kamela
ایی من به سیمی واسه تولد و محمد واسه نی‌ نی‌ و جووودی تبریک گفت بودم ولی‌ الان کامنتم نیست! دوباره تبریک به همتون
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mhy_1985 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، kamela
(2013-01-16 ساعت 20:54)payamkj نوشته:  بچه ها من فکر میکردم این سوال رو پرسیدم ولی نمیدونم پرسیدم یا نه
کسی از ملیسا خبر داره ، آخه باید مصاحبش انجام شده باشه
با اینکه خودم مصاحبه دادم ولی نوبت هرکی میرسه من هم دوباره استرس میگیرم
کاش یه ضرب بدن ، دردسر دوباره رفتن و ...........
آخ که چقدر این انتظار خستم کرده Sad
آخه بابا اینا به سن هم نگاه کنن دیگه ، من مگه چقدر وقت دارم که اینا هم منو معطل میکنن ...............

آخ گفتی ....SadSad ای بابا...Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، سانازی
(2013-01-16 ساعت 20:24)shabnam.84 نوشته:  سیمی جان با تاخیر تولدت مبارک. خوش باشی همیشه

محمد جان اپروو شدنت مبارک همچنین قدم دختر گلت مبارک. امیدوارم بهترین روزا رو تجربه کنید کنار هم Smile

جودی باز هم تبریکککککککککککک. خیلی خوشحالم. الهه بعدی تویی دیگه. و کاملا Smile

مرسی شبنم جان همچنین

(2013-01-16 ساعت 21:02)NedaE نوشته:  ایی من به سیمی واسه تولد و محمد واسه نی‌ نی‌ و جووودی تبریک گفت بودم ولی‌ الان کامنتم نیست! دوباره تبریک به همتون

مرسی شاد باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela
(2013-01-16 ساعت 16:35)girl نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile

ووووووووواااااااااااااااااااااااووووووووووووووو
او مای گاد Wink

هــــــــــــــــورااااااااااااااااا یک دنیا تبریک عزیزکم
اونقدر خوشحالم برات که نگو
تو سرازیری افتادی قربونت برم ؛ زود میگذره
شاد و موفق باشی :-*************

(2013-01-16 ساعت 19:23)dinadino228 نوشته:  (((سیمی جان، تولدت مبارک ... با آرزوی روزگاری پر از سلامتی ، آرامش و شادی...)))

**والااا جمعه هم تولد من بود ، ولی دوستام یادشون رفت یه تبریکی بگن، اون وقت همش به من میگن ، بی معرفت...!!!**

جووووووووووودددی....... خیلی خیلی زیادددد بهت تبریک میگم عزیزم.... امیدوارم هرچه زووودتر پاشی بری سر زندگیت...
دست شما بر سر ما... بلکه یه خبری بشه.

تولد تو هم مبارک :-****** سالیان سال سلامت و شاد و موفق باشی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela
بچه ها معلوم شد وقت هایی که توی سایت زده برای ویزاهای غیرمهاجرتی و نامزدیه. مثلا الان که زده آنکارا آخرای می وقت میده، اصلا واسه ماها نیست. من خنگ فکر کردم واسه ما هم وقتهاشون همینجوره و گفتم سفارتمو عوض کنن. حالا اگه قبول کنن عوض کنن 2-3 هفته بیخودی کارم عقب میفته فقط.
اشتباه کردم درخواست تعویض دادم.
کاملا جونم اگه جمعه پیش نه، جمعه قبلش مدارکو فرستادی یعنی الان 12 روزه که فرستادی. دوشب دیگه ایمیل بزن که وقتی خواستن جوابتو بدن، سه هفته رو پر کرده باشی و بهت نتیجه رو بگن عزیزم
جودی رو خیلی خوب بهش وقت دادن. معمولا وقتها واسه 1.5 تا 2 ماه بعده. بالاخره جودی ما یه جا شانس آورد. اسفند دود کن مادر چشمت نزده باشم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، Saeedv13 ، kamela
(2013-01-16 ساعت 19:37)kamela نوشته:  جودی جون من فکر میکنم مثلا دیشب بهت ایمیل دادن و الان رسیده...نخندین به حرفم..به خدا تجربشو دارم...نمیدونم جریان چی!!!بعضی وفتا وکیلم میگفت بهت ایمیل دادم ولی برای من ایمیلی نیومده بود ولی صبح خودمون که وکیل هم خاب بود میدیدم که ایمیلش اومد...نمیدونم ایراد از اینترنت ایرانه یا کامپیوتر من..اصن ی وضی

راستی الاهه جون با این حساب به توهم که وقت مصاحبه بدن زیر یک ماهه..اماده باش

جوووودی جان..نگفتی مصاحبت کجاست؟انکارا یا ارمنستان؟

کاملا جون ایمیل همون موقع میرسه بابا مگه با چاپار میفرستن که 3 4 ساعت تاخیر داشته باشه؟ Rolleyes از پرونده ی تو خبری نشده هنور؟؟؟ Sad
جودی جون مبارککککک باشهههههههه.... کلی خوشحالیم و سرخوششششش... الان تا روز مصاحبت 26 روز موندههههه... تقریبا با هم مصاحبه میشیم چون منم انداختم واسه 14 فبریه Sad
سیمی جون تولدت هم مبارکککککککککککک...
محمد اپرووت مبارکککککککک پسررر
ای بابا چقدرررر تبریک گفتممممممم.... همیشه ایشالا به تبریکککک و خبر های خوببببببب
ندا جوننن این تبدیلیه یه که اناهیتا خرید واسه وسایلششش... اینم به کارت میاددد اگر نفروختیییشوووننننن
[عکس: zdnigmp0ld5dmr2eb0q_thumb.jpg]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela
(2013-01-16 ساعت 17:28)girl نوشته:  مرسی بچه هااا من هنوزم باورم نشده.. هی میرم میخونم باز معنی میکنم واسه خودم Smile))))))

حالا من هی می رفتم پاسپورتم رو نگاه می کردم ببینم واقعا ویزا خورده یا نه

باورت میشه که بگم خودم هنوز باورم نشده ویزام رو گرفتم CoolSmileTongue
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela ، payamkj ، leila.e
(2013-01-16 ساعت 21:28)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 16:35)girl نوشته:  بچه هااااااااااااااااااااااااااااا به من نوبت مصاحبه دادننن واسه 27 روز دیگههههههههههه. انکارا Smile

ووووووووواااااااااااااااااااااااووووووووووووووو
او مای گاد Wink

هــــــــــــــــورااااااااااااااااا یک دنیا تبریک عزیزکم
اونقدر خوشحالم برات که نگو
تو سرازیری افتادی قربونت برم ؛ زود میگذره
شاد و موفق باشی :-*************

(2013-01-16 ساعت 19:23)dinadino228 نوشته:  (((سیمی جان، تولدت مبارک ... با آرزوی روزگاری پر از سلامتی ، آرامش و شادی...)))

**والااا جمعه هم تولد من بود ، ولی دوستام یادشون رفت یه تبریکی بگن، اون وقت همش به من میگن ، بی معرفت...!!!**

جووووووووووودددی....... خیلی خیلی زیادددد بهت تبریک میگم عزیزم.... امیدوارم هرچه زووودتر پاشی بری سر زندگیت...
دست شما بر سر ما... بلکه یه خبری بشه.

تولد تو هم مبارک :-****** سالیان سال سلامت و شاد و موفق باشی

مرررررررسی ،،، مرسده جون.. WinkCool عقده ای شده بودم به خداااTongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas
کاملا راست میگه منم یه بار از ان وی سی واسم ایمیل اومد که به وقت آمریکا میشد 3 نصفه شب روز یکشنبه. بعضی وقتا واسه منم پیش اومده
جودی فکر کنم عروسیتو باید بندازی بعد از مصاحبه. یار مبارک بادا، ایشالا مبارک بادا....
سیمی کجایی بابا؟ جودیمون نامش اومد. بیا دیگه خوب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان