کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
عمو سعید این عضو فعال منم عوض کن توروخدا... ادم حس میکنه اسم و فامیلش آقای عضو فعاله... یه اسم هم واسه من بزارین هر رچی بودددد Smile
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، payamkj ، Tomas
فکر کنم مرسده بوده Smile Smile
عمو سعید عزیز و مهربون دستت درد نکنه که استرس این بچه رو کم کردی. الان دیگه جودی خیالش راحته.
جودی جونم هتلی که عمو میگه به سفارت نزدیکه و همون اداره پستی رو که همه بچه ها انتخاب کردن توام همونو انتخاب کن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، Saeedv13 ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
مرسی نداجان بابت رتبه ... Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 00:35)arian307 نوشته:  عمو سعید این عضو فعال منم عوض کن توروخدا... ادم حس میکنه اسم و فامیلش آقای عضو فعاله... یه اسم هم واسه من بزارین هر رچی بودددد Smile
عین آقای فامیل دور Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، arian307 ، kamela ، leila.e ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 00:37)الهه سابق نوشته:  فکر کنم مرسده بوده Smile Smile
عمو سعید عزیز و مهربون دستت درد نکنه که استرس این بچه رو کم کردی. الان دیگه جودی خیالش راحته.
جودی جونم هتلی که عمو میگه به سفارت نزدیکه و همون اداره پستی رو که همه بچه ها انتخاب کردن توام همونو انتخاب کن

بچه ها من که انکارا بودم میگفتن اگه دفتر مرکزی پست ptt رو انتخاب کنید بهتره ؛ بازم تحقیق کن جودی جونم
میگفت اگر میخواید به روش قبل یعنی پاسپورت رو بیارن دم در هتل باید 10 لیر بدین وگرنه که دفتر پست رو مشخص کنید و یک ایمیل بدید وقتی پاسپورت به اداره پست برسه با ایمیل بهتون خبر میدن برید بگیرید
حالا بازم تحقیق کنم عزیزم
هتلش هم خوبه جودی (بلوک A اتاقهاش وسایلش قدیمیه و روبه خیابون اصلی ولی بلوک B جدید تره و وسایل تمیز و عالی فقط حتما باید تأکید کنی که توی اتاقش بوی غذا نیاد)
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، arian307 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، Tomas
یعنی میشه ثبت نام نکنیم مثل سابق پول بدیم بیارن هتل؟ اینجوری خیلی بهتره!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، payamkj ، Tomas
اونجا میگفتن میشه ولی به نظر منم اگر بری بگیری بهتره یعنی مطمئن تری ؛ یادت رفته من چه استرسی داشتم ... حتی اون خانمه به من گفت که پاسپورت شما اصلا از سفارت نیومده به پست درحالیکه پست یک ساعت بعد دم در هتل بود

(2013-01-17 ساعت 00:45)girl نوشته:  یعنی میشه ثبت نام نکنیم مثل سابق پول بدیم بیارن هتل؟ اینجوری خیلی بهتره!

تو که الان نه پول میخواد نه چیزی
ثبت نامت رو بکن که مراحلت ناقص نباشه فعلا ... اونجا که رفتی بعد از مصاحبه ایشا... که خواستن پاست رو بگیرن برای ویزا ... شرایطت رو بگو
حالا یا میگی که بیارن دم در هتل یا خودت بری بگیری
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 22:10)shabnam.84 نوشته:  دینا جان ببخشید با تاخیر تولدت مبارک. بهترین ها رو آرزو میکنم برات :*

آره دیگه یه عروسی در پیش ِ. به به چه خبرای خوبی شنیدیم امروز.

مرسی شبنم جونTongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، payamkj ، Tomas
بچه ها عجب غلطی کردم تقاضا دادم واسه ارمنستان. بلیط رفت و برگشت الان یک میلیون و صد تومن درمیاد در حالیکه آنکارا 400 و خورده ای در میاد رفت و برگشتش.
این سایته خیلی منو گمراه کرد. اگه مینوشت که منظورش از این وقت ها، واسه ویزاهای غیرمهاجرتی و نامزدیه فقط، من فکر نمیکردم ترکیه الان چه قیامتیه و تقاضا نمیکردم بندازنم ارمنستان. اه
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، payamkj ، leila.e ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 00:51)الهه سابق نوشته:  بچه ها عجب غلطی کردم تقاضا دادم واسه ارمنستان. بلیط رفت و برگشت الان یک میلیون و صد تومن درمیاد در حالیکه آنکارا 400 و خورده ای در میاد رفت و برگشتش.
این سایته خیلی منو گمراه کرد. اگه مینوشت که منظورش از این وقت ها، واسه ویزاهای غیرمهاجرتی و نامزدیه فقط، من فکر نمیکردم ترکیه الان چه قیامتیه و تقاضا نمیکردم بندازنم ارمنستان. اه

خوب یعنی الان نمیتونی هیچ کاریش کنی؟؟؟ راهی نداره؟Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 00:51)الهه سابق نوشته:  بچه ها عجب غلطی کردم تقاضا دادم واسه ارمنستان. بلیط رفت و برگشت الان یک میلیون و صد تومن درمیاد در حالیکه آنکارا 400 و خورده ای در میاد رفت و برگشتش.

نمی تونی برگردونی وقت سفارتت رو؟
البته که من با ترکیش بودم به هوای اینکه اگر تا ظهر پاسپورت رو بیارن شب پرواز باشه و برگردم ولی انگار پروازهای ماهان اینجوری نیست
به این نکته هاش هم دقت کن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
جودی جونم فکر کنم واسه مرسده رو چون قبلا مصاحبه کرده بوده اینجوری بهش گفتن. چون صراحتا همه جا اعلام کردن که حتما بعد از دریافت نامه مصاحبه باید ثبت نام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، payamkj ، Tomas
من رفتم بخوابم با اجازه شما ... شب همگی خوش

(2013-01-17 ساعت 00:54)الهه سابق نوشته:  جودی جونم فکر کنم واسه مرسده رو چون قبلا مصاحبه کرده بوده اینجوری بهش گفتن. چون صراحتا همه جا اعلام کردن که حتما بعد از دریافت نامه مصاحبه باید ثبت نام کنید

نه نه ؛ به من نگفتن ... من که مصاحبه قبل بودم و کارم تموم بود
به مصاحبه های لاتاری جدید که تو اون هفته بودن و بهش ویزای یه ضرب خورده بود گفته بودن
جودی شدی "جودی پیروز"
البته الهه گفتا
منم به آقا سعید درخواستش رو فرستادم
ممنون عمو سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، girl ، kamela ، payamkj ، Tomas

الاهه انقدر دم دمی نباش دخترررررر.... خدا رو شکر جودی کارش ردیف شد و 26 روز دیگه میره مصاحبه و ویزاش رو یه ضرب میگیره...
تو هم ایشالا میری ارمنستان مشکل دکتر اوران گوتان و بعضی سخت گیری های ترکیه رو نداری ... با اتوبوس هم بری وی ای پی میشه 130 تومن...
خداییش من رفتم ترمینال اتوبوساش رو دیدم از تخت اتاقم راحت تر بود .. با هواپیما مقایسش کنی مثل اینه که هواپیما صندلی اتوبوس نارنجی ها بود 20 سال پیش .. عین اونه... صندلی های اتوبوسه قشنگ عین تخت خواب میشد.. واسه خودت هم یه ال سی دی مجزا داری که هم میتونی توش بازی کنی هم فیلم ببینی.. ناهار گرم هم میدن.... جادش هم میگن از جاده چالوس خیلی قشنگ تره... 1 میلیون تومن واقعا تو هزینه هایی که ماها تو این راه میکنیم هیچی نیست اما واقعا پول زوره و من که راضی نمیشم بدم..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، NedaE ، girl ، kamela ، Tomas ، dinadino228
آرین من از خدامه با اتوبوس برم. اصلا از هواپیما هم میترسم. شوهرم نمیذاره با اتوبوس برم Sad
هنوز اکی ندادن که قبول میکنن منتقل کنن یا نه ولی 99 درصد قبول میکنن.
ارمنستان بدیش اینه که فقط هواپیمایی آسمان داره و این شرکت هم داره واسه خودش میتازونه و هر قیمتی دلش بخواد میده. ولی ترکیه ماهان و ایران ایر هم داره.
اینارو من تازه امروز فهمیدم
البته آرین راست میگی اوران گوتان یه آبله مرغون بهم میزد صد در صد
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، girl ، kamela ، payamkj ، Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان