موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها درست میگن آرین با اراده. برازنده ی تو ِ.
مردم روز ولنتاین میخوان برن مصاحبه و ایشالا یکضرب ویزا بگیرن ممنون که به فکر بقیه هم هستی. برادر دعا بفرما :d
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی آرین جان بابت رتبه و آرزوی شیرینی که واسم کردی... خیلی با مزه بود....
منم قبول دارم که تو ، جو اینجا رو پر از شادی میکنی....
موفق باشی :-)
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-17 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-17 ساعت 15:27 توسط kamela.)
گرل جوون...ایمیلی که توش بهت وقت مصاحبه دادن از طرف ان وی سی بود؟تو خودت به ان وی سی ایمیل زده بودی و درباره مصاحبت پرسیده بودی یا اینکه اونا خودشون بدون سوال تو بهت خبر دادن؟
میگما جودی صبور......از وقتی برات صبور رو گذاشتن اومد داشت برات....منم اگه صبور بزارن برام شاید یک گشایشی بشه در کارمون..اگه همسرم عضو مهاجر سرا بود حتماااا اسمش رو میگذاشتن فلانی بیخیال........یعنی یا اصلاااااا 1 درصد هم در فکر رفتن نیست....هروقت میگم فلان مدرک رو خاستن خوشحال میشه که طول کشید...اونوقت میبینید که من بیچاره چه حرصی میخورم..به روحیه شوهرم حسودیم میشه..من فقط نگران دخترم هستم...دلم میخاد زودتر اونجا بزارمش مهد
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین فکر کنم جودی رو توی هتل ببینی....مواظب دختر ما باشی هاااااااا..بچم سادست خیلی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم nvc به من ایمیل داد.. نوبت ما ازدواجیا رو سفارت تعیین نمیکنه nvc تعیین میکنه و اصلا ربطی به این تاریخی که تو سایت زدن هم نداره. الان تو سایت زدن تا می وقت ندارن ولی من فبریه نوبت دارم. اصلا نگران نباشید من فکر میکنم متناسب با طول کشیدن کار رسیدگی به پرونده نوبت میدن. کاملا پرونده شما که تکمیل بشه خیلی زود بهتون نوبت میدن احتمالا.. البته اینو جایی ننوشته طبق تجربه خودم گفتم.
کاملا جون ارین ارمنستان مصاحبه داره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-17 ساعت 17:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-17 ساعت 17:23 توسط girl.)
بخاطر واکسنه. من پارسال برای اولین بار واکست انفولانزا زدم دقیقا 1 سال سرما خورده بودم!!! مهر پارسال زدم تا مهر امسال مریض بودم. امسال نزدم و نمیزنم همون ترکیه بزنن واسم اخه اگه الان بزنم واسه مصاحبه مریضم. اونا بزنن 1 هفته بعدش مریض میشم که دیگه اون موقع مصاحبم تموم شده.
الهه جونم خودتو گرم نگه دار. اگه تب داری اصلا شیر نخور تب رو بیشتر میکنه شیر. ولی اگه تبت تموم شده شیر و عسل حتما بخور که سرما از بدنت بره. شلقم و اب شلقم فراموش نشه خییییلییی زود خوب میشی. لیمو شیرینم سرد نباشه وقتی میخوای بخوری
من یه پا مادر بزرگم واسه خودم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من میدونم تو آمپول میخواییییییییییی ) خوب استراحت کن. چای و لیمو و عسل خیلی خوبه. حتما بخور عزیزم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
جودي منم انكارا انفولانزا زدم بعدش سرماي سخت خوردم يك ورق كامل قرص سرماخوردگي و انتي هيستامين خوردم خوب نشدم رفتم داروخانه قرص خريدم، قرصهاي امريكايي كه ٢ تا دونه خوردم خوب خوب شدم، ولي شايدم مريض نشي، مراقب باش
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی جودی و شبنم عزیزم. حتما رعایت میکنم
مامانم میگه با این حالت عجب رویی داری میشینی پای لپتاپ. شوهرمم که دیگه نگو، متنفره از مهاجرسرا اومدنم
به قول Blaze ذغال مهاجرسرا خوبه، آدمو گرفتار میکنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون اگه تو تهراني كه هوا افتضاحه،
جديدا بيماريهاي چشمي هم زياد شده
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
منم کلی خندیدم به شهر جن زده :-) کاربر بانمک خوبه هاااا......
بچه ها یعنی منم امروز واکسن زدم، مریض میشم؟؟!
الهه جون ، امیدوارم که زود خوب شی، منم بعد از سالها حدود ۱ماه پیش سرما خوردم همراه تب و لرز و داغووون شدم دیگه...
خیلی بد بودم و حتی دکتر رفتم هنوزم تک سرفه دارم و سردرددددای شدید....
لطفأ سعی کن خیلی خیلی خیلی آب ، آبمیوه ، مایعات ، سوپ ، شلغم ... بخوری...
بخور بده( شلغم، آب جوش...)،،، ۲،۳ ساعت یه بار، چون هوای اینجا خشکه...
خوب دیگه خیلی سفارش کردم... مواظب خودت باش :-)
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر 7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب