2013-01-17 ساعت 01:11
(2013-01-17 ساعت 00:35)arian307 نوشته: عمو سعید این عضو فعال منم عوض کن توروخدا... ادم حس میکنه اسم و فامیلش آقای عضو فعاله... یه اسم هم واسه من بزارین هر رچی بوددددبگین چی دوست دارین تا من سه سوته عوضش کنم.
(2013-01-17 ساعت 00:51)الهه سابق نوشته: بچه ها عجب غلطی کردم تقاضا دادم واسه ارمنستان. بلیط رفت و برگشت الان یک میلیون و صد تومن درمیاد در حالیکه آنکارا 400 و خورده ای در میاد رفت و برگشتش.بلا نسبت البته. گویا برای ارمنستان فقط آسمان پرواز می ذاره ولی آنکارا ماهان و ایران ایر هم هستند. اینه که با هم رقابت می کنن و قیمت ها رو می کشن پایین. البته از لحاظ هزینه های پزشکی و اقامت ایروان خیلی بهتر از آنکاراست. همین که ریخت اونگان رو نمی بینین کلی ارزش داره ظاهراً. من می تونستم محلشو عوض کنم ولی چون کل پروسه ما تصادفیه یه جورایی نخواستم توش دخالت داشته باشم. همه شو سپردم دست تقدیر و سرنوشت تا ببینم برامون چی تدارک دیده؟
این سایته خیلی منو گمراه کرد. اگه مینوشت که منظورش از این وقت ها، واسه ویزاهای غیرمهاجرتی و نامزدیه فقط، من فکر نمیکردم ترکیه الان چه قیامتیه و تقاضا نمیکردم بندازنم ارمنستان. اه
(2013-01-17 ساعت 00:54)mercedeh2011 نوشته: نمی تونی برگردونی وقت سفارتت رو؟پرواز برگشت ماهان ساعت یازده و نیم صبح است. ترکیش از ساعت 6 عصر تا 10 شب داره گویا.
البته که من با ترکیش بودم به هوای اینکه اگر تا ظهر پاسپورت رو بیارن شب پرواز باشه و برگردم ولی انگار پروازهای ماهان اینجوری نیست
به این نکته هاش هم دقت کن
جودی پیروز
برای ثبت نام CSC دو تا از 2013ایها فایل راهنمای pdf درست کردن. این دو نفر محمد فضلی و آقای صادقی هستند و شما می تونین فایل ها رو از تو امضاشون دانلود کنید.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی