کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره متاسفانه هوای تهران خیلی کثیفه. تا جایی که میشه نباید بیرون رفت مگر اینکه ضروری باشه. والا این ریه های ما فکر کنم دست کمی از ریه ی
آدمایی که سیگار میکشن نداشته باشه Smile)

شلغم دوست ندارمممممممممممممم :d

بوی خوبی نداره :p

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، NedaE ، girl ، kamela
تهران هوای الودش به کنار دلگیره خیلی Sad
هر وقت میام اونجا حالم بد میشه. البته این اومدن با همه اومدنا فرق میکنه Big Grin
شوهرمو بعد از 2 سال و 3 ماه میبینم Smile
بچه ها باورتون میشه؟ خجالت میکشم ازش Smile))))))))))))))
احساسی که بهش دارم مثل احساس روزای اول نامزدیمونه!! Tongue
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، leila.e ، shabnam.84 ، payamkj ، NedaE ، simi ، kamela
منم دارم سرما میخورم.... حالا دم رفتنی سرما هم بخورم دیگه هیچی.... البته اگر بمیرم هم شلغم نمیخورم.. چیه بابا ادم فکر میکنه تو قابلمه دارن جوارب چرک میجوشونن! ...عوضش چای و اب میوه .... من اصلا اهل قرص نیستم اما روزی 3 تا ادلت کلد بخورین 2 روزه خوب میشین... یکی صبح یکی ظهر یکی شب.. اونی که شب میخورین رو یه استامینوفن هم همراهش بخورین عالیه.... البته این نسخه ای که مادرم که تو جوونی پزشکی میخوند میده.... بازم با دکترتون مشورت کنین یه وقت خدایی نکرده حساسیت نداشته باشین.. محمد هم گویا پرشک هست.. نمیدونم پزشک چی هست اما باز بیشتر از من میدونه...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، girl ، negi ، kamela
(2013-01-17 ساعت 19:39)arian307 نوشته:  منم دارم سرما میخورم.... حالا دم رفتنی سرما هم بخورم دیگه هیچی.... البته اگر بمیرم هم شلغم نمیخورم.. چیه بابا ادم فکر میکنه تو قابلمه دارن جوارب چرک میجوشونن! ...عوضش چای و اب میوه .... من اصلا اهل قرص نیستم اما روزی 3 تا ادلت کلد بخورین 2 روزه خوب میشین... یکی صبح یکی ظهر یکی شب.. اونی که شب میخورین رو یه استامینوفن هم همراهش بخورین عالیه.... البته این نسخه ای که مادرم که تو جوونی پزشکی میخوند میده.... بازم با دکترتون مشورت کنین یه وقت خدایی نکرده حساسیت نداشته باشین.. محمد هم گویا پرشک هست.. نمیدونم پزشک چی هست اما باز بیشتر از من میدونه...

آقای آرین جان، منم از شلغم متنفررررمSad ببخشیداااا ،، به نظرم بو پا میدهSad
ولی چشماتو ببند، دماغتو بگیر، به زوررر بخور...Sad چاره ای نیست....
و کمی آب جوش با عسل ، لیمو و زنجفیل ( زنجبیل) Wink هم قاطی کن ، بخور
خیلی خوبه... من خودم دکتر نیستم ولی از دکتر این نسخه ها رو گرفتمCool

(2013-01-17 ساعت 19:36)girl نوشته:  تهران هوای الودش به کنار دلگیره خیلی Sad
هر وقت میام اونجا حالم بد میشه. البته این اومدن با همه اومدنا فرق میکنه Big Grin

آخییییییRolleyes عزیزم.... میفهمم چی میگی، ۱ ساعت که بگذره، عادی میشه....Cool
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، سانازی ، NedaE ، girl ، kamela
مرسی از همتون بابت توصیه هاتون دوستای گلم Smile
وااااای آرین خدا نکشت. جوراب شستن توی قابلمه رو دیگه از کجات درآوردی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، dinadino228 ، NedaE ، girl ، kamela
منم کلی خندیدم به این تعبیرهای بچه ها ... بوی پا و بوی جوراب و ...
به جای همه شماها من عاشق شلغمم ... خام ... پخته ... توی سالاد ... در شیر جوشونده ... در هر شرایطی با کمی نمک نوش جان می کنم؛
حالا فکر نکردید شماها میگید بوی پا میده منم وقتی میخوام شلغم بخورم به حرف شماها فکر می کنم ... گناه دارم Smile
ولی میدونید که قند هم داره , یه بنده خدایی دیابت داشت؛ مریض شده بود و شلغم خورد قندش رفته بود بالا
جودی چه احساس قشنگی داری تو الان ؛ ای جانم ... عــــــــــــــــــــــروس خانم ... جودی باید اسمت رو میذاشتیم "جودیه عروس" Smile
خیلی خوشحالم که به این مرحله رسیدی
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، سانازی ، payamkj ، arian307 ، NedaE ، girl ، kamela
جودی خانم عروس ما خجالتیههههه Smile خوشحالم برای این حس قشنگت :*

آرین حرف دلم و زدی Smile من همیشه تو خونه دعوا دارم برای این شلغم. برادرام هی تعارف میکنن و میارن جلوم :d

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، payamkj ، arian307 ، NedaE ، girl ، kamela
[/quote]
میگم مرسده جون ، شما تا کی وقت داری بری ، راستی اصلا کی میخوای بری ، واسه رفتن نمیشه از همون ترکیه رفت ؟
[/quote]
من تا 8 می وقت دارم برم و تو برنامه ام هست که خیلی زودتر برم ولی گیر اداره هستم Sad Sad Sad
اصلا اونقدر من رو اینا بهم ریختن که نگو  
از یه طرف هم با نامزدم بحثم شده و اون میگه چرا اداره ات اینجوری می کنن و ...
فقط برام دعا کنید 
بله عزیزم میشه از همون ترکیه رفت فقط میگن سختیش همینه که تو چمدونها و بارت همراهته دیگه ولی وقتی مثلا از ایران یه سره بلیط میگیری بارت رو تحویل هواپیما که میدی تو آمریکا دریافت می کنی
آخی ، مرسده جون امیدوارم زودتر از شر ادارت خلاص شی ، بری سر زندگیت ، خیلی سخته آدم ویزاش آماده باشه ولی نتونه بره

الهییییییییییییییییی
جودی عزیز ، چه حس قشنگی ، خیلی با حاله ، منم هر دو باری که نامزدم رو بعد از مدتی دیدم همین حس رو داشتم ، نامزدم هی میگفت چرا از من خجالت میکشی ، ولی خیلی دیداره دوباره شیرینه ، لحظات خوبی رو برات آرزو دارم Smile
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، leila.e ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas

سلام جودی جان
خوش به حالت.ایشاالله همیشه این حسو داشته باشی.چشاتم روشن که داری میری مصاحبه ایشاالله با خبرای خوش میای و برا ماهم می نویسی از موفقییتت.
من که پاک دارم خودمو می بازم.خسته شدم سر حرفای بی خود با نامزدم حرفم میشه.فکر میکنم به هم گیر میدیم و بعضی وقتا اصلا جور در نمیام الان انقدر دلم گرفته می خوام یه دل سیر گریه کنم.اخه نمیدونین که 3سال بیشتر همین جوری بیکار نشستم خونه همش گفت 6ماه تموم میشه که نشد.نزدیک 5/1 سال وکیل علاف کرد این اقا هم متوجه نشد که هیچ کاری نمی کنه.اه بابا اله جون میدونه نوشتم چی کشیدم.
ببخشید عزیزا ناراحتتون کردم ایشااله کار همه زوددرست بشه .بابا با منم دوست شین دیگهRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، payamkj ، shabnam.84 ، dinadino228 ، NedaE ، الهه سابق ، girl ، kamela ، leila.e ، Tomas
مرسی payamkj جان
البته که خیلی مهم نیست؛ من عادت دارم به جنگیدن
با دشمن ؛ با اداره و با هرکسی که سد راهم باشه ....

امروز داشتم صفحه فیس بوکم رو چک میکردم دیدم اون رویا اومده بود و بین حرفهاش نوشته بود "حالا اگه .... داري بلاكم كن عمله !"
با خودم فکر کردم عجب!!!! واقعا این بشر چه هدفی داشت از زدن این حرف که حالا کارش به اینجا برسه که ازش شکایت بشه و بدترین مجازاتها براش درنظر گرفته بشه.
(خواهش میکنم راجع بهش بحث نکنیم ؛ فقط پیرو اون صحبتامون که گفته بودیم مراقب باشید اینو گفتم)
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas
زندگی همینه همیشه باید جنگید و به دست آورد وگرنه عقب میفتی و حسرت روزهای رفته رو میخوری.

سانازی جان همه اینجا با شما دوست هستن. خودت کم میای و پست نمیزاری زیاد Smile همه حس و حال خودت رو دارن

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، NedaE ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas ، سانازی
دیگه از توماس کمتر ? Big Grin
سانازی جان غصه نخور اینجا همه همدردیم ... همه دلتنگیم ... همه منتظریم
در مقابلش همه امیدواریم .... دلتنگی مالی یه دفیقه است ؛ وگرنه که کلا محکمیم .... نسبت به شوهرا و نامزدامونم که میگن تو مهاجرسرا نرین حرف گوش نکنیم ... و پیروزیم

در ضمن خوش اومدی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، Tomas ، سانازی
(2013-01-17 ساعت 23:24)mercedeh2011 نوشته:  دیگه از توماس کمتر ? Big Grin
سانازی جان غصه نخور اینجا همه همدردیم ... همه دلتنگیم ... همه منتظریم

خوش اومدی

بله... منتظریم... منتظریم...منتظریم...Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی
(2013-01-17 ساعت 19:39)arian307 نوشته:  منم دارم سرما میخورم.... حالا دم رفتنی سرما هم بخورم دیگه هیچی.... البته اگر بمیرم هم شلغم نمیخورم.. چیه بابا ادم فکر میکنه تو قابلمه دارن جوارب چرک میجوشونن! ...عوضش چای و اب میوه .... من اصلا اهل قرص نیستم اما روزی 3 تا ادلت کلد بخورین 2 روزه خوب میشین... یکی صبح یکی ظهر یکی شب.. اونی که شب میخورین رو یه استامینوفن هم همراهش بخورین عالیه.... البته این نسخه ای که مادرم که تو جوونی پزشکی میخوند میده.... بازم با دکترتون مشورت کنین یه وقت خدایی نکرده حساسیت نداشته باشین.. محمد هم گویا پرشک هست.. نمیدونم پزشک چی هست اما باز بیشتر از من میدونه...

آرین چطوری؟

نمیشه گفت آدلت کلد برای همه انواع سرماخوردگی ها مناسبه. آدلت کلد داروییه که علامت هاتونو کم میکنه.
سرماخوردگی ممکنه ویروسی یا باکتریال باشه که مردم عادی از هردونوع به عنوان سرماخوردگی یاد میکنن.

همونطوری که آرین گفت آدلت کلد هر 8 ساعت یکی. اگه تب داشتین خوردن استامینوفن رو توصیه نمیکنم چون استامینوفن های ایرانی با مواد اولیه های نامرغوب تهیه میشن. من شیاف استامینوفن و یا دیکلوفناک رو توصیه میکنم. سعی کنید به جای قرص همیشه از شیاف استفاده کنید.

مهمترین کار موقع سرماخوردگی: "خوردن مایعات فراوان"، "خوردن مایعات فراوان"، "خوردن مایعات فراوان"
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، arian307 ، girl ، kamela ، leila.e ، Tomas
بفرما.... دیدی منم گفتم... مایعااااااااات......
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، leila.e ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان