موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-21 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 14:23 توسط NedaE.)
(2013-01-21 ساعت 10:58)dinadino228 نوشته: بچه ها ، کسی میدونه کلاسای فنی حرفه ایی اینجا، چه جوری هستن؟
چه کلاسایی داره معمولا؟ و اینکه ، چی میشه رفت که شاید به دردم بخوره اونجا.
من اینجا فوق لیسانس گرافیک گرفتم به این امید که بتونم دانشگاه تدریس کنم،
که بنا به هزار دلیل که میدونید (به شدت پارتی بازیه) نشد....
با رشته خودم که میدونم نمیتونم کار کنم چون سطح کارشون خیلی بالاتر و
قوی تره( من نمیتونم).
حالا اگه کسی پیشنهادی واسه کلاس داره بگه لطفأ.
ممنون.
عزیزم اگر بخواهی در زمینهای غیر از رشتهٔ تحصیلیت کار کنی اولا رزومه ت را خراب کردی ثانیا نمیتونی به اندازه کافی رشد کنی.به نظر من برو تا میتونی نرم افزارهای بیشتر مرتبط با رشته یاد بگیر.همه دوستانی که در آمریکا دارم قویان تایید میکنن که اونجا پارتی بازی حرفی واسه گفتن نداره.آمریکا کشور فرصتهای طلایه منتهی برای کسانی که بخاهند/ستدد داشته بشند/نخاهند به روش تن پروری بعضی زنهای ایرانی زندگی کنند.پس در بدترین حالت تو میری دنبال کارآموزی میگردی بهای کار(فرق ما با لاتاریها اینه که همسرانمون اونجا شاغل هستند و ما مجبور نیستیم در اولین فرصت به هر کاری تن بدیم میتونیم کارآموزی بریم و از یک شغل مناسب بهرهمند بشیم.یک چیز دیگه هم بگم:اگر برات اهمیت داره که شخصیت موفق به عنوان یک انسان مجزا از همسر(بر خلاف عادته بعضی ایرانی ها،من کاری به بد و خوبش ندارم،هر کس خودش زندگیش را انتخاب میکنه منتهی چیزی که واضحه روس زندگی با سیستم زنهای ۷۰سال پیش زنهای ایرانی جز انزوا،افسردگی و عدم موفقیت در آمریکا نخواهد داشت مگر اینکه طرف میلیاردر باشه که البته بازم براش شخصیت و احترام نمیاره هم چنان به عنوان جهان سومی تو سری خواهد خورد ولی خوب حداقل منزوی نمیشه) داشته باشی به نظر من ۱-یک کاری که باید بکنیم اینه که نقطه ضعفهامون رو از بین ببریم یا کمرنگ کنیم(به قول نیچه وقتی ما نسبت به چیزی احساس تنفر میکنیم بخاطر نقطه ضعفها و نداشتههای خودمون در ارتباط با اون مسئله است،)پس اگه هی بهتر و بهتر بشیم هم با توهین کمتری تو اجتماع مواجه میشیم هم چون هر روز بهتر از دیروز شدیم در نتیجه اعتماد به نفسمون بالاتر میره و سلامت روحیمون(مخصوصاً تو غربت خیلی کمک میکنه) .۲-زبااllllllllllllن ۳-رانندگی(که البته 2 و 3 هم خودشون میتونن یه جورایی زیر مجموعه 1 باشن یا حتی دقیقا دلیلی برای ایجاد اون حس تنفر)
(2013-01-21 ساعت 11:54)mercedeh2011 نوشته: (2013-01-21 ساعت 10:42)NedaE نوشته: The State of California does not recognize an International Driving Permit (IDP) as a valid driver license.
اینو از سایتشون دیدم نامزدم هم گفت آره قبول ندران باید نهایتان لیسانس کالیفرنیا را بگیری..ولی خوب سر کلاس نمیری اگه اینو داشته باشی
کانون جهانگردی و اتومبیل رانی شعبه نزدیک تجریش: ۲۲۷۲۰۱۳۱
خدا خيرت بده نداجون، كلي داشتم برنامه ريزي ميكردم برا خ خرمشهر، خب خوب شد، الان زنگ زدم گفت تا ٥ بعدازظهرم هستيم
تنكيوووووووووووووووووووووووو
خواهش میکنم مرسده جون.ببخشید من کلا هم خیلی جدی هستم هم رک ولی کاری از دستم بر بیاد حتما به اشتراک میزارم بهاتون
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد گواهینامه بینالمللی بزارید تجربه خودم رو از کانادا بگم. گواهینامه بینالمللی قابل قبوله در همه کشورهایی که لیستشون توی مرکزش هست، ولی موضوع اینه که با این گواهینامه بینالمللی شما فقط میتونید حداکثر تا ۳ ماه رانندگی کنید و بعد از اون دیگه قابل قبول نیست. یعنی صرفن به درد مسافرت کوتاه مدت میخوره نه مهاجرت. حتی با این گواهینامه بینالمللی نمیتونید ماشین اجاره کنید (چیزی که خیلی مهمه). حتی در کانادا شما اگر از یک ایالت گواهینامه داشته باشید (مثلا اونتاریو) شما فقط مجازید ۳ ماه با این گواهینامه در ایالتهای دیگه رانندگی کنید و اگر قصد اقامت در ایالت دیگه داشته باشید باید گواهینامه اون ایالت رو دریافت کنید. با این حال اگر ترجمه (سفارتی) گواهینامه (یا گواهینامه بینالمللی) داشته باشید میتونید مستقیم امتحان آییننامه و توشهری (عملی) بدید و بالاترین درجه گواهینامه رو دریافت کنید. در غیر اینصورت باید از اول شروع کنید و اول گواهینامهای بگیرید که کلی محدودیت برای رانندگی توش هست و بعد از چند سال گواهینامه اصلی رو بگیرید. بنابراین حتما گواهینامه بینالمللی رو دریافت کنید تا بتونید ارائه بدید برای نشون دادن تجربه در رانندگی.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-21 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 15:44 توسط kamela.)
جودی جون..ترک ها عااااشق امریکایی ها هستن....خیلی خودشون رو میچسبونن به امریکایی ها..اصلا الگوشون امریکاست...چطور ممکنه امریکایی اونجا امنیت نداشته باشه...من رو که میفهمن پاس امریکایی دارم هروقت میرم احترامی میگذارن که نگو...اصلا نگران نباشه شوهرت...هرکس امنیت نداشته باشه شوهرت داره..فقط از اونجایی که دربه در امریکا هستن شدیدا در پی دزدیدن پاس امریکایی هستن..بنا بر این باید مراقب پاسشون باشن
omead جون...من با گواهی نامه بین المللی در امریکا مدتها(کمتر از 1 سال)رانندگی کردم...البته ماشین مال من نبود..ماشین پسر خالم بود و داده بود دست من...ولی پسر خالم گفت سوال کرده و گفتن که تا 1 سال میشه رانندگی کرد و برای همین ماشینش رو داد دست من...البته اصلا پلیس من رو نگرفت که ببینم چی میگن...ولی اون گواهی نامه در جیبم بود..همه هم میگفتن بین المللی تا 1 سال جواب میده
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حالت دینو من بیچاره که تازه دارم واسه شرکت ها سرچ میکنم و آمار در میارم تا بعدا که اجازه کار گرفتم رزومه بدم.استرس دارم واسش.
آهان راستی بجز چیزایی که گفتم،مثلا به شخصه چون آشپزیم افتضاح بود و نامزدم هم ایضا اشپزیش افتضاحه و همیشه fast food میخوره، کلاس اشپزی رفتم ) به حول و قوه الهی موثر هم بوده
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
خوب شد گفتی کاملا جونم.. پس خیلی باید حواسمونو جمع کنیم.. حالا من گرین کارت میگیرم بعد همسرم پاس نداره من میرم واسش اقدام میکنم )))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-21 ساعت 16:01)girl نوشته: خوب شد گفتی کاملا جونم.. پس خیلی باید حواسمونو جمع کنیم.. حالا من گرین کارت میگیرم بعد همسرم پاس نداره من میرم واسش اقدام میکنم )))))))
=))))))))))))))))))))
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی باحال گفتی جودی جووون.خدا نکنه..اره حواستون به پاس امریکایی خیلی خیلی باشه..ببینن دستتون میرن تو نختون.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی باحالی جودی جان.kamela جان راس میگن ترکیه ای ها عاشق امریکایی هان.ما ترکیه ماشین کرایه کرده بودیم یه خیابون بازرسی گواهینامه داشت مارم نگه داشت بعد زود به همکارش به زبون ترکی گفت زود باش یه شهروند امریکای رو نباید معطل کنی!
الهه جان مرسی از جوکت این روزا خیلی غمگینم حالم خوب شد شما دوستان رو اینجا میبینم.
راستی بچه ها کلینیک واسه کارای ویزا فقط پاستور فقط تهران هست؟شهرستان ها نیست؟
بچه ها منم نمیدونم امریکا رفتم چیکار کنم . می خوام ادامه تحصیل بدم اقامون میگن حتما بده.farmacy دوست داره اقا.من رشتم مهندسی بود.ولی نمیدونم چی بخونم تا اماده برم؟از کی میتونم برم uniدر ضمن شنیده بودم مدرک اشپزی داشتی اونجا ابت تو روغن!میگن هر کاری بلد بودید مدرک بگیرید چون بدون مدرک ارزشی نمیدن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یک سوالی مدتهاست در ذهن من....نمیدونم شنیدین یا نه..بارها و بارها اعلام کردن که اوباما میخاد وضعیت مهاجرت و مهاجرین رو تغیراتی درش ایجاد کنه...اصلا نمیگن چه تغیراتی...ایا میخاد بهتر بشه یا بدتر؟؟یعنی میخان سخت گیری هارو بیشتر کنن یا اینکه فهمیدن زن و شوهرا رو نباید اینقدر از هم دور بزارن و میخان سریع پیش ببرن؟؟؟کسی چیزی میدونه؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان من اطلاعی ندارم از این موضوع.
بچه های قدیمی اینجا شما میدونین اقای beneficiary کارشون چی شد؟
ایشون هم مثل من رد شده بودن انگار ویزای نامزدی بعدا اقدام کردن واسه ازدواج؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
راستش منم چیزی نشنیدم. اگه خبری میشد حتما متوجه می شدیم. اما امیدوارم اگه قراره اتفاقی بیفته راحت تر بشه.
همین جوریش الان کلی اذیت میشه آدم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...