2013-01-20 ساعت 23:00
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، 3pideh ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas
2013-01-20 ساعت 23:06
بچه ها من پارسال که میخواستم برم سفر(اروپا) ، گواهیناممو بین المللی کردم ،
چون اونجا به درد میخورد. کلافکر کنم نیم ساعت بیشتر طول نکشید. پولشم دقیق یادم نیست، ولی فکر نمیکنم از ۳۰۰۰۰ تومن بیشتر شد. کلا کار سختی نیست ، نگران نباشید.... آدرسشم خیابان طاهرخانی بود، سمت میدان شهرداری(سعادت آباد) میشه از این پلیس + ۱۰ هم پرسید.
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، girl ، 3pideh ، الهه سابق ، Tomas
2013-01-20 ساعت 23:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-20 ساعت 23:09 توسط mercedeh2011.)
(2013-01-20 ساعت 21:30)simi نوشته: دوستاني كه ايالت كاليفرنيا ميرن شنيدم گواهينامه بين المللي كه از ايران ميبرن بدردشون نميخوره!!!!!!! درسته؟ سیمی جون تو این تاپیک http://mohajersara.com/thread-1884-page-19.html با عنوان "تجربه ما در گرفتن گواهینامه" ایشون (aarshidaaa) نوشته که گواهینامه بین المللی تو کالیفرنیا قبول دارن ولی بیمه نامه خیلی مهمتره ممنون از آقا سعید که اینجا رو معرفی کرد بهم برای تهیه گواهینامه بین المللی : خیابان خرمشهر - خیابان عربعلی ؛ فدراسیون اتومبیلرانی - پاسپورت + گواهینامه + یک عکس + 52500 تومن پول و خود شخص که در صورت خلوتی اونجا بعد از نیم ساعت حاضره
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، payamkj ، الهه سابق ، Saeedv13 ، Tomas ، simi ، سانازی
بچه ها ممنون از همدردیتون ، من الان خیلی خوشحالم ، دوستای خوبی مثل شما دارم ، و میدونم زندگی بازم از این پستی بلندی ها داره ولی مهم اینه یاد گرفته باشیم چطوری از پسشون بر بیایم ، بازم ممنون ، به امید روزای خوب برای هممون ، چه خانم های مهاجرسرا ، چه آقایون
اِااااااااا زیر اسمم نوشته نوشی یییییییییییییی تازه دیدمش ، ))) ممنونم ، چقد خوشحال شدم ، انگار جایزه گرفته باشم
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، 3pideh ، الهه سابق ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، Tomas ، poram ، سانازی
2013-01-20 ساعت 23:36
(2013-01-20 ساعت 21:30)simi نوشته: دوستاني كه ايالت كاليفرنيا ميرن شنيدم گواهينامه بين المللي كه از ايران ميبرن بدردشون نميخوره!!!!!!! درسته؟اکثرا میگن گواهینامتون رو حتما ترجمه کنید و ترجمش رو ببرین ، بین المللی هم بکن و ببر ولی میگن خیلی مورد استفاده قرار نمیگیره ولی میگن حتما ترجمش رو ببرید
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، سانازی ، shabnam.84
سلام دوستان. امیدوارم همه خوب و خوش باشین و کارهاتون هر چه سریعتر پیش بره..جودی جان تبریک می گم...انشاله که ویزای یک ضرب می گیری..در مورد رانندگی به عنوان یه تازه وارد به آمریکا به نظر من سعی کنید گواهینامه بین المللی بگیرید و گواهینامه ایران رو هم با خودتون بیارین...رانندگی توی آمریکا خیلییییی مهمه..بدون رانندگی هیچچچچچ کاری نمی شه کرد...اینجا مثل ایران نیست که سوپری سر کوچه باشه یا اینکه بشه پیاده اینور و اونور رفت..تاکسی خیلی گرونه و اتوبوس هم کمه..اینجا ماشین حکم پا رو داره. من به محض ورودم رفتم برای گواهینامه اقدام کنم که گفتن سوشال سکیوریتی لازمه و برای سوشال هم باید دو هفته از ورودتون گذشته باشه که بتونید اقدام کنید که اون هم ظرف 10 روز میاد..گرین کارتم بعد از 45 روز اومد. امتحانش اصلا سخت نیست و می تونید فارسی هم امتحان بدید ولی من تو این مدت بدون ماشین داشتم دیونه می شدم ...تو خیابون که می رفتم هیچ کس هیچ کس نبود فقط خونه. و پسرم هم نمی تونستم جایی ببرم به خاطر همین می گم که گواهینامه بین المللی بگیرید که از همون اولش بتونید رانندگی کنید و به کارهاتون برسید ...وقتی که امتحان کتبی رو قبول می شید یه برگه بهتون می دن که تا زمان امتحان عملی بتونید رانندگی کنید (البته باید با حضور یک دارنده گواهینامه کالیفرنیا رانندگی کنید اما اگر گواهینامه ایران رو روز امتحان کتبی با خودتون ببرید اونوقت تا روز امتحان عملی تنهایی هم می تونید رانندگی کنید )
بین امتحان کتبی و عملی حداقل 2 هفته باید فاصله باشه تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، payamkj
2013-01-21 ساعت 04:24
به یکی مي گن با وطن جمله بساز. ميگه من رفتم حمام و تنم را شستم. مي گن نه!!با ط دسته دار. ميگه اتفاقا با طي دسته دار شستم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-01-21 ساعت 04:35
:p
الهه جونم پروندت ترنسفر شد ارمنستان؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84
هیچ خبری ازشون نشده عزیزم. فکر کنم ترنسفر کردن آخه اگه جوابشون منفی بود باید تاحالا جواب میدادن بهم.
کاش تقاضا نداده بودم جودی جونم شوهرت کی میاد؟ عروسی قرار شد باشه بعد از مصاحبه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، Tomas ، shabnam.84
2013-01-21 ساعت 04:47
شوهرم خیلی استرس مصاحبه من و این سفر رو داره و هی داره عقب میندازه تصمیم گیری درباره کارارو!! میگه نمیدونم بیام ایران باهم بریم یا بیام ترکیه تو هم بیای اونجا ببینیم همدیگرو! میگه تو نمیشه تنها بیای منم خیلی خسته میشم...
خلاصه خیلی نگرانه که چک بخورم و یه چیز دیگه اینکه امریکاییا خیلی از ترکا خوششون نمیاد و همسرم طبق این حرفا میگه اونجا امنیت پایینه من با اونجا اشنایی ندارم نگرانم نکنه اتفاقی بیافته واسمون!! دیگه نمیرسیم قبل از سفرمون جشن بگیریم. البته هزینه ها خیلی بالا رفتن و نمیدونم اصلا میتونیم جشن بگیریم یا نه!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
جشن میخوای چکار بابا
من اصلا به جشن عقیده ای ندارم. یه عده آدم میان و خرج رو دست آدم میذارنو کلی به آدم استرس وارد میشه تازخ آخرشم همه طلبکارن و کلی حرف بیخود راجع به جشن میزنن من که نگرفتم و اصلا هم دوست ندارم جشنو اگه شوهرت میترسه و نگرانه خوب با مادرشوهرت یا خواهرت برو. اصلا توی هر هتلی که بری چندتا لیدر ایرانی میریزن سرت و همشون هم هم سفارتو بلون هم مطل اونگانو. خیالت تخت راستی نوشی جان شما کار دولتی داشتید که چک خوردین؟
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، سانازی ، shabnam.84 ، payamkj
2013-01-21 ساعت 05:03
اره خوب ولی برای اینکه استرسشو کم کنم میخوام از همینجا با یه نفر هماهنگ کنم اخه اون فکر میکنه خیییلییی سخته.. 3 سال گیر داد نرو تو این سایت حالا از روزی که نامه مصاحبه اومده هی زنگ میزنه میگه برو از دوستات بپرس ببین چکار کنیم؟ بپرس اونجا چطور بود؟
منم جشن دوست ندارو ولی لباسم امادس و قطعا عکس رو میگیریم با یه مهمونی مختصر و خودمونی البته اینجور مواقع خانواده دختر دلخور میشن ولی من نمیخوام همه پولمونو خرج کنیم و اونجا بدون پول بمونیم.. خلاصه اینکه خیلی مسایل حاشیه ای هست الان. الهه جونم خیلی ناراحت نباش واسه قیمتای ارمنستان الان من ترکیش ایر قیمت گرفتم گفتن 1200000 فقط رفت!!!! حالا نمیدونم رو چه حساب این قیمت رو دادن ولی واقعا خیلیی زیاده
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، kamela ، سانازی ، shabnam.84 ، payamkj
2013-01-21 ساعت 08:52
من باز آخر شب اومد چکیده ای از صحبت هاتون رو خوندم. در مورد گواهینامه قبلا هم یه جایی نوشتم ولی اینجا چون بحثش پیش اومده بازم می گم. لوتوس راست می گه، اینجا بی ماشینی و بی گواهینامه بودن دور از جونتون یعنی فلج!!!!
تا جایی که می دونم تقریبا هیچ کدوم از ایالات گواهینامه بین المللی مارو قبول ندارند ( باوجودی که جزء کشورهای مجاز آمریکا هم قید شده) ولی برای گرفتن گواهینامه اینجا داشتنش بدردتون می خوره. اگه مبلغی که مرسده نوشته درست باشه باید بگم که دم تورم گرم با این پشتکارش. من توی تیر ماه زیر ۳۰ هزار تومان دادم! از اون مهمتر ترجمه گواهینامه رانندگی ایران هست که باعث می شه لازم نباشه کلاس رانندگی رو پاس کنید. البته دروغ چرا تا قبر آ آ آ این رو نمی دونم که آیا در تمام ایالات صادقه یا کاظم ... لول تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، NedaE ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، girl ، سانازی ، shabnam.84
2013-01-21 ساعت 10:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-21 ساعت 10:36 توسط mercedeh2011.)
من ديروز تلفني ازشون قيمت گواهينامه بين المللي رو گرفتم، هفته ديگه ميرم بگيرم
اون دوستي كه به من گفت خودش شهريور رفته بود ٤٠ تومن گرفته بودن ازش اينم تلفن فدراسيون اتومبيلراني : 02188500210
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
The State of California does not recognize an International Driving Permit (IDP) as a valid driver license.
اینو از سایتشون دیدم نامزدم هم گفت آره قبول ندران باید نهایتان لیسانس کالیفرنیا را بگیری..ولی خوب سر کلاس نمیری اگه اینو داشته باشی کانون جهانگردی و اتومبیل رانی شعبه نزدیک تجریش: ۲۲۷۲۰۱۳۱
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012 دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013 سرویس سنتر: California اپروو :21 مه 2013 تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، سانازی ، shabnam.84 ، payamkj
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان