کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
چررررااا به من استررررس میدین؟؟؟؟؟؟؟SadSadSad
آخه چرررراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!Sad
کی با ویزای نامزدی رد شده؟؟؟ چی شده؟؟؟؟ چرررا؟؟؟Sad
مگه چی کم داشته؟؟؟
ای واااااای خدایاااااا...
پیلیززززز... هلپ میSad

SadSadSad ای روزگارررررر عجیبSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj ، kamela
(2013-01-21 ساعت 18:10)kamela نوشته:  بچه ها یک سوالی مدتهاست در ذهن من....نمیدونم شنیدین یا نه..بارها و بارها اعلام کردن که اوباما میخاد وضعیت مهاجرت و مهاجرین رو تغیراتی درش ایجاد کنه...اصلا نمیگن چه تغیراتی...ایا میخاد بهتر بشه یا بدتر؟؟یعنی میخان سخت گیری هارو بیشتر کنن یا اینکه فهمیدن زن و شوهرا رو نباید اینقدر از هم دور بزارن و میخان سریع پیش ببرن؟؟؟کسی چیزی میدونه؟

وا... من فکر می کنم با توجه به عوض شدن وزیر خارجه کمی اوضاع بهتر بشه
من که برای گرفتن ویزا رفته بودم هرکسی میومد برای مصاحبه یا ویزاش رو یه ضرب می گرفت یا اگر خیلی مشکل حادی از جمله دروغ گفتن و ... داشت یه راست رد میشد.
یعنی Fbi check اصلا ندیدم ؛ این یعنی اوضاع رو به بهبود
بعدشم با این ماجرای پست ptt یعنی بهبود اوضاع که پاسپورت شما تحویل پست میشه حالا این به شما بستگی داره که کی بری و تحویل بگیری
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، kamela ، الهه سابق ، سانازی
منم فکر میکنم همه چیز بهتر بشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
منم فك كنم اوضاع داره بهتر ميشه كه محمد تو اون مدت كوتاه اپرو شد
بچه ها چند روز بعد پرداخت ٨٨$ به ان وي سي رسيدش مياد؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 20:49)mercedeh2011 نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 18:10)kamela نوشته:  بچه ها یک سوالی مدتهاست در ذهن من....نمیدونم شنیدین یا نه..بارها و بارها اعلام کردن که اوباما میخاد وضعیت مهاجرت و مهاجرین رو تغیراتی درش ایجاد کنه...اصلا نمیگن چه تغیراتی...ایا میخاد بهتر بشه یا بدتر؟؟یعنی میخان سخت گیری هارو بیشتر کنن یا اینکه فهمیدن زن و شوهرا رو نباید اینقدر از هم دور بزارن و میخان سریع پیش ببرن؟؟؟کسی چیزی میدونه؟

من که برای گرفتن ویزا رفته بودم هرکسی میومد برای مصاحبه یا ویزاش رو یه ضرب می گرفت یا اگر خیلی مشکل حادی از جمله دروغ گفتن و ... داشت یه راست رد میشد.
بعدشم با این ماجرای پست ptt یعنی بهبود اوضاع که پاسپورت شما تحویل پست میشه حالا این به شما بستگی داره که کی بری و تحویل بگیری
فقط من بیچاره چک خوردم ،ملیسا هم که خبر داد یه ضرب گرفته ، دلم میخواد گریه کنم ، یعنی همینجوریش گریه میکنم ها ، دلم میخواد جیغ بزنم ، کاش نمیگفتم سر کار میرم ،چقد نامردن ، من خسته شدم دیگه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
دیگه چیزی نمونده که نوشی جون Smile
2 هفته دیگه شمارتو میبینی و دیگه پا میشی میری. البته خیلی ضد حاله ولی این چند روز همش با خانوادت باش و نهایت استفاده رو بکن Smile
منم الان داره بهم الهام میشه که قراره چک بخورم و بهتره که خودمو اماده کنم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
(2013-01-21 ساعت 22:10)payamkj نوشته:  

فقط من بیچاره چک خوردم ،ملیسا هم که خبر داد یه ضرب گرفته ، دلم میخواد گریه کنم ، یعنی همینجوریش گریه میکنم ها ، دلم میخواد جیغ بزنم ، کاش نمیگفتم سر کار میرم ،چقد نامردن ، من خسته شدم دیگه
نوشي چرا چك خوردي؟ تو فرما نوشته بودي سر كار نميري ولي اونجا گفتي ميري؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-21 ساعت 22:14)girl نوشته:  دیگه چیزی نمونده که نوشی جون Smile
2 هفته دیگه شمارتو میبینی و دیگه پا میشی میری. البته خیلی ضد حاله ولی این چند روز همش با خانوادت باش و نهایت استفاده رو بکن Smile
منم الان داره بهم الهام میشه که قراره چک بخورم و بهتره که خودمو اماده کنم Sad

نه جودی جون ایشاالله که نمیخوری ، خیلی ضد حاله ، امیدوارم این تغییراتی که میدن در جهت مثبت باشه ، که خبرای خوش ازت بشنویم

(2013-01-21 ساعت 22:21)simi نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 22:10)payamkj نوشته:  

نوشي چرا چك خوردي؟ تو فرما نوشته بودي سر كار نميري ولي اونجا گفتي ميري؟
تو فرم ها هم نوشته بودم سرکار میرم ، ولی میخواستم ننویسم ، نامزدم نزاشت ، بابام گفت همیشه صادق باش ، و ................ منم چک خوردم حالا نمیدونم مال سر کار رفتنمه یا شانسم بوده Sad

بچه ها من باید برم شب همگی خوش
تا فردا
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، simi ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
بچه ها خواهش میکنم هیچ چیزی رو به شانس ارتباط ندیم

امروز یه سری مسائلی رخ داد که شاید خیلی بهتر از این هم میشد ولی چه میشه کرد
اولش کلی به هم ریختم ولی بعدش به خودم اومدم که چه خبرته؛ جمعش کن؛ تو اینهمه پستی بلندی چشیدی اینم روش
از یک روز دیگه خودمون خبر نداریم ... امروز مهمه
ضمن اینکه جودی خیلی کمکم کرد و ارومم کرد Wink :******
حالا از اینا بگذرم رفتم پیش یکی از روسا یه برگه بگیرم پیدا نکرد گفت شانسته ؛ گفتم آقا شما اینجا برگه رو نداری چرا به شانس من ربطش میدی Big Grin از یکی دیگه میگیرم ... که چه بهترم شد.

ولی نوشی جون اینکه نوشتی شاغلی بهترین کار ممکن رو انجام دادی
ما همه میدونیم خستگی؛ ناراحتی؛ دلشوره یعنی چی
همگیمون با تمام وجود اینا رو درک کردیم
توی تک تک مراحل ...
اشکات رو پاک کن و بگو چاره ای نیست باید صبر کرد ... تا اونجا که توان داری لبخند بزن و سرت رو گرم کن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، payamkj ، سانازی
عزیزم من که کاری نکردم.. الان تو از همه ما تو موقعیت بهتری هستی مرسده جونم Smile
همه دوست دارن جای تو باشن. همه مراحل رو گذروندی و تنها کاری که باید انجام بدی رفتنه Smile
ایشالا خوشبخت بشی عزیزم Smile

حالا من بهتون بگم چی فکرمو مشغول کرده خندتون میگیره :p
الان انکارا یخخخه! منم که سرماییییی.. از طرفی من یه جای گرمسیر زندگی میکنم و هیچوقت نیازی به یه پالو پوست و خز دارو اینا نداشتم چون اینجا کسایی که از این چیزا میپوشن خیلی خنده دار میشن زمستون سرد میشه ولی نه به اون شدت. مقصدمم که میامی هستش که گرمه.. حالا من موندم میارزه برم 400.500 تومن پول پالتو بدم آیا؟! اخه چرا مصاحبه من افتاد بهمن ماه؟ تو اوج سرما Sad کاش 6 ماه پیش مصاحبه میشدم اون موقع هوا گرم تر بود Sad خیلی ناراحتم که الان اونجا خیلی سرده

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، payamkj ، سانازی
مرررررسدهء ررررها،،،، آفرین به شمااا... بله کاملا درررسته Cool
((( ما قوی هستیم... ))) پس میتووووونیمSmileTongue

فقط نمیدونم چرا *نگی* بهم جایزه نمیده؟؟SadSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی
جووووودی عزیزم نسبت به هوای تهران 2 درجه فکر کن سردتر باشه
وقتی که اونجا گرم بود اینجا هم گرم بود
وقتی سوز داشت اینجا هم سوز داشت
منم فکر می کردم باید کلی پول پالتوهای پری و چکمه های آنچنانی بدم برای سرمای خیلی زیاد ولی نه اینجوری نبود ؛ یه موقعها خیلی سوز داشت که وقتی من با تهران صحبت می کردم اینا هم میگفتن اینجا هم خیلی سرد شده بوده یا برف که اومد فردا ظهرش که آفتاب شد آب شد
فقط با خودت کلاه بافت بردار؛ شال داشته باش و اگه پالتو داری همون رو بپوش؛ بافت و آستین بلند هم با خودت داشته باش برای گشتن
هتل هم که گرماش عالیه
بعدشم تو اونقدر در کنار شوهرت بهت خوش میگذره که به این چیزا فکر نمی کنی
راستی توی سفارت سرده حتما حسابی بافت بپوش ؛ معطلی زیاد داره
امروز خانم مدير از من یه گزارش خواست "نه اینکه بخاطر مرخصی هی پیشش رفتم احساس صمیمیت بهش دست داد؛ میگن که خیلی نزدیک رئیسا نباید باشی اینه"
اولش من فکر کردم گزارش خیلی زیاده خندیدم و بهش گفتم خانم به عمر من تو این اداره قد میده
اونم گفت بـــــــــــله ؛ بلاخره باید برای ما یه یادگاری بذاری Sad میخواستم بگم اینهمه یادگاری توی تمام این سالها چه سودی داشت
زنگ من خورد ؛ با اجازه تون شب همگی خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، سانازی
کسی‌ اینجا کارت ملیشو عوض کرده؟پشتش نوشته ۹۰ مسئوولش میگه تا آخر ۹۲ قبولش دارن همه جا!!! هر چی‌ گفتم خوب کشور دیگه قبولش ندران،قبول نکرد تعویض کنه!!!به نظرتون چجوری در چه حد خراب کنم کارتمو که قبول کنه عوض کنه؟کسی‌ تجربه‌ای داره؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، سانازی
بافت زیاد دارم ولی پالتو هام به درد اونجا نمیخورن.. من خییییلیییی سرماییم.. میخرم دیگه. نمیشه که از سرما بمیرم :p

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، simi ، سانازی
به نظر من که نگیر/ کاپشن کوتاه نداری؟ یا یه یولیور گرم بگیر.
کلاه. دستکش و شال گردن فراموش نشه دلبندم :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان