موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
نه جودی جون امیدوارم یه ضرب ویزا رو بگیری ، ترس به دلت راه نده
منم از یه چیزایی میترسم
بیماری و مریض شدن رو تا حدی میشه کنترل کرد و تا اونجا که من دیدم خیلی از مریض ها با روحیه بالا با مریضی شون مقابله کردن ، رانندگی هم اولش ترس داره ، من هم میترسیدم همش از لاین راست با سرعت 30 تا 40 ، چه فحش ها که نشنیدم ، سوسک هم که من اگه ببینم میمیرم ولی چیزی نیست که همیشه فکرمو مشغول کنه ، و اما فوت عزیزان ................. ممکنه هر لحظه و هر جا ............
وقتی همسر اولم بعد از 3 ماه زندگی مشترک فوت کرد ، یادمه همه خانوما همشون جوری به مرداشون چسبیده بودن و ترسیده بودن که انگار یکی الان میاد شوهرشون رو ازشون میگیره ، وقتی ما خیلی بی تابی میکردیم شوهر خواهرم به خواهرم گفت سعی کن همیشه خودت رو برای این مسئله آماده نگه داری چون چیزی نیست که بشه جلوش رو گرفت ،و حقیقت ،و این تنها حقیقتیه که نمیشه جلوش رو گرفت ،جالبه من همیشه سر نمازم دعا میکردم دیرتر از عزیزانم از دنیا نرم مخصوصا پدر مادرم ، خواهر و برادرم ، ولی هیچ وقت فکر نمیکردم همسرم بعد 3 ماه بره ، از اون ماجرا 6 سال گذشت من دارم ازدواج میکنم ولی یاد گرفتم دیگه از مرگ نترسم ،و دیگه اینو از خدا نخوام فقط تا هستم و عزیزانم هستن قدرشون رو بدونم و از بودن باهاشون لذت ببرم
و بعد از اون دعام واسه همه زوج ها ، سالم بودن و در کنار هم بودنه
الان هم واسه آیندم خیلی میترسم ، شروع یه زندگی جدید دور از خانواده ولی این بار دیگه نمیخوام زندگی شکستم بده ، من همه شرایط بد رو شکست میدم دیگه واسه سختی کشیدن جوون نیستم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
منم بخاطر این ترسا بچه دوست ندارم
میگم الان به اندازه کافی نگران خانوادمو شوهرم هستم حالا بیام به این استرسام یکی دیگرو اضافه کنم که چی بشه؟! بعد اگه روزی ناراحت بشه اگه روزی درد بکشه و همه ناملایمات زندگی که ممکنه واسش پیش بیاد من چکارر کنم؟.. اصلا تو فکر بچه دار شدن نیستم به شوهرمم همیشه میگم که انتظار بچه نداشته باشه فعلا
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-20 ساعت 18:27)girl نوشته: منم بخاطر این ترسا بچه دوست ندارم
میگم الان به اندازه کافی نگران خانوادمو شوهرم هستم حالا بیام به این استرسام یکی دیگرو اضافه کنم که چی بشه؟! بعد اگه روزی ناراحت بشه اگه روزی درد بکشه و همه ناملایمات زندگی که ممکنه واسش پیش بیاد من چکارر کنم؟.. اصلا تو فکر بچه دار شدن نیستم به شوهرمم همیشه میگم که انتظار بچه نداشته باشه فعلا
آخی ، نگران نیاشین ، وقتش که بشه انقدر دلت بچه میخواد که همه استرس ها یادت میره ، نمیدونم چه زمانی ولی تو زندگی هر کسی هر چیزی یه وقت خاصی داره ،این اعتقاد منه ،اون موقع آدم یادش میره یه زمانی اصلا قصدش چی بوده تازشم ،وقتی مادر بشی یاد میگری وقتی ناراحت شد وقتی درد داشت وقتی عاشق شد چه جوری به دادش برسی ، مگه مامانای ما از اول بلد بودن ؟
منم حاضرم کمک کنم ، آخه من بچه خیلی دوست دارم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نوشی جان خیلی متاسف شدم
جودی جان منم عین خودتم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نوشییییییییییی خیلی متاسفم عزبزم. واقعا سخته
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نوشی جان بابت اتفاقی که برات افتاد متاسفم.... مرگ هر لحظه ممکنه سراغ همه ی ما بیاد
امیدوارم زندگی خوبی رو پیش رو داشته باشی.....
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه ايالت كاليفرنيا ميرن شنيدم گواهينامه بين المللي كه از ايران ميبرن بدردشون نميخوره!!!!!!! درسته؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از همه.. خدا کنه یکضرب بگیرم ویزارو
شوهرمو کمتر از 20 روز دیگه میبینم بعد از 2 سال و 3 ماه! هوراااااااااااااا
واقعاااا سخخخخخخت بود.. خدارو شکر که از پسش بر اومدم.. خدایا شکرررررررررت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آره عزیزم. حالا شدی دختر خوب
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی