کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اینجا کسی هم هست که ویزای نامزدی اش چک نخورده باشه؟ Sad
نمیدونم من چرا انقرد این روزها استرس بی مورد گرفتم تازه اول راه!!!! :|
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، الهه سابق ، girl ، leila.e ، سانازی
بچه ها غصه تعطیلللللللللللللللللللللل Smile بابا روحیه بدین به هم. همه میدونیم دل کندن سخته اما الان به یه سنی رسیدیم که باید
تغییرات بزرگ تو زندگی ایجاد کنیم. مرسده و بقیه میرین کلی درگیر زندگی میشین. چشم به هم بزنین 1 سال میشه میاید دیدار خانواده. شاید هم
زودتر از 1 سال. اولش سخته اما رو روال میفته. الهه جون روزهای غم انگیز وتصور نکن از الان .اجازه بده همون روز پیش بیاد. مثل اینه که بشینی براش برنامه
ریزی کنی که چطوری خداحافظی کنی بعد تصور این صحنه آزارت میده و از همین الان دلتنگیت بیشتر میشه
عزیزایییییییییییییییی من. دوستتون دارم :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، NedaE ، الهه سابق ، girl ، leila.e
بچه ها،این کیس هایی که درخواست ویزای نامزدیشون رد شده مشکلاتشون چی بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، سانازی
ندا جان راستش تا جایی که میدونم توضیح نمیدن چرا. احتمالا تو صحت رابطه شک میکنن و یا اگه ملاقات قبل بیش از 3 سال باشه و اقدام کرده باشن
احتمالش هست. اما کمتر اتفاق میفته کسی رد بشه. ذهن خودت و مشغول نکن. مدارکی که صحت رابطه رو تایید کنی داشته باشی هیچ مشکلی نیست Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، NedaE ، الهه سابق ، girl ، سانازی
مرسی شبنم عزیزم. ما هم هممون دوستت داریم بوووووووووس Smile
ندا جان کیسهایی که اختلاف سنی زیاد دارن شک برانگیزن خوب، بخصوص اگه دختر چندسال بزرگتر از پسر باشه. چک خوردن که استرس نداره عزیزم. فقط 2 ماه کارو عقب میندازه. ماها که کارمون انقدر طول کشیده که 2 ماه واسمون اصلا چیزی نیست. از بچه های نامزدی نگی یادمه بدون چک بود، چندین نفر دیگه هم بودن که قبلا ها میومدن اینجا و الان اسمشونو یادم نیست

کاملا جان بهشون ایمیل زدی عزیزم؟
الان چند روز شده وکیلتون واسشون فرستاده؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela
خوب من امروز هم خبر خوب زیاد شنیدم هم خبرای ترسناک.. خبرای خوب اینکه همسرم واسه 2 هفته دیگه بلیط گرفته Big Grin
خبر ترسناک اینکه همسرم فیش پرداختی پول ویزارو گم کرده.. البته خودش گم نکرده این خانمی که میاد خونرو تمیز میکنه گم کرده و شدیدا همسرم دچار استرس شده.. میگه ایکاش قبول کنن مثل نامزدیا ما هم همونجا دوباره پول بدیم و مشکلی پیش نیاد.. اصلا لازمه اون فیش رو ببریم با خودمون یا اونا میدونن ما دادیم پول رو؟
خبر خوب دوم اینکه همسرم واسم بلیط گرفته واسه اسفند. یعنی اینقدر مطمینه به من ویزا میدنااااا و اینکه برای 6 ماه بعدش برای من برگشت گرفته که بیام مامانمو ببینم Smile
این خبر اخر خیلی منو خوشحال کرد و خیلی از دلتنگیم و استرسم کم کرد Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، negi
عزیزم خیلی خوبه گلم
عزیزم این که کاری نداره. بره توی این سایتی که میگم بهت و کیس نامبر و اینوویس نامبرتو بزنه بعد تاییدیه پرداختش میاد. به همین راحتی. هرچند اصلا هم نیازی نیست:
https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، kamela ، simi ، leila.e
وای چه خبرای خوبی عزیزم. من بعید میدونم بهت چک بخوره. ایشالا که خیلی بهت خوش بگذره. دیگه تو هم کم کم بار سفر باید ببندی

من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد نهایت دوباره تو سفارت پرداخت میکنید. یا این راهی که الهه گفت خوبه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela
مرسی الهه جونم.. می خوام بدون هیچ نقص مدرکی برم که خیالم راحت باشه Smile
این جوابو تو تاپیک ویزای ازدواج میذارم که اگه خدای نا کرده کسی گم کرد بدونه چطور میتونه پیدا کنه Smile
خدا از دهنت بشنوه شبنم جونم... شوهرم که خیلی امید واره و میگه اصلا به چیزی غیر از ویزای یکضرب فکر نکن Smile
بچه ها ایشالا همتون خیلی زود نوبت بگیرید که واقعا همه استرسا از ادم دور میشن Smile

خوب الان میخوام بدونم دقیقا چیا باید ببرم..
فرم I864, مدارک مالیاتی که من از سال 2009 تا 2012 میخوام ببرم کافیه؟
عکس. ترجمه شناسنامه, کارت ملی و سند ازدواج.. دیگه چی؟!! ما نه پرینت تلفن داریم نه چت نه ایمیل.. 2 سال هم ندیدیم هم دیگرو فکر کنم به این یکی گیر بدن! البته شوهرم واقعا بخاطر کارش نمیشد بیاد و الانم فقط 3 هفته بهش وقت دادن! تنها چیزی که منو ترسونده همینه.. من فقط کارتای تلفن رو دارم Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، الهه سابق ، leila.e ، سانازی
سفرنامه هارو که خوندم همه نوشته بودن که یه عالمه پرینت چت و ایمیل بردیم و میگفتن چقدر زیاد یه مقدار از اونارو میبردن فقط Sad اینارو که خوندم اعتماد به نفسم خیلی اومد پایین.. حتما به من میگن باید یه مدرک دیگه بیاری!! من نزدیک 30 تا عکس و عکسای نامزدی و بله برون و عقد دارم میبرم به نظر شما گیر میدن به این موضوع؟

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی
جودی شما کارت ملیت اعتبارش تموم نشده؟بقیه بچها که رفتین سفارت همتون کارت ملیتون اعتبار داشت یا تمدید کردین!؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
نه عزیزم تموم نشده. تا 93 اعتبار داره.

پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، الهه سابق
جودی جان یه جوری باید نشون بدی رابطه به اصطلاح lasting بوده ولی‌ لزوماً که چت نیست.همون کارت‌های تلفن را همه را ببر.اگر بدون کارت هم زنگ زدین به به نظرم جفتتون پرینت تلفن تهیه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، الهه سابق
بچه ها یک سواااال..همسر من میگه توروخدا ایندفعه به ام وی سی ایمیل نزن..میگه اوندفعه اینهمه سردر گمت کردن..هی جوابای الکی دادن اخرش هم گفتن دمیسایل میخایم...شوهرم میگه وکیل هم دفعه اخر به من گفت اگه خانم خودتون میخاست هی راه به راه به ان وی سی ایمیل بده پس چرا وکیل گرفت!!!خلاصه میگه ایندفعه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
من که خیلی کم زنگ زدم ولی کلی کارت دارم که اونارو میبرم همسرم با کارت میزد اونم کارتاشو میاره متاسفانه من نمیتونم پرینت بگیرم چون تو این مدتی که همسرم رفته ما 2 بار خونه رو عوض کردیم! اونم میگه بنا به دلایلی بهش پرینت نمیدن.. مجبوریم همین کارتارو ببریم دیگه.. ولی کلی عکس خانوادگی دارم میبرم Smile عکسای اتلیه نامزدی هم دارم میبرم.. خدایاااا یه کاری کن باور کنن

کاملا جان شوهر من هر 4-5 ماه 1 بار به nvc یه زنگ میزد اونم در حد احوال پرسی ولی یادت میاد که چه چیزای عجیب غریبی از ما خواستن!! اونا اگه چیزی بخوان میگن و ربطی به ایمیل دادن یا ندادن شما نداره. اتفاقا به نظر من هرچی بیشتر پیگیری کنید اونا میفهمن که برای شما مهمه و بیشتر رسیدگی میکنن. من مطمینم اگه همسرم یکم بیشتر زنگ یا ایمیل میزد اینقدر کارم طول نمیکشید Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان