کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها امروز دکتر اونگان به من نوبت دکتر داد ولی به جای 11 AM , نوشته 11 PM!!!!!!!!! یعنی 11 شب برم مطب؟!! این حالش خوبه؟ واکسناشو زده؟!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، negi ، shabnam.84 ، leila.e
پس مجبورم مخفیانه این کارو بکنم...گررل جون من فکر نمیکنم از شما پرینت یا چیزی بخان..بیشتر این چیزا رو از کسی میخان که نامزد هستن.تازه ازدواج شما که بالای 2 سال هست...
الاهه جون راستش من هفته پیش که ازت پرسیدم چی ایمیل بزنم بعدش رفتم تقویمم رو دیدم و دیدم که اشتباه میکردم و فکر میکردم جمعه 3 هفته پیش وکیل پست کرده ولی دیدم جمعه 2هفته پیش پست کرده ولی تا جمعه اینده یعنی 2روز دیگه میشه 3 هفته که پست شده...یعنی من میتونم جمعه ایمیل بدم...الان هنوز ایمیلی ندادم ولی همونجور که گفتم همسر معتقد هست ولش کنم تا خودشون خبر بدن...من میگم با با به امید وکیل نباش..به خدا جواب تکمیل مدارک هم اگر وکیل بگیره حداقل 1ماه طول میده تا به ما بگه...من که شدیدا در فکر ایمیل زدن مخفیانه هستم...ولی همتون مطمین هستین که اگه ایمیل بزنم حساس نمیشن تا چیزای عجیب غریب ازمون بخان؟؟؟با توجه به اینکه ان وی سی به وکیلم گفته این اخرین چیزی هست که میخایم(هرچند یک قرون هم به ان وی سی و حرفاش بها نمیدم)....گرل که میگه ایمیل بدم..بچه ها اونقدرررر الان استرس دارم که باز یک چیزی بخان ازمون که دستم به ایمیل نمیره...دوست دارم بی خبر باشم تا اینکه بگن فلان چیزو میخایم....اصلا حرص من حرص خیلی زود ویزا گرفتن نیست..من فقط استرس دنبال تکمیل مدارک دویدن رو دارم.

گرل جون..تو همه کارات رو کردی؟؟؟واکسن زدی؟؟بلیط ترکیه و هتل رو چه کردی؟

گرل چرا میخای ترکیه واکسن بزنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
من 1 بار مخفیانه زنگ زدم و به نفعم شد. 1 بار ایمیل دادم و همسرم هنوزم نمیدونه که اونم به نفعم شد و فهمیدم پرونده تکمیل شده. ایندفعه هم باز مخفیانه ایمیل دادم و نامه مصاحبه رو گرفتم.. مخفیانه ایمیل بده مطمین باش این بار ایمیل تکمبل مدارکو میگیری.. تا جوابتو بدن 2 هفته طول میکشه الانم 2 هفتس که مدارکو وکیلتون پست کرده یعنی اینکه اون موقع میشه 1 ماه که مدارکتون دست اوناس و زود متوجه میشی پرونده کامل شده نیازی هم نیست منتظر خبر دادن وکیل بمونی Smile

کارت واکسن رو که اردیبهشت گرفتم و کامله جز انفولانزا که اگه هفته پیش میزدم الان مریض و ضعیف میشدم همونجا میزنه میام ایران مریضم Smile Tongue
فردا بلیط میگیرم هتل رو هم میخوام به عباس اقا بگم بگیره Smile
تنها نگرانیم یکی ثبت نام پست امروزمه که البته بچه های لاتاری گفتن اصلا مشکلی پیش نمیاد و این پیغام رو به همه میده سیستم.. مورد بعدی اینه که همسرم 2 سال نیومد و ما نمیتونیم پرینت تلفن یا چت بگیریم. همین!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، leila.e ، سانازی
جودی جونم...الان 3 هفتس که وکیل پست کرده...مثل اینکه مخفیانه جوااااب میده ها..هرکی مخفیانه ایمیل زده خبرای خوب داده..منم اینبار باید مخفیانه بزنم..میدونی چی؟اینقدررر استرس دارم که بگن باز چیزی میخان که میترسم بزنم....
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، simi ، shabnam.84
اخه من در حالت عادی خیلی ضعیفم و وقتی مریض میشم 1 هفته بعدش صدام خیلی تغییر میکنه. نمیدونم چرا ولی همیشه صدام تا 1-2 هفته بعد از سرما خوردگی دو رگه میشه و نمیخواستم روز مصاحبه این مشکل داشته باشم.. همونجا میزنه دیگه بعدا مریض بشم اشکالی نداره Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shabnam.84
جودی جون..میتونی هروقت که تونستی بهم اون متنی رو که خودت ایمیل زدی رو بدی؟؟؟توهم پرسیدی پروندت تکمیله یا نه و وقت مصاحبت کی هست؟؟؟ازت ممنونم

جودی جون این کاری که میگم بکن...به محض واکسن زدن همون موقع 2تا ادلت کلد رو باهم بخور...امکان نداره مریض بشی..امتحان کن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84
ولی من میخواستم بدونم اگه چیزی کمه خیلی زود پست کنیم که بیشتر طول نکشه کارمون.دیگه از شما فقط سایز کفشتونو نخواستن. مطمین باش تکمیله Wink
الان پیام خصوصی میدم بهت عزیزم

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، سانازی
جودی به نظرت ممکنه با اینکه ان وی سی خراب شده گفته دیگه چیزی نمیخان بازم یک چیزی بخاد؟

ازت ممنونم عزیزم...1% فکر کن مثلا سایز کفشمون رو بخان...تا من بخام سایزا رو بهشون بگم 2 ماه طول میکشه تا باز اونا جواب بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
اره Smile))))))))))))))))))))
عزیزم یبار همسرم زنگ زد بهشون گفتن فلان فرم رو بفرست همسرم گفت خوب هرچی لازمه بگید همرو باهم بفرستم اونا هم گفتن اگه بازم چیزی لازم بود ایمیل میدیم که بعد از 2 ماه باز ازمون یه چیزی خواستن ولی بار اخر همسرم گفت این دیگه اخرین چیزیه که میخواین اونا هم گفتن بله که واقعا اخرین چیز بود Smile

من این چند شب موقع خواب 2 تا ادلت کلد میخورم اخه همه مریض شدن اینجا میترسم مریض بشم از طرفی اگه در طول روز بخورم کسل میشم ولی اونجا حتما میخورم Smile مرسی عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shabnam.84
جودی جونم اصلا نگران نباش. عمرا گیر بدن. کلی هم عکس دارین تازه. وقتی هم شوهرت اومد بازم چندتا عکس بگیر واسه احتیاط ببر عزیز.
کاملا جونم اصلا حرف همسرت درست نیست. همین الان ایمیل بزن. منم صدبار ایمیل زدمو زنگ زدم ولی دیدی که دیگه گیر ندادن.
واسه دلخوشیت نمیگما، مطمئنم دیگه چیزی ازت نمیخوان چون دیگه همه چیو واسشون فرستادی. مطمئن باش عزیزم Smile
جودی جونم تکس 2012 رو هم خواستن ازت؟

آره منم 3 بار ازشون اکی گرفتم که این آخریه؟ گفتن آره (عین عروس که 3 بار ازش میپرسن وکیلم Big Grin)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
نخواستن میخوام ببرم ببینم دیگه چه حرفی دارن واسه گفتن :p
شوهرم گفت الان نمیدن ولی من گفتم تا هر جا که تونستی بگیر Smile
الهه جونم مدارکی که گفتم کاملن یا چیزی کمه؟ هر چیزی که فکر میکنید کمه بگید بهم من همینارو میدونم فقط

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84
به نظر من یه DS230 جدید هم پر کنی بد نیست. بگو شوهرت کپی قبض آب و برقی، چیزی هم با خودش بیاره. اینا دیوونن دیگه. میدونی که
آهان کپی پاس شوهرت و اسپانسرت هم همرات باشه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، سانازی
امیدوارم الاهه عزیزم....ببین 3باررر بهت اکی دادن باز چیزی خاستن؟؟؟؟پس ممکنه بخان...والا اینا از یک جاهاییشون یک چیزایی در میارن که بخان که ما بهش فکرم نمیکنیم...هی میگم نکنه من چون امریکا نیستم و ایرانم بهم گیر بدن و چیزای عجیب زیادی بخان.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، سانازی
کاملا جونم جدیدا خیلی دیر جواب ایمیل میدنا. من الان 16 روزه ایمیل زدم هنوز جواب ندادن. هرچی دیرتر بزنی دیرتر خبردار میشیا

نه، عکس ها رو که فرستادم درجا زنگ زدم بهشون و اکی گرفتم. فردا و هفته بعدشم زنگ زدم اکی گرفتم. یارو عصبانی شده بود Big Grin

تنها چیزی که یه درصد ممکنه بخوان اینه که بری آمریکا و مهر ورودتو ببری واسشون!
البته اینو دیدم که توی سفارت خواستن از ملت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shabnam.84
راستی بچه ها من کپی رسید هیچدوم از پولایی که داده شده رو ندارم..کلااا من هیچی ندارم..یا دست وکیل اولیه که فاتحش خوندس یا دست وکیل دومی..ترجمه شناسنامه و....رو هم که همه رو دادیم ان وی سی...یعنی باز باید ترجمه کرد؟؟؟من اگه رسید پول هارو نبرم چی میشه؟؟من هیچیییی دستم نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان