کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نه عزیزم جودی واسه احتیاط میگه. تا حالا از هیچ کسی نخواستن.
ترجمه شناسنامه و عقدنامه و این چیزا باید ببرید روز مصاحبه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، سانازی
اره عزیزم اونا میدونن ما پولو دادیم چون ما ازدواجیا اگه پولو ندبم که nvc پروندرو نمیفرسته سفارت. من میخوام با دست پر برم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
میگم منو جودی و کاملا سه تفنگداریم Big Grin
هم سه نفری هستیم که کارمون طول کشیده و هم معمولا نصفه شبا سه تاییمون آنلاینیم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، leila.e ، سانازی
ds230 همونه که خودم باید امضا کنم؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela
جودی جونم بلیط رفت به آمریکارو از آنکارا گرفتی یا از ایران
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela
ای وااای .پس این دمیسایل که خاستن چی؟من فکر کردم دمیسایل باشه دیگه کیر نمیدن برو امریکا....اصلا خیلی هارو مهر نمیزنن..پس چی میخان اینا....من اصلا تنها نمیرررررم امریکااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl
آره عزیزم. میگم چون پیارسال پر کردی شاید جدیدشو خواستن ازت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela
اره :p
نصف شبا معمولا ما 3 تا هستیم..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela
نه عزیزم میگم یه درصد. مطمئن باش نمیخوان
یکی از بچه ها بود که ان وی سی اصلا به دومیسایلش گیر نداده بود ولی سفارت بهش گیر داد و وقتی که گفت واستون اجاره نامه میاریم اونا هم گفتن نه، مهر ورود باید بیاری
من فقط همین یه نفرو دیدم تاحالا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl
از امریکا گرفته شوهرم.. اصلا به من نگفت خودش بریده و دوخته. امشب زنگ زد گفت تو این تاریخ میریم واست 6 ماه بعدشم برگشت به ایران گرفتم که اگه بی تابی کردی خیالت راحت باشه که بلیط داری Smile
منم کلیییی ذوق کردم که به فکرم بود Smile

من اونو خودم امضا نکردم Sad نکنه بفهمن!! وای اینو یادم نبود..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، payamkj ، shabnam.84 ، سانازی
انشاالاه.......میگم باز خوش بحال شما...میتونید تا هروقت خاستین بخابین....دختر من نمیزاره کهههه.تا چشام گرم میشه بیدارم میکنه..9 صبح بیداره..
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، payamkj ، سانازی
عزیزم منظورم اینه که پروازت از آنکارا به آمریکاست یا از تهران به آمریکا
خوش بحالت عزیزم که 6 ماه بعدش میای و خونوادتو میبینی Sad

نه جودی جونم مشکلی نیست نگران نباش
کاملا جونم اون عکسی که گذاشتی دخمل کوچولوته که سوار کالسکه است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
میگم ولش کنیم.هی چیزای جدید یادمون میاد حالمون گرفته میشه...من 2 دیقه دیگه فکر کنم یادم میاد اصلا قانونی نیست به شوهرم ویزا بدن.لووول
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj ، سانازی
(2013-01-23 ساعت 05:12)kamela نوشته:  میگم ولش کنیم.هی چیزای جدید یادمون میاد حالمون گرفته میشه...من 2 دیقه دیگه فکر کنم یادم میاد اصلا قانونی نیست به شوهرم ویزا بدن.لووول
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

شوهرم همش دعوام میکنه که تقاضای انتقال سفارت دادم. میگه اگه نداده بودی الان مثل جودی 2.5 ماه دیگه مصاحبت بود ولی الان اصلا معلوم نیست پروندمونو بالاخره کجا میفرستن و وقت مصاحبه کی هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، payamkj ، leila.e
ههههه..دخترم رو اگه ببینی زودی نی نی میاری..بهت قول میدم.اینقدر که این دخترا دل میبرن.مرسده دیدش ازش بپرس....اگه خاستی بیا توی اسمشو نبر ببینش..
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj ، shabnam.84 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان