کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
به به نگی وفادار هم که اومد Smile

ایشالا زنده باشه جیگر خاله Smile
شوهر من با اسمشو نبر مشکل داره بابا. بدش میاد میرم اونجا Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، Tomas ، payamkj ، shabnam.84
غصه نخور ..عوضش ارمنستان خیلی بهتره..هزینش هم کمتره..من اصلا انکارا رو دوست ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj ، shabnam.84
هرینش کمتر بود عزیزم. الان بلیط آنکار 400 و خورده ایه ولی ارمنستان بی وجدانا میدن 1100!! همه شم بخاطر اینه که فقط پرواز آسمان میبره و اونم قیمتو هرچی دلش بخواد میزنه دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84
کدوم مردی از اسمشو نبر و مهاجر سرا خوشش میاد؟؟هروقت من پای اون و مهاجرسرا هستم اونقدر کجو کوله نگام میکنه که میگم الان چشاش لوچ میشه..تازگی ها دخترم هم شاخ شده...تا میشینم پاش میگه بسه مامی جون خاموشش کن
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، omnia ، Tomas ، payamkj
آره همینجوره ولی خوب پسووردشم داره و گفته نرم. بعد هی میره چک میکنه ببینه نرفته باشم Big Grin
کلا قبلا هم خیییلییی کم میرفتم. آخه وقتی فندق شکنو راه میندازی سرعت در حد مورچه میاد پایین
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، payamkj ، kamela
Smile)))))))))))))
خواهر من یه نی نی داره که الان 2 سال و 6 ماهشه.. این چند روز فهمیده دارم میرم یه جای دور و جایی که الان میخوام برم سرده. نیست همه به من میگن لباس گرم ببر! امروز بهم گفت خاله نلو, نلو پیش دایی.. هوا سلده.. دایی بده.. بمون پیشم Sad(((((((((( گریم گرفت.. چسبیده بود بهم, میخواستم برم تو حیاط گریه میکرد نلو پیش داییییی Smile))))))))))))
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، simi ، payamkj ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
ای جووونم عزیز دلم. وای خدا منم گریم گرفت جودی Sad
پاسخ
سلام ....
شماها خیلی کلکید! این زیر افراد آنلاین رو نوشته: نگی و ۲ کاربر مخفی!! امیدوارم که همگی خوب باشید ... خوشحالم که هر شب که می یام خبرهای خوب و پستهای پرانرژی می خونم. موفق باشید دوستای خوب من!
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj ، kamela ، shabnam.84
الهه جونم از ایران به امریکا گرفته ولی بعد از مصاحبه فقط 10 روز میتونیم بمونیم ایران!! من نمیدونم چه فکری کرد واسه من الان بلیط گرفت.. اگه بخوایم کنسل کنیم کلی باید جریمه بدیم تازه فقط من نیستم که مامانشم هست اگه من چک بخورم اونم نمیره که باهم بریم

من اگه از دوری کسی خیلی اذیت بشم یکی این خانم کوچولو و یکی مامانم!! این خانم دقیقا مثل بچه منه.. عاشقشم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، payamkj ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی
نگی جونم کاربران همیشه مخفی من وجودی هستیم Big Grin
فدای سرت عزیزم
به نظر من همین که واسه اون زمان بلیط گرفته واقعا باعث میشه ویزاتو یکضرب بگیری. همیشه همونجور که فکر میکنی واست پیش میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، negi ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
میخوام یه حرکت شیک بزنم به اقای افیسر بگم ما بلیطمونو گرفتیم Smile
به نطرتون بگم بهش؟

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، payamkj ، shabnam.84
آخی Sad
منم واسه خونوادم خیلی دلم تنگ میشه ولی واسه نی نی گولی هام (مرغ عشقای عزیزدلم) هم دلم خیییلییی تنگ میشه
پاسخ
نگی جون ما شماهایی که اونجا هستید رو میبینیم و انرژی میگیریم و امیدوار میشیم عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، payamkj ، kamela ، shabnam.84 ، negi
آره عزیزم حتما حتما بگو
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، omnia ، Tomas ، kamela
(2013-01-23 ساعت 05:03)الهه سابق نوشته:  میگم منو جودی و کاملا سه تفنگداریم Big Grin
هم سه نفری هستیم که کارمون طول کشیده و هم معمولا نصفه شبا سه تاییمون آنلاینیم Big Grin

بابا یه کم خودتونو تحویل بگیرین.
Big Grin

منم رییس شماهام. گروهان به صف.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، omnia ، Tomas ، payamkj ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان