کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
پنجشنبه ها اینجا پرنده پر نمیزنه.. همه سرشون شلوغه فقط من بیکارم :p
ایشالا هر جا که هستید شاد باشید دوستای خوبم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
نه منم خونه بودم اما مهمون داشتیم.
حس بیرون رفتن ندارم زیاد. الانم خوابم گرفته به شدت. موتورهام داره خاموش میشه. جودی جون شبت خوش عزیزم. :*
در واقع شب همه ی دوستای خوبم بخیر

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas
جودی جون سرخلوت از من توی دنیا پیدا نمیشه.
خانوادتا از خونه اصلا بیرون نمیریم. یعنی مامانم اینا واسه کاراشون بیرون میرنا ولی واسه تفریح یا مهمونی سالی یه بار شاید.
منم که فقط وقتی کار واجبی داشته باشم از خونه میرم بیرون مثل بانک یا دکتر
خوب دیگه ما هم اینجوریم دیگه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
ما هم همینجوری هستیم ولی تا دلت بخواد مهمون میاد خونمون..این مدت هم که مادر شوهرم هر شب میاد از روزی که نوبت دادن هر شب یه شیرینی میخره میاد Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، omnia ، shabnam.84 ، سانازی
وااای نازی چقدر مهربونن. خدا حفظشون کنه. نه، ما نه کسی نیاد نه کسی میره. خودمونیم و تلویزیونمون و بس
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
خوش به حالتون.. وای خونه ما بعضی وقتا عذاب میده ادمو.. شلووووغ.. من مهمون دوست دارم ولی هر روز خیلی خسته کنندس!

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، shabnam.84
سانازی جون من کلا ارومم ولی دیگه خسته شدم..مخصوصا از دست این وکیلهای بی مسوولیت..عزیزم من ازدواچی ir1 هستم(اگه اشتباه نکنم)و 3سال و 4 ماه پیش اقدام کردم..ولی به دلیل بی مسیولیت بودن وکیلها و کمکاری خودمون اینهمه طول کشید
شبنم عزیییزم ممنونم ازت که به فکرم بودی که بی اسم نمونم...شماها همه مهربونید...هرچی همه موافق بودن من هم موافقم...ذوستون دارم..
الاهه جونم و مرسده جونم از شماها هم ممنونم
راستی الاهه جون این هزینه ها که محمد میگه قانون جدیده به ما ربط نداره؟

بچه ها طی زنگهای زیاد من و پیجوندنای منشی و کلی ایمیل من دیدم وکیل چند ساعت پیش ایمیل داده که تمام چیزای لازم رو به ان وی سی فرستاده و لازم نیست که من زنگ بزنم دفترش...ولی اصلا اشاره نکرده که چرا دیر فرستاده....اقلا خیالم راحت شد که حتما فرستاده و اقلا 20 روز دیگه خبر میدن.دیگه زنگ نمیزنم بهش چون فقط خودم رو کوچیک میکنم..اون که صحبت نمیکنه..فقط من انرجی میزارم(کیبوردم ر 3نقطه نداره لووول).....توی ایمیلش نوشته اگر خبری شد بهت میگم...این اخرین خبری بود که داشتم...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی
کاملا جونم 88 دلار و 230 دلار و 2 سال پیش وکیلتون پرداخته ولی این 160 دلارو باید قبل از ورود به آمریکا بپردازیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، سانازی ، kamela
(2013-01-25 ساعت 04:00)الهه سابق نوشته:  وااای نازی چقدر مهربونن. خدا حفظشون کنه. نه، ما نه کسی نیاد نه کسی میره. خودمونیم و تلویزیونمون و بس

فکر می کردم فقط ما اینجوری هستیم
بچه ها منم وقتی برم امریکا؛ تا یه مدتی باید خونه مادرشوهر باشیم که خیلی گل هستن؛ فقط یه چیزی ؛ از اونایی هستن که همش یا مهمون دارن یا مهمونی میرن
فکر کن منم که عادت ندارم ... کلافه Big Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی ، kamela ، negi
مرسده جونم چنان به این رفت و امدا عادت میکنی که یروز اگه کسی نیاد احساس میکنی یه چیزی گم کردی..
دوستای من عاشق اینن که بیان خونه ما!! میگن خونتون شلوغه زندگی جریان داره, وقت زود میگذره :p

پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، سانازی ، kamela
حتما همینطوره جودی جونم ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela
بچه ها nvc امروز بعد از 3 هفته جواب ایمیلمو داد و نوبت مصاحبه رو این بار تو ایمیل نوشتن و گفتن دیگه دست از سر کچل ما بردار حالا ما ولت کردیم تو ول کن نیستی :p
نوشتن ما جوابگوی سؤالات شما نیستیم و شما هر سؤالی داری باید از سفارت بپرسی..
این بار دیرتر از دفعه قبل جواب دادن فکر کنم خیلی سرشون شلوغه اگه دیر جواب دادن نگران نشید دوستای خوبم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، سانازی ، kamela ، negi
مرسده جونم خوش بحالت عزیزم
ما که اونجا تک و تنهاییم. شوهرم میگه ایرانیای اونجا افتضاحن. میگه اصلا کسی تلفن کسیو جواب نمیده و هیچ کی با هیچکی ارتباط نداره. میگه خیلی بده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، Tomas ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، سانازی ، kamela
خوش بحالت جودی جون که دوست و رفیق داری و تازه خونتون هم میان. خوش بحالت که خونتون شلوغه. البته من از یه چیز مهمون خیلی بدم میاد و اونم اینه که بیان و بشینن و پا روی پا بندازن و صاحبخونه بیچاره همش دولا راست بشه و پذیرایی کنه
البته میدونی توی جنوب مردم خیلی خونگرمن و زیاد رفت و آمد میکنن. کلا توی شهرستانا مردم آرامش دارن، خیلی هم زیاد آرامش دارن و زندگیشون واقعا لذت بخشه و تا دلت بخواد هم وقت اضافه دارن. توی تهران لعنتی (همیشه از تهران بدم میومد) آدم حوصله خودشم نداره، مردم به هم اعتماد نمیکنن، سالهای سال هم توی یه کوچه باشی همسایه هاتو نمیشناسی و فامیلم که دیگه هیچی. خیلی بده. همه تا شب سرکارن و بعد که میان خونه از خستگی حوصله خودشونم ندارن. مامان من که میرسه خونه ساعت 8 شبه Sad خیلی بده. بیزارم از تهران
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela
عزیزم ما کلا از همسایه بازی بدمون میاد و در حد سلام باهاشون در ارتباطیم..تو جوشون خیلی خاله زنک بازی هست. اینکه میگی واقعا درسته نمیدونی چقدر از عید و اینجور مراسمات بدم میاد! دوستام میگن افرسده ای ولی انقدر که مهمون میاد خونمون اصلا چیزی از عید نمیفهمیم.. فقط پذیرایی کن.. ظرف بذار جمع کن بشور جارو کن.. تازه عید از جاهای مختلف ایران مهمون داریم که مثلا یه خانواده 8 نفری میان 1 هفته 10 روز میمونن!!!!!!!!! الان ناراحتم واسه مامانم اینا که باید امسال تنهایی همه کارارو کنن و من نیستم کمک کنم میدونم هیچکس مثل من به مامانم کمک نمیکنه

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان