کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
اونو داره اماده میکنه عزیزم.. مرسیSmile
دیگه چیزی لازم نیست؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، Tomas
جودی کلا اینقدر عصبانیم که هزارتا فکر میاد سراغم...که نکنه مثلا مشکلی پیش بیاد..درست میگی چیزی نمیشه.....حالا خدااا کنه دروغ نگفته باشه و واقعا 2روز پیش فرستاده باشه...جودی جون وقتی میگم 3ساله کارمون طول کشیده همینجوری بوده..الان باز الکی 3هفته عقب افتاد...اینقدررررر از این 3 هفته ها داشتیم ما که نگو....

سیمی جون این فرم w2 مربوط به ما اسپانسر غریبه هم داریم میشه؟؟؟یعنی روزی که خاستیم بریم مصاحبه باید به اسپانسرمون بگیم یک w2دیگه پر کنه بده به ما؟؟؟اسپانسر ها هم پر میکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas
میفهمم عزیزم
ولی الان که گفته فرستادم حتما فرستاده جواب ایمیلتو که گرفتی میفهمی چی به چیه.. میتونی همین ایمیلی که الان دادی رو 1 یا 2 هفته دیگه باز بفرستی تا اون موقع بیشتر زمان دادی که مطمین باشی فرم رسیده دستشون
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
بچه ها این انویس نامبر چی هست...کی میدن معمولا؟با کیس نامبر میاد؟؟من ندارمش و تاحالا نگرفتم...دلم میخاد بدونم چی و کی میدن..لازمه بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mhy_1985 ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas
(2013-01-24 ساعت 00:06)الهه سابق نوشته:  بابا همش تقصیر این سایته است. توش نوشته بود آنکارا توی ماه ژوئن وقت میده و هیچ توضیحی هم نداده بود. بعدا فهمیدیم منظورش از اون وقت برای ویزاهای غیر مهاجرتیه و ویزاهای مهاجرتی خیلی زودتر از اونچه که اونجا نوشته شده، مصاحبه میشن

وااای محمد کیس نامبرتم گرفتی؟ 3 روزه؟ بابا خوش بحالت واسه منو 57 روز بعد از اپروو دادن

نه اون نامه ای که نوشتم. نامه دوم uscis هست.
منتظر کیس نامبر هستم.
میاد، نگران نیستم.

(2013-01-24 ساعت 15:53)kamela نوشته:  بچه ها این انویس نامبر چی هست...کی میدن معمولا؟با کیس نامبر میاد؟؟من ندارمش و تاحالا نگرفتم...دلم میخاد بدونم چی و کی میدن..لازمه بگیرم؟

از سمت nvc میاد و با کیس نامبر همزمان میاد. موقع پرداخت هزینه های nvc بهش نیاز پیدا میکنی.
پاسخ
محمد جان مگه هزینه ای باید داد باز؟؟ماکه همه هزینه هارو دادیم..جدا چه پولی و کجا باید بدیم؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، Tomas
بچه ها این 355$ مربوط به چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، Tomas
بعضی وقت ها اصلا دل و دماغ و حوصله ندارم بیام تو صحبت هاتون شرکت کنم ولی دیشب جایی بودم برای خودم دعا میکردم برای همه شما هم دعا کردم که هر چه زودتر به عشقتون برسین.
دوستون دارم.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، payamkj ، سانازی ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، Tomas
کاملا جان بچه های ازدواجی همون اول پولو پرداخت میکنن. بچه های نامزدی باید بعدا پرداخت کنن. نگران نباش عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mhy_1985 ، سانازی ، girl ، Tomas
(2013-01-24 ساعت 17:17)kamela نوشته:  محمد جان مگه هزینه ای باید داد باز؟؟ماکه همه هزینه هارو دادیم..جدا چه پولی و کجا باید بدیم؟؟

همراه مدارک nvc باید 230 دلار + 88 دلار پرداخت کنی.

165 دلار هم بعد از گرفتن ویزا باید بدی تا بتونی وارد امریکا بشی. (این هزینه بتازگی تصویب شده)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
سلام بچه ها
چند روز نبودم چیا شده!
KAMELA جان بهت نمیاد عصبی بشی یا! عزیزم وکیل ها اینجورین وکیل ما هم همش زنگ میزدم جواب نمی داد منشیش می پیچوند.همشم می گفت کارا در جریانه1
که بعدش فهمیدیم هیچ کاری نکرده.ولی افرین به شما که پیگیر هستی .میشه بگین کی کارا تونو شروع کردین و اسم ویزاتون چیه؟

جودی جان بابا شما که همه چی رو میدونی واماده کردی دیگه نگران چی هستی! والا مثل من نیستی که بی اطلاع از چیزی بری مصاحبه .همش میگم کاش زودتر اشنا شده بودم با اینجا و شما دوستان. در ضمن اره توی سفارت سرد میشه اون موقع که بیرون گرم بود تو یخ زدم من.الان رو نمیدونم ولی خوب شما لباس گرم بپوش ذاتا ادم از استرس فشارش میاد پایین.

الهه جان این اسمشو نبر چیه؟در ضمن بگم شمارو دوست دارم.یعنی بقیه روو هم دوست دارم ولی شما همیشه به سوال هام جواب دادید همه جا.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، kamela
سلام به همه دوستای خوبم Smile امیدوارم که حال همه خوب باشه

میگم الان داشتم پست ها رو نگاه میکردم دیدم برای کاملا هیچ اسمی انتخاب نکردیم. همه نظرهاشون رو بگن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
به نظر من مامان کاملا خییلیی بهش میاد Smile
سانازی جون اسمشو نبر همون فیض بوقه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، سانازی ، kamela
منم دقیقا میخواستم یه جورایی به مامانی بودنش ربطش بدم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، Tomas ، الهه سابق ، سانازی ، kamela
باور کنید منم میخواستم مامان کاملا رو پیشنهاد بدم Smile اگه خودش موافق باشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، الهه سابق ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان