کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
وااای نه من اصلا تحمل چنین چیزیو ندارم واقعا، اصلا. ولی خوب عیدها هم خونه ما خییلیی بده عین مجسمه میشینیم پای تلویزیون. همین. نه سری، نه صدایی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela
(2013-01-25 ساعت 17:28)الهه سابق نوشته:  مرسده جونم خوش بحالت عزیزم
ما که اونجا تک و تنهاییم. شوهرم میگه ایرانیای اونجا افتضاحن. میگه اصلا کسی تلفن کسیو جواب نمیده و هیچ کی با هیچکی ارتباط نداره. میگه خیلی بده

10000 % الهه داره درست میگه. ایرانیای اونجا واقعا افتضاحند. باور ندارین؟ میرین میبینین. منماولش باورم نمیشد تا اینکه از چند نفر مقیم اونجا پرسیدم. همه شون حرف الهه رو زدن.

البته نظر من و الهه عمومیت نداره. ایرانیای خوبم هستند اما 99 درصد داغونند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، سانازی ، الهه سابق ، girl ، kamela
عید 90 موقع تحویل سال من داشتم گریه میکردم اول اینکه سال اولی بود که همسرم رفته بود دو اینکه همون موقع خبر دادن صبح 12 نفر مهمون میرسن!!! منم خوش خیاااال Smile)))))) به مامانم اینا میگفتم من اخرین ساله که اینجام چرا درک نمیکنید این اخرین عیده باید ارامش داشته باشم Smile)))))))))
سال بعدش مثل یه بچه خوب نشستم دعا کردم سال دیگه رفته باشم از خدا خواستم منو شرمنده نکنه Tongue خدا هم شرمندم نکرد Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، Tomas ، shabnam.84 ، dinadino228 ، سانازی ، الهه سابق ، kamela
همه ایشالا جاهایی میریم که ایرانی زیاد دور و اطرافمون نیست. خیلی بد که ایرانی ها اونجا از هم فراری هستن. اما به خاطر مسائلی که پیش میاد
بهتره که دور بود. اونجوری زودتر هم انگلیسی آدم راه میفته. ایشالا بهترین ها برای همه اتفاق بیفته Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، mercedeh2011 ، سانازی ، الهه سابق ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
دوستان؟ الان همگی شما وضعییت زبان تون خوبه؟ Sad
چه جوری میخونید؟Sad
کلاس یا خصوصی؟ Shy
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
من که توپ توپم
هرچی انگلیسی از دوران نوزادی خونده بودم یادم رفته
فکر کنم الان یه خارجی ببینم هاج و واج نیگاش کنم Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، الهه سابق ، payamkj ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
من که در حد hi. bye بلدم فقط ولی میدونم که زود راه میافتم.. پارسال 1 ترم رفتم مکالمه Smile
استادم گفت خییییلییی زود یاد میگیری و کلا استعداد داری تو یادگیری زبان.. میدونست من میخوام برم خیلی بهم سخت میگرفت و امتحانم با همه فرق داشت!مثلا تایم میگرفت شفاهی میگفت تو 30 ثانیه با این کلمات جمله بساز!! 100 گرفتم.. اونجا همه کانالا انگلیسی هستن و همه انگلیسی صحبت میکنن مجبور میشیم یاد بگیریم و مطمین باش که سخت نیست.. باید یاد بگیریم انگلیسی فکر کنیم این خیلی مهمه و خیلی کمک میکنه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
آره عزیزم ... از اونجایی که میترسم گند بزنم سعی می کنم فیلم گوش کنم؛
مثلا بعدازظهری رفتم تو آشپزخونه ؛ یه فیلم گذاشتم؛ اون برای خودش حرف میزد و من کارم رو انجام میدادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، سانازی ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، kamela ، Tomas
(2013-01-25 ساعت 20:31)mercedeh2011 نوشته:  آره عزیزم ... از اونجایی که میترسم گند بزنم سعی می کنم فیلم گوش کنم؛
مثلا بعدازظهری رفتم تو آشپزخونه ؛ یه فیلم گذاشتم؛ اون برای خودش حرف میزد و من کارم رو انجام میدادم.
مرسده جون یه سوال داشتم
چه تاریخی کیس نامبرت رو تو سایت دیدی؟ میخوام بدونم چقدر وقت داریم واسه رفتن و گرفتن ویزا ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
(2013-01-25 ساعت 22:13)payamkj نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 20:31)mercedeh2011 نوشته:  آره عزیزم ... از اونجایی که میترسم گند بزنم سعی می کنم فیلم گوش کنم؛
مرسده جون یه سوال داشتم
چه تاریخی کیس نامبرت رو تو سایت دیدی؟ میخوام بدونم چقدر وقت داریم واسه رفتن و گرفتن ویزا ؟

نوشی عزیز 6 ماه ویزات اعتبار داره/

اگه میشه بهم بگو آنکارا قیمت هتل ارزان چقدره شبی؟ دوری و نزدیکی اش مهم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
6 ماه از روز مدیکال اعتبار داره ها، نه از روز دریافت ویزا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
نوشی جان کیس ها با هم متفاوت هستن؛ یکی زود یکی دیر ...
من دهم جولای مدارکم رو براشون پست کردم
یک هفته ای به دستشون رسیده بوده
اونا با ایمیل به من گفته بودن که 24 جولای آنکارا باشم برای مصاحبه که من ایمیل رو ندیدم
دوباره بهم خبر دادن که نهم ژانویه وقت مصاحبه است
بهشون ایمیل زدم که دیره و سرد ؛ قبول نکردن که وقت رو جلو بندازن
بعد خودشون دوباره خبر دادن که 23 اکتبر وقت جدید مصاحبه است.
تا 19 دسامبر که روی سایت ویزام اعلام شد و 12 ژانویه هم ویزا رو گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
(2013-01-26 ساعت 00:10)mercedeh2011 نوشته:  نوشی جان کیس ها با هم متفاوت هستن؛ یکی زود یکی دیر ...
من دهم جولای مدارکم رو براشون پست کردم
یک هفته ای به دستشون رسیده بوده
اونا با ایمیل به من گفته بودن که 24 جولای آنکارا باشم برای مصاحبه که من ایمیل رو ندیدم
دوباره بهم خبر دادن که نهم ژانویه وقت مصاحبه است
بهشون ایمیل زدم که دیره و سرد ؛ قبول نکردن که وقت رو جلو بندازن
بعد خودشون دوباره خبر دادن که 23 اکتبر وقت جدید مصاحبه است.
تا 19 دسامبر که روی سایت ویزام اعلام شد و 12 ژانویه هم ویزا رو گرفتم

وااای ... چه روز با شکوهی ویزاتو گرفتی مرسده جوووونCool
روز تولد من بود.... Wink
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، Tomas
خوب بچه ها پس اسم کاملا جونمم شد مامان کاملا.
مرسده تو که خبر رسونی به عمو سعید بگو زحمتشو بکشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، mhy_1985
الاهه جوووونم فدات بشم....ممنون که به من هم اسمی دادین که بی اسم ازین دنیا نرم.....بوووس گنده به همه

الاهه جون یعنی بهت بگم دعاااااا کن که با همسرت تنها باشین ولی یک ایرانی حتتتتی یک ایرانی دورو برتون نباشه....یعنی در این حد افتضاح هستن که زندگی بهم زنن...من از همه ایرانی ها معذرت میخام..خودمم ایرانیم..ولی هرکسی رو که من دیدم که فراوون هم ایرانی دیدم..حسودن به شدددت....خاله زنک....غیبت کن...خیلی هاشون زندگی زن و شوهر هارو به رررراحتی به هم میزدن....حتی فامیلای خودمون که اونجان همینجور بودن که حالم ازشون بهم خورد و سریعا خودمو ازشون دور کردم....به حدی بدن که منی که کلی از فامیلامون امریکا هستن 1 سال در به در دنبال اسپانسر بودیم ولی به همسرم گفتم دور فامیل مارو خط بکش..چ.ن دیدم که چین...خلاصه من حاضرم 1000 تا دوست امریکایی داشته باشم ولی یک دونه ایرانی نداشته باشم...به قول محمد ادم تا نره این حرف و تاکید منو درک نمیکنه...بچه ها توروخدا اگه زندگیاتونو دوست دارین سراغ ایرانی نرید..حتی اگه اعتماد کردین..یک جا چنان به ادم میزنن که باورتون نمیشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، mhy_1985 ، payamkj ، سانازی ، shabnam.84 ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان