موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-24 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 02:04 توسط girl.)
الهه جونم اون سایتی بود که کیس نامبر رو وازد میکردیم و میگفت که الان پرونده nvc هستش الان وارد کردم نوشت
Your search did not return any data اخرش nvc دست از سر من برداشت
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آره دیگه رسما دست از سرت برداشت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-24 ساعت 02:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 02:54 توسط kamela.)
بچه هاااا یعنی دارم از عصبانیت میمیررررررم.میدونید چی؟من 3 هفته پیش با وکیل حرف زدم و گفت فردا صبح برات پست میکنم به ان وی سی...از 2 روز بعدش به وکیل ایمیل زدم که ایا پست کردی یا نه؟؟؟تا امروز جوابی نداده بود و من میگفتم حتما سرش شاوغه و وقتی گفته فردا میفرست میفرسته دیگه...یعنی شانسم افتضاح...همین امروز به ان وی سی ایمیل زدم و در مورد پروندم پرسیدم...وکیل هم که توی این 3 هفته جوابم رو نداده بود همین الاااان دیدم ایمیل زده که دو روز پیش فرستاده....من نمیفهمم یعنی چی؟؟؟؟؟اصلا جواب ایمیل منو ندادی به دررررک ولی چرا اینو 3 هفتس پست نکردی و 2 روز پیش کردی؟؟؟؟به خدا خیلی حالم گرفتس....چیکار کنم؟؟؟؟؟حالا ایمیل زدم ان وی سی چیکار کنم؟؟؟
monday
2013/1/22 این یعنی کی؟درست گفتم؟2روز پیش؟؟؟؟انشاالاه بمیرهههه..
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم 2 هفته دیگه nvc جواب میده و تا اون موقع حتما رسیده دستشون
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-24 ساعت 03:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 03:06 توسط kamela.)
میدونم عزیزم..ولی میدونی دلم از چی میسوزه؟؟از اینکه اینهمه پول وکیل دادیم و زورش میاد یک پست ساده رو انجام بده...از این بدم میاد که وظیفش رو انجام نمیده و از جواب ایمیل دادن پرهیز میکنه..چرااا دروغ میگه و میگه فردا(یعنی 3 هفته پیش)پست میکنم ولی 2روز پیش کرده؟؟کار خودشم باشه همینجوری برخورد میکنه؟؟من هروقت حتی 1هفته وکیلی رو رها کردم به حال خودش و زنگی بهش نزدم گند زده..به خدا خیلی عصبانیم
گرل جون یک چیزی...یعنی 2هفته دیگه که جواب بدن اگه 2روز هم باشه که رسیده باشه دستشون باز جواب میدن؟؟؟اخه بدبختی میگن باید 20 روز کاری بگذره
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
میفهمم چی میگی عزیزم.. ماها بعضی وقتا مجبور میشیم یه شرایطی که واقعا دوست ندارین رو تحمل کنیم واین زجر اوره.. بهش بگو چرا دروغ گفتی؟ من به شما اعتماد میکنم و حرفاتونو باور میکنم از کجا معلوم الان فرستاده باشی؟ شاید 1 ماه دیگه باز بگی 2 روز پیش فرستادم.. ولی اینارو به اون بگو فقط! به خودت بگو دیگه چیزی نمونده و تا جواب ایمیلمو بدن این مدرک رسیده دستشون و به من ایمیل تکمبل مدارک رو میدن
کاملا جونم اصلا ناراحت نکن خودتو خوشحال باش که پپروندت داره تکمیل میشه و 2 ماه بعدشم نوبت مصاحبه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم از کجا معلوم...اینا باز یک چیزی میخان از ما...من اصلا روم نمیشه به وکیل اینا رو بگم...یک بار که خیلی عصبانیم کرده بود تازه خیلی خیلی اروم و منطقی باهاش حرف زدم باز پشیمون شدم...اگه میتونستم بهش بگم چرا دروغ میگی که تا حالا 2تا وکیل نمیگرفتم که هردوهم دروغ گو هستن
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اه مرده شورشو ببرن انقدر بی مسئولیته. اه اه
کاملا جان تقریبا مطمئنم دیگه چیزی ازت نمیخوان ولی اگه خدایی نکرده چیزی ازت خواستن دوباره، حتما حتما خودت مستقیما پست کن NVC
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-24 ساعت 03:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 03:38 توسط kamela.)
الاهه جون خداااا کنه...3ساله دارن ازمون یک چیزی میخان برای همین باور نمیکنم....اخه من برای همین روزا وکیل گرفتم..اگه میخاستم خودم پست کنم و همه کار کنم وکیلم چی بود پس؟اصلا از این کارا بلد نیستم....الاهه جون به نظرا جواب ان وی سی مسلما اینه که پستمون رو دزیافت نکرده؟؟؟کاش 2هفته دیگه ایمیل میدادم..به خدا اینهمه وقت ایمیل ندادم چون گفتم وایسم اگه وکیله تنبلی کرده من دیرتر داده باشم...ولی اصلاااااا فکر نمیکردم 3هفته طول بده لامصب..الاهه جون اون ایمیل مشکلی برام پیش نمیاره؟
یعنی اگه مدارک من کامل بشه من حاظرم 4 ماه طول بکشه تا دعوت به مصاحبه ولی از شرررر ان وی سی خلاص شم....خوش به حالتون که این مرحله گند رو ندارین
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
2013-01-24 ساعت 03:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 03:41 توسط negi.)
سلام ... شب و روزتون به خیر!
گرل عزیز من واقعا پستهای تو رو که می خونم خندم می گیره، بابا انقدر دلشوره نداشته باش، من مطمئن هستم که تو ویزات رو یک ضرب می گیری یعنی اصلا فکرشم نکن. سعی کن پر انرژی و محکم باشی و خودت رو برای اون روز تقویت کنی.
به نظر من بچه هایی که جدید می خوان برای ازدواج یا نامزدی اقدام کنند اصلا نباید وکیل بگیرند. به خدا وکلا فقط پول می گیرند و مایه اعصاب خوردی و تشنج می شن براتون. اگه با دقت مراحل و پروسه رو بخونید نیازی به وکیل ندارید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی نگی جونم
وقتی کسی با این قدرت بهم میگه ویزاتو یکضرب میگیری کلی امیدوار میشم.. در نهایت اتفاقی که به صلاحمونه میافته و ما نمیتونیم تغییری بدیم تو این مسیله..
تازه من الان خیلی ارومم. امروز دوستم منو دید میگفت صورتت باز شده.. خوشحالی از چشمات معلومه
من خیلی خدارو شکر میکنم که تا اینجا رسوند منو ولی دلم میخواد ویزارو یکضرب بگیرم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-24 ساعت 04:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-24 ساعت 04:20 توسط الهه سابق.)
کاملا جونم اینا هیچ وقت به آدم نمیگن مدارکت به دستمون رسید، برعکس اگرم رسیده باشه میگن ما نمیتونیم تایید کنیم مدارک به دستمون رسیده و تا روزی که بخوان جواب بدن، اصلا تایید نمیکنن که مدرکو گرفتن یانه. از بچه های دیگه هم پرسیدم به همه همینو میگن
ببین 2 روز قبل از تکمیل مدارک به من جواب دادن که ما نمیتونیم تایید کنیم محموله پستی شما به دستمون رسیده یا نه. بعد 2 روز بعدش گفتن تکمیله. دیوونن
اینم متنش:
Unfortunately, we are unable to confirm if your mail was received at the NVC. Once your mail is received and matched with your case appropriate action will be taken. Please allow at least 20 business days from the day the mail was sent for it to be matched with the case file and reviewed.
خداروشکر جودی جونم. خیلی واست ناراحت بودم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
این ایمیل برای من هم بارها اومده.کااش به جای امروز 2هفته دیگه ایمیل زده بودم...الاهه جون مشکلی برام پیش نمیاد با این ایمیل؟خدا تلافی کنه سر این وکیله......به قول گرل از کجا معلوم 2روز پیش داده باشه!!!یک ساعته دارم بهش زنگ میزنم منشیش میگه داره تلفن صحبت میکنه...الان زنگ زدم میگه رفت...چند بار تاحالا این کارو کرده با من...معمولا وقتایی که میخاد بپیچونه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنی چه مشکلی ممکنه واست پیش بیاد؟!
ایمیل دادی که ببینی پروندت الان در چه حالیه این ایمیل برای هیچ کس مشکلی به وجود نمیاره. این همه ادم روزانه ایمیل میدن که ببینن پروندشون کجاست, چی کم داره و ...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان W-2 رو یکبار هم همسرامون واسه NVC فرستادن همون مالیات . تو سفارت مالیت جدید رو هم میخوان . دوستانی که وقت سفارت دارن مثل جودی به همسراشون بگن پرینت مالیات جدیدو هم واسه سفارت آماده کنن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي