موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا!! منم که هر روز قهر بودم.. همیشه خودمو گرفته بودم همیشه ناراحت بودم خیلی بده اینجوری!! رو خودت کار کن ماها خیلی اسیب پذیریم و اوجا تو غربت خیلی اذیت میشیم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
))))))))))
شوهر منم اینجوریه.. مثلا واسه گرفتن بلیط ترکیه من گفتم بیا ماهان بگیریم گفت نه فقط ترکیش خوبه.. گفتم بابا ماهان خیلی خوبه همه با ماهان میرن (اخه ترکیش الکی گرونه) خلاصه بححححث منم گفتم اصلا به من چه خودش میخواد پول بده بذار پولاشوه الکی خرج کنه فرداش زنگ زد گفت ماهان خیلی خوبه ها من به همراه 2 تاشاخ گفتم چطور؟ گفت فلانی گفته از ترکیش بهتره!! گفتم خوب مگه من غیر اینو گفتم!! میگه تو کی گفتی؟!!! یعنی واسه رد کردن حرف من از هر چیزی استفاده میکنه. این اخرین موضوع پیش اومده تو این زمینه بود ولی این چیزا عادین و کلا اوایل رابطه همه دوست دارن بگن حرف حرف منه.. وقتی ببینه تو موضعی نسبت به این مسیله نداری کم کم درست میشه الان همسرم خیلی بهتر از قبل شده.. قبلا 10 شب میگفتم شبه میگفت نه خورشید گرفتگیه!! فقط واسه اینکه لج کنه..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا فکر نکن بری اونجا اذیت میشی اتفاقا من فهمیدم اقایون وقتی میبینن خانمشون از خانوادش دوره و دلتنگه خیلی بیشتر حواسشونو جمع میکنن و بیشتر بهش میرسن
همین الان شوهرم هر روز ازم میپرسه امادگی داری دور بشی.. ببخشید که دورت میکنم از خانوادت و ...
فهمیدم که واقعا درک میکنه این مسیله رو و خیلی خوشحالم از این بابت
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
همانا با شوهر هایی از این قشر فقط و فقط باید بی خیالی کرد به جای اصرار و مخالفت.
کم کم درست میشن :دی
اون "نه" را هم با یک ماچ و ... به "آری" تبدیل کنید ))
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
بابا جودی جان خیلی باحالین.شما هم بخند و بگذر بامزه اس.اره بعضی موقع ها بر عکس عمل میکنن.برای من هم بی خیال و همین الان زنگ زده بود و میگه باشه فردا این کارو انجام میدم منم ترکیدم وگریه کردم که چند هفته هست همین رو میگی میدونی یعنی طفلک از نردبون افتاده دست و پاش بد جوریه!
اخه الان میگین طفلک ایجوریه تو چرا اینجوری باهاش حرف میزنی اخه میدونم اگه اینجوری هم نمیشد بازم اقا بی خیال بود.!بچه ها شما هم مثل من زود ناراحت میشین؟
در باره ایرانیا واقعا راس میگین اصالت خیلی مهمه
من خانواده خیلی نزدیکم اونجان ولی بیایین اینارو ببینین!
انگار نه انگار نه از ماشین نه از دارایی شون بگن انقدر ساده هستن اونجا.یکی از بچه ها گفت ساده بپوشین واقعا اونجوری هستن خدا همیشه اینجوری واسمون حفظشون کنه که خیلی دوسشون دارم.و همیشه هم تو خونشون زبون مادریمون. صحبت میکنن با بچه شونم. ایشالا که همه مون یادمون نره اصالتمون کجاییه و از خود بی خود نشیم بلاخره بشریم دیگه.و باید اصالتمونو حفظ کنیم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-26 ساعت 16:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-26 ساعت 19:21 توسط girl.)
))))))))) منم کارم این بود هفته ای 1 بار بهش زنگ بزنم با کلی تغییر لحن و انواع و اقسام ادبیات بهش بگم یه زنگ بزن nvc!! در نهایت نمیزد و من قهر میکردم بعد از 1 هفته اس ام اسم میداد بار اخرت باشه میری تو این سایت ))))))))))) فکر میکرد بچه ها منو پر میکنن.. میگفت زشته زنگ بزنم حالا عصبانی میشن از دستمون!! یه فیلمی داشتم باهاش.. الان%
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون به قول خودت باید سیاست داشت. و انعطاف پذیر. گاهی وقتی میبینی که باهات لج میکنه باید کوتاه اومد. اجازه بده کاری که دوست داره انجام بده منظوذم فقط تو نیستی.مثلا وقتی یه بحثی بین ما پیش میاد و اون عصبانی میشه حالا میبینی این عصبانیت ربطی هم به حرف من نداشته اما سر من خالی میشه در مقابل فقط من سکوت میکنم بعد چند دقیقه یا ساعت آروم میشه و خودش عذرخواهی میکنه. همیشه میگه
you're a good shoulder to lean on و این جمله شنیدنش لذت بخشه و باعث میشه همه دلخوری ها یادم بره.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها این همه گفتین گفتین ..هی دل من بیشتر خون شد خوب یه راهنمایی هم به من بکنید.
منِ بیچاره چه خاکی بر سر بریزم که شوهرم دوستای ایرانی داره (از همووووون نوع مزخرف و بی اصالت)، که فقط و فقط به دلیل منافع شخصی و ارتقاء شغلی و سو استفاده از دانش ایشون بهش چسبیدن ولی نامزد ساده من نمیفهمه
تا قبل از اینکه بفهمن ما داریم نامزد میکنیم همشون (بخصوص خانم ها ی ایرانی) قربون صدقه من میرفتن ولی به محض اینکه فهمیدن قراره ازدواج کنیم شروع کردن به زیرآب زنی ولی انقدر مارمولک اند که یه طوری اینکار رو میکنن که فقط من اذیت میشم و نامزدم اصلا خبردار نمیشه.از طرفی غیر مسقسم رو مخ اون هم کار میکنن با گفتن مثال های بی رطب که آره فلانی با یکی ازدواج کرد بعد فهمید دختره که عاشقش بوده واسه گرین کارت...... و غیره!!!
خوب من بیچاره چی کار کنم؟؟؟؟چطوری بعدا بع نامزدم بگم من نمیخوام با ایرانی ها رفت و آمد کنم؟چطوری بگم چقدر ایرانی های اونجا بی شخصیت و چیپ و حسود هستن؟؟؟ خوب منم ایرانی ام خاااار میشم (( حالا اصلا گیرم که بگم خوب نمیشه که به شوهرم برگردم بگم تو هم حق نداری با دوستای ایرانیت معاشرت کنی!!!!!!! این جور انتظار ها و باید و نباید ها میشه از امثال همون اخلاق هایی که به خاطرش حاضر نشدم با مرد ایرانی ازدواج کنم.(حمل بر بی احترامی به اقایونی که اینو میخونن نشه!)
شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ :|
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
محمد اون حرف خانومت رو درباره سادگی و بی آلایش بودن رو قبول دارم. چون دقیقا همه ش رو تو رفتار طرف مقابل خودم میبینم. که چقدر
این مسائل براشون اهمیت داره.
راستی بچه ها آرین کجاست؟ 1 هفته ای میشه ازش خبری نیست. کسی خبر داره؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شبنم جونم من تو این موقعیتا با دیوار هیچ فرقی نمیکنم.. هیچی نمیگم اون عصبانیترم میشه میگه جرا الان قهری )))
خلاصه میشه به همه این اتفاقا با دید طنز نگاه کرد و از زندگی لذت برد.. ما تو این مدت که دور بودیم خیییییلیییی بحث کردیم خیلی دعوا کردیم ولی 1 بارم به همدیگه توهین نکردیم. بچه ها سعی کنید حتی به شوخی این کارو عادی نکنید چون واقعا عواقب بدی داره و بیشترین ضرر رو خودتون میبینید.. همیشه احترام بذارید ,نا خود اگاه طرف مقابل یاد میگیره احترام بذاره