کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-01-26 ساعت 16:08)girl نوشته:  شبنم جونم من تو این موقعیتا با دیوار هیچ فرقی نمیکنم.. هیچی نمیگم اون عصبانیترم میشه میگه جرا الان قهری Smile)))
خلاصه میشه به همه این اتفاقا با دید طنز نگاه کرد و از زندگی لذت برد.. ما تو این مدت که دور بودیم خیییییلیییی بحث کردیم خیلی دعوا کردیم ولی 1 بارم به همدیگه توهین نکردیم. بچه ها سعی کنید حتی به شوخی این کارو عادی نکنید چون واقعا عواقب بدی داره و بیشترین ضرر رو خودتون میبینید.. همیشه احترام بذارید ,نا خود اگاه طرف مقابل یاد میگیره احترام بذاره Smile

جودی هزااااار بار با حرفت موافقم.اگه کوچکترین حرمتی ریخته بشه دیگه هررررگز نمیشه اون زندگی رو درست کرد.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
چی بگه آدم در مورد این ایرانی ها ی اونجا. حتما نامزدت تو کالیفرنیا هستش که انقدر ایرانی دور و برش هست متاسفانه.
ندا تو با اون آدم چندساله که در ارتباطی و عشقتون بهم دیگه ثابت شده پس نباید بترسی که بهم بخوره. جون هر دو به این یقین رسیدین و اقدام کردین. در مورد اون دوست ها هم فعلا نمیتونی کاری انجام بدی چون الان اونجا نیستی اما وقتی که رفتی زندگیت رو بدست میگیری و با هم تصمیم میگیرین که رابطه ها در چه حدی باشه و سعی کن براش این مطلب رو جوری که خودت کوچیک نشی
منطقی توضیح بدی که به چه علت دوری میکنی از اون آدما .....

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، سانازی ، dinadino228 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
(2013-01-26 ساعت 16:12)shabnam.84 نوشته:  چی بگه آدم در مورد این ایرانی ها ی اونجا. حتما نامزدت تو کالیفرنیا هستش که انقدر ایرانی دور و برش هست متاسفانه.
ندا تو با اون آدم چندساله که در ارتباطی و عشقتون بهم دیگه ثابت شده پس نباید بترسی که بهم بخوره. جون هر دو به این یقین رسیدین و اقدام کردین. در مورد اون دوست ها هم فعلا نمیتونی کاری انجام بدی چوا الان اونجا نیستی اما وقتی که رفتی زندگیت رو بدست میگیری
و خانوم خونه ت میشی با هم تصمیم میگیرین که رابطه ها در چه حدی باشه و سعی کن براش این مطلب رو جوری که خودت کوچیک نشی براش
منطقی توضیح بدی که به چه علت دوری میکنی از اون آدما .....

شبنم هر چقدر به خودم میگم نباید بترسم بازم وقتی میبینم چطور بعضی ها چطوری به راحتی زندگی بهم میزنن حتی به قیمت ف ا ح ش ه گ ر ی خودشون تنم میلرزه :|
ولی راست میگی اگه الان چیزی بگم اینطور به نطر میاد که دارم ناعادلانه قضاوت میکنم راجع به دوستاش.نمیدونم شاید باید یه راهکاری پیدا کنم کع اول به نامزدم بفهمونم ایرانی های اینجا چقدر با ایرانی های اونجا فرق دارن بعدش اگه بخوام بدی های اونا رو بگم لااقل خودم خار نمیشم!
امیدوارم اون موقع هم وقتی اونجا هستم کمک شماها رو داشته باشم Smile
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
ارین داره اماده میشه واسه مصاحبه Smile منو ارین مصاحبمون خیلی نزدیک به همه خدایا دل مارو تو روز ولنتاین شاد کن Smile
ندا جان دوست همسر منم همش بهش میگفت خانمت بیاد نمیمونه! مثلا به همسرم میگفت به زن نباید بگی چقدر پول داری و از این راهکارایی که زندگی خراب کنن!! شوهرم باهاش قطع رابطه کرد ولی من اصلا حساسیتی نشون ندادم و اصلا تا حالا از شوهرم نپرسیدم چقدر پول داری!! که یه وقت ذهنش نره سمت حرف اون.. حالا موضوع شما متفاوته ولی قطعا راه داره باید طبق شناختی که از همسرت داری با این موضوع رفتار کنی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، NedaE ، kamela ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj
(2013-01-26 ساعت 16:11)NedaE نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 16:08)girl نوشته:  شبنم جونم من تو این موقعیتا با دیوار هیچ فرقی نمیکنم.. هیچی نمیگم اون عصبانیترم میشه میگه جرا الان قهری Smile)))
خلاصه میشه به همه این اتفاقا با دید طنز نگاه کرد و از زندگی لذت برد.. ما تو این مدت که دور بودیم خیییییلیییی بحث کردیم خیلی دعوا کردیم ولی 1 بارم به همدیگه توهین نکردیم. بچه ها سعی کنید حتی به شوخی این کارو عادی نکنید چون واقعا عواقب بدی داره و بیشترین ضرر رو خودتون میبینید.. همیشه احترام بذارید ,نا خود اگاه طرف مقابل یاد میگیره احترام بذاره Smile

جودی هزااااار بار با حرفت موافقم.اگه کوچکترین حرمتی ریخته بشه دیگه هررررگز نمیشه اون زندگی رو درست کرد.

وای بچه ها مرسی از راهنمایی هاتون منم بعضی وقت ها کنترول رو از دست میدم می دونین یعنی اصلا نمی تونم فیلم بازی کنم ناراحت میشم دیگه قاطی میکنم یا هم دیگه نمی خوام حرف بزنم.اه بابا این سیاست خیلی مهمه.باید بقول شما صبر و سکوت کردنو یاد بگیریم و وقتی طرف عصبانیه یا حرفش با ماجور نیست سکوت کنیم که وای من نمیتونمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: NedaE ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas
ندا من کاملا حرفت رو درک میکنم و میدونم چی میگی اما صبور باش و حساسیت نشون نده تا ایشالا خودت بری.
امیدوارم که این دوستی ها سالها ادامه پیدا کنه.

جودی جونم ایشالا که یکضرب بگیرین هر دو ویزاتون رو Smile دیگی چیزی نمونده که اینجا خبرای خوب برامون از ترکیه بنویسی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، NedaE ، سانازی ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
مرسی شبنم جونم.. من منتظرم تو هم زودتر بیای بگی اقدام کردیم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، NedaE ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
[quote='girl' pid='268402' dateline='1359202011']
مرسی شبنم جونم.. من منتظرم تو هم زودتر بیای بگی اقدام کردیم Smile

ممنون عزیزم. ایشالا که زودتر کار من هم راه بیفته .برای منم دعا کنید Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، NedaE ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas
دینا جون..من اونقدر ها هم زبانم خوب نیست و نبوده..ولی اصلا هم بد نیست..به هر حال 2 سال هر روز رفتم کلاس کیش که خیلی هم کلاس خوبس بود....همیشه هم پاس میکردم...ولی گفتم که اگر صدتا مدرک هم میگرفتم باز اونجا شوک میشدم....اصلا فکر نکن با تو فرقی دارم..همه این حالت بهشون دست میده..مطمین باش بدون کم و زیاد توهم مثل من میشی..کسانی که در ایران بزرگ شدن و حتی در کنارش کلاسی هم رفته باشن هیچ کدوم به محض ورود نمیتونن بگن مشکلی نداشتن..هیچ فرقی باهم نداریم.چ.ن هیچ کدوممون اونجور که باید به لحجه امریکایی ها عادت ندارین.فقط چیزی که روش تاکید دارم اینه که تا میتونید لغت حفظ کنید....خیلی به دردتون میخوره...روزی چند تا لغت حفظ کنید و سعی کنید از یادتون نره..من این کارو الانم میکنم...من خوشبختانه خیلی لغت بلدم و میدونم خیلی خیلی به کارم میاد و دفعه قبل هم همین نجاتم داد.

جودی جون خیلی باهات موافقم...توی دعوای زن و شوهری نباید حرمتی ریخته بشه چون میشه یک عادت و زندگی از هم میپاشه..دعوا توی همه زندگی ها هست..همه جر و بحث رو دارن..ولی اروم هم میشه بحث کرد..باور کنین بیشتر هم نتیجه میده...من و شوهرم خدارو شکر خدارو شکر الان بعد از 5 سال هنوز به هم بی حرمتی نکردیم و خیلی بدمون میاد...اگه موقع جر و بحث مارو ببینید خندتون میگیره...اروم میشینیم و حرف میزنیم..مخصوصا به خاطر بچه اصلا دعوا نمیکنیم..فحش و بی احترامی و داد فقط دوری و تنفر میاره....خوشحالم که همه اینجورین و همتون همینطور فکر میکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، سانازی ، الهه سابق ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas
بچه ها واسه پول فرستادن از امریکا کسی می تونه راهنمایی کنه؟واسه شما از طریق صراف می فرستن؟اینجا همه تهران زندگی می کنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
راستی جودی جون..خیلی خوشحال باش چون ایالتی که میخای توش زندگی کنی خیلی خیلی خوبه..خیلی شیک و تمیز..هواش فقط تابستونا دم داره ولی من هواشو دوست داشتم...خیلی جای شیکی هست...شیک ترین رستورانها رو به نظرم در امریکا میشه در میامی دید...تازززززه دیزنی لند داره که بسیار دیدنی هست...حتما شوهرت بهت گفته اینارو..خلاصه کلی کیف میکنی...فلوریدا از نظر کار خوب نیست فقط.که اونم که شوهر تو الان کار داره و خیالت راحته..عاااااالی...من 3 ماه میامی بودم و بهترین خاطراتم مال اونجاست...جاهایی هم داره که ادم خیلی حوصلش سر میره و هیچی نداره مثا تامپا..ولی میامی خیلی خوبه.خلاصه شیک تمیز پر از تفریح و خانه های تمیز و شیک...برو حالشو ببرررر..من اگه به خاطر کار شوهرم نبود میامی رو انتخاب میکردم..ایرانی هم نه اینکه نداشته باشه...اتفاقا ایرانی داره ولی نه به اندازه لوس انجلس...پراکنده هستن و مثل ال ای هییی جلو چشمت ایرانی نمیبینی..خوبه نه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
عالیههههه Smile
منم دوست دارم اونجارو بیشتر بخاطر ساحلش Smile
شوهرمم ادم خوش سفریه کلا و میدونم خیلی بهمون خوش میگذره. اتفاقا همیشه میخواد منو با رستوران و مکدونالدگول بزنه.. نیست شکموا :p
همیشه برام عکسای اطراف خونشو میذاره واقعا جای قشنگیه اصلا رنگ سبز چمناشون با مال ما فرق میکنه!

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
یعنی واقعا ادما به هم رحم نمیکنن! یه سند ازدواج.شناسنامه و کارت ملی دادم برای ترجمه 250000 تومن ازم گرفتن!!!!! سر 150 تومن طی کرده بودیم امروز که رفتم تحویل بگیرم گفت من که گفتم اینقدر میشه تو قبض نوشته 150 میگه امور خارجه شده اینقدر!! واقعا واسشون متاسفم که اینقدر گشنن که بخاطر 100 تومن این همه دروغ سر هم میکنن.. نمیدونید چه دروغایی به هم بافت که قیمتو برسونه به 250!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، simi ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
ایوای الان زلزله شد! پاشم برم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas
واااای!! واقعا؟!! چه وحشتناااک Sad((((

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان