کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
کجا زلزله اومد سانازی؟!!
جودی من عااااشق میامی هستم. اصلا عاشقشما. خوش بحالت. یه شهر ساحلی شیک و تمیز و توریستی با ساختمونای بلند و مدرن.
شهر ما که این چندروز هواش منفی 11 بوده و شوهرم تو خونه حبس شده بخاطر سرما
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
اخخی.. من از سرما متنفرمممم.. خدارو شکر جایی که میرم سرد نیست.. ساناز اذربایجانه.. حالت خوبه؟ بیا خبر بده از خودت نگران شدیم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
ساناز کجایی که زلزله اومد؟؟؟؟؟؟؟
جودی منم میامی رو دوست دارم. هوای گرم. ساحلی. به به. جای همه ی ما رو اونجا خالی کن رفتی....

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
بچه ها جای همرو خالی میکنم و از لحظه لحظش میام براتون مینویسم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، kamela ، Tomas
کلا اکثر دانشگاههای خوب آمریکا توی دهاتاشه. والا. آخه شهر با 80000 جمعیت جز دهات اسمش چی میتونه باشه؟ بیشتر دانشگاهها توی اینجور شهرها هستن. خیلی بدم میاد از این دهاتها. دلم میخواست حالا که دارم میرم آمریکا حداقل توی یه شهر آدم وار زندگی کنم نه یه دهات
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، kamela ، Tomas
(2013-01-26 ساعت 18:45)kamela نوشته:  راستی جودی جون..خیلی خوشحال باش چون ایالتی که میخای توش زندگی کنی خیلی خیلی خوبه..خیلی شیک و تمیز..هواش فقط تابستونا دم داره ولی من هواشو دوست داشتم...خیلی جای شیکی هست...شیک ترین رستورانها رو به نظرم در آمریکا میشه در میامی دید...تازززززه دیزنی لند داره که بسیار دیدنی هست...حتما شوهرت بهت گفته اینارو..خلاصه کلی کیف میکنی...فلوریدا از نظر کار خوب نیست فقط.که اونم که شوهر تو الان کار داره و خیالت راحته..عاااااالی...من 3 ماه میامی بودم و بهترین خاطراتم مال اونجاست...جاهایی هم داره که ادم خیلی حوصلش سر میره و هیچی نداره مثا تامپا..ولی میامی خیلی خوبه.خلاصه شیک تمیز پر از تفریح و خانه های تمیز و شیک...برو حالشو ببرررر..من اگه به خاطر کار شوهرم نبود میامی رو انتخاب میکردم..ایرانی هم نه اینکه نداشته باشه...اتفاقا ایرانی داره ولی نه به اندازه لوس انجلس...پراکنده هستن و مثل ال ای هییی جلو چشمت ایرانی نمیبینی..خوبه نه؟؟؟؟

كاملا جون شما كدوم شهر ميرين؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، kamela ، Tomas
(2013-01-26 ساعت 15:16)girl نوشته:  ای بابا!! منم که هر روز قهر بودم.. همیشه خودمو گرفته بودم همیشه ناراحت بودم خیلی بده اینجوری!! رو خودت کار کن ماها خیلی اسیب پذیریم و اوجا تو غربت خیلی اذیت میشیم Sad

مــــــــــــــنــــــــــــــــم همینطورم
تا یه چیزی میشه قهر میکنم SadSadSadSad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، payamkj
ساناز چی شد؟ نگران شدم Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
من تاحالا با شوهرم قهر نکردم تو این 10 سال. ولی اون زیاد قهر میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، girl ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، payamkj
جودی جونم ایشا... که چیزی نشده ؛ البته من رو هم خیلی به فکر فرو برد.

(2013-01-26 ساعت 23:05)الهه سابق نوشته:  من تاحالا با شوهرم قهر نکردم تو این 10 سال. ولی اون زیاد قهر میکنه

بعضی آقایون اینجوری هستن
من یه همکار دارم مثلا اگر یه حرفی زد و جوابش رو بدی ناراحت میشه و قهر می کنه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
شوهرم همیشه میگه من قهرو بخاطر اشتی کردنش دوست دارم :p
اصلا چون اون دوست داره من هی قهر میکنم Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
ساناااززز؟؟؟؟؟؟‌یه چیزی بگووو...Sad
ساناز؟؟؟‌حرف بزن.....
ساناز؟؟؟؟؟
ساناز؟؟؟؟؟؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
چودی جون خیلی ازت گرفته ها...تهران که ارزونتره..هیچی بهش نگفتی؟؟اصلا نمیگرفتی ازش میرفتی جای دیگه...جای معتبری هست؟؟اخه مثل اینکه(البته در مهاجر سرا شنیدم)مال همه جارو قبول ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، NedaE
اره عزیزم معتبره.. مجبورم دیگههه .. باید همه چیزو اماده کنم الان

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، kamela ، shabnam.84
الاهه جون درست میگی..اکثر دانشگاه ها(البته الزاما دانشگاه خوب نه)توی داهاتاش هست....من یک شهر غیر قابل تحمل به اسم کالج استیشن در تگزاس هم بودم که دانشگاه A&m اونجا بود...دانشجوی جوان ایرانی هم زیاد بود....دهات های امریکا خیلی دانشگاه داره...الاهه جون همسرت میتونه منتقل بشه به جای دیگه...حتما سعی کن که برین به ایالت دیگه..حتی 6 ماه هم بخای توی جایی که جای زندگی نیست بمونی خیلی عذاب اوره..من که افسرده شده بودم..شوهرت به چه ایالاتی میتونه منتقل بشه؟میدونی؟

سیمی جون راستش شوهر من به خاطر کارش باید در نیویورک باشه..ولی از اونجا که خود شهر نیویورک خیلی امن نیست مخصوصا برای ما که بچه داریم..بنابر این گفتیم جایی باشیم که نزدیک به نیویورک باشه ولی خود نیویورک نباشه.....تصمیم گرفتیم به واشنگتن دی سی یا مریلند بریم که با نیویورک 2 ساعت فاصله داره با ماشین....شوهر من میتونست به لوس انجلس هم بره ولی من اصلا قبول نکردم..چون تحمل اداماش رو جداااا ندارم...برای همین ما به واشنگتن میریم..من خودم واشنگتن دی سی متولد شدم..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، سانازی ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، NedaE ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان