موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 01:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 01:17 توسط الهه سابق.)
ببین مساله هزینه هاست چون اونجا دانشگاهش از خیلی جاهای دیگه ارزونتره. ارزونتر از اونجا یه دانشگاه بود توی اوکلاهوما که دیگه رسما دهات بود. 30000 تا جمعیت. خوب شهر همسرم دانشگاش رنکش بالاست و درضمن هزینه اش هم خوبه و احتمال زیاد ترم بعد بهش فاند بدن. بعد دکتری چون آدم از اولش با یه استاد کار میکنه و اون استاده که پایان نامه و کلیه فعالیتهاتو تعیین میکنه، انتقال دادن عملا خیلی سخت میشه.
بعدشم اگه بهش فاند ندن از ترم سوم رزیدنت میشه و هزینه هاش نصف میشه و اگه الان منتقل کنه، دوباره باید 1 سال منتظر بمونه تا رزیدنت بشه. خلاصه خیلی مسایل هست دیگه
الانم با فایننشیال اید داره زندگی میکنه و درصورت انتقال دادن معلوم نیست تکلیفش چی بشه
من دی سی رو خیلی دوست دارم کاملا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 01:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 01:27 توسط kamela.)
الاهه جون فایننشیال اید چی هست؟فاند هم نفهمیدم یعنی چی عزیزم.
واااای اره اکلاهما که رسما دهاته...ینی افتضاحه ها....خیلی هم فقیرن
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
فایننشیال اید همون وام دانشجوییه که به گرین کارتیا و سیتیزنا میدن. کسی هم که فاند میگیره، فایننشیال ایدش قطع میشه ولی دیگه هزینه تحصیل نمیده و دانشگاه هم یه حقوق حدود 1200 دلار به شخص میده.
رزیدنت هم یعنی اگه کسی 1 سال تمام ساکن یه ایالت باشه،از سال دوم هزینه تحصیلش نصف میشه
پس 2 تا سناریو داریم
یا 1 سال توی اون شهر میمونه و رزیدنت میشه و هزینه تحصیلش نصف میشه و اون هزینه ها رو هم با وام دانشجویی میده
یا فاند بهش میدن که دیگه هزینه دانشگاه نداره و یه حقوقی هم بهش میدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 14:44 توسط girl.)
محمد جان یه سؤال تخصصی دارم. من وقتی با هواپیما سفر میکنم دچار سر درد شدیییید میشم در حدی که چشمامو نمیتونم باز کنم.. همیشه وسطای پرواز یه استامینوفن کدیین میخورم ولی الان چون میخوام ازمایش بدم فکر میکنم بهتره که کدیین نخورم.. چیکار کنم که سر دردم خوب بشه؟ چه قرصی بخورم که تاثیری تو ازمایش نداشته باشه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون..فکر کنم تا امریکا 15 تا کدیین رو بخوری پس....فک کن 18 ساعت راه رو میخای چه کنی!!!من میگم ایندفعه هیچی نخور تا عادت کنی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم اصلا بحث عادت نیست!! چند بار اول که اینجوری میشدم قرص نمیخوردم ولی چند بار از شدت سر درد کارم به بیمارستان و سرم کشید.. اول دردم از چشم شروع میشه. وقتی زاویه نگاهمو تغبر میدم سرم تیر میکشه و کم کم کل سرم درد میگیره. دکتر بهم گفت به محض اینکه حس کردی میخواد شروع بشه یه قرص بخور که درد شروع نشه چون اگه شروع شد دیگه با قرص خوب نمیشه. حالا نمیونم چه قرصی رو میتونم جایگزین کنم که مشکلی برای ازمایشم پیش نیاد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 17:06 توسط kamela.)
یعنی از لحظه ای که میشینی سردردت شروع میشه؟چون ترکیه تقریبا نزدیکه...دوساعت و نیم راهه...ولی ادویل و ایبوبروفن قرصایی هستن که سریعا اگر بخوری از سردرد جلوگیری میکنه و در ازمایش هم چیزی نشون نمیده...من خودم خیلی زیاد سردرد میگیرم و به خاطر همین هرچی بگی امتحان کردم..در مورد ادویل هم مطمینم چیزی در ازمایش نشون نمیده.تا احساس سردرد کردی بخور و زود خوب میشی..
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نه تقریبال 10-15 دقیقه بعد از شروع پرواز شروع میشه.. خوبه که گفتی. مرسی عزیزم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جون منو اصلا کدئین خوب نمیکنه فقط و فقط ایبوپروفن خوبم میکنه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ولی من فقط با کدیین خوب میشم البته 10 سال 1 بار سر درد میگیرم ..
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من هفته ای یک بار رو شاخشه
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 22:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 23:18 توسط NedaE.)
[/quote]
ندا جان اگه ما جای تو بودیم دوری میکردیم از همه تا موقعی که بریم. مثلا میرفتیم هر روز کتابخونه و کتاب میخوندیم تا مواجه نشیم با این آدمها. وقتی هم سوالی پرسیده میشه کمتریم و کوتاهترین جوابو بده من اینجا چند نمونه برات مینویسم:
1-وقتی میای خونه مادرت میگه مثلا فلان عمه ات یا فلانی یه حرفی راجع به آمریکا زد شما عوضش بپرس مامان شام چی داریم؟
2-وقتی میری مهمونی صحبت راجع به آمریکا شد توی بحث دخالت نکن. برو دستشویی یه 10 دقیقه ای وقت بکش بعد بیا بیرون زنگ بزن دوستت برو توی یه اتاق دیگه 10 دقیقه حرف بزن.
3-مهمونی ها رو کمتر برو یا اصلا نرو بگو درس داری یامریضی بشدت.
4-هرکی تصادفی ازت پرسید آمریکا چه خبر و نامزدت چطوره ؟ بحث رو عوض کن مثلا بگو خوبه. راستی آخرین بار کی رفتی لباس بخری؟ مدل جدید چیزی تو بازار هست یا بگو مثلا بیا یه سری جک دارم تو موبایل برات بخونم.
5-هر خاله زنکی که سعی میکنه زنگ بزنه نامزدت یا با تو صحبت کنه راجع به نامزدت شما کمترین واکنش رو نشون بده. مثلا هرچی گفت شما با موبایلت ور برو.
اگه نامزدت این صحبت ها رو پیش کشید که فلانی داشت فلان چیز رو میگفت شما بحثی رو وسط بکش که حرفها خاتمه داده بشه مثلا بگو متوجه شدی هوا این روزا تو تهران تمیز تر شده؟ از اینجور حرهای الکی.
از این حرفها هم جلوی افراد بپرهیز:
الف-هواپیما
2-ایرلاین
3-دلار
4-آمریکا
5-هرگونه کشور خارجی
6-شغل
7-ادامه تحصیل
8-بحث راجع به مارک های خارجی
9-بحث راجع به نامزد یا شوهرت/
همین ریزه کاریها دست افراد خاله زنک رو میبنده.
راجع به ایرانی های مقیم آمریکا هم دیگه منبر نمیرم یه کلمه : "دوری" دور ی و دوری.
"پرهیز از هرگونه تلفن یا ادرس دادن یا مهمونی رفتن یا بیرون رفتن" اونجا دیگه ایران نیست پس تعارف بی تعارف. خیلی رک بگو مایل نیستم با کسی رابطه ای داشته باشم.
دوستای شوهرتم اگه میبینی داغونند پاشونو کم کم ببر از خونه ات.
موفق باشی
[/quote]
محمد جان یک کوچولو اشتباه شد این وسط.نامزدم آمریکایی هستند الانم ایران نیست.فامیل و دوستای من هم خدا رو شکر چیزی نمیدونن که بخوان حسادت و دوبهم زنی کنن.مشکل فقط چند تا دوست ایرانیِ نامزدم هستند که الان اونا هم آمریکا اند و متاسفانه دست من در حال حاضر بهشون نمیرسه که خفشون کنم! انشالا وقتی رفتم تمام تلاشمو میکنم که نه تنها پاشونو از زندگیم ببُرم بلکه دستشون را هم ببُرم.منتهی هنوز بلد نیستم چطوری!!!!!! (نیازمند یاری سبزتان خواهم بود!)
محمد هر وقت پیش خودم میگم کاش لااقل به فامیل نزدیکم زودتر بگم که دارم ازدواج میکنم،سریع یاد جمله ی توی امضا شما میفتم!!!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013