کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام دوستای خوبم
خوبم .خیلی جالب بود من تا می خواستم چیزی بنویسم دیدم داره میزم تکون میخوره!نگاه کردم لوستررو دیدم بعله! مامانم از رو مبل پاشد که زلزله است بابام هم انگار نه انگار!منم اونو نوشتم در امدم اخه بعضی وقتا پس لرزه ها میاد.بعد دیدیم خبری نیست!ما خیلی اخه ریلکس شدیم از بس امسال همش لرزیدیم ولی بگم الانم که دارم می نویسم بازم ادم فکر می کنه می لرزه!مرکزش باز روستای ورزقان بود ولی باز ما هم قشنگ لرزیدیم!خدا به دادشون برسه طفلکا امسال روز خوش ندیدنSad
ببخشید بچه ها نگران کردم شما رو
ولی فهمیدم که واقعا انسان های با محبت هستید.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، payamkj ، NedaE ، shabnam.84
ببین مساله هزینه هاست چون اونجا دانشگاهش از خیلی جاهای دیگه ارزونتره. ارزونتر از اونجا یه دانشگاه بود توی اوکلاهوما که دیگه رسما دهات بود. 30000 تا جمعیت. خوب شهر همسرم دانشگاش رنکش بالاست و درضمن هزینه اش هم خوبه و احتمال زیاد ترم بعد بهش فاند بدن. بعد دکتری چون آدم از اولش با یه استاد کار میکنه و اون استاده که پایان نامه و کلیه فعالیتهاتو تعیین میکنه، انتقال دادن عملا خیلی سخت میشه.
بعدشم اگه بهش فاند ندن از ترم سوم رزیدنت میشه و هزینه هاش نصف میشه و اگه الان منتقل کنه، دوباره باید 1 سال منتظر بمونه تا رزیدنت بشه. خلاصه خیلی مسایل هست دیگه
الانم با فایننشیال اید داره زندگی میکنه و درصورت انتقال دادن معلوم نیست تکلیفش چی بشه

من دی سی رو خیلی دوست دارم کاملا Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، NedaE ، shabnam.84
الاهه جون فایننشیال اید چی هست؟فاند هم نفهمیدم یعنی چی عزیزم.

واااای اره اکلاهما که رسما دهاته...ینی افتضاحه ها....خیلی هم فقیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، NedaE ، shabnam.84
فایننشیال اید همون وام دانشجوییه که به گرین کارتیا و سیتیزنا میدن. کسی هم که فاند میگیره، فایننشیال ایدش قطع میشه ولی دیگه هزینه تحصیل نمیده و دانشگاه هم یه حقوق حدود 1200 دلار به شخص میده.
رزیدنت هم یعنی اگه کسی 1 سال تمام ساکن یه ایالت باشه،از سال دوم هزینه تحصیلش نصف میشه
پس 2 تا سناریو داریم
یا 1 سال توی اون شهر میمونه و رزیدنت میشه و هزینه تحصیلش نصف میشه و اون هزینه ها رو هم با وام دانشجویی میده
یا فاند بهش میدن که دیگه هزینه دانشگاه نداره و یه حقوقی هم بهش میدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، NedaE ، shabnam.84 ، payamkj
(2013-01-26 ساعت 16:04)shabnam.84 نوشته:  محمد اون حرف خانومت رو درباره سادگی و بی آلایش بودن رو قبول دارم. چون دقیقا همه ش رو تو رفتار طرف مقابل خودم میبینم. که چقدر
این مسائل براشون اهمیت داره.

راستی بچه ها آرین کجاست؟ 1 هفته ای میشه ازش خبری نیست. کسی خبر داره؟

شبنم میگم شوهر تو آمریکاییه؟ یه نفر قبلا بهم پیام داد که شوهرش امریکاییه. شما بودی؟ من دقیقا راجع به این مسائل میخواستم بپرسم. میخواستم ببینم اگه کسی با یه آمریکایی ازدواج کرده رفتارشو با زن خودم مطابقت بدم ببینم شبیهند یا نه.
بجه ها که راجع به شوهراشون نوشتن. وقتی خوندم کلی خندیدم. لجبازی واسه چی؟ Smile

منم یه کم بنویسم راجع به خودم : زنم اصلا لجباز نیست خیلی منطقیه. البته آمریکاییه. شاید این لجبازی بخاطر اینه که شوهراتون خون ایرانی دارن. خب بهرحال ما ایرانی ها یه کم خاص هستیم. من خودمم ایرانی و لجبازم. یه سری خصلت ها ذات یه منطقه ست.

آرین وقتی سیگار رو ترک کرد معتاد شد. بعد رفت کمپ ترک اعتیاد بعدش که مواد رو ترک کرد الکلی شد. الانم تو فضاست.Big Grin

هرجا هست امیدوارم حالش خوب باشه. کی مصاحبه داره چند روز دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، سانازی ، kamela ، shabnam.84
(2013-01-26 ساعت 16:04)NedaE نوشته:  بچه ها این همه گفتین گفتین ..هی دل من بیشتر خون شد خوب یه راهنمایی هم به من بکنید.
منِ بیچاره چه خاکی بر سر بریزم که شوهرم دوستای ایرانی داره (از همووووون نوع مزخرف و بی اصالت)، که فقط و فقط به دلیل منافع شخصی و ارتقاء شغلی و سو استفاده از دانش ایشون بهش چسبیدن ولی نامزد ساده من نمیفهمه Sad
تا قبل از اینکه بفهمن ما داریم نامزد میکنیم همشون (بخصوص خانم ها ی ایرانی) قربون صدقه من میرفتن ولی به محض اینکه فهمیدن قراره ازدواج کنیم شروع کردن به زیرآب زنی ولی انقدر مارمولک اند که یه طوری اینکار رو میکنن که فقط من اذیت میشم و نامزدم اصلا خبردار نمیشه.از طرفی غیر مسقسم رو مخ اون هم کار میکنن با گفتن مثال های بی رطب که آره فلانی با یکی ازدواج کرد بعد فهمید دختره که عاشقش بوده واسه گرین کارت...... و غیره!!!
خوب من بیچاره چی کار کنم؟؟؟؟چطوری بعدا بع نامزدم بگم من نمیخوام با ایرانی ها رفت و آمد کنم؟چطوری بگم چقدر ایرانی های اونجا بی شخصیت و چیپ و حسود هستن؟؟؟ خوب منم ایرانی ام خاااار میشم Sad(( حالا اصلا گیرم که بگم خوب نمیشه که به شوهرم برگردم بگم تو هم حق نداری با دوستای ایرانیت معاشرت کنی!!!!!!! این جور انتظار ها و باید و نباید ها میشه از امثال همون اخلاق هایی که به خاطرش حاضر نشدم با مرد ایرانی ازدواج کنم.(حمل بر بی احترامی به اقایونی که اینو میخونن نشه!)
شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ :|

ندا جان اگه ما جای تو بودیم دوری میکردیم از همه تا موقعی که بریم. مثلا میرفتیم هر روز کتابخونه و کتاب میخوندیم تا مواجه نشیم با این آدمها. وقتی هم سوالی پرسیده میشه کمتریم و کوتاهترین جوابو بده من اینجا چند نمونه برات مینویسم:

1-وقتی میای خونه مادرت میگه مثلا فلان عمه ات یا فلانی یه حرفی راجع به آمریکا زد شما عوضش بپرس مامان شام چی داریم؟
2-وقتی میری مهمونی صحبت راجع به آمریکا شد توی بحث دخالت نکن. برو دستشویی یه 10 دقیقه ای وقت بکش بعد بیا بیرون زنگ بزن دوستت برو توی یه اتاق دیگه 10 دقیقه حرف بزن.
3-مهمونی ها رو کمتر برو یا اصلا نرو بگو درس داری یامریضی بشدت.
4-هرکی تصادفی ازت پرسید آمریکا چه خبر و نامزدت چطوره ؟ بحث رو عوض کن مثلا بگو خوبه. راستی آخرین بار کی رفتی لباس بخری؟ مدل جدید چیزی تو بازار هست یا بگو مثلا بیا یه سری جک دارم تو موبایل برات بخونم.
5-هر خاله زنکی که سعی میکنه زنگ بزنه نامزدت یا با تو صحبت کنه راجع به نامزدت شما کمترین واکنش رو نشون بده. مثلا هرچی گفت شما با موبایلت ور برو.
اگه نامزدت این صحبت ها رو پیش کشید که فلانی داشت فلان چیز رو میگفت شما بحثی رو وسط بکش که حرفها خاتمه داده بشه مثلا بگو متوجه شدی هوا این روزا تو تهران تمیز تر شده؟ از اینجور حرهای الکی.

از این حرفها هم جلوی افراد بپرهیز:

الف-هواپیما
2-ایرلاین
3-دلار
4-آمریکا
5-هرگونه کشور خارجی
6-شغل
7-ادامه تحصیل
8-بحث راجع به مارک های خارجی
9-بحث راجع به نامزد یا شوهرت/

همین ریزه کاریها دست افراد خاله زنک رو میبنده.

راجع به ایرانی های مقیم امریکا هم دیگه منبر نمیرم یه کلمه : "دوری" دور ی و دوری.

"پرهیز از هرگونه تلفن یا ادرس دادن یا مهمونی رفتن یا بیرون رفتن" اونجا دیگه ایران نیست پس تعارف بی تعارف. خیلی رک بگو مایل نیستم با کسی رابطه ای داشته باشم.
دوستای شوهرتم اگه میبینی داغونند پاشونو کم کم ببر از خونه ات.
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، girl ، dinadino228 ، سانازی ، kamela ، omnia ، NedaE ، shabnam.84 ، payamkj
محمد جان یه سؤال تخصصی دارم. من وقتی با هواپیما سفر میکنم دچار سر درد شدیییید میشم در حدی که چشمامو نمیتونم باز کنم.. همیشه وسطای پرواز یه استامینوفن کدیین میخورم ولی الان چون میخوام ازمایش بدم فکر میکنم بهتره که کدیین نخورم.. چیکار کنم که سر دردم خوب بشه؟ چه قرصی بخورم که تاثیری تو ازمایش نداشته باشه؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، سانازی ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985
جودی جون..فکر کنم تا امریکا 15 تا کدیین رو بخوری پس....فک کن 18 ساعت راه رو میخای چه کنی!!!من میگم ایندفعه هیچی نخور تا عادت کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، الهه سابق ، NedaE ، shabnam.84 ، Tomas
کاملا جونم اصلا بحث عادت نیست!! چند بار اول که اینجوری میشدم قرص نمیخوردم ولی چند بار از شدت سر درد کارم به بیمارستان و سرم کشید.. اول دردم از چشم شروع میشه. وقتی زاویه نگاهمو تغبر میدم سرم تیر میکشه و کم کم کل سرم درد میگیره. دکتر بهم گفت به محض اینکه حس کردی میخواد شروع بشه یه قرص بخور که درد شروع نشه چون اگه شروع شد دیگه با قرص خوب نمیشه. حالا نمیونم چه قرصی رو میتونم جایگزین کنم که مشکلی برای ازمایشم پیش نیاد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، omnia ، mhy_1985
یعنی از لحظه ای که میشینی سردردت شروع میشه؟چون ترکیه تقریبا نزدیکه...دوساعت و نیم راهه...ولی ادویل و ایبوبروفن قرصایی هستن که سریعا اگر بخوری از سردرد جلوگیری میکنه و در ازمایش هم چیزی نشون نمیده...من خودم خیلی زیاد سردرد میگیرم و به خاطر همین هرچی بگی امتحان کردم..در مورد ادویل هم مطمینم چیزی در ازمایش نشون نمیده.تا احساس سردرد کردی بخور و زود خوب میشی..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، omnia
نه تقریبال 10-15 دقیقه بعد از شروع پرواز شروع میشه.. خوبه که گفتی. مرسی عزیزم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas
جودی جون منو اصلا کدئین خوب نمیکنه فقط و فقط ایبوپروفن خوبم میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela
ولی من فقط با کدیین خوب میشم Sad البته 10 سال 1 بار سر درد میگیرم ..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela
من هفته ای یک بار رو شاخشه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، kamela
[/quote]

ندا جان اگه ما جای تو بودیم دوری میکردیم از همه تا موقعی که بریم. مثلا میرفتیم هر روز کتابخونه و کتاب میخوندیم تا مواجه نشیم با این آدمها. وقتی هم سوالی پرسیده میشه کمتریم و کوتاهترین جوابو بده من اینجا چند نمونه برات مینویسم:

1-وقتی میای خونه مادرت میگه مثلا فلان عمه ات یا فلانی یه حرفی راجع به آمریکا زد شما عوضش بپرس مامان شام چی داریم؟
2-وقتی میری مهمونی صحبت راجع به آمریکا شد توی بحث دخالت نکن. برو دستشویی یه 10 دقیقه ای وقت بکش بعد بیا بیرون زنگ بزن دوستت برو توی یه اتاق دیگه 10 دقیقه حرف بزن.
3-مهمونی ها رو کمتر برو یا اصلا نرو بگو درس داری یامریضی بشدت.
4-هرکی تصادفی ازت پرسید آمریکا چه خبر و نامزدت چطوره ؟ بحث رو عوض کن مثلا بگو خوبه. راستی آخرین بار کی رفتی لباس بخری؟ مدل جدید چیزی تو بازار هست یا بگو مثلا بیا یه سری جک دارم تو موبایل برات بخونم.
5-هر خاله زنکی که سعی میکنه زنگ بزنه نامزدت یا با تو صحبت کنه راجع به نامزدت شما کمترین واکنش رو نشون بده. مثلا هرچی گفت شما با موبایلت ور برو.
اگه نامزدت این صحبت ها رو پیش کشید که فلانی داشت فلان چیز رو میگفت شما بحثی رو وسط بکش که حرفها خاتمه داده بشه مثلا بگو متوجه شدی هوا این روزا تو تهران تمیز تر شده؟ از اینجور حرهای الکی.

از این حرفها هم جلوی افراد بپرهیز:

الف-هواپیما
2-ایرلاین
3-دلار
4-آمریکا
5-هرگونه کشور خارجی
6-شغل
7-ادامه تحصیل
8-بحث راجع به مارک های خارجی
9-بحث راجع به نامزد یا شوهرت/

همین ریزه کاریها دست افراد خاله زنک رو میبنده.

راجع به ایرانی های مقیم آمریکا هم دیگه منبر نمیرم یه کلمه : "دوری" دور ی و دوری.

"پرهیز از هرگونه تلفن یا ادرس دادن یا مهمونی رفتن یا بیرون رفتن" اونجا دیگه ایران نیست پس تعارف بی تعارف. خیلی رک بگو مایل نیستم با کسی رابطه ای داشته باشم.
دوستای شوهرتم اگه میبینی داغونند پاشونو کم کم ببر از خونه ات.
موفق باشی
[/quote]

محمد جان یک کوچولو اشتباه شد این وسط.نامزدم آمریکایی هستند الانم ایران نیست.فامیل و دوستای من هم خدا رو شکر چیزی نمیدونن که بخوان حسادت و دوبهم زنی کنن.مشکل فقط چند تا دوست ایرانیِ نامزدم هستند که الان اونا هم آمریکا اند و متاسفانه دست من در حال حاضر بهشون نمیرسه که خفشون کنم! انشالا وقتی رفتم تمام تلاشمو میکنم که نه تنها پاشونو از زندگیم ببُرم بلکه دستشون را هم ببُرم.منتهی هنوز بلد نیستم چطوری!!!!!! (نیازمند یاری سبزتان خواهم بود!)
محمد هر وقت پیش خودم میگم کاش لااقل به فامیل نزدیکم زودتر بگم که دارم ازدواج میکنم،سریع یاد جمله ی توی امضا شما میفتم!!!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، girl ، mercedeh2011 ، omnia ، mhy_1985 ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان