موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 22:55 توسط NedaE.)
(2013-01-27 ساعت 09:56)mhy_1985 نوشته: (2013-01-26 ساعت 16:04)shabnam.84 نوشته: محمد اون حرف خانومت رو درباره سادگی و بی آلایش بودن رو قبول دارم. چون دقیقا همه ش رو تو رفتار طرف مقابل خودم میبینم. که چقدر
این مسائل براشون اهمیت داره.
راستی بچه ها آرین کجاست؟ 1 هفته ای میشه ازش خبری نیست. کسی خبر داره؟
شبنم میگم شوهر تو آمریکاییه؟ یه نفر قبلا بهم پیام داد که شوهرش آمریکاییه. شما بودی؟ من دقیقا راجع به این مسائل میخواستم بپرسم. میخواستم ببینم اگه کسی با یه آمریکایی ازدواج کرده رفتارشو با زن خودم مطابقت بدم ببینم شبیهند یا نه.
بجه ها که راجع به شوهراشون نوشتن. وقتی خوندم کلی خندیدم. لجبازی واسه چی؟
منم یه کم بنویسم راجع به خودم : زنم اصلا لجباز نیست خیلی منطقیه. البته آمریکاییه. شاید این لجبازی بخاطر اینه که شوهراتون خون ایرانی دارن. خب بهرحال ما ایرانی ها یه کم خاص هستیم. من خودمم ایرانی و لجبازم. یه سری خصلت ها ذات یه منطقه ست.
آرین وقتی سیگار رو ترک کرد معتاد شد. بعد رفت کمپ ترک اعتیاد بعدش که مواد رو ترک کرد الکلی شد. الانم تو فضاست.
هرجا هست امیدوارم حالش خوب باشه. کی مصاحبه داره چند روز دیگه؟
شاید چون ایرانی ها از قدیم پسر دوست بودن،مرد ها عادت کردن به این "بیشتر تحویل گرفته شدنِ حرفشون"
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-27 ساعت 09:56)mhy_1985 نوشته: (2013-01-26 ساعت 16:04)shabnam.84 نوشته: محمد اون حرف خانومت رو درباره سادگی و بی آلایش بودن رو قبول دارم. چون دقیقا همه ش رو تو رفتار طرف مقابل خودم میبینم. که چقدر
این مسائل براشون اهمیت داره.
راستی بچه ها آرین کجاست؟ 1 هفته ای میشه ازش خبری نیست. کسی خبر داره؟
شبنم میگم شوهر تو آمریکاییه؟ یه نفر قبلا بهم پیام داد که شوهرش آمریکاییه. شما بودی؟ من دقیقا راجع به این مسائل میخواستم بپرسم. میخواستم ببینم اگه کسی با یه آمریکایی ازدواج کرده رفتارشو با زن خودم مطابقت بدم ببینم شبیهند یا نه.
بجه ها که راجع به شوهراشون نوشتن. وقتی خوندم کلی خندیدم. لجبازی واسه چی؟
منم یه کم بنویسم راجع به خودم : زنم اصلا لجباز نیست خیلی منطقیه. البته آمریکاییه. شاید این لجبازی بخاطر اینه که شوهراتون خون ایرانی دارن. خب بهرحال ما ایرانی ها یه کم خاص هستیم. من خودمم ایرانی و لجبازم. یه سری خصلت ها ذات یه منطقه ست.
آرین وقتی سیگار رو ترک کرد معتاد شد. بعد رفت کمپ ترک اعتیاد بعدش که مواد رو ترک کرد الکلی شد. الانم تو فضاست.
هرجا هست امیدوارم حالش خوب باشه. کی مصاحبه داره چند روز دیگه؟
بله محمد دفعه قبل هم من گفتم بهت نامزد من آمریکایی هستش
اگر سوالی هست در خدمت هستم دوست من
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 23:19 توسط NedaE.)
منم خیلی دوست دارم محمد وشبنم یا اگر کسی دیگه ای هم اینجا هست که شاید نمیدونم از خصوصیات همسر/نامزد آمریکایشون بیشتر بگن.هم از چالش هاش،هم از مزیت هاش.مطمئم حتی کم ولی میتونه واسه کیفیت زندگیمون تاثیرگذار باشه.
یه نمونه ی خیلی ساده اش رو خودم شروع میکنم;
بعد از اینکه فهمیدیم هر دومون عاشق هم شدیم و در اولین سفر دونفره،بعضی چیزا باعث میشد من حس خوبی نداشته باشم.مثلا اینکه یه بار رفتیم سوپرمارکت کلی خرید کردیم واسه یه هفته خورد و خوراک.من هر چی میخواستم بردارم مشورت میکردم که اینو به نظرت بخریم میشه باهاش فلان غذا رو بخوریم...ولی اون اصلا نمیپرسید فقط هر چی دوست داشت برمیداشت.مثلا یه بسته ی بزرگ جوجه کباب آماده برداشت و من پیش خودم گفتم خوب اینم وعده ی فلان روزمون.ولی بعد که اومدیم خونه،نشسته بودیم جلو تلویزیون رفت جوجه کبابش رو گرم کرد اومد نشست تا آخرشو خورد حتی به من تعارف هم نکرد که میخوری یا نه :| :| :| :|
من اون موقع رفتارش اصلا برام قابل هضم نبود.ولی بعدا که بیشتر شناختمش(به عنوان یه آمریکایی) فهمیدم که بابا اینا اصلاااا موقع خوردن تعارف به کسی نمیکنن که شما هم بفرما و در واقع اون موقع که تو مغازه بودیم اون بسته را به عنوان عصرانه واسه خودش برداشته بود واسه همینم نه موقع خرید اون بسته نه موقع خوردنش دلیلی نمیدیه که از من نظر بخواد ) الان میدونم که موقع شام و ناهاری که با هم میخوریم همیشه نظر منو میخواد و معمولا چیزی که من میخوام یا جایی که من میخوام رو انجام میده ولی در مورد اسنک و خوراکی های شخصی اش خیلی مستقل عمل میکنه ) حالا ما ایرانی ها یه پفک هم بخوایم بخوریم تو خونه به همه تعارفش میکنیم که لااقل یه دونه بردارن
مشتاقم از مسائلی بدونم که ممکنه ما رو به عنوان یه ایرانی با فرهنگ ایرانی ناراحت کنه ولی در واقع نباید ناراحت کنه چون منظور طرف توهین نیست فقط فرهنگ زندگیشه.
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها پرونده مهاجرتی ما هم بسته شد. همسرم داره برمیگرده و میگه دیگه نمیتونه اونجا یه دقیقه هم بمونه.
حالا بدبختی اینجاست که اینجا نه شغلی داره نه درآمدی و نه خونه ای و نه پس اندازی. بیاد اینجا خدا میدونه کی میشه بریم سر زندگیمون.
از طرفی خیلی خوشحالم که آمریکا نمیرم ولی از طرف دیگه چون معلوم نیست زندگی مشترکم چی میشه اعصاب و روان ندارم.
ببخشید بچه ها. حالم خوب نیست. فعلا چند روزی حال هیچیو ندارم
میبوسمتون
خداحافظ همگی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
فکر کنم یه روز نبودم چه خبره اینجا............
اول که همه از شوهراشون تعریف پشت تعریف بابا انقدر تعریف نکنید ، اونها اصلا ،اصلا تقصیر ندارن ، اینجوری آفریده شدن ،و این خصلت ها تو خیلی هاشون هست واسه همینه هرکی میاد میگه شوهر من هم همینطور ، ولی اینو یادمون باشه که ما خانمها هم خصلت هایی داریم که شاید اگه شوهرامون بخوان بنویسن ..................
بگزریم ماجاری زلزله رو خوندم امیدوارم دوستمون خوب باشه و همینطور بقیه هموطنای ایرانی ،
از ایرانی های اونجا هم نگیم بهتره ، هرکی سرش تو کار خودش باشه زندگی ساده داشته باشه آدم های فضول همه بالاخره خسته میشن میرن پی کارشون
الهه جون ، خیلی خیلی شوکه شدم ، نمیدونم چی بگم ، امیدوارم اشتباهی شده باشه و ......... اصلا نمیدونم فقط امیدوارم هرجا هستی همه چی خوب پیش بره ، آروم باش و به خدا توکل کن عزیزم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستای گلم. فردا داره میره دنبال کارای انصرافش و پس دادن خونه و این چیزا. دفعه پیش هم همین کارو کرد. از یکی از بهترین دانشگاهها پذیرش گرفت و بعد گفت طاقت نمیاره اونجا بمونه و برگشت. تا 3 ماه اینجا خونه باباش اینا افتاده بود و دپرسسسسسس. نه دنبال کاری میرفت نه تشکیل زندگی میداد. همش میگفت سرخورده شدم. من با داشتن پاسپورت عرضه نداشتم اونجا بمونم، همه حسرت موقعیت منو میخورن و من از پسش برنیومدم. هرچی بهش گفتم بیا زندگیمونو شروع کنیم به خرجش نرفتو گفت من شکستو نمیپذیرم. دوباره چندماه صرف کرد تا از یه جای دیگه پذیرش بگیره، چقدر التماسش کردم که نره، چقدر گفتم تو بازم طاقت نمیاری، ولی با خودش لج کرده بود. میخواست به خودش ثابت کنه که میتونه. هم منو بیچاره کرد هم خودشو. حالا هم عیییین دفعه پیش، افسرده و سرافکنده داره برمیگرده، نه امیدی، نه آینده ای، نه شغلی...... هیچی
خاک بر سر من. خاک بر سر من که انقدر بیچارم
بچه ها ببخشید ناراحتتون کردم. من برم کپه مرگمو بذارم. دیگه اعصاب ندارم. امروز داریم میریم سفر خیر سرمون. تا شنبه، 1شنبه نیستم.
مواظب خودتون باشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-28 ساعت 16:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-28 ساعت 16:23 توسط mhy_1985.)
الهه یعنی چی این کارا؟ چرا اینجوری میکنین آخه؟ یه کم صبر کنین. نمیشه که طی 24 ساعت همه چیو کنسل کنین پس این همه زحمت و هزینه چی میشه.