کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
مرسی آرین جان... خیلی کامل و جالب بود، از خوندن سفرنامت لذت بردمBig Grin
، هم شاد بود هم یه ذره غم داشت بابت سؤالات شخصی...Sad
امیدوارم یه روزی برسه که به ما ،مثل همه احترامی رو که حقمون هست بزارن.
و برای هر کاری این همه اذیت و تحقیر نشیم.
آرزو میکنم هر چه زودتر جواب بگیری و بری پیش نامزد عزیزتTongue
همتون به یه جایی رسیدین و یه امیدی دارین... من خیلی ناامیدمSad
نمیدونم دیگه کی میخوان بهم یه خبری بدن ؟؟!؟!؟!
دلم گرفته........Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، kamela
اتفاقا باید بگم که شماهایی که منتظر وقت سفارتین بهترین لحظات عمرتون رو میگذرونین... چون میدونین روز مصاحبتون مشخص میشه و میرین مصاحبه...
مثلا من وقتی رفتم سربازی هی پیش خودم نق میزدم که واییییی 17 ماه دیگه و از این حرفا.. در عین این که میدونستم 17 ماه دیگه تو یه روز مشخص تموم میشه...
اما وقتی چک میخورین دیگه هیج روزی مشخص نیست که منتظر اون روز باشین یا تو کلندر گوشیتون بلدش کنین... من هم الان سر کار نمیرم دیگه ... با دوستای صمیمیم هم به جز 2 تاشون خداحافطی کردم و دلم نمیخواد بشون زنگ بزنم... الان هم مثل دیروز کماکان رو تختم دراز کشیدم و کم کم دارم زخم بستر میگیرم....
من آدم غر غرویی نیستم و سعی میکنم خوشحال باشم و بیخیال اما به واسطه ی اتفاقاتی که برام پیش اومده نمیتونم به چیزی شک نکنم... این رو فکر میکنم همتون فهمیده باشین تا الان.. نه این که ادم شکاکی باشم اما همیشه به طور ناخودآگاه بدترین حالت رو در نظر میگیرم... الان هم صادقانه بگم فکر نمیکنم ویزا برای من تو اینده ی نزدیک باشه

عمو سعید تا من رفتم مصاحبه رفتی و داغ ویزا رو به دلم گذاشتی... اصلا الان میرم سیگار میکشممممممم Sad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
واییییییییییی مثل من.. منم همش فکر میکنم بهم میگن بهت ویزا نمیدیم برو Sad(((((((((((((
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
جودی من تا پام و نزارم تو خود ال ای خیالم راحت نمیشه.... ینی حتی اگر نامزدم رو هم تو فرودگاه ببینم تا بعد از گیت خروج بقلش نکنم بازم راحت نمیشم Sad
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، kamela
آرين خواهرم وقتي fbi چك خوردو برگشت ايران من به چشم يه آدم اضافي نگاهش ميكردم :-D اما عيب نداره ايشالا واسه عيد ال اي هستي، باهم همشهري هم ميشيم :-)
جودي محاله بهت ويزا ندن اين حرفا چيه ميزني آخه تو؟؟؟؟؟ :-//
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، kamela
خودمم میدونم میدن ویزارو ولی همیشه فاز منفیم من Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، arian307 ، dinadino228 ، kamela
(2013-02-01 ساعت 16:07)girl نوشته:  خودمم میدونم میدن ویزارو ولی همیشه فاز منفیم من Sad
Sad بشين فكراي خوب بكن فازت مثبت ميشه من انقد..... مثبت فكر ميكنم كه فردا امتحان ترم دانشگاه اصلا نخووندم و الانم نشستم فيلم لينكن ميبينمBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، arian307 ، dinadino228 ، kamela
سیمی الان داشتی فیلم میدیدی بعد استاپ کردی اومدی اینجا سر بزنی. برو فیلم ببین بعدشم بشین درست و بخون

من که خودم همیشه شب امتحان تا صبح حالم بد بود Smile خدا هم خسته میشد انقدر التماسش میکردم که نیفتم اون درس و Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، kamela
(2013-02-01 ساعت 16:36)shabnam.84 نوشته:  سیمی الان داشتی فیلم میدیدی بعد استاپ کردی اومدی اینجا سر بزنی. برو فیلم ببین بعدشم بشین درست و بخون

من که خودم همیشه شب امتحان تا صبح حالم بد بود Smile خدا هم خسته میشد انقدر التماسش میکردم که نیفتم اون درس و Smile)

شبنم جون وسط فيلم خوابم برد Big Grin الان بيدار شدم Big Grin ديگه برم ١ساعت درس بخوونم ، اين ترم خيلييييي بي هدف درس خووندم اما عيب نداره ترم بعد ايشالا ... پروام ديگه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، kamela
بچه ها دوست من الان بهم مسیج زده که سفارت امریکا در انکارا بمب گذاشته شده و 2 نفر کشته و چندنفر زخمی داشته؟ درسته؟ الان نشستم که اخبار گوش کنم
جوووووووودی تو چی میشی؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
ای سگ بزنه به این شانس
http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/...last.shtml
لینک خبر

در مقابل ساختمان سفارت آمریکا در شهر آنکارا، پایتخت ترکیه، یک انفجار رخ داده است.

بر اساس گزارش‌ها این انفجار، انتحاری بوده و در اثر آن دست کم دو نفر کشته شده اند.

تصاویر صحنه انفجار، نشان‌ می‌دهد که به یک پست بازرسی در یکی از ورودی‌های جانبی سفارت آسیب وارد شده است. ساختمان های مجاور سفارت نیز آسیب دیده‌اند.

از محل انفجار، دود به چشم می خورد و آمبولانس ها و خودروهای آتش نشانی به محل رفته اند.

علت انفجار هنوز مشخص نیست.

تعدادی سفارتخانه و دفتر نمایندگی خارجی در این منطقه آنکارا واقع شده اند.

رسانه های محلی گزارش می دهند که روزانه ده‌ها نفر برای دریافت ویزای آمریکا در این محل صف می کشند.
[عکس: 130201131915_ankara_us_embassy.gif]

[عکس: 130201130042_us_embassy_in_ankara__304x171_afp.jpg]

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، nora ، shabnam.84 ، kamela
اخی شاید اون نگهبانه دم دریه کشته شده
چقدر مهربون بود Sad
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela
اههههههههههههههه! خیلی اعصابم خورد شد.. حالا چکار کنم؟!!! یعنی کنسل میشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela
یعنی این دیگه نهااااایت بد شانسیه منه.. نمیدونم واسه اونایی که فوت شدن ناراحت باشم یا غصه خودمو بخورم!

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، omnia
(2013-02-01 ساعت 18:55)girl نوشته:  یعنی این دیگه نهااااایت بد شانسیه منه.. نمیدونم واسه اونایی که فوت شدن ناراحت باشم یا غصه خودمو بخورم!

جودی جون، اینقدر خودتو ناراحت نکن... مطمئن باش خودشون سریعا یه فکری براش میکنن. نمیگن که شما ها که وقت دارین، نباید بیاین.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان