کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الــــــهـــــــی ؛ جودی اولین چیزی که بهش فکر کردم تو بودی
باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه
بلیطت رو گرفتی؟
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، dinadino228
اره.. همه کارامونو کردیم Sad
خواهر همسرم میگه اخبار اعلام کرده هیچی نشده فقط 2 نفر کشته شدن و در کنده شده که خیلی زود درست میشه!!!مثل اینکه خوب نگشتن این اقارو و تو صف کسایی وبده که اومدن ویزا تحویل بگیرن! نمیدونم به ما که 2 هفته دیگه مصاحبه داریم مربوط میشه یا نه!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
ولی جودی من فک می کنم بیرون این اتفاق افتاده چون هرباری که من رفتم
اولا که دونه دونه راه میدن
و تا زمانی که گشتن یه نفر تموم نشه نفر بعدی را راه نمیدن
از در که وارد میشی کل کیف و وسایلت رو میذارن توی دستگاه ؛ پالتو و تمام کیفات رو
هیچگونه موبایل و فلش و ... هیچی نباید داشته باشی
اون دفعه ای این دوست من توی کولیش یه فلش داشت که خودش هم نمی دونست کجاست
یعنی می گفت چندماهی بوده گم کرده بوده و توی دستگاه نشون داد ؛ چندین و چند بار کیفش رو گذاشتن توی دستگاه بهش می گفتن تو کیفت یه چیزی هست باید در بیاری و این می گفت نه
اونقدر این کار رو تکرار کردن که فلش از درز کیف پیدا شد و درآوردن
بعد هم خود فرد از زیر گیت رد میشه ؛ تازه بعد از گیت هم یک نگهبان ایستاده
بعد از گیت و گشتن حسابی در رو باز می کنن که تازه وارد حیاط می شی
و اونجا هم باید کلی معطل و توی صف بایستی تا در اون ساختمون رو باز کنن و راهت بدن و با اون خانمه صحبت کنی و مدارکت رو بگیره و ....
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، arian307
اره مرسده جون بیرون بوده دیگه ولی خواسته وارد بشه.
ممنونم عمو سعید امیدوارم نخوان جابجا کنن با این همه مشکلات مالی کلی باید جریمه تعویض بلیط بدیم که واقعا خیلی سخت میکنه کارارو Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، kamela ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، arian307
بد شانسی رو خوب اومدین.....ولی منم بعید میدونم تغیری در وقت مصاحبه ها بشه...در ضمن محاله که یک ایرانی این کارو کرده باشه...این حملات انتحاری رو کسانی میکنن که شستشوی مغزی شدیدی شدن و به قول سعید خان کار ملیت های خاصی هست.نگران نباشید

مرسده جون من اتفاقا به شدت یا تو بودم...گفتم خداروشکررررر که الان نبود مصاحبت و قبلا انجام شد....خدا رو شکر کنید.....فقط شکر کنید امروز مصاحبتون نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Saeedv13 ، Tomas ، arian307 ، payamkj
جودی جون مطمئن باش مشکلی برای مصاحبه تو پیش نمیاد و همه چیز به روال عادی برمیگرده.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، arian307
امیدوارم شبنم جون. اول خیلی ناراحت و عصبی شدم ولی بعد گفتم مهم اینه که نوبت دادن به من حالا چند روز اینور اونور خیلی مهم نیست هر چند اگه اینطور بشه کلی ضرر میکنیم ولی کاریش نمیشه کرد یه خیریتی توش هست که ما نمیدونیم. با همه اینا امیدوارم تاریخ مصاحبه هیچکس جابجا نشه الان یکی از دوستان تو تاپیک لاتاری کلی استرس داره فردا پرواز داره و نمیدونه باید چکار کنه با کلی بد بختی هم مرخصی گرفته چند جا دیدم با نگرانی پست گذاشته و خیلی واسش ناراحت شدم. دیدم موقعیت من خیلی از اون بهتره خدا کنه کارش روبراه بشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، dinadino228
همسرم ميگه كار دارو دسته بن لادن بوده!!!
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، shabnam.84
من میگم سوری ها بودن...الانم ترکیه به سوریه ای ها پناه داده و خیلی درگیری دارن باهم و کلا میخان در ترکیه استرس ایجاد کنن..حالا تا فردا معلوم میشه..
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، Tomas
سلام الهه جون... Smile
از سفر برگشتی؟؟ خوش گذشت؟؟ خوبی؟Rolleyes
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، Tomas
شوووما اون الاهه رو به من نیییشان بده... ببینم واسه چی انقدر واسه خودش دوووووووشواری درست کرده Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas
آرین از دست تو با این حرفات Smile) اصلا هچ دوشواری نداره

فکر کنم هنوز نیومده از سفر یا اومده حوصله نداشته بیاد اینجا. واقعا دعا میکنم همه چیز درست بشه براش دوباره
و این همه زحمت و صبر بالاخره نتیجه ی خوبی داشته باشه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
(2013-02-02 ساعت 22:12)shabnam.84 نوشته:  آرین از دست تو با این حرفات Smile) اصلا هچ دوشواری نداره

فکر کنم هنوز نیومده از سفر یا اومده حوصله نداشته بیاد اینجا. واقعا دعا میکنم همه چیز درست بشه براش دوباره
و این همه زحمت و صبر بالاخره نتیجه ی خوبی داشته باشه

میبینم که تو هم پیرو حضرت دووووشواری هستی.... حضرت شهرت جهانی داره هااااا Smile)
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، Tomas
the dooooshvari Smile))

تازه تیشرت هم براش درست کردن :d دیگه کیه که نشناسه دووشواری رو Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، الهه سابق ، Tomas
این روزا همه سرشون شلوغه.. بچه ها از دنیای این روزاتون بگید.. همگی حالتون خوبه؟ اوضاع بر وفق مراده؟ من که خیلی درگیر کارای سفرم از طرفی دیروز کلی ضد حال خوردم بخاطر اتفاقی که تو سفارت افتاد و تا دوشنبه تکلیفمون معلوم نمیشه.. البته هیچ خبری درباره تغییر وقتای مصاحبه ندادن و این میتونه یکم امیدوارم کنه Smile

الهه جونم خیلی جات خالیه.. چقدر دوست داشتم الان بودی..

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kamela ، dinadino228 ، negi ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان