موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با این حسابی که شما گفتید فردا جان میشه کمتر از 5 سال. یهنی اگه بشه من واقعا مشکلی ندارم. مثل این میمونه که 5 سال رفتی دکتری بگیری. دوست پسرم هم میگه میشه اما من همیشه مشکوکم که یعنی حتما میشه. لطفا دوستان دیگه هم در این مورد اگه اطلاعات دارن بگن که بر فرض با ویزای نامزدی میریم آمریکا چقدر طول میکشه و آیا شدنی هست هم پدر و هم مادر همزمان اقدام کنن برا مهاجرت.
من خیلی ممنونم از شما فردای عزیز حتی شنیدن این جمله که بله میشه بهم انرژی مثبت میده.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
شما اول با ویزای نامزدی میری آمریکا و بعد گرین کارتتو میگیری و بعد از 3 سال تا 4 سال سیتیزن میشی و بعد اونوقت واسه پدرومادرتون میتونید درخواست بدین که حدود 1 سال بیشتر طول نمیکشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
وای بچه ها من کلیر شدم...... دارم خفه می شم
چشمم شماره رو نمی دید.100 دفعه خوندمش!!!!
خواستم شادیم رو با شما ها تقسیم کنم و بگم که از صمیم قلب از خدا می خوام کار تون زودتر درست شه و زندگی تون رو در کنار کسی که دوستش دارید ادامه بدید.
راستی زمان کلیر شدن دقیقن همون 6 هفته ای که گفتن شد.دیروز شد 6 هفته و امروز توی سایت اومد.جالب اینه که سایت دیروز هم آپ دیت شد و خبری از شماره من نبود . الان همین جوری رفتم سر زدم که دیدم بلللهههه کلیر شدم...
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکههههههههههههههههههههههههه فردا جان. ها ها یه شوخی بکنم؟ می گن دعای خیر زود جواب میده اینه! شما صبح خوشحالم کردی خدا هم زودی شما رو خوشحال کرد! (شوخی میکنم البته) خیلی خوشحالم براتون.
Blaze عزیز منظور من از همزمان این بود بعد سیتیزن شدنم آیا میتونم همزمان برای هم پدر و هم مادرم اقدام کنم؟ هر دو با هم. نه اول یکی بعد اون یکی. ممنون از جوابتون.
الهه جان از شما هم ممنونم. از همه ی کسایی که دارن آرامش قلبی بهم میدن ممنونم. خیلی زیاد.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک فردا جان. لطف میکنی امضا بذاری. مرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای مبارک باشهههههههه. چه حس خوبی داری امشب. ایشالا همیشه خوشحال و موفق باشی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بله فردا جون معلومه که خوشحال شدم.
خوب پس خدا رو شکر. راستی من اونجا نگران تنهایی خودم نیستم. ماشاالله این خونواده ی نامزدم اونقدررررررررررررررررررررررررر پر جمیعت هست که نگو. من نمیخوام مامان و بابام اینجا تنها باشن. چون فقط منو دارن. از همون بچگی حالم از تک فرزندی به هم میخورد آخرشم اینجوری شد الان بیشتر از همیشه مخالف تک فرزندی شدم.
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بر ما چه گذشت: من نامزدم رو از سال 2006 می شناسم. آمریکایی اصله و بعد از 2 سال بعد از آشنایی تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم.سال 2009 هم یک بار سعی کردیم مدارکبفرستیم اما چون وکیل راهنماییمون نکرد و ما هم بدون مطالعه بودیم مدارک رو به آدرس اشتباه فرستادیم و اصلا به دست USCIS نرسید. اما الان بعد از 3 سال نامزدم منو راضی کرد که دوباره اقدام کنیم. جولای مدارک رو ارسال کردیم و الان هم نامه رسید مدارک برامون اومده. به امید روزی که هممون به نتیجه صبر و انتظارمون برسیم.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»