موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
پس بازم صبركن، ببين وقتي ميگن دو نفر بايد مكمل هم باشن يعني اينكه وقتي اون احساسيه تو كمي منطقي تر باش، قبول دارم كه همه فشارها رو خانمهاست ولي زندگي تا بوده همين بوده و برد با اونيه كه با فكر جلو بره، ضمنا سر خودت رو به كاراي ديگه گرم كن كه خيلي اين مسائل اذيتت نكنه،
من يه چيزي تعريف كنم، دوست من ازدواج كرد با مردي كه همسن خودش بود، اخلاقش هم خوبه ها ولي زرنگ وخسيسه
دوست من سعي كرده از خصوصيات خوب اون مرد استفاده كنه و با سياست، خسيسي اون رو پوشش داده و يه جوري رفتار ميكنه كه خودش هم خيلي اذيت نشه، در مورد اونا و خيلي افراد ديگه كه همديگه رو واقعا دوست داشتن پي بردم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من همچنان صبر میکنم ولی باید ببینم nvc راجع به پروندم چی میگه!! مرسی از همتون که اینقدر مهربونید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-03 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-03 ساعت 00:32 توسط الهه سابق.)
girl جونم مطمئن باش دوستت داره. من واقعا اینو از لابلای حرفات حس میکنم که شوهرت مرد خوبیه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وای خدا کنه اینجوری باشه .. الان هیچی مثل این حرفای قشنگتون بهم امیدواری نمیداد.. خیلی ممنونم ازتون... من چیز خوبی دربارش نگفتم از اون حرفا اگه همچین نتیجه ای گرفتید باید خیلی امیدوار باشم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی الان هیچکدومتون نمیخواین جای من باشین. مثلا همتون میگین وقتی نزدیک بودیم اونجوری بود و الان اینجوری شده! من چی بگم که هرگز ندیدمش از نزدیک؟! ببینید شوهراتون و یا نامزداتون دوستون داشتن که شما رو انتخاب کردن. نه مثل این دوست پسر من که درست وقتی خیلی خوش بودیم و داشتیم کم کم دنبال بلیط و چه و چه میگشتیم یهو جا زد. اینجوری هم شروع شد. اول چت نمیخوام به خواستم احترام بذار! گفتم چشم. بعد ایمیل ها کم تر و کمتر و شد و بازم اگه اعتراض میکردم میگفت احترام! بازم چشم. بعد کم کم نه دیگه ایمیل هم نمی خوام و اصلا این رابطه آخر و عاقبتش از اولش معلوم بود و همشم تقصیره توئه که به حرفام گوش نمیدی!
یعنی فکر کنین من از اووووووووووج خوشبختی در کمتر از یک ماه به اینجا رسیدم. الان هم که بهش ددلاین داده بودم که تا 2 سپتامبر اگه گفتی میخوای منو و میای باشه اگه نه که دیگه اصلا نیا! الان ایران 3 پستامبر هست و فوقش اتا ساعت 11:30 فردا صبح ایمیل زد که زد ( که میدونم نمیزنه) و اگه نزد همه چی تمومه! چراشو من هنوز گنگم به خدا! girl عزیز جواب nvc هم به شوهرت دخلی نداره. زندگی تو بکن و خدا رو هم شاکر باش که یو لاو , اند یو را لاود!
من که دیگه مطمئن شدم همه ی دوست دارم هاش دروغ بوده! چرا دو سال اینهمه منو سر کار گذاشت نمیدونم. گاهی حتی به فکرم میزنه نکنه از ایرانی ها بدش میومده و داشته انتقام میگرفته (در حالیکه میدونم اینا خونوادگی اینجور آدمایی نیستن اما تا این حد نابود شدم که به این موضوع فکر میکنم و حتی گاهی فکر میکنم شاید با یکی دیگس) و تلفن خونشون هنوووووووووووووووووووووووووووووووز کار نمیکنه! اما دیگه تموم شد. دیگه کجا زنگ بزنم؟!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا سخته عزیزم. ولی به نظر من حتما یه خبری میشه اخه مگه میشه ادم بعد از 2 سال یهو اینجوری بره. به هر حال اونم انسانه و احساس داره...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نیلو نکنه خدایی نکرده واسش اتفاقی افتاده؟ تاحالا به این موضوع فکر کردی؟ اصلا تا حالا نگران شدی که نکنه خدایی نکرده بلایی سرش اومده باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا که احساس نداره.وقتی دوسم نداره چرا برگزده. اگه هم برگرده مثل دفعه های قبلش بازم میگه 6 ماه صبر کن میام و سر 5 ماه بازم یه بهونه جور میکنه. اگه دوسم داشت حاضر نمیشد اینهمه عذاب بکشم. مسخرس که وقتی با هم چت میکنیم به نظر مهربون قلبترین آدم دنیاست اما همین که اراده میکنه دنیا رو برام جهنم میکنه.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-03 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-03 ساعت 02:19 توسط الهه سابق.)
نیلو جان نگفتی؟ مطمئنی واسش اتفاقی نیفتاده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه خیر. ما هر دومون بادمجون بم هستیم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از اين ادما كم نيستن نيلوفر،كه فقط ميان كه يه سرگرمى داشته باشن ،چند وقت يكى رو سر ميدوونن،بعدشم ولش ميكنن.من خودم چند نفرشون رو تجربه كردم.همين قدر كه تا التيماتوم دادى در رفت نشون ميده هدفش چى بوده.حالا برو خدارو شكر كن نديديش.وگر نه اگر ميرفتى تركيه،عقدت ميكرد و بعدشم پا به فرار ميذاشت چى؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مشکل اینجاس که اینا همچین خونواده ای نیستن. بیشتر بهش میاد که یه جوری ترس داشته باشه. حالا ترس از چی نمیدونم اما یه جور ترس از ازدواج و شاید حتی از مسافرت. نمیدونم یه چیز ترس از اینکه شاید این perfect نباشه و بعدش نشه. گفتم که چقدر رو طلاق حساسه. هیچ کس از طلاق خوشش نمیاد اما گاهی به نظر من واقعا تنها راه حل و حتی بهترین راه حله. حالا چرا این اینقدر حساسه روش نمیدونم. این کلا شخصیتش یه جورایی گیر دهنده هست! حالا این چی هست یعنی این که مثلا این از سقط جنین متنفره. به نظرش بزرگترین جنایت هست تا حدی که موقع ماجرای بت من میگفت خوب که چی؟ می خوان چی رو ثابت کنن؟ یکی زده چند نفر رو کشته شده جنایت قرن اما هر سال اینهمه بچه ی بیگناه به دنیا نیومده میمیره هیچ اشکالی نداره. ایران رو به خاطر این که اینجا سقط غیر قاقونی هست خیلی دوست داره! فکر کنم منظورم از شخصیت گیر دهنده روشن شد!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-03 ساعت 14:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-03 ساعت 14:45 توسط الهه سابق.)
نیلو جان چاره ای نداری. فقط سراغش نرو ببین چی میشه. فقط یه ایمیل بزنو بهش بگو تو هنوز تکلیفت با خودتم مشخص نیست و تو که میگی آدم مذهبی هستی اینو بدون که 2 سال زندگی منو معلق نگه داشتیو بعدش یهو غیبت زده گناه بزرگیه و بگو توقع خیلی بیشتری ازت داشتم و فکر میکردم آدم درستکاری هستی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نیلو جان بچه ها درست میگن.ولش کن چند وقت به حال خودش باشه. اگه واقعا تو رو برای زندگی بخواد و دوست داشتنش واقعی باشه برمیگرده.
اینجوری دیگه خوب میشناسیش. 2 سال وقت کمی نیست که براش گذاشتی. امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال ؛ نمی دونستم کجا برم سوالم رو مطرح کنم ؛ این سایت ترکیه رو چند روز به چند آپ دیت می کنن؟
می خوام ببینم وقت مصاحبه ها کی به روز میشه ؟