کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
منم مثل معتادا شدم، هي ايميل چك ميكنم، هي سايت چك ميكنم، دوباره ايميل … مثل خل ها شدم … تو اداره گوشيم دستمه از اين سايت ميرم به اون سايت، دست خودم نيست
سر خودمو الكي ميخوام گرم كنم، ميرم با دوستام حرف بزنم، بايد حرفاي متفرقه بزنم، اخه كسي خبر نداره كه … اگر بفهمن منو كشتن
يه موقع به سرم ميزنه بزنم زير كاسه همه چيز، اصلا كي گفته كه بايد ازدواج كرد، برا چي بايد رفت، همه چيزم كه تقريبا محياست، دوستام، كار، خانواده و …
ولي بعد دوباره عين مرغ ميشينم سر جام … راستش منم در اين لحظات آخر بدجوري كلافه شدم
از هرانچه كه باعث بشه بهم بريزم متنفرم
صبر … صبر … صبر
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق
حالا یه چیزی بگم بخندین!Cool
این روز ها که بگذره و آماده رفتن بشین هم خودش ماجرایی داره.تا قبل از ویزا زمان کند و سنگین میگذره ولی بعدش یهو همچین سرعتش زیاد میشه که تا به خودتون میاین میبینید روزها داره میگذره و هنوز هیچ کاری نکردین.تازه خل و چل هم شدم.شبا خواب میبینم و همش از خواب میپرم.نمی دونم چرا این وسط ریه هام ملتهب شده! خیالاتی هم شدم هی میگم نکنه بلیطمو رو به یکی دیگه هم بفروشن من بی جا بمونم! نکنه ...نکنه... Wink
خلاصه حسابی زده به سرم.البته از اون دوران انتظار خیلی بهتره.
این ها رو گفتم که بدونید خاصیت آدمیزاد که همیشه واسه خودش یه ماجرایی واسه نگران بودن دست و پا کنه.حتی توی روزهای خوش هم واسه خودم قصه می بافم.از شدت هیجان خیالاتی شدم.Big GrinBig Grin
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، mercedeh2011
(2012-09-04 ساعت 23:47)mercedeh2011 نوشته:  منم مثل معتادا شدم، هي ايميل چك ميكنم، هي سايت چك ميكنم، دوباره ايميل … مثل خل ها شدم … تو اداره گوشيم دستمه از اين سايت ميرم به اون سايت، دست خودم نيست
سر خودمو الكي ميخوام گرم كنم، ميرم با دوستام حرف بزنم، بايد حرفاي متفرقه بزنم، اخه كسي خبر نداره كه … اگر بفهمن منو كشتن
يه موقع به سرم ميزنه بزنم زير كاسه همه چيز، اصلا كي گفته كه بايد ازدواج كرد، برا چي بايد رفت، همه چيزم كه تقريبا محياست، دوستام، كار، خانواده و …
ولي بعد دوباره عين مرغ ميشينم سر جام … راستش منم در اين لحظات آخر بدجوري كلافه شدم
از هرانچه كه باعث بشه بهم بريزم متنفرم
صبر … صبر … صبر
نه بابا،من بهت قول ميدم امريكا اومدن و اينجا اونجورى كه ميخواى زندگى كردن ارزششو داره.البته من الان متوجه شدم استرسم بيخود نبوده.يكى از فرما رو غلط پر كردم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011
برای همه شماهایی که برنده شدین آرزو میکنم اول آرامش دوم سلامتی وسوم رسیدن به هر آنچه میخواهید....مطمئن هستم انسان اگر بخواهد آن را به دست می آورد.
به قول حضرت مولانا:

عاشق آن وهم اگر صادق بود

آن مجاز او حقیقت‌کش شود
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، فردا
وای من چقدر حال الانتو دوس دارم فردا جان Smile
بچه ها این اقای نامزد دوستم هنوز زنگ نزده Sad نمیدونم چرا طولش میده اینقدر. کلا زندگیم لاک پشتی شده!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، فردا
دقت کردی کلا وقتی آدم استرس داره همه چیز دست به دست هم میده تا زمان دیرتر بگذره و اعصاب آدم بیشتر خورد بشه؟!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، manoun ، اردوان
ارههههههه. خیلی.. الان زنگ زد گفت داره میزنه.. دستام یخ کردن.. اصلا چیز مهمی نیستا ولی من نمیدونم چرا اینقدر هیجان دارم!!!! چند مین دیگه میگم چی شد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
جالبه منم هیجان دارم. قلبم داره تند تند میزنه Smile. منتظرم عزیزم. زود خبرو بده
فقط یه چیزی. من هروقت زنگ میزنم حداقل 20 دقیقه پشت خطم. حتی به 45 دقیقه هم رسیده مدت انتظارم. پس باید فعلا صبر کنیم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
واااااای زودباش دیگه. چی شد؟ مردم از استرس
پاسخ
وااااای. تاریخ تولد همسرمو اشتباه گفت بهش گفتن نمیشه چیزی بگیم بهت!! حالا داره دوباره میزنه.. میبینین شانس منو؟ اخه من چجوری مثبت فکر کنم؟ الان هم اعصابم خورده هم استرس دارم Sad((((((

پاسخ
اه اعصابمون داغون شدا. حالا باید 20 دقیقه دیگه منتظر باشیم
پاسخ
زنگ زد گفتن این اقا خیلی کم کاره.. وقتی ازش یه چیزی میخوایم خیلی طولش میده تا بفرسته!! ما 22 august ازش 2 تا عکس و فرم v351 خواستیم ولی هنوز نفرستاده!!!! حالا به نظر شما من چکار کنم؟!!! الان واقعا عصبیم..

پاسخ
ای وای. اعصابم داغون شد. فرم v351 دیگه چه کوفتیه؟ من که توی نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
پاسخ
نمیدونم.. این فرما فقط واسه من نوشته شدن عزیزم!!! مسیج دادم بهش گفتم زنگ زدم nvc!! حالا یه جنگ اعصابم در پیش دارم!!! من اینجا واسم هر روز 10 سال میگذره اون اقا اونجا بهش اصرار میکنن مدارک میخوایم ناز میکنه!!! نمیدونم چی بگم واقعا

پاسخ
مثل اینکه یه چیزی راجع به social sequrity ایشون باشه. خوب نکته مثبت اینه که اصلا پرونده ات در جریانه. میترسیدم نکنه چیزی شده باشه و شوهرت واسه اینکه ناراحت نشی بهت نگفته.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان